Předběžně se ptám
Předběžně se ptám
čest,
příští rok nějak v tuhle dobu jsem si chtěl udělat radost a koupit si mašinu (konečně tu co chci) ale kamarád mi asi před půl rokem půjčil kabrio a celkem mě to uchvátilo. Tak jsem si začal předběžně pohrávat z myšlenkou kabria misto mašiny, ale co jsem se tak díval nechtěl bych něco tuctového, rád bych nějakou klasiku kabrio . Něco staršího a tady je právě má otázka co staršího je kvalitního?
Narazil jsem na něco takového:
http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C11973098
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... io/7883911
Co by jste doporučili? Cena do 100tis
Díky předem za Vaše tipy
T.
příští rok nějak v tuhle dobu jsem si chtěl udělat radost a koupit si mašinu (konečně tu co chci) ale kamarád mi asi před půl rokem půjčil kabrio a celkem mě to uchvátilo. Tak jsem si začal předběžně pohrávat z myšlenkou kabria misto mašiny, ale co jsem se tak díval nechtěl bych něco tuctového, rád bych nějakou klasiku kabrio . Něco staršího a tady je právě má otázka co staršího je kvalitního?
Narazil jsem na něco takového:
http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C11973098
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... io/7883911
Co by jste doporučili? Cena do 100tis
Díky předem za Vaše tipy
T.

My car hstory:Fiat Tipo, Fiat Marea, BMW 735i, BMW 316i,BMW 320i, Ford FOCUS, Škoda Octavia 1,9TDI
My moto history:Jawa 250, GS 500, GSX600F, GSF600, VFR 750, VTR 1000,FJ1100, Yamaha FZS600 Fazer
My dream: HONDA VFR 800 V-TEC
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Předběžně se ptám
Mě osobně se líbí ten Baron. Myslím, že žádné cabrio není tuctové....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
alfu ani zadarmo.. takže to druhé..ale případně opravit obojí bude asi zážitek
Já neříkám že zrovna toto chci ale chtěl jsem tím jen naznačit že se mi jedná o podobné ročníky a po Vás bych chtěl co v ty léta bylo kvalitního

My car hstory:Fiat Tipo, Fiat Marea, BMW 735i, BMW 316i,BMW 320i, Ford FOCUS, Škoda Octavia 1,9TDI
My moto history:Jawa 250, GS 500, GSX600F, GSF600, VFR 750, VTR 1000,FJ1100, Yamaha FZS600 Fazer
My dream: HONDA VFR 800 V-TEC
A co e30? Sice už jich jezdí celkem dost, ale i tak je to klasika a moc povedená. Navíc si s ní užiješ kopec srandy a řekl bych, že je i kvalitni. Měl jsem 325i a zvuk šesti válce bez střechy je nádherný. 

Caducum Miles Divinus
Deo mei, at convecto tenax.
Deo mei, at convecto tenax.
s vlastni zkusenosti E30 cabrio sam jednu vlastnim 

mazdu mx5
letos jsem si pořídil a nic se tomu nevyrovná...
BLACK VW BORA VARIANT 161 HP - ex
BLACK VW GOLF V TDi
BLACK MAZDA MX5 140 HP
nemo nostrum sine culpa est...
BLACK VW GOLF V TDi
BLACK MAZDA MX5 140 HP
nemo nostrum sine culpa est...
silný tvrzenídouble píše:mazdu mx5
Ale no tak.. Byl to rok starej post, to už si taky mohl nechat bejt.... 

KEHO rennsport
MR2 (tu mazdu co tu pise nekdo to smazne naprosto ve vsem) a nebo CRX targa VTi - myslim ze se spatne hleda kdyz k tomu pripisu E30 BMW lepsi auto bez strechy
Jsou to dle meho TOP vozidla co se techniky tyce a po jednom z nich by sahl.. 

Těžko bude s CRX Vti větší sranda než s MX5, MR2 super, ale bál bych se toho chlazenígizmi píše:MR2 (tu mazdu co tu pise nekdo to smazne naprosto ve vsem) a nebo CRX targa VTi - myslim ze se spatne hleda kdyz k tomu pripisu E30 BMW lepsi auto bez strechyJsou to dle meho TOP vozidla co se techniky tyce a po jednom z nich by sahl..
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Trhyy: sedel jsi v CRXku nekdy? VTickovem? MR2 jsem na sprintu se serii VTickem vypraskal pokazde a to se jednalo o nejsilnejsi MR2 hned za tou premiovkou oturbenou (mysleno nejsilnejsi nepreplnovana MR2) .. muzu ti i hodit fotky me targy vedle nej kamarada MR2 - meli jsme spolu hodne najeto a ve vysledku: targa je lehci, je sviznejsi (pruznejsi) a MR2 ma diky prevodum o dost vetsi maximalku a pohodli a diky podvozku od lotusu ujede v zatackach. V praxi: jedou uplne STEJNE, protoze to co me ujel v zatacce jsem dohnal ve vtecu na rovince
Tedy pokud se nejelo po dalnici, kde MR2 vymete vetsinu vozidel (kord kdyz zhasnes - odpor vzduchu dela fakt hodne)
"bal bych se toho chlazeni" - MR2 turbo ma prezdivku porsche a subarukiller - proc asi? To same si myslis o Ferrari ze se motor neuchladi? Vzdyt je to totalni hloupost a kord u relativne line 180PS verze.. Kdyby jsi napsal: bal bych se nastaveni podvozku (velky problem), tak to odkejvu..ale je videt ze MR2 ani targu osahane nemas
Asi by jsi neveril jak jde "vodit" targa VTi na okruhu - jukni na Hondaclub a vyhledej si Honzu z Plzne. Ten nez ji prodal co dokazal na okruhu se seriovkou, to malokdo z porazenych chapal..

"bal bych se toho chlazeni" - MR2 turbo ma prezdivku porsche a subarukiller - proc asi? To same si myslis o Ferrari ze se motor neuchladi? Vzdyt je to totalni hloupost a kord u relativne line 180PS verze.. Kdyby jsi napsal: bal bych se nastaveni podvozku (velky problem), tak to odkejvu..ale je videt ze MR2 ani targu osahane nemas

mr2 přifoukneš
trhyy narážel určitě na to že CRX je FWD a to je po stránce zábavy o ničem
trhyy narážel určitě na to že CRX je FWD a to je po stránce zábavy o ničem

- Sova
gizmi:sprinty, to je zábava jak sviňa voe 
Každopádně nevím proč to řešíte když je to rok starý topik

Každopádně nevím proč to řešíte když je to rok starý topik

Cléon & Fonte
sova: tak nebude to jediny dotaz tohoto stylu, takze proc ne..
blazen: CRX prifouknes o dost lacineji
nafoukanych hond jezdi v posledni dobe vic jak dost 
blazen: CRX prifouknes o dost lacineji

Lacněji těžko te MR2 bude stačí v podstatem zvednout plnící tlak.. U te hondy musíš nakoupit hromadu věcí.. Svody, turbo,IC .. Atdgizmi píše:sova: tak nebude to jediny dotaz tohoto stylu, takze proc ne..
blazen: CRX prifouknes o dost lacinejinafoukanych hond jezdi v posledni dobe vic jak dost
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
nezamykat, dobrý téma..zrovna tyhle dvě auta mě zajímaj
blázen: gizmi ale má určitě na mysli N/A mr2...turbenou mr2 u nás neseženeš. Pak by cenově nebylo o čem. Věřim, že to crx je rovně rychlejší, ale to už mě dneska nezajímá
blázen: gizmi ale má určitě na mysli N/A mr2...turbenou mr2 u nás neseženeš. Pak by cenově nebylo o čem. Věřim, že to crx je rovně rychlejší, ale to už mě dneska nezajímá

sw20
Seženeš.. Ale bue draháschade.fan píše:nezamykat, dobrý téma..zrovna tyhle dvě auta mě zajímaj
Neseděl sem v CRX Vti, seděl sem v Prelude 2.2Vti a že by mi z toho spadla čepice to se říct nedá, ale do zatáček to celkem fungovalo s Tein podvozkem a to by to mělo jet asi cca stejně jako CRX Vti, nebo ne ? Tim neřikám že to jelo špatně, jenom mi to prostě nepřijde nic brutálního a tou zábavou sem nemyslel sprint, sprint pro mě neni zábava ani kdybych jel v 800ps Supře např., zábavu sem myslel okresky, občasný sklouznutí bokem apod a to bych si asi s VTi moc neužil, prostě nevim, MR2 pro mě vítezí naplný čáře a věřim že když obuješ nějaký dobrý gumy, dáš lepší podvozek že to předokolku spráší v zatáčkách natolik, že na rovince tě nedojede pokud ta předokolka nebude mít samozřejmě o 100koní vícgizmi píše:Trhyy: sedel jsi v CRXku nekdy? VTickovem? MR2 jsem na sprintu se serii VTickem vypraskal pokazde a to se jednalo o nejsilnejsi MR2 hned za tou premiovkou oturbenou (mysleno nejsilnejsi nepreplnovana MR2) .. muzu ti i hodit fotky me targy vedle nej kamarada MR2 - meli jsme spolu hodne najeto a ve vysledku: targa je lehci, je sviznejsi (pruznejsi) a MR2 ma diky prevodum o dost vetsi maximalku a pohodli a diky podvozku od lotusu ujede v zatackach. V praxi: jedou uplne STEJNE, protoze to co me ujel v zatacce jsem dohnal ve vtecu na rovinceTedy pokud se nejelo po dalnici, kde MR2 vymete vetsinu vozidel (kord kdyz zhasnes - odpor vzduchu dela fakt hodne)
"bal bych se toho chlazeni" - MR2 turbo ma prezdivku porsche a subarukiller - proc asi? To same si myslis o Ferrari ze se motor neuchladi? Vzdyt je to totalni hloupost a kord u relativne line 180PS verze.. Kdyby jsi napsal: bal bych se nastaveni podvozku (velky problem), tak to odkejvu..ale je videt ze MR2 ani targu osahane nemasAsi by jsi neveril jak jde "vodit" targa VTi na okruhu - jukni na Hondaclub a vyhledej si Honzu z Plzne. Ten nez ji prodal co dokazal na okruhu se seriovkou, to malokdo z porazenych chapal..

Zkrátka sem to myslel tak, že o CRX Vti by mě nikdy nenapadlo uvažovat jako o autě na srandu i když mě nějaká malá, nasraná předokolka už dlouho láká
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Trhyy: aaaaaha..srovnavas vahove, motorove i podvozkove uplne jina auta a rikas ze to je stejne..tim asi nema smysl dal rozvijet debatu., protoze 2.2vtec a 1.6 VTi je stejny asi jako BMW a Mercedes.
Blazen: hadej kdo koupil od toho meho kamarada tu MR2 posleze? Marat. Chtel ji preplnovat, ale nakonec se na to vybodnul. Proc asi?
Blazen: hadej kdo koupil od toho meho kamarada tu MR2 posleze? Marat. Chtel ji preplnovat, ale nakonec se na to vybodnul. Proc asi?

napadají mne 2 důvody..ale jsem zvědav,jaký mi napíšeš ,pro úsporu peněz to určitě nebylogizmi píše:Trhyy: aaaaaha..srovnavas vahove, motorove i podvozkove uplne jina auta a rikas ze to je stejne..tim asi nema smysl dal rozvijet debatu., protoze 2.2vtec a 1.6 VTi je stejny asi jako BMW a Mercedes.
blazen: neni to tak snadne jak si vetsina lidi myslela a vyjde levneji privezt si MR2-T a prehazet to, nez preplnovat. Nakonec si ji nechal i bez turba, protoze to auto ma koule 

nemyslím ,že to je o ceně,když se podívám kolik musela stát ta CRX .. bude to jindegizmi píše:blazen: neni to tak snadne jak si vetsina lidi myslela a vyjde levneji privezt si MR2-T a prehazet to, nez preplnovat. Nakonec si ji nechal i bez turba, protoze to auto ma koule
blazen: mluvil jsi snim nekdy? Kdyby vedel co ho CRX bude stat, tak by do toho nikdy nesel a upravoval naprosto jine auto
To ze nekdo ma penize neznamena ze je mu fuk kam jsou..

myslím,že si uměl představit do čeho jde, postavil parádní CRX
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci,
nevím, zda se to ví, ale mám jpn mr2 v turbu už 2 roky. NAčko jsem už prodal. Pokud bych měl diskuzi obohatit, nejvíce záleží na tom, co po autu chcete a kolik do celého "projektu" chcete celkem investovat. Když se budeme bavit o kabrioletu pro zatáčky, asi bych volil tu mr2 v turbu nebo alespoň s beams motorem. Nevím zda i del-sol ale např. integra ji sice najisto i v zatáčkách v seriové podobě vyklepne, ale mrka má větší potenciál po úpravách, kdy limit pohonu předních kol bude omezovat celý zbytek fwd auta. Na druhou stranu za cenu seriové lhd mr2 v turbu už můžete mít tu hondu pěkně upravenou nebo si pořídit např. starší evo. Taky je pravda, že v mr2 musím stlačený vzduch chladit vodou a má jen velmi málo užitného prostoru pro zavazadla. Jinak Hondu bych stavěl znovu, motor má sice svá slabá místa, ale po jejich ošetření se mu (i vzhledem k nízké váze) zejména průběhem ale i maximem jen máloco vyrovná.
nevím, zda se to ví, ale mám jpn mr2 v turbu už 2 roky. NAčko jsem už prodal. Pokud bych měl diskuzi obohatit, nejvíce záleží na tom, co po autu chcete a kolik do celého "projektu" chcete celkem investovat. Když se budeme bavit o kabrioletu pro zatáčky, asi bych volil tu mr2 v turbu nebo alespoň s beams motorem. Nevím zda i del-sol ale např. integra ji sice najisto i v zatáčkách v seriové podobě vyklepne, ale mrka má větší potenciál po úpravách, kdy limit pohonu předních kol bude omezovat celý zbytek fwd auta. Na druhou stranu za cenu seriové lhd mr2 v turbu už můžete mít tu hondu pěkně upravenou nebo si pořídit např. starší evo. Taky je pravda, že v mr2 musím stlačený vzduch chladit vodou a má jen velmi málo užitného prostoru pro zavazadla. Jinak Hondu bych stavěl znovu, motor má sice svá slabá místa, ale po jejich ošetření se mu (i vzhledem k nízké váze) zejména průběhem ale i maximem jen máloco vyrovná.
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
Jeden z důvodů co mě napadnul byla ta hmotnost.. Jinak gratulace k té mr2 v turbu to musí být paráda