To jooo,ale majitel (v dokladech) může říct že jsem mu auto ukrad a prodal a mám vymalováno. Nebo že mi ho půjčil a já ho vzal a prodal.
Zároveň je fakt že ani on ani já nemáme v ruce vůbec nic,auto jsem prodal na ND protože se neměl k přepisu,sháněl jsem ho asi dva měsíce a sehnal týden po prodeji. A teď je zase čert ví kde. Je to bordelář neskutečnej. Prostě pokud si pamatuju tak koupil auto,to na něj bylo odhlášeno,on všechno nechal plavat a jen si ho pojistil a jezdil. Pak ho dal za opravu jiného auta dalšímu člověku který mu dával peníze na pojistku a jezdil asi rok,pak to prodal mě,já si to pojistil,chvíli tam běžely dvě pojistky souběžně a já se snažil ho dokopat k tomu abychom zašli na DI a přepsali to. Jenže smůla. No a pak se tam vyštěnila závada která byla odstranitelná za poměrně vysokou částku a já si řekl že to prostě prodám někomu na díly a auto se zruší. Jenže po zdlouhavých a únavných jednáních s lidmi v čr se ozval pán ze slovenska který prostě měl díly,prachy a všechno. Domluvili jsme se že to převeze domů a pak pošle papíry a značky a uděláme vývoz,já tu budu zatím platit pojištění z peněz které mi on bude posílat. No... a auto se sralo dál a dál,on vše opravil a auto prodal dál,samo že neposlal ani kačku. Takže je na slovensku auto na českých číslech s veškerými doklady,myslím že je tam i pojištěno (tohle ale neví nikdo),zde však je v registru psané na bordeláře a já jsem poslední kdo platil pojistku takže mě označili za vlastníka nebo provozovatele. A teď jak z toho ven...
Oslovil jsem slováka,ale nereaguje takže počítat s tím že mi to pošlou nelze počítat. Když to znovu pojistím aby tam nenabíhaly sankce tak mi to zruinuje rozpočet a sankcím neuniknu, když přiznám prodej tak jsem se neoprávněně obohatil protože jsem prodal cizí věc a ekologicky to nezlikviduju protože nemám ani doklady ani značky takže jednak se se mnou nebudou na DI bavit aby mi vydali duplikáty... ale taky nemám co vrátit. Lámu si s tím hlavu už týden,naháním toho ptáka abychom se domluvili co dál,ale marně a čas běží.
Vyvázat se z toho můžu poměrně snadno,nikdy jsem auto nevlastnil,jen jsem mu zaplatil povinný. Ale pak je velmi těžké odhadnout co udělá on až bude ten ranec mít na krku.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01