Black list/Nespokojenost s prodejem/nákupem
Re: BAZÁREK OPEL - všechna inzerce mimo bude SMAZÁNA
Tak po dlouhe dobe tu mame zase nekoho na koho je potreba dat si pozor. Clovek co tady inzeruje mi dnes poslal zadni irmscher svetla s ujistenim,ze jsou 100% v poradku.Svetla dosla s ulomenym rohem a z celkem vysoke ceny se stala bezcenna hromada hnusu.Pan se jmenuje Saša Košár,mail Kadettc20xe@seznam.cz Pokud by nekdo pochyboval,mam detailni fotky( a vlastne i navod) jak okradat fanousky nejen oplíků.
vždyť Sašu zná celá Opel scéna, nedošlo k pochybení přepravní služby?
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
bohužel nedošlo.Došlo k pochybení,že jsem mu věřil. Zkoušel jsem se s ním celý den domluvit,navrhoval asi 3 nebo 4 možný řešení,ale nenechal si vyříkat,že jednou se prostě spletl.Jestli mě chtěl záměrně okrást nebo si poškození nevšiml,to nevím(doufám,že si jen nevšiml),ale bohužel není schopen to uznat,takže jsem to(ikdyž jsem nechtěl) musel předat dál. Teď po uveřejnění se to snad srovná.Nechtěl jsem posškodit jeho dobré jméno(mé je taky dobré),ale kdyzž to nejde jinak.Jinak kdo by pochyboval,ráno na své galerii uveřejním fotky,kde je poškození vidět už na fotkách od něj.bohužel z fotek člověk nevidí vše.proto jsem ještě 2x pokládal dotaz,zda jsou světla v naprostém pořádku.Hold jsem asi moc důvěřivej.
Sašu znám osobně a že by tě záměrně chtěl podfouknout se mi nezdá, spíš si fakt nevšiml
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
koubajz> ja to beru, chybu muze udelat kazdy, my jsme se taky pokazde v pohode domluvili
C20XE inside
C20XE inside
Takze Koubajzi uvedeme to na pravou miru,kdyz uz to tady zverejnujes a pomlouvas me!!!Svetla,ktere jsem ti poslal nebyly polamane(jak ti postou dorazily po zverejneni tve fotky,kterou si mi nafotil a poslal),nybrz po 20ti letech naopak velmi zachovala a tezko sehnatelna...Byly ti predem poslany detailni fotky svetel,na kterych byl jasne videt jejich stav vcetne malych skrabancu,bez kterych se svetla po tolika letech neobejdou.To,ze ti prislo jedno ze svetel ulomene,za to ja nemuzu!!!Mas pravo si na poste balik pri prevzeti zkontrolovat a v pripade nejakeho poruseni(v tvem pripade ulomeni jednoho z dilu)prevozem neprevzit,pac balik byl pojisten!!!Bohuzel jsi to neudelal,tudiz si mohu i myslet,ze jsis jeden z dilu polamal,,sam"svou neopatrnosti!!!!Zaverem bych chtel dodat,ze je od Koubajze ubohost me tady na strankach obvinovat za co nemuzu,nybrz si za svoji blbost muze sam!!!Za celych 6let co mam Kadetta jsem se s podobnym problemem nesetkal co se tyce posty a to jsem toho po republice poslal sakra hodne!!!Urcite by se,kazdy branil stejne jako ja a aspon mam zkusenost s dorucovanim baliku ceskou postou!!!(momochodem Koubajzi,byt tebou tak pomlcim.Znamy,kteremu jsem pred cca 2lety na tebe dal info,od tebe kupoval na XE 8vyfukovych ventylu.Ty takovy odbornik pres XE motory sis mu dovolil poslat 4 ventyly krive a 1 ventyl na talirku po obvode propaleny!!!Jak jsem to videl,stydel jsem se,ze jsem te mu doporucil!!!Tod vse.
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Black list/Nespokojenost s prodejem/nákupem
Ahoj lidi, viděl jsem, že některé obchodní věci probíráte v bazaru, tak jsem vám vytvořil sekci, kde se můžete vybrečet, případně upozornit na prodávající/kupující Ať to slouží dobré věci
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Re: Black list/Nespokojenost s prodejem/nákupem
Pošta asi ráda rozbíjí Irmscher lampy, mě taky přišly ty moje a chyběly jim dva kousíčky ale byly v balíku = fakt vina pošty. Ale co se dá dělat, když tam pracují kolikrát pěkní dobytci žejo
Nosce te ipsum - know thyself
Pozor na uzivatele Alexandr Košár,maily Kadettc20xe@seznam.cz a Alex5886@seznam.cz. Posílá poškozené díly. Mě to stálo skoro 1300,-,tak ať někdo taky nenaletíte. Zde je foto, kde je vše nafoceno http://koubajz.galerie.cz/#81742797" onclick="window.open(this.href);return false;
Sašo bohužel očividně z Tvé fotky, kterou tady Koubajz zveřejnil je jasné, že ten rožek byl prostě "prasklý" nebo "načlý" před posláním. Jestli jsi spoléhal na to, že to přehlédne a pak to svede na poštu.. bohužel to nevyšlo a je to vůdči kupujicímu docela nefér Tobě by se to asi taky nelíbilo a požadoval bys náhradu škody
C20XE inside
C20XE inside
Tak ještě teda do správné sekce: Pozor na uzivatele Alexandr Košár,maily Kadettc20xe@seznam.cz a Alex5886@seznam.cz. Posílá poškozené díly. Mě to stálo skoro 1300,-,tak ať někdo taky nenaletíte. Zde je foto, kde je vše nafoceno http://koubajz.galerie.cz/#81742797" onclick="window.open(this.href);return false;
Kazdopadne budu rad za jakekoli komentare,rad si o tom se vsemi promluvim.Kadetty delam uz 11let a obcas se hold takovy clovek co to zkousi najde.ale uz mi dosla trpelivost...Takze: NENECHME SI SRAT Na HLAVU
to koubajz:
když se na tu fotku zadívám pořádně, tak zjišťuju že asi moc dobře nevidím ,vím že ALEX prodává spousty dílů a nikdy problém,... ,asi to fakt vypadá na prasklinu,... ,omluva
když se na tu fotku zadívám pořádně, tak zjišťuju že asi moc dobře nevidím ,vím že ALEX prodává spousty dílů a nikdy problém,... ,asi to fakt vypadá na prasklinu,... ,omluva
Opel Astra F C20XE
Nevim kdo je tady hlupak,ale zadne svetlo nebylo pred odeslanim ulomene(detailni fotky jsi predem dostal),nybrz mela jen oderky po 20ti letech!!Ze ti to nejspis tvou neopatrnosti v nejake ryze prasklo(ze jsi to nevratil poste,kdyz svetla byla vporadku a pojistena) za to ja nemohu!!!Ta tvoje fotka kde jsi prilozil ten ulomeny roh nema zdaleka tak tenkou vlasovou ryzku jak je na me fotce ,naopak s te tvoji fotky jde videt ulomeny roh!!!!!!!Za druhe jestli sis predstavoval svetla bez oderek tak sis mel objednat nova svetla z Nemecka za 250Eur a ne za sestinovou cenu!!!!!!!!!!!!http://www.ebay.de/itm/schwarze-Ruckleu ... 588c022cb6 Jinak tvym zverejnovanim nesmyslu,mi akurad na tebe prisli nehezke ohlasy,ze se mi divi ze vubec s tebou obchoduju.Prej od lidi by jsi kupoval vsechno malem zadarmo a prodaval za nehorazne penize!!O tom jsem se presvedcil i ja osobne s tema vyf.ventylama na XE a el.zrcatkama na Kadetta za ktere jsi chtel 3000Kc!!Jsem se jen tomu zasmal... nebo Tve predrazene EDS cipy od meho znameho Jirky,ktere nakupujes za mene jak polovinu nez prodavas,tak KDO POTOM OKRADA LIDI se zamysli chlape nad sebou a neobvinuj druhe!!!!!!!Naposledy jem s tebou obchodoval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naposledy upravil(a) Alexxx dne 03 pro 2011 23:01, celkem upraveno 1 x.
Vsak pis,cim vic se tady bude psat,tim lespi obrazek si kazdy udela.Nejem,ze vytahujes veci par let stary,ale samozrejme pravda je trochu nekde jinde.ale pomlouvat muzes.me v opel scene zna hodne lidi a obrazek uz o me nejaky maji.A kamarade-o chipech bych pomlcel, kdyz ilegalne krades firme EDS motorsport mapy a prodavas je za ucelem svyho zisku. Ja jsem je driv kupoval s vedomim,ze se jedna o legalni chipy.Kdyz jsem zjistil,ze jde o ilegalni kopie, okamzite jsem to prestal delat.Proto,kdyz mi nekdo vola,ze chce chip,zadny nemam. Nemusim pripominat,ze se jedna o celkem vazny trestny cin.
miras3000:Diky za omluvu. kdyztak to hod i na kadett.cz at si tam o Tobe nemysli nejake spatne veci.Jak rikam,respektuji nazor kazdeho a rad si s kazdym promluvim. Bohuzel s Alexem se domluvit neda. Zkousel jsem to vysvetlit cely den,ale i tyhle fotky mu byly malo.Proto jsem to musel vytahnout takhle hnusne na net.Mam radsi klidne domluvy,kde se nic nehroti.
Další nespolehlivý a nezodpovědný uživatel je BIGPAPA, ten si nebyl schopný vyzvednou expanzku osřikovačů za pár drobných na dobírku a já dotoval poštu.
C20XE inside
C20XE inside
Kdo si o tobe udela obrazek jsi prave ty!!!Koukam,ze jsi to asi spatne pochopil s temy EDS chipy:)!!!!!!!!!!!A KAZDY VI,ZE TEN KDO KSEFTOVAL S CHIPY EDS ZA UCELEM ZISKU JSI PRAVE TY,NE JA(to abych to upresnil)!!!Muzu si jen ten tvuj nabizeny chip koupit za lepsi cenu,od koho jsi je nakupoval a radeji tady nebudu psat za kolik(opet se tady jen potvruzuje ohlas na tebe,ze by jsi vsechno koupil za par korun a prodal za nehorazne penize),styd se!!!!!!!!!!!!!!!!Ja jsem si pouze pred lety od tebe koupil EDS cip(od legalniho mel hooodne daleko Koubajzi!!!!!)a potom jsem se bil do hlavy!!Po sleze jsem se dozvedel,ze je kupujes za par korun od kolegy,ktereho osobne znam a rikal mi o tobe pekne veci tak klidek!!Ani zadny papir jsi nedokladal k tem tvym chipum(coz vime vsichni,kteri jsme ho od tebe koupili),takze jsi od prvni chvile vedel,ze jsou nelegalni a provadel nekolik let trestny cin ...opet jsi me rozesmal tvym prispevkem s legalizaci:)!!!!!!!!!!!!!!!!!Nechci ti delat spatnou reklamu(vim toho o tobe spoustu!!)tak ji nedelej ty mi,za svoji blbost!!!!Neprobiral bych to tady,ale udelej si poradek pred svym prahem a pak se navazej do druhych!!!Ja mam narozdil od tebe po 6letech co vlastnim Kadetta cisty stit(az na tvuj konflikt:(),coz se o tobe rict neda:)!!!!!!!!!!!!!!!Tohle je ma posledni reakce v teto diskuzi!!!!!!Uz se nenavazuj na mou osobu pac mame prece stejny konicek auta a beru nas Oplare jako jednu rodinu,kde si navzajem pres podobna fora predavame rady a zkusenosti techto vozu!!Oplu zdar:)!!!!!!!!
Naposledy upravil(a) Alexxx dne 03 pro 2011 17:32, celkem upraveno 9 x.
ano chybka se vloudila... musel jsem odjet na služebku a naše pošťačky to nikomu jinýmu nedaly... jinak ostřikovače expanzní nádobku nepotřebujou tam se nic nerozpíná, ale to by jsi mohl jako nejchytřejší z této sekce vědětLukin_GSi píše:Další nespolehlivý a nezodpovědný uživatel je BIGPAPA, ten si nebyl schopný vyzvednou expanzku osřikovačů za pár drobných na dobírku a já dotoval poštu.
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Heh.No sice tohle neni tema o chipech,ale dohromady jsem vzal od Jirky na prodej cca 19 chipu a pak nektere pro kamarady. Mam to nekde celkem podrobne vypsane. Napred jsem je od nejmenovaneho,ktereho do toho nechci tahat kupoval za 2100,pote za 1800 a posledni mi daval za 1500,- Cena vcetne instalace do ridici jednotky,odzkouseni,zaruky a samozrejme 24hodinove podpory na telefonu byla 2900,-Kc.Cena byla nastavena podle prvotni ceny chipu a kupodivu lidi mi volaji jeste ted. A za stejnou cenu jsi ode me dostal chip do jednotky i Ty a co si vzpominam,tak jsem Ti chip instaloval cca ve 3 rano? A to je kurva nastandartni sluzba.V dobe, kdy jsem zacal chipovat, tak cena za chiptuning v CR nesla pod 10tis Kc,takze si myslim,ze to zas tak hrozne nebylo.Ale samozrejme mas na to jiny nazor. Vim o cloveku, ktery ode me nakoupil 3 chipy a kazdy z nich prodal za 4900Kc.