tohle nééééé hele kamo nespletl sis trosku forko s tou tvou pOPELnici ? ja myslim ze ty patris zde http://www.tuzingforum.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; ale kazdy muze udelat preklep v pismenku
sem rád že tenhle topic neupadl v zapomění, člověk se tady skvěle pobaví
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
deywis píše:sem rád že tenhle topic neupadl v zapomění, člověk se tady skvěle pobaví
jojo hlavne zakladatelem tohodle topicu aneb o klukovi co jezdi o papiry s nemeckou mrdkou
ja jsem už Pán,kluk jsi tady leda ty...a nemám německou mrdku,ale káru co by tě pojela jak malinu..pojela by tu tvou "MRDKU"...
takže omegu už nemáš? a cos pořídil za káru?
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
deywis píše:takže omegu už nemáš? a cos pořídil za káru?
Ale má ji, jen neví, že Opel je německý auto...
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí...
maRkus píše:paneboze to je vul.. hele pane fas tomas.. nechces nekdy prijet nekam na nejaky sraz... by sme si s tebou radi popovidali
Vzhledem k jeho projevu by to povídání podle mě mělo stejnej efekt, jako bavit se s ovcí...
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí...
Dobrman píše:nebo by nas jeste obral na srazu o papiry... zavodnik
Přesně tak, vysbíral by nám je jak vysypaný chipsy z koberce...
chlape ty mas dost, chudak auto .
Btw. kdyz z toho chces delat ozdobu garaze, proc tam volant neprilepis vterinakem ?;)
Peugeot 405 1.9GRD - Bila - Setrilek, 5l/100km po praze.
Hyundai Lantra 1.8 - Zelena metla
Audi 80 Komplet tuning Modra Metla Octavia RS cca 110k na prodej. www.mytivozu.webnode.cz
Peugeot 405 1.9GRD - Bila - Setrilek, 5l/100km po praze.
Hyundai Lantra 1.8 - Zelena metla
Audi 80 Komplet tuning Modra Metla Octavia RS cca 110k na prodej. www.mytivozu.webnode.cz
Napadlo vás někoho že je to točený z recese pro srandu? Že to není myšleno vážně,ale naopak pro legraci z lidí co takhle opravdu vážně mluví? Stojíte si na vedení. Btw. to turbo z avie tam opravdu je;) Takže než budete dělat mravokárce zjistětě si infomace