Auto pro mamču do práce.
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Auto pro mamču do práce.
Tak naši už skoro doplatily leasing na Fabii 2 a pomalu se poohlíží po jiném voze. Chtějí nový, nebo maximálně ro starý vůz do 300tis plus/mínus. Preferují škodovku, ale mě se zdá že žádná vhodná není. Octávie je drahá fábie nevhodná viz. níže.
Bude to auto pro mamču, takže není potřeba výkon, cool factor apod.
Mamča najede denně cca 100km do práce a to bohužel přes české středohoří, takže to chce něco co je bezpečné, nežrávé ale taky pokud možno neporuchové.
Mamča už je z fabky rozmazlená, takže kožený packet, klimatizace a nejlépe i maxidot by měl být také. Vzhledem k povaze vozu bych si přál i diesel, samozřejmě maloobjemový. Auto bude pro jednoho, maximálně pro dva, ale kufr to chce větší jak ve fábii. Má někdo nějakej tip?
Zatím co koukám:
Kia ceed
Hyundai I30
Octavia 2FL 1.6 MPI
Bude to auto pro mamču, takže není potřeba výkon, cool factor apod.
Mamča najede denně cca 100km do práce a to bohužel přes české středohoří, takže to chce něco co je bezpečné, nežrávé ale taky pokud možno neporuchové.
Mamča už je z fabky rozmazlená, takže kožený packet, klimatizace a nejlépe i maxidot by měl být také. Vzhledem k povaze vozu bych si přál i diesel, samozřejmě maloobjemový. Auto bude pro jednoho, maximálně pro dva, ale kufr to chce větší jak ve fábii. Má někdo nějakej tip?
Zatím co koukám:
Kia ceed
Hyundai I30
Octavia 2FL 1.6 MPI
" www.autowerks.cz "
Re: Auto pro mamču do práce.
i30 v dyzlu za 300t nesezenes a jiny nevim
no ono je obcas lepsi si zajit primo do nejakejch autosalonu a ty ceny se daji i hoodne zmenit oproti internetu 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
milosh: Tak nějakej moderní benzín bychom taky snesli 

" www.autowerks.cz "
nové vybavené solidní auto za 300tis bude problém, takže bych focusoval spíše na ty rok jeté 

Nafta & benzín
djchrpa: Nepotřebuje výhřevy sedaček, kůži, liťáky, metalízu a nabušenej motor. doposud jezdila s 1.2HTP 51kw, takže něco o něco málo silnější a se stejnou, nebo menší spotřebou na dálky. Zatím má průměr 6/100.
" www.autowerks.cz "
jj, ale pořád bych raději rok staré auto renomovaného výrobce, než nový hyundai (i vzhledem k tomu, že korejci rychle ztrácí na ceně)
Nafta & benzín
djchrpa: co jsem koukal rok starou octávku do 300tis neseženeš.
" www.autowerks.cz "
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Koukni se na rocni vozy od skodovky a nebo na skladove vozy od skodovky (normlane z ofiko stranek skodovky to zjistis, treba i pres konfigurator a pak dat vozy ihned k dodani a najdes se dost slusne vozy za zajimavou cenu, ale chce to hledat), neni tam zas tak problem sehnat i oktu za 300tis a bude to mit to zakladni co potrebuje clovek, okna v el., klimu,central na DO a nejaky pocet pytlu 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- MarkusHuhtimo
i30, ix20, C'eed - super volby podle mě...
Tuscani Tiburon Turbo (forged engine, right now 310hp/400Nm - neverending project)
Mazda 2, 1.3 MZR 63kW cena s DPH 299 900,- nové, pro ženu ideální auto.
Co se týče Mazdy, tatík má už druhou řadu Mazdy 6 a je nad míru spokojený. Japonci jsou kvalitní, auta mají komfortní a jízdní vlastnosti jsou skvělé. Za tu cenu je to určitě dobrý vozítko
Co se týče Mazdy, tatík má už druhou řadu Mazdy 6 a je nad míru spokojený. Japonci jsou kvalitní, auta mají komfortní a jízdní vlastnosti jsou skvělé. Za tu cenu je to určitě dobrý vozítko

Auto italiane sono una passione
History: Opel Corsa C 1.2 55kW
Alfa Romeo 156 2.0TS 114kW
Opel Vectra B 1.6 74kW
Alfa Romeo 156 | 2.4JTD | 24v | 100kW | Black Pearl
Honda Accord 5.gen | 2.0TDi | 87kW | Silverglow
Opel Vectra B 1.6 74kW
Octavia Tour Trumf 1.6MPI... Ideální volba a okolo 300t bysme se mohli pohybovat, pokud bych zkusil nějaký kouzlo s cenou, jakože trochu můžu
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Kane: Očesaný tour se mi moc nelíbí. Navíc s tou spotřebou se dostanu výš jak s HTP. Celkově mi to přijde že z toho toura všude smrdí low cost, přijde mi lepší si raději koupit rok starou octávii.
Pankrejo: Bojím se reakcí rodičů, od 120tky neměli nic jiného než škodovku, s japoncema i když věřím v jejich kvality bude problém. Mazda je dle mého malá, přál bych si něco většího, sice má stejně, ne li víc hvězd než octa, ale člověk se v té octě cítí líp bezpečně, každopádně mrknu dík za tip.
Pankrejo: Bojím se reakcí rodičů, od 120tky neměli nic jiného než škodovku, s japoncema i když věřím v jejich kvality bude problém. Mazda je dle mého malá, přál bych si něco většího, sice má stejně, ne li víc hvězd než octa, ale člověk se v té octě cítí líp bezpečně, každopádně mrknu dík za tip.
" www.autowerks.cz "
Tak v tom případě bych volil zánovní Octavii. Včera jsem si půjčoval kamarádovu Octávku 1.9TDi rok 2009 plná palba a mám takovej dojem, že to brzo vyměnim za Alfu...už jen kvůli servisu, díly na Octu seženeš všude za pakatel a pojezd je to slušnej.
Auto italiane sono una passione
Opel Vectra B 1.6 74kW
Opel Vectra B 1.6 74kW
pankrejo: neseženeš do těch 300tis. Jedna z podmínek je rok 2010+
" www.autowerks.cz "
- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak z hlavy mě napadá Focus 1.6tdci, Fiesta, i30 1.6crdi nebo 1.4...všechno MY2010. Pokud nový, tak tu Mazdu 2 nebo pimpcar Fabia Monte Carlo 1.2tsi 

"The spirit of revolution will never die"
Já bych se toho Toura vůbec nebál. Je to prostě Octa II. A za 300k už nemusí být nutně oholený, mrkni na stránkách Škodovky na Tour Trumf a Tour Trumf Plus, což je výbavovej paket, kterej je fakt výhodnej. A už končím, ať nejsem nařčen z agitace 

Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
jj, tůra bych se taky nebál. Za ty prachy bezkonkurenční

Nafta & benzín
Nikdy jsem škůdkám moc nefandil,ale třeba tohle http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... mf/8967596" onclick="window.open(this.href);return false; mi přijde jako dobrá nabídka,je to cca tejden z5 co tam byl kombík s osmi pytlema za 280.Má to okna v el. klimu a je to kromě tý masky a světel komplet nová Octa.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ia/9021944" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ia/8841354" onclick="window.open(this.href);return false;
když nový auto, tak bych snad šel i do benzína, nějak moc těm novejm naftám nevěřim
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ia/8841354" onclick="window.open(this.href);return false;
když nový auto, tak bych snad šel i do benzína, nějak moc těm novejm naftám nevěřim

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rudi moc pekny kousky, no do neceho takoveho bych presne sel a na strankach skodovky jich je plno, staci hledat
Ale taky bych volil asi benzin, teda zalezi kolik mamka s tim za rok tak najede 

Berry: 35-40tis ročně
Koukal jsem na škoda plus, asi pořídíme rok starou FL octu s 1,6 MPI. Druhej problém je že má jen 160tis takže chce leasing na 3-4roky samozřejmně s minimálním přeplatkem.

" www.autowerks.cz "
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na tyhle km bych uvazoval diesel, ale tak ono je to asi jedno, no vis auto-plus ani tak jsem nemyslel, ale spise opravdu, kdyz jdes na stranky skodovky http://www.skoda-auto.cz" onclick="window.open(this.href);return false;, tak si tam muzes najit skladovky a jsou tam pekne ceny, jde se tam pres konfigurator a jsou tam vozy ihned k dodani a pres to se da dostat na ty vozy, co kde lezi a ceny mnohdy zajimave 

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jinak jsem nahodou nasel totok: neni to z toho jak jsem ti popisoval
http://www.skodaplus.cz/Car/348344/skod ... dealer%3D0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.skodaplus.cz/Car/345545/skod ... dealer%3D0" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdyz vidim tu Tourku, tak bych sel do FL teda
http://www.skodaplus.cz/Car/340405/skod ... dealer%3D0" onclick="window.open(this.href);return false;
Totok je trosku OT a spis recese na spotrebu a tak, jen mi to prislo zajimave tak obecne, ted to neber jak doporuceni pro mamku
http://www.skodaplus.cz/Car/343388/skod ... dealer%3D0" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.skodaplus.cz/Car/348344/skod ... dealer%3D0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.skodaplus.cz/Car/345545/skod ... dealer%3D0" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdyz vidim tu Tourku, tak bych sel do FL teda

http://www.skodaplus.cz/Car/340405/skod ... dealer%3D0" onclick="window.open(this.href);return false;
Totok je trosku OT a spis recese na spotrebu a tak, jen mi to prislo zajimave tak obecne, ted to neber jak doporuceni pro mamku

http://www.skodaplus.cz/Car/343388/skod ... dealer%3D0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych pr Mamču zvolil SUZUKI SWIFT 1,2 VVT /69 KW spotřeba ve městě 5 l, mnou odzkoušené a navíc je to teď v akci za 260 a jako jediné ti nabídné sedm pytlů a esp už v základu. Tato verze ma klimu, okna v el, vyhřívané velké zrcátka, abs a podobně.
-
- Kontaktovat uživatele:
A navíc záruka na tři roky na motor a 12 let na kastli. Má to rozvodový řetěz, takže motor skoro nezničitelný. Jinak dělám přímo v SUZUKI, takže se stav, jestli jsi poblíž OVY a projedem to. Vymyslíme i nějakou slevu. Kdyžtak SZ. Díky
Jo, to si myslím je ideální ženské autoG-Alley píše:Já bych pr Mamču zvolil SUZUKI SWIFT 1,2 VVT /69 KW spotřeba ve městě 5 l, mnou odzkoušené a navíc je to teď v akci za 260 a jako jediné ti nabídné sedm pytlů a esp už v základu. Tato verze ma klimu, okna v el, vyhřívané velké zrcátka, abs a podobně.

Nafta & benzín
Nějak jsem nepochytil proč je Fabia nevyhovující.
Co FII 1.2TSI Ambiente TSI start + kožený paket a Climatronic?
IMO dobrá volba.
A do Octy bych také viděl raději TSI, než tu atmo vykopávku. Mamce se určitě bude lépe jezdit s TSIčkem.
Co FII 1.2TSI Ambiente TSI start + kožený paket a Climatronic?
IMO dobrá volba.
A do Octy bych také viděl raději TSI, než tu atmo vykopávku. Mamce se určitě bude lépe jezdit s TSIčkem.