Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Ruský seriál z prostředí NKVD z období 2. světové... Nevim proč, ale tak nějak mám Ruské seriály a filmy docela rád. Bývají tam hodně zajímavé dialogy a celé je to takové originální...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kájové neznáte tenhle film
Manželka se dostane do basy a manžel se jí snaží pomoct,zjistí že jí nejde vysekat,a jediný východisko je ji unést,a celý film je o tom jak získává zkušenosti u předáků pistolí a všeho potřebného ke spáchání útěku,nakonec se mu to podaří protože to měl celý dobře připravený
nevíte co to bylo ?
Co mě chytilo obzvlášť,bylo Gran Torino. A nesmim zapomenout ani na Fight Club, protože málokterej film je tak propracovanej má dvě tak skvělý pointy,kde si každej může vybrat tu svojí.
Docela dávno jsem viděl Město bohů.... A teď na základě Tvého doporučení jsem kouknul na Tropa de Elite... Perfektní film, dnes večer přijde na řadu dvojka . Díky za tip
jj taky uz mam zkouknuty oba dily a super. mesto bohu jsem videl uz dvakrat nekdy v minulosti a tez
http://www.csfd.cz/film/291482-love/" onclick="window.open(this.href);return false;
na slovenskej film docela dobrej úspěch, ikdyž ta správná emoce začíná až skoro ke konci
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ