Co za vyfuk?
Co za vyfuk?
Na jaro planuju koupit vyfuk,nevim kde a jakej.. Samozrejme aby to melo dobrej zvuk a taky trosku lip vypadalo..
Vybral jsem tenhle Laityng(dvě oválné koncovky 100x60mm, DTM) ale nevim, nevim a navic ta cena 4400 se mi zda moc :/
Jeste jsem dam fotku zadek ale az ji nahraju nekam na net...Nevim jak ji sem vlozit z hardu
Vybral jsem tenhle Laityng(dvě oválné koncovky 100x60mm, DTM) ale nevim, nevim a navic ta cena 4400 se mi zda moc :/
Jeste jsem dam fotku zadek ale az ji nahraju nekam na net...Nevim jak ji sem vlozit z hardu
Honda Civic..
- RabuKate
- Kontaktovat uživatele:
sorry, ale tuzing...
dve koncovky jsou jen na okrasu...
nebo se mylim
kdyz jsem daval vyfuk od svodu az po koncovku nechal jsem si poradit
dve koncovky pokud nejsou prizpusobeny kvalitnimu (tudiz vetsinou drahemu) tlumici mohou zpusobit pouze problemy
nakonec vyhral univerzalni remus do 110kW, nerezovy plast...
jestli te zajima koncovka tak precniva pres naraznik cca 10 mm, je jedna, plne funkcni a prumer je 90mm (vnejsi)
potrubi je siroky 60mm
kat - sportovni
nove udelana a prizpusobena je i ohebna cast vyfuku
zvukove naladeno tak aby to nerozezvonilo citlivejsi alarmy
nebo se mylim
dve koncovky pokud nejsou prizpusobeny kvalitnimu (tudiz vetsinou drahemu) tlumici mohou zpusobit pouze problemy
jestli te zajima koncovka tak precniva pres naraznik cca 10 mm, je jedna, plne funkcni a prumer je 90mm (vnejsi)
potrubi je siroky 60mm
kat - sportovni
Tak ty dva ovály sou fakt humus a ještě DTM.
Dvě koncovky nejsou zas až tak tuzing jak sem si myslel. Brácha si necahl dělat výfuk od Pro bullu komplet na vectru za 26tis. Jeho auto má být nenápadný,ale rychlý. Takže chtěl jednu obyč jednovrstvou koncovku když se ho ptali co maj dát na konec. A oni mu řekli - šílíte ? Dyť to bude hrozně řvát. Na tohle musej jít dvě jinak v tom nevydržíte už vůbec. Hm, i tak to řve jak dobytek
Dvě koncovky nejsou zas až tak tuzing jak sem si myslel. Brácha si necahl dělat výfuk od Pro bullu komplet na vectru za 26tis. Jeho auto má být nenápadný,ale rychlý. Takže chtěl jednu obyč jednovrstvou koncovku když se ho ptali co maj dát na konec. A oni mu řekli - šílíte ? Dyť to bude hrozně řvát. Na tohle musej jít dvě jinak v tom nevydržíte už vůbec. Hm, i tak to řve jak dobytek
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
To neni jen koncovka,je to i s tlumicem...RabuKate píše:sorry, ale tuzing...
nebo se mylim
potrubi je siroky 60mm
kat - sportovni
Honda Civic..
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no nějak nevím kde hledat to tvý auto s vejfukem ale tady je jen vejfuk
www.streetpro.cz
a tady je 2xmugen na Civouši, ale jiným
a dle mýho stačí 1kus
www.streetpro.cz
a dle mýho stačí 1kus
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8
To by i slo ale je tam upravenej naraznik a do toho bych se nerad poustel,teda aspon ne sam.. A bez toho by byl asi dost nizko a nekde bych ho urvalkasa.d píše:no nějak nevím kde hledat to tvý auto s vejfukem ale tady je jen vejfuk
www.streetpro.cz
a dle mýho stačí 1kus
Honda Civic..
moc ?? äni ne, stoji stejne, jak vsechny tyhle levnusky ... co takhle dat tam 2xremus turbodesign ??? na kazdou stranu jeden ....
BMW E36 328i coupé M52 DOHC 193PS - lepší je bejt první v pekle, než druhej v nebi !!! www.paintballnachod.cz
dal bych tam jen jeden rovnej remusak zahnute DTM bude na Hondici vypadat divne podle me na hondy se hodi ladnejsi veci a k te fotce Peldy opravdu je tvemu podobnej jen barvou tenhle je zamracenej snizenej a ma limce na kolech o ktrerejch si muzes nechat zdat a nebo zainvestovat 100 tacu a trumfnes ho ale ja bych dal ramusa
vse zde psane je muj osobni nazor a dle paragrafu 6 sb. 28 odstavce 14 sem se nedopustil ani pomluvy ani uražky ..doufam už se od posledka sichruju
vse zde psane je muj osobni nazor a dle paragrafu 6 sb. 28 odstavce 14 sem se nedopustil ani pomluvy ani uražky ..doufam už se od posledka sichruju