GOLF trochu projekt by Rolljoin
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: GOLF trochu projekt by Rolljoin
Skládání na cestu na druhou stranu města do lakovny po vlastních jestli mě zastavi tak to bude drahe
ještě se brousí drobnosti a o víkendu snad lak EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
tady mi přišly holky zapozovat ale mazlo se to
adult image hosting
Myslim že jsem to vyměřil dobře akorát to potřebuje tak o 15 čísel dolů
free image hosting
free image hosting
adult image hosting
Myslim že jsem to vyměřil dobře akorát to potřebuje tak o 15 čísel dolů
free image hosting
free image hosting
zatím se mi to líbí, už se těším jak bude hotovo
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
to et vyslo celkem dobre.. jaky mas gumy? ty zadni jsou pekne natazeny.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
jj etecko je presne jak jsem chtel i ty gumy jsou pekne nasprcle. jen se trochu desim abych ty zadky nekde nesundal prijde mi to fest natahle je to 195/45 oboji. ty predni sly pekne nasadit cisticem brzd ale zadek se musel nastrelit delem
ten pes by si chtěl asi házet balónek, ne?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
sice jsem na racing, ale ten tvůj golf má něco do sebe ... jestli někdy prodám svou trojku, tak si pak časem udělám také něco podobného - akorád bych to viděl na corro vr6 na zemi bez interiéru a podobných zbytečností ...
držím palce, at to dotáhneš do takového konce, do jakého budeš chtít
držím palce, at to dotáhneš do takového konce, do jakého budeš chtít
Nebude to vypadat blbe, kdyz jsou rozmery gum stejny,ale sirka rafku je jina..?
pacient diky no uvidime jak se povede lak a zitra musim ješte jednou zapnout flexu a udělat posledni velky řez pak postnu fotky. jinak mě by se samo taky libil vr6 a tim spiš v coru ale to je jina cenova kategorie a hlavně tohle bylo puvodně koupeno jako prditko na zimu a trochu se to zvrhlo.
orck zkus si vyhledat tyre stretch a uvidiš někomu se libi jiny to nepřenese přes srdce
ritchma to viš že by chtěla ale jinak když vidi že se foti tak se hned musi vesrat heerečka
orck zkus si vyhledat tyre stretch a uvidiš někomu se libi jiny to nepřenese přes srdce
ritchma to viš že by chtěla ale jinak když vidi že se foti tak se hned musi vesrat heerečka
Vim jak to vypada, jen me zajimalo, jak to bude vypadat na aute, kdyz jedna guma "nizsi" nez ta druha taky opticky bude predek lezet vic na zemi, nevim jestli to stelovakem doladis
orck nebo jestli mysliš jako že je ve předu menši ačko tak je to kvuli tomu že chci mít vzadu větši limec ale zaroveň aby mi lem blatniku licoval s hranou kola myslim že to bude ok a když ne tak pujde dopředu ještě užši pneu
edit: jotak, ona colkově nižši je ta zadni pač je vic natažena ale štelovak to poladi.
jinak tyhle stare sjete gumy jsou jen na zkoušku jak to pasne a podle nich se koupi nove.
edit: jotak, ona colkově nižši je ta zadni pač je vic natažena ale štelovak to poladi.
jinak tyhle stare sjete gumy jsou jen na zkoušku jak to pasne a podle nich se koupi nove.
jo jo jasna zadni, ne predni ) taky se mi delaji prevareny plechy a kdyz jsem prave premyslel nad sirkou kola a vhodnym pneu, tak jsem si nebyl jisty, jak to bude vypadat, kdyz budu mit stejny rozmer pneu a rozdilny rozmer disku vpredu bude "balon" a v zadu "ziletka"...ten balon ber hodne s rezervou jinak projekt moc pekny a tesim se na dalsi foto !! libi se mi to
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
.. peknou pani mas.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
jj když jsem je postavil vedle sebe tak byl rozdil asi cenťak tak mě to taky trochu zarazilo, čekal jsem menši rozdil ale uvidime jak to bude ve finale vypadat a kdyžtak pujde užši dopředu nebo nižši profil. jak řikam je to zatim jen na zkoušku a poladi se to
ar diky slečna zatim, na pani mam času dost ještě
ar diky slečna zatim, na pani mam času dost ještě
No zajímavý poznatky pro mě, mám v úmyslu, od základu překopat moje Vento a největší problém mám s prohnilou podlahou a prahama....nikomu se do toho moc nechce, všichni mi řika joooo paneee kupte si radši něco jinýho....nemaji pochopení pro klasiku
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
máme dirku
free image hosting
free image hosting
jak jsem si bláhově myslel že stačí říznout nasadit a hotovo že práce na hoďku.... celý den jsem se s tím sral a už jsem myslel že se nato vyseru. Jenže trochu nevratný krok vyříznout díru ve střeše
Jergi tyjo u mě uplně to stejné, od každého přijde první otázka: a to se ti vyplatí? nebo proč si nekoupíš radši nové.... co na to říct. Jedině že nevyplatí
free image hosting
free image hosting
jak jsem si bláhově myslel že stačí říznout nasadit a hotovo že práce na hoďku.... celý den jsem se s tím sral a už jsem myslel že se nato vyseru. Jenže trochu nevratný krok vyříznout díru ve střeše
Jergi tyjo u mě uplně to stejné, od každého přijde první otázka: a to se ti vyplatí? nebo proč si nekoupíš radši nové.... co na to říct. Jedině že nevyplatí
kurde sdtřecha v pořádku
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB ) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Polocabrio - pěkné Jen doufej, že ti tam potom nepoteče.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
mno tsy kravo....říznout do střechy to bych asik nedal....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
pane tak to schvaluju, sám to mám v plánu tak se tě pak asi budu ptát jak to šlo
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
diky diky no jeste s tim bude trochu prace pac mi po sibru chybi na kazde strane pul mm materialu tak se bude muset jeste nadvarovat.
ale je to pecka uz se tesim na leto
a jeste musim sehnat bezsibrovy tapec stropni a vymyslet jak nato aby to vypadalo dobre
ale je to pecka uz se tesim na leto
a jeste musim sehnat bezsibrovy tapec stropni a vymyslet jak nato aby to vypadalo dobre
No to už je odvaha řezat do střechy Tak snad tim neutrpěla tuhost karoserie.
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Tyjo taky jsem si prvne rikal ale nakonec mi prijde ta konstrukce stahovacky dost pevna a masivni. Rekl bych zy bude snad i pevnejsi nez ty 2 tenkoplechove pricky co sly pryc.Jergi píše:No to už je odvaha řezat do střechy Tak snad tim neutrpěla tuhost karoserie.
A vlastne i kdyby ne tak to urco nebude auto na nejake zavodeni ale na courani po meste takze no stres
jinak vcera jsem zavaril ty skviry co zbyly po sibru a patek jeste doladim tu strechu a detaily po tom zavareni a budu doufat ze se uvolni lakovna
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že by to nějaký zásadní vliv mít nemělo Když jezdí auta co mají přivařenou celou střechu z jiného jen po obvodu sloupků tak tohle je proti tomu nic
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
tak lakovna zase nevysla ale na pristi tyden by mela byt jista rezervace. tak snad. no aspon jsem stihl doladit vsehny detaily a strechu do hotova
Zajímavý... budeš lakovat sám nebo to svěříš někomu?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
asi kamos co jeho tatovi patri lakovna ale klido bych si na to troufl sam.
Tak to je dobré mít známé.... jednak máš jistotu, že ti to neojebou a neutrhne ti to kapsu ono to lakování asi až tak hrozný nebude jako spíš ta příprava. Někde jsem četl "ucelený postup" a je to fakt věda
Nosce te ipsum - know thyself