Měl jsem trošku hektické 2 měsíce, chci si udělat s přítelkyní volný víkend a vyrazit někam pryč..
Doporučí někdo nějaký hezký, romantický hotel s bazénem a saunou, za rozumné peníze? S místem, kde dobře vaří?
- jižní Čechy, Šumava, Praha, střední Čechy...
Díky
Odpočinkový víkend - doporučte
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odpočinkový víkend - doporučte
Odpočinkovej víkend?Zkus tohle...
...a nemusíte ani nikam jezdit!
Jinak moje osobní doporučení má hotel Pytloun v Liberci a jejich restaurace Saiko.Obojí špička a nabízejí i pro tvoje potřeby perfektní romantickej balíček pro dva. Jen nemají bazén a saunu,ale zase je v Liberci Babylon do kterýho dostaneš vstup zdarma a především pak bezkonkurenční Ještěd.
...a nemusíte ani nikam jezdit!
Jinak moje osobní doporučení má hotel Pytloun v Liberci a jejich restaurace Saiko.Obojí špička a nabízejí i pro tvoje potřeby perfektní romantickej balíček pro dva. Jen nemají bazén a saunu,ale zase je v Liberci Babylon do kterýho dostaneš vstup zdarma a především pak bezkonkurenční Ještěd.
✠Luftwaffle✠
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Odpocinkovy vikend, ja travim nebo bych travil na horach, kazdy ma styl relaxu jiny, ale me ten horsky vzduch proste vzdy srovna. Pokud mohu doporucit, tak ve Svatém Petru - Hotel Adam, ve Špindlu Wellness hotel Winsdor. Nebo pak v Janskych Lazni - hotel Omnia
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Hattory: díky, přesně něco takového sháním
Kdyz uz tady mate ten Liberec, my radi jezdime do Pensionu Fenix.
Fenix je za skvělý peníze, ale na naše datum je obsazený.... :-/
Nemá někdo ještě nějaký tip na nějaký hezký hotel, s velkou masážní vanou a zajištěným parkovištěm Může být i v okolí liberce / prahy...
Nemá někdo ještě nějaký tip na nějaký hezký hotel, s velkou masážní vanou a zajištěným parkovištěm Může být i v okolí liberce / prahy...
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jsi mel zajem o zapad cech, KV,ML, FL, kdykoliv pisni SZ a poreferuju ti.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M