jasny, chapu, taky sem si misto opravy narazniku poridil vetsi brzdylefi píše:U tohoto vozu mi prostě nějak extra nejde o vzhled,po technické stránce dostává vše jak má a jak vypadá z venku je mi nějak fuk,je to prostě daily car a denně s nim najedu průměrně 100km.A než abych vrážel prachy do těchto pro mě "zbytečností" tak radši vrazim peníze do jiného samosvoru,brzd nebo podvozku.Tady mi jde o to jak funguje a ne o to jak vypadá.... Sciro je úplně něco jiného,jak funkčností,tak využitím.maRkus píše:lefi ja vim ze ne, ale vetsinou podle toho jak to vypada zvenci poznas jestli to auto ma majitel rad, viz scirocco
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
existuje plno hezčích jinejch kolfildaas píše:tak nevím jesli si mám nechat ty kola
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
a už můžem lakovat
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Chtěl jsem šmoulově modrou, ale furt nevím, ještě zvažuju nějakou gun metal
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Asi jí tam dám, chci, aby to bylo divoký
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
SPEEDY píše:Chtěl jsem šmoulově modrou, ale furt nevím, ještě zvažuju nějakou gun metal
hele zmena barvy kol behem 45 minut no a kdyz se ti to nakonec libit nebude jednoduse to sundas, nekomu se to taky libit nemusi ze jo
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
jó plastidip... kouzelná to věc...
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ahoj Chlape...Posli mi na muj mejl aktualni fota Boruvky...Dcera se zajimala,jak se ma...To vis,zensky:-)PachezZ píše:jó plastidip... kouzelná to věc...
Naposledy upravil(a) GEORGENO dne 16 pro 2012 20:40, celkem upraveno 1 x.
tragicomix píše:SPEEDY píše:Chtěl jsem šmoulově modrou, ale furt nevím, ještě zvažuju nějakou gun metal
hele zmena barvy kol behem 45 minut no a kdyz se ti to nakonec libit nebude jednoduse to sundas, nekomu se to taky libit nemusi ze jo
To vypada na dobrou vec,kde se to da sehnat ? a kolik se toho potrebuje na 4 kola ?
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dlouho nic, tak jen takový momentky od Elišky...
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
zalezi na spouste vecech, kolikatky kola? ja na 16" tmavej podklad 3-4 vrstvy asi 3 az 4 spreje (1ks cca 550,-) .. shanel jsem modrou barvu ktera se da sehnat krom zahranici nejblize na slovensku a vyjde levneji nez u nas i s dobirkou ... u nas dostupna pouze cerna a cervena barva! koukni na plastidip.sksetik píše:tragicomix píše:SPEEDY píše:Chtěl jsem šmoulově modrou, ale furt nevím, ještě zvažuju nějakou gun metal
To vypada na dobrou vec,kde se to da sehnat ? a kolik se toho potrebuje na 4 kola ?
No hezký to sice je, ale stojí to stejně jako si ty kola nechat rovnou nalakovat. Ale chápu, že jako alternativa a chvilková změna, která se dá pak vrátit je to fajn
KEHO rennsport
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
jak rikas, jen nevim jestli by ti nekdo za 1500,- nalakoval kola, co jsem si nechaval delat tak aby to bylo top tak 1000,-/ks nejmene .. ale opravdu je to jen zalezitost kterou kdyz chce nekdo mit jeden den takovy a druhej makovy tak si to zvladne udelat pred barakem ..
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ta kola vypadají nějak moc veliká nebo se ti srazil Kadett. A kde je GSI znáček zkus říct, že si ho ztratil
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
m.artty píše:A kde je GSI znáček zkus říct, že si ho ztratil
Kuci, vy ste úplně moc nemocníChosse píše:znacek jsem schoval az na leto
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Víš jak se to shání....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Jak jsi psal ty 3-4 kousky, tak jsem bral ty 4 kousky, to jsme na 2200, k tomu nějaký poštovný a jsme skoro na 2500. Za to už by ti někdo možná i láknul všechny 4 kola. Každopádně se mi Plastidip taky líbí. Kdyby bylo víc barev, bylo by to zajímavý řešenítragicomix píše:jak rikas, jen nevim jestli by ti nekdo za 1500,- nalakoval kola, co jsem si nechaval delat tak aby to bylo top tak 1000,-/ks nejmene .. ale opravdu je to jen zalezitost kterou kdyz chce nekdo mit jeden den takovy a druhej makovy tak si to zvladne udelat pred barakem ..
KEHO rennsport
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
tak ja to bral z SK kde je to presto i s postou levnejsi a vysel me kus na 550,- a rekl bych ze na ten tmavej podklad by meli 3ks stacit bohate, samo na nejakej svetlej treba jen 2 .. nevim, jen hadam ..rallik píše:Jak jsi psal ty 3-4 kousky, tak jsem bral ty 4 kousky, to jsme na 2200, k tomu nějaký poštovný a jsme skoro na 2500. Za to už by ti někdo možná i láknul všechny 4 kola. Každopádně se mi Plastidip taky líbí. Kdyby bylo víc barev, bylo by to zajímavý řešenítragicomix píše:jak rikas, jen nevim jestli by ti nekdo za 1500,- nalakoval kola, co jsem si nechaval delat tak aby to bylo top tak 1000,-/ks nejmene .. ale opravdu je to jen zalezitost kterou kdyz chce nekdo mit jeden den takovy a druhej makovy tak si to zvladne udelat pred barakem ..
- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
Víc barev plastidipu maj v UK a při větší objednávce to vycházi na dost zajímavý peníze... maj i ve tmě svítící nebo sadu na namíchání vlastního odstínu. Ve sprayi nějaký základní barvy a zbytek pak na stříkání pistolí+spešl ředidlo...
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Davidoff píše:Markus, to já bych to musel mejt denně když pojedu z práce, nemáme parkoviště tak stojíme na louce která se vlivem počasí posledních dní stala v oraniště někdy když celej den prší tak uzavíráme sázky kdo se zahrabe jako první
dneska jsem si na tebe vzpomněl, tohle je sice starší fotka ale dneska jsem stál uplně stejně a jak od večera prší tak mě museli tahat lanemmaRkus píše:tak ja mam v praci betonovej dvur, takze cajk
moooc velký černý letadlo
jo tak to by me sralo
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
plastidip
chtěl jsem se zeptat jak se to na ty alu kola nanáší?
pistolí nebo namačením?? štětcem?
to by pak zabechalo pruhy po štětci ne?
jak dlouho to vydrží? a jak dlouho to schne? a pak když to chci sloupnout to se lak nesloupne taky?
mám doma kola 17ky a chci je dát do jiné barvy když si je nechystám atd tak to mám nastříkaný za cenu laku a času na kolech
musím základní lak odělat nebo jen přebrusit a pak zakladem a pak lak?
děkuju za info
chtěl jsem se zeptat jak se to na ty alu kola nanáší?
pistolí nebo namačením?? štětcem?
to by pak zabechalo pruhy po štětci ne?
jak dlouho to vydrží? a jak dlouho to schne? a pak když to chci sloupnout to se lak nesloupne taky?
mám doma kola 17ky a chci je dát do jiné barvy když si je nechystám atd tak to mám nastříkaný za cenu laku a času na kolech
musím základní lak odělat nebo jen přebrusit a pak zakladem a pak lak?
děkuju za info
- Sova
nikdy sem to neviděl ale logicky odvozuji že je to sprej
Cléon & Fonte
Ty základní barvy jsou klasika ve spreji, takže nastříkáš sprejem na původní barvu a hotovka. Žádná věda
KEHO rennsport