Ale je to vlastně fuk

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Skôr si myslím že na ten ich štýl už nie je nik zvedavý , ved ani v jednom aute nebolo ani kúsok estetického cítenia a tak tiež aký má zmysel znehodnocovať autá , kto by to stále financoval... Robiť sponzora a zároven si odplašiť všetkých zákazníkov asi tiež nikto nemal chuťHanuš píše:mozna blba sekce, ale mel bych otazku. Chlapi z Maxipervers uz to zabalili, nebo jen nemaji potrebuju se ukazovat?
Zase bych to tolik nehrotil.. Myslim že to tenkrát byla pecka a i dneska je to hodně ve stylu.biohazard píše:já nevim,jak jsem to před X rokama na srazech obdivoval,tak teď mi to přijde strašný
zvedavy na to co snima je i na jejich vytvory je spousta lidí a mnohem radsi se budu divat na jejich auta nez na nejakou zaplastovanou fabii a obdobne prasarny ktere se omezuju na to naplacat na sebe nejprodavanejsi BK a nejlepsi zrcatka a podobne...pufko píše:Skôr si myslím že na ten ich štýl už nie je nik zvedavý , ved ani v jednom aute nebolo ani kúsok estetického cítenia.......Hanuš píše:mozna blba sekce, ale mel bych otazku. Chlapi z Maxipervers uz to zabalili, nebo jen nemaji potrebuju se ukazovat?
Z hladiska funkčnosti by som často pochyboval o ich úpravach a rovnako z hladiska STK by sa dalo o ich "upravach" tiež polemizovať, ale je pravda že 350Z už nezprasili, už ich asi hrýzlo svedomie...Fizzbiker píše:u aut je mi jedno jaky maji styl hodnotím vždy nápad funkčnost a zpracování a vubec si nemyslím že by měli ambice zalibit se každému.
Passat vubec nebyl ceskej.. co ja ale vim, tak ze zadniho se udelala vyrivka, ale uz je to taky nakej ten rok co sem to videl naposledy ..PreludeR píše:Dost starý a ztracený..
jj jsou to dva rozdilni majitele jen oba z Prahyberty2 píše:to TT v dobach slavy vlastnil dle meho Robert Žak a ne ten co prodava toho leona....