<<< Off Topic >>>

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
F.l.a.n.e.l.

Re: <<< Off Topic >>>

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

norek: při počasí které teď panuje si myslím, že je úplně jedno jestli máš zimní nebo letní. Na tom ledu by držely tak maximálně hroty.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

pemar jaks to myslel tim ze zkusis sehnat nekoho kdo ti to prezuje? :D
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

Neboj, sam si to prezouvat nebudu, jen potrebuju nekoho kdo mi to prezuje levne a hlavne na pockani jelikoz druhe auto uz je zazimovane :wink: . Jinak bych nechal auto v garazi na spalkach a zajel s kolama nekam prezout.
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C

Motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motor »

kdyby jsi sledoval slevohouse, vedel bys ze, pred pár dny skončila akce na komplet přezutí za 199kč
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

F.l.a.n.e.l. píše:norek: při počasí které teď panuje si myslím, že je úplně jedno jestli máš zimní nebo letní. Na tom ledu by držely tak maximálně hroty.

na zimnich je brzdna draha mensi ...
HONDA CIVIC 8G

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

Motor píše:kdyby jsi sledoval slevohouse, vedel bys ze, pred pár dny skončila akce na komplet přezutí za 199kč
Na takove akce a weby neverim. Vedel jsem o tom, ale stejne to nebylo pobliz.

Motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motor »

a proc na to nevěřís?
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Já mám zkušenost, že fa, která nabízí něco na slevomatu je vesměs buď těsně před krachem nebo už v pořádných sračkách.
Zatím to u mne platilo 100%. . . .
das Auto

remix

Příspěvek od remix »

a to bych zase netvrdil, byli jsme na motokarach ve Frydku a nevim teda, ze by borci byli pred krachem, jen si touto cestou delaji reklamu, ja treba vubec nevedel, ze tam nejake motokary jsou ;-)
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

F.l.a.n.e.l.

Já vím třeba o firmách, které nově vznikly a díky slevomatu apod jak píše mihau si dělají reklamu právě aby nalákaly zákazníky. Neřekl bych že krachujou
A spokojený zákazník je nej reklama ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Bolo1

Příspěvek od Bolo1 »

Tak Těšín se pomalu stává supermarket pro zloděje aut. Za poslední dobu se tu ztratilo dost aut :( , ještě že se hyundaie nekradou :lol:
Hujdaj a sempl klever

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

PemaR píše:Neboj, sam si to prezouvat nebudu, jen potrebuju nekoho kdo mi to prezuje levne a hlavne na pockani jelikoz druhe auto uz je zazimovane :wink: . Jinak bych nechal auto v garazi na spalkach a zajel s kolama nekam prezout.
Pemar sorry ale ja se divim ze tu jeste neco vubec pises. Neni ti trapne? Takovych zakazniku jako jsi ty mam hafo a vsechny uz posilam do riti. Kazdy by chtel doma mercedesa za cenu dacie. Kua uvedom si ze lidska prace je to nejdrazsi co je na trhu a pokud nekdo podnika dela to za ucelem zisku. Takze zadarmo ti to asi nikdo neudela. Takove reci typu chci to levne a rychle mi uz lezou krkem. Kazdy skemra abych tam prijel hned a kdyz mi ma zaplatit fakturu tak se cuka a dalsich deset minut vysvetluju proc vyjebana deska u ktere ja neurcuju cenu stoji 7tkc a kdyz uz je to tak drahe ta deska tak bych mu mel asi udelat praci zadarmo nebo co ! :kladivo:
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

remix

Příspěvek od remix »

luke +1 8)

jak sem si poprve precetl to levne a na pockani, nevim proc hned se mi vybavilo to Pemarove sundavani pneu tehda :lol:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

-Jakub-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -Jakub- »

flexou jestli se dobře pamatuju ne?

s těma letníma gumam v zimě to byla jen teorie. Na autech mám samo zimní.
Golf V TDI 103Kw
Obrázek

gynga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gynga »

pemar :lol:
..::užrané quattro::..

Motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motor »

neválí se někomu doma nálepky z makra rozdavane pri utrate 500kc bez dph?
jsou k věrnostnímu programu, po nasbirani urciteho poctu mozno nakoupit vybrane vyrobky za lepsi penize.
chtěl bych tam http://www.makro.cz/public/cz/aktualni- ... ovka-canon" onclick="window.open(this.href);return false;
tak premyslim, kde nalepky nasbirat.dik
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

Luke_TDI píše:
PemaR píše:Neboj, sam si to prezouvat nebudu, jen potrebuju nekoho kdo mi to prezuje levne a hlavne na pockani jelikoz druhe auto uz je zazimovane :wink: . Jinak bych nechal auto v garazi na spalkach a zajel s kolama nekam prezout.
Pemar sorry ale ja se divim ze tu jeste neco vubec pises. Neni ti trapne? Takovych zakazniku jako jsi ty mam hafo a vsechny uz posilam do riti. Kazdy by chtel doma mercedesa za cenu dacie. Kua uvedom si ze lidska prace je to nejdrazsi co je na trhu a pokud nekdo podnika dela to za ucelem zisku. Takze zadarmo ti to asi nikdo neudela. Takove reci typu chci to levne a rychle mi uz lezou krkem. Kazdy skemra abych tam prijel hned a kdyz mi ma zaplatit fakturu tak se cuka a dalsich deset minut vysvetluju proc vyjebana deska u ktere ja neurcuju cenu stoji 7tkc a kdyz uz je to tak drahe ta deska tak bych mu mel asi udelat praci zadarmo nebo co ! :kladivo:
Ne trapne mi opravdu neni a forum je verejne, takze jestli tady pisu nebo ne je jen moje vec :wink: . Jak uz jsi psal zakazniku jako ja mas hafo, takze nejsem jedinej. Neboj nebudu se te snazit vyuzit k praci za kterou bych ti pak nechtel zaplatit. Pokud vim tak sem tady zatim s nikym nemel spatnou zkusenost, pokud uz jsme se na necem domluvili. A ver ze se daji najit i lidi, kteri to nedelaji jen za ucelem zisku. Samozrejme ze proc by to jinak delali kdyz je to jejich zivnost, to ti neberu ale jsou takovi. Kdyz uz jsem nekomu s necim pomahal, nikdy sem si o nic nerekl, ale pocital sem s tim, ze s dotycnym muzu dobudoucna pocitat, kdyz budu neco chtit naoplatku po nem. Proto se snazim udelat si co mozna nejvic sam, dokud na to mam znalosti, nebo jsem schopen je nekde ziskat. V pripade ze vim o nekom, kdo by mi v urcite situaci mohl pomoci, ci nabidnout nekoho ze sveho okoli, proc to nezkusit? Co se tyce prezouvani pneu uz zkusenosti mam, ze s kladivem a pacidlem to moc dobre nejde.

Motor: Jak uz psal V-Y-V-I, osobne jsem pres takovy web jeste nic nekupoval, ale par kolegu z prace uz jo a vim ze zrovna nadseni z toho nebyli, dokonce pak i resili vraceni penez kvuli nespokojenosti se sluzbami, ktere zde nektere firmy nabizely. Dalsi vec je platba pres internet kde si pak jen vytiskes nejaky papir se kterym se prokazujes, ze mas sluzbu zaplacenou (nevim jestli to je tak i na slevohouse, neskoumal jsem podminky). Tim vsak nechci rict ze to neni dobry zpusob jak si sehnat dobudoucna zakazniky a samozrejme udelat na internetu reklamu.

Kazdy je proste jiny, vsichni nemuzeme byt stejni a ja sem se sebou prakticky spokojen. Pokud nekoho stvu svymi prispevky, omlouvat se nebudu, klidne je muzete preskocit a ignorovat :wink:

barry

Příspěvek od barry »

na slevohouse, slevmatu a jiných jsem už zakoupil dost věcí a vždy max spokojenost. Mluvím o samotném serveru slevovém, peníze jsem poslal do 1-3 dnů mi vždy přišel voucher a s jeho uplatněním jsem neměl nikdy problém, nemusíš si ho ani tisknout stačí nahlásit číslo z voucheru. ;-)
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

wow, to sum slohovky :D .. za tu dobu co jsi prosedel u PC bych mel auto prezute. A verim, ze motor by stihl koupit i jine auto :lol:

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

:smich:
das Auto

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

:roll:
HONDA CIVIC 8G

rostaVR6

Příspěvek od rostaVR6 »

spek

felda

Příspěvek od felda »

noreking píše::roll:
8)
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

Je to asi mesic zpet co mi prisla domu obsilka z Magistratu mesta Karvina, odbor dopravy.. k podani vysvetleni o provozovani vozidla, pote jsem se dostavil na komisi, rekl co a jak a dneska mi domu prisel dopis se slozenkou na 2.500,- takze si hlidejte dobu 10dnu na prepis, at nedopadnete stejne. 8)
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

auto se ma prepsat ode dne koupi do 10 dnu nebo ode dne provozu ? myslim ze plati to druhe :?
HONDA CIVIC 8G

barry

Příspěvek od barry »

jaký je v tom rozdíl?
To jako řekneš auto mám 6 roků ale provozuji ho od včera. ;-)
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

F.l.a.n.e.l.

noreking píše:auto se ma prepsat ode dne koupi do 10 dnu nebo ode dne provozu ? myslim ze plati to druhe :?
Žádost o zápis změn údajů zapisovaných do registru silničních vozidel je povinnost podat do 10 pracovních dnů od vzniku skutečnosti, která zakládá změnu zapisovaného údaje.

PS: LUKIN : jak dlouho ti to trvalo?
Naposledy upravil(a) F.l.a.n.e.l. dne 23 pro 2011 08:36, celkem upraveno 1 x.

Motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motor »

já myslím, že v tomto případě se řešilo ježdění na odhlášku, ne?
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid

F.l.a.n.e.l.

Motor píše:já myslím, že v tomto případě se řešilo ježdění na odhlášku, ne?
no a to je nepřepsání ne?

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

no mel jsem to v prevodu asi dva mesice.. jeden z duvodu bylo spis opravovani a vymena motoru. Druhe auto, ktere uz ani nemam na sebe mam v prevodu uz druhy rok a nikdy to nikdo neresil.. Mohu se proti tomu zase odvolat, ale pochybuju ze tim neco vyresim.
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“