ach táák a ten ginekolog teda asi leze všem (ne)legálně do zadku nebo jakpokorneo píše:Pravděpodobně kolega PhDr. myslel gynekologabiohazard píše:a ten ginekolog jako dělá co?![]()
ten může legálně lézt do pi*e každé ženě

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
ach táák a ten ginekolog teda asi leze všem (ne)legálně do zadku nebo jakpokorneo píše:Pravděpodobně kolega PhDr. myslel gynekologabiohazard píše:a ten ginekolog jako dělá co?![]()
ten může legálně lézt do pi*e každé ženě
*madrfaKING víla* píše:pokorneo píše:proč by jsi to nevydejchala ? myslíš , že by jsi na místní členy nestačila jo ?![]()
![]()
Tak tím jsem si jistá
vždyť jsme tě pozdraviliRudi píše:Když byly motokáry a seděli tam asi 4 kájové, přišla ženská a oni pomalu ani nezvedli oči, natož aby pozdravilibylo to jak na sraze ajťáků( matfyzu)
pokorneo píše:asi vypadala ta paní moc přísně a všichni z ní měli strach![]()
![]()
co máš proti IT ?![]()
![]()
jenomže z víly nikdo strach nemá , to je rozdíl![]()
dobrej háááárdvéééér...muhehe... a co softvéééér? muhehecrocjirka píše:pokorneo píše:asi vypadala ta paní moc přísně a všichni z ní měli strach![]()
![]()
co máš proti IT ?![]()
![]()
jenomže z víly nikdo strach nemá , to je rozdíl![]()
presne..ja sem taky ajtak... a myslim si ze sem na holky dost
To bych se asi přece jen nechala radši protáhnout do všech tělních otvorů než vlízt někam před světla a předstírat, že mi kleslo IQ o 60 bodů. Já vám nafotím něco z tréninku, jak kopu někoho do hlavy nebo takcrocjirka píše:hej vilo.. teda ja nevim jak ostatni.. ale my chtely fotit a ne zkoumat podvozek.. od toho je ginekolog![]()
myslim, že tvůj software nechápe software víly, ona ti na nějaký focení sere, r8d pOmUZu kDiS vYm VIccrocjirka píše:speedy zabil![]()
vila: tak nemusis se hned fotit jako kurva ne?jde to nafotit i hezky kdyz si slecna vezme hezke saty.. atd..
aTO JE pRAdA, nAsEDAnOrallik píše:aTO stE mU rKNul piKNe
Ty to fakt nechápeš...já se klidně budu fotit jako poslední kurtizána s nohama za krkem, jde ale jaksi o člověka za objektivem, víš:D? Jako pokud je to celý vtip, tak beru, ale pokud jsi to myslel vážně, tak pozdrav pandu.crocjirka píše:speedy zabil![]()
vila: tak nemusis se hned fotit jako kurva ne?jde to nafotit i hezky kdyz si slecna vezme hezke saty.. atd..
Aladin ale vůbec nereagoval na tebe ty ...*madrfaKING víla* píše:Ty to fakt nechápeš...já se klidně budu fotit jako poslední kurtizána s nohama za krkem, jde ale jaksi o člověka za objektivem, víš:D? Jako pokud je to celý vtip, tak beru, ale pokud jsi to myslel vážně, tak pozdrav pandu.crocjirka píše:speedy zabil![]()
Jo a Aladin je fakt zlatíčko....ale měl by se naučit číst. Nemám, chlapče, nemám!!
Jo a tady máte silně photoshopovou fotku, aspoň myslím![]()
Aladin píše:motor: věříš, že photoshop tam skoro není?ale má ráda auta, tak vám ji dovezu na sraz
*madrfaKING víla* píše:To všichni z TF přeskočili rovnou do pátý třídy, že fakt neumíte číst?
Aladin píše:motor: věříš, že photoshop tam skoro není?ale má ráda auta, tak vám ji dovezu na sraz
pokorneo píše:áááááá stěr![]()
![]()
![]()
tak tohle bylo dost dobrý
![]()
Ja bych jen doplnil, ze i pres vseobecne zazitou predstavu, ze ajtak je pubertalni uhrovity mladik, je tu u nas ve firme vetsina lidi (ajtaku) zenata a ma ditecrocjirka píše:presne..ja sem taky ajtak... a myslim si ze sem na holky dost
ukaž díru a neplač*madrfaKING víla* píše: prosím Tě, nesměj se mi, už takhle jsem z toho úplně špatná...chybí kousek a změním se zas v chlapa a vyberu si jinej nick