klouze spojka?

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
martini

klouze spojka?

Příspěvek od martini »

qpel astra na 1 rozjezd OK razeni taky OK ale kdyz uz je auto rozjety a dam dalsi rychlost tak motor nereaguje hned otacky leti na horu ale motoru to trva dele nez se roztahne to hlavne kdyz plynovy pedal seslapnu prudce kdyz pozvolna tak se mi zda ze to neni tak strasny, ze by teda prokluzovala spojka?muzu udelat nejaky test ze je to tak ? kolik by stala oprava cca?

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Re: klouze spojka?

Příspěvek od BIGPAPA »

tak to klouže spojka 8) nejlevnější je vyměnit obložení na stavajícím kuse, ale buh ví co je ještě špatně 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Boháček

Příspěvek od Boháček »

přeobložení lamely na AF mě stálo v lednu 600,-
ložisko asi 200,-
přítlačák byl dobrej
vydržela 380tkm 8)
vzdělání není zárukou inteligence

martini

Příspěvek od martini »

Tak ze dnes konzultace v servise 4600sada + lozisko cca 12000kc i s praci chci se zeptat to lozisko menit vzdycky? On tvrdi ze jo pokud bych chtel jen tu sadu tak mi to napise ze jsem to chtel ja, kdyby to lozisko nevydrzelo potom tak by se to muselo zas rozebirat.............tak nevim jak velke riziko to je s tim loziskem ? co myslite :?

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

martini píše:Tak ze dnes konzultace v servise 4600sada + lozisko cca 12000kc i s praci chci se zeptat to lozisko menit vzdycky? On tvrdi ze jo pokud bych chtel jen tu sadu tak mi to napise ze jsem to chtel ja, kdyby to lozisko nevydrzelo potom tak by se to muselo zas rozebirat.............tak nevim jak velke riziko to je s tim loziskem ? co myslite :?
máš moc fajn mechanika :lol: :lol: :lol: Dá se bez problémů opravit za polovinu ceny i s prací .
Nafta & benzín

martini

Příspěvek od martini »

djchrpa píše:
martini píše:Tak ze dnes konzultace v servise 4600sada + lozisko cca 12000kc i s praci chci se zeptat to lozisko menit vzdycky? On tvrdi ze jo pokud bych chtel jen tu sadu tak mi to napise ze jsem to chtel ja, kdyby to lozisko nevydrzelo potom tak by se to muselo zas rozebirat.............tak nevim jak velke riziko to je s tim loziskem ? co myslite :?
máš moc fajn mechanika :lol: :lol: :lol: Dá se bez problémů opravit za polovinu ceny i s prací .
pockej jak to ? on cumel do ceniku a todle nasel ...........astra h i podle neho je dost palka

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

úplně jednoduše. repas llamely cca. 800,- Kč, ložisko do 300,- Kč
Pak záleží na přítlačáku. Proto je dobré nejdříve rozebrat a kouknout na to.
Práce 3500,- Kč 8)
Nafta & benzín

martini

Příspěvek od martini »

no jasny on da vsecko novy ,ty pises vsecko repas......tak to budu muset shanet servis jinej

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

martini píše:no jasny on da vsecko novy ,ty pises vsecko repas......tak to budu muset shanet servis jinej
Pokud s tím autem hodláš najet dalších 100tis km, tak určitě běž do "všeho nového", pokud s ním plánuješ méně, určitě hledej něco levného 8)
Nafta & benzín

Boháček

Příspěvek od Boháček »

ložisko nový
lamela přeobložit
přítlačák okouknout
setrvačník taktéž
jestli to klouzalo moc, mohlo by bejt něco vyhřátýho

problém přeobložení je jen v tom, že mu bude rozebraný auto dýl stát v dílně

jo a ať se kdyžtak kouká na celé sady ne po dílech, to je samo dražší a ještě si to v některých případech nechce spolu rozumět
( např. ložisko LUK a přítlačák Sachs )
a není ti snad třeba vysvětlovat, že jsou díly ka světoznámá značka STARLINE nepatří :nono:
vzdělání není zárukou inteligence

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Jestli je to nějaký 1.7CDTI apod.. tak to levný nebude ani tak.. Sada od LUKu bude tak za cca 8.000,- i s ložiskem, práce cca trojku. Setrvák, pokud není ok, tak 10.000,- ..

Podtrženo, sečteno, pokud se opravdu jedná o nějakýho tohodle nafťáka, tak cena + - odpovídá, když budeš počítat nějakou tu marži pro servisáka.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

martini

Příspěvek od martini »

sada i s loziskem komplet neco pres 9000 zbytek prace, znacku sady nevim, ale snad neni blbej je to vetsi servis ,auto astra h 1.6 do patku to ma byt, dnes jsem to tam dal :wink:

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Normální, maloobchodní cena, takže zas tak natažený, to není.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“