No ja myslim, ze kuri oko je v tomhle jen zasterka, ale tak kazdy ma nejaky nazor, vseobecne nectnost v čechach je posmesek a podobne stupidy, coz me v celku vadi, ale vim to je muj problem
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
tady se asi pár lidí blbě chápe za mě ... nikoho neurážim.To,že Lama pochopí jeden post stylem,že hned atakuje je problém čistě jeho.Post s "kuřim okem" byl právě narážkou na jeho bouřlivý reakce což mě pobavilo protože argumentovat stylem "moje holka neni jak ta tvoje" ... to jsem neviděl už dlouho.Měl jsem pocit,že z těhle reakcí dnešní populace vyrostla
Jirko ja to taky nepsal na tebe,ale tak vseobecne, vetsinou se snazim nestrefovat do lidi nebo nekoho hanit, spis tak obcas je to vykrik do tmy ode me, ale spi z duvodu postrehu ceskych "vlastnosti"
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
L.A.M.A. píše:Berry presne tak... Hlavne, ze ty co tady nejvic prudi tak jsem to co maji doma radsi neposlou...
Bez urážky, ale posílat fotky svojí přítelkyně na stupidní webový forum a pak je hodnotit (to co tady padá je obvykle trapný a ubohý) s bandou vocasů je minimálně pod úroveň
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Tvl Jirko ty si mě za ní nemohl zavést když jsem tenkrát u tebe byl pro ty boty?
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up