Boj policie proti tmavým fóliím
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Boj policie proti tmavým fóliím
A kdyby v Rakousku vozili na střeše koňský hovno, budem ho vozit taky?
Mě teda spíš zajímá, co se děje na silnici a né, jestli někdo spí, žere, nebo tam má rozkuřovačku
Mě teda spíš zajímá, co se děje na silnici a né, jestli někdo spí, žere, nebo tam má rozkuřovačku
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
myslel jsem to tak, že snad potřebuješ vidět jestli se řidič dívá nebo ne, myslel jsem to s nadsázkou ... a kdybys nad tím popřemýšlel, tak to sousedi asi nedělají z prdele.... ale určitě to má nějaký důvod ne?
Suzuki Swift Gti
v Indii nežerou hovězí.Opovaž se dát si gulášDAWBLACK píše: v Rakousku to být nesmí
Nevím jak Tobě, ale mě už se X-krát stalo, že se na mě dotyčnej díval a stejně mi to tam poslal bez sebemenšího zaváhání. Bych tak nějak řekl, že důležitější, než čučet po ostatních, je tak trochu předvídat situace.. argument, že není na řidiče vidět, mi nepříjde jako dostatečně pádnýDAWBLACK píše:myslel jsem to tak, že snad potřebuješ vidět jestli se řidič dívá nebo ne, myslel jsem to s nadsázkou ... a kdybys nad tím popřemýšlel, tak to sousedi asi nedělají z prdele.... ale určitě to má nějaký důvod ne?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Nápodobně, taky mi frajer nedal přednost, vyjel mi před auto a celou dobu na mě při tom čuměl. On viděl mě, já jsem viděl jeho a kdybych nešel na brzdy v moment kdy vyjel, tak jsem byli v sobě. Pak by jsme se na sebe klidně mohli dívat dál z rozbitých a potřást si rukama jak je super, že ani jeden z nás nemá zatmavený okna
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Já jsem si tedy vždycky myslel, že v německu atd. je to hlavně kvůli práci policie, aby policajti viděli jestli dotyčnej telefonuje atd. a taky při zastavení policií, aby viděli jestli si řidič před tím co stáhne okýnko nebere z přihrádky pistoli atd.
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
ti kteří nechcou slyšet že je to k něčemu dobré, tak jejich názor stejně nezměním zkuste si odpověďet proč je to v německu na %ta ... místo abyste měli poznámky... neříkejte jen proti ale taky něco pro... odpovídáte jenom na části odpovědi.... jen to co se vám hodí.. Já prostě říkám, že to není nic špatnýho... jestli máte opačnej názor tak to chápu.. ale z argumentem guláše je to asi tak jako s jezdícím domem o stranu z5 :D:D
už vidím jak by se vám líbilo kdyby všechny auta v provozu do posledního měly fólie....uplně černý...
už vidím jak by se vám líbilo kdyby všechny auta v provozu do posledního měly fólie....uplně černý...
Suzuki Swift Gti
aspoň někdo...Tead píše:Já jsem si tedy vždycky myslel, že v německu atd. je to hlavně kvůli práci policie, aby policajti viděli jestli dotyčnej telefonuje atd. a taky při zastavení policií, aby viděli jestli si řidič před tím co stáhne okýnko nebere z přihrádky pistoli atd.
Suzuki Swift Gti
srovnání s gulášem bylo v tvym případě myslim na místě protože se tu vyjadřuješ jak ovce masturbující nad jinejma státama.Promiň,ale co mě je do němců nebo rakušáků?A pokud to chceš odůvodňovat skrz policii,tak už nečum na americký akčňáky.Nevim jak jiný,ale mě když zastaví policajt,tak než ke mě dojde,tak stáhnu okno a poslechnu si co chce.V tu chvíli to snad je to samý jestli mám zatáhlý okno bez folie nebo stažený s folií,v obou případech na mě vidí .Pak teda by měli zrušit i folie na zadku aby pán policajt už s příchodem k tobě viděl skrz zadní okno jestli nelezeš do šuplíku pro brokovnici ... takže co máš dál v rukávu?
Jak aspoň někdo? Celou dobu píšeš názor, že je to kvůli tomu, abys na šoféra viděl a sledoval jeho reakce a teď tady přitakáš k názoru jinýho druhu... Takže se tedy shodneme, že to není kvůli bezpečnosti provozu, ale bezpečnosti orgánů, aby když na ně někdo vytáhne zbraň, mohli pohotově reagovat, ano?DAWBLACK píše:aspoň někdo...Tead píše:Já jsem si tedy vždycky myslel, že v německu atd. je to hlavně kvůli práci policie, aby policajti viděli jestli dotyčnej telefonuje atd. a taky při zastavení policií, aby viděli jestli si řidič před tím co stáhne okýnko nebere z přihrádky pistoli atd.
Že vás to baví řešit Prostě je to daný a my se tu můžeme dohadovat, jak chceme, ale nic nezměníme
Já folie nemám nikde, ale přemýšlím o nich(samozřejmě na povolené zatmavení). Ale proti zákonu nic nemám.
Už jenom třeba, když by jste jeli do Německa nebo Rakouska, tak s tím můžeš mít problém. Navíc to nebude jen proto, aby bylo vidět dovnitř(docela chápu policii, že by na vás ráda viděla), ale taky pro bezpečnost ostatních. Auta opomenu, protože ty asi vidět budou, ale např. při couvání toho v noci moc vidět nebude, nemluvě o cyklistech či chodcích, kteří v noci moc dobře vidět nejsou s větším zatmavením. A že na mě vidí ostatní řidiči mi bude vcelku fuk, drtivá většina vás stejně uvidí poprvé a naposled
Já folie nemám nikde, ale přemýšlím o nich(samozřejmě na povolené zatmavení). Ale proti zákonu nic nemám.
Už jenom třeba, když by jste jeli do Německa nebo Rakouska, tak s tím můžeš mít problém. Navíc to nebude jen proto, aby bylo vidět dovnitř(docela chápu policii, že by na vás ráda viděla), ale taky pro bezpečnost ostatních. Auta opomenu, protože ty asi vidět budou, ale např. při couvání toho v noci moc vidět nebude, nemluvě o cyklistech či chodcích, kteří v noci moc dobře vidět nejsou s větším zatmavením. A že na mě vidí ostatní řidiči mi bude vcelku fuk, drtivá většina vás stejně uvidí poprvé a naposled
dobrý tak zadní okna si natřete primalexem,přední boční si podle zákona nechte bez folií a než k tobě policajt při kontrole dojde,tak si uvnitř můžeš dobít Magnuma protože to přes povolený zadní okna neuvidí a v tu chvíli ho nějaký boční bez folií nezachráněj.Vlastně včera dávali Terminátora co?
Pořád mám ten pocit, že se tu míchají jabka, hrušky a švestky
Příklad.. mám tu osobní automobil ve verzi pick-up..při nočním couvání v malých zrcátkách vidím hovno a za sebou mám plech, takže výhled 1/3, než u prosklené Fabie s foliema. Nějaký další argument?
Příklad.. mám tu osobní automobil ve verzi pick-up..při nočním couvání v malých zrcátkách vidím hovno a za sebou mám plech, takže výhled 1/3, než u prosklené Fabie s foliema. Nějaký další argument?
mě by spíš docela zajímalo jestli zmizej folie i z vládních aut
Argumenty?...ti, co jim folie vadi, argumenty nechteji a nepotrebuji, protoze litera zakona jim jde na ruku. Ti, co je maji, vedi proc, vi, ze uzitkove verze jsou na tom stejne ci hur a argumenty davat potrebuji, protoze zakon hraje proti, ale nikdo je slyset nechce. Kolik se napocitalo nehod, kdy prokazatelne byla na vine nepruhlednost prednich bocnich skel vozu jineho ucastnika provozu predpokladam neni ani znamo. Taky si budu muset zvyknout je nemit, ale proc tady lamentovat s odpurci, co zrovna tuto cast zakona dodrzuji? Nebo tady na sebe zase po letech budeme vytahovat, ze ja mam folie a jezdim predpisove a ty je nemas a jezdis jak idiot - kdo ohrozuje vic? Serete se tady na vzajem z principu.
Myslím, že kvůli bezpečnosti provozu to fakt není, jen čistě kvůli bezpečnosti policie, případně lehčí kontrole/vymahatelnosti přestupků..kdyby to bylo kvůli bezpečnosti provozu, tak bych rovnou zakázal ukazetele akt. spotřeby, rádia, tachometry aby na sebe lidi čuměli a aby se věnovali čistě jen řízení
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
speedy apod. Tu říkáte, že auta s tlustými sloupky taky nezakážou, že z pickupu dozadu taky nic nejde vidět atd... takže teda s černými okny na tom nebudete o nic hůř, hah pravda aneb tedy proč to neudělat ještě horší když už je to tak dost zlé , tenhle přístup mi nějak neleze do palice. A biohazard, ty si nejvíc , jednoduše klapky na očích, ty prostě nechceš slyšet pravdu kecy s bouchačkou a že ty si stahuješ okýnko haha.. a švestka k tomu přijde jako jak že tam sedí zrovna ctihodný občan biohazard, to nechápu
tak prvně jak souvisí sluch s klapkama na očích a za další já tu narážim na argumenty ostatních,že je to z důvodu bezpečnosti pro policii apod tudíž pokud si z mejch příspěvků nevyčet ironii,tak nejvíc tu asi budeš ty.Radši si to 10x přečti než zareaguješ ho*nemawaj12 píše:jednoduše klapky na očích, ty prostě nechceš slyšet pravdu:
jediný co nebylo ironický bylo to se staženym oknem.Na tom se ti nezdá co?Ty snad při silniční kontrole s policajtem komunikuješ mobilem přes zavřený okno nebo jak?
- Mirek-200sx
Muzu mit otazku na lidi, kteri tady tvrdi, ze nevidi reakce ridicu v druhem aute kvuli foliim?
Jak to delate v noci, kdyz do ostatnich aut neni videt ani kdyz nemaji folie? Nejezdite?
Nebo jak je mozny, ze v noci jde jezdit i tak, aniz by slo videt na ostatni ridice a pres den je to tak obrovsky problem??
Jak to delate v noci, kdyz do ostatnich aut neni videt ani kdyz nemaji folie? Nejezdite?
Nebo jak je mozny, ze v noci jde jezdit i tak, aniz by slo videt na ostatni ridice a pres den je to tak obrovsky problem??
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
+1 Mirek
já v tom vidim čistě jenom buzeraci jako ve všem v tomhle státě
já v tom vidim čistě jenom buzeraci jako ve všem v tomhle státě
Přesně o toto jde, nikde totiž toto opatření není vysvětleno, jen bylo jednodušší říct folie nebudou a to je celej ten kámen úrazu tohoto topicu. Já folie mám, ale nejsem jich zarytej zastáncem za každou cenu. Volil jsem je z důvodu soukromí a v létě nižší teploty v autě a nemám s nima problém. Celkově mi šlo jen o to, že by se mohl najít někdo, kdo vysvětlí důvod zákazu, ale jak to tak vypadá, odpověď nebudou znát ani naši zákonodárci, natož nějaký TFSubTera píše:Argumenty?...ti, co jim folie vadi, argumenty nechteji a nepotrebuji, protoze litera zakona jim jde na ruku. Ti, co je maji, vedi proc, vi, ze uzitkove verze jsou na tom stejne ci hur a argumenty davat potrebuji, protoze zakon hraje proti, ale nikdo je slyset nechce. Kolik se napocitalo nehod, kdy prokazatelne byla na vine nepruhlednost prednich bocnich skel vozu jineho ucastnika provozu predpokladam neni ani znamo. Taky si budu muset zvyknout je nemit, ale proc tady lamentovat s odpurci, co zrovna tuto cast zakona dodrzuji? Nebo tady na sebe zase po letech budeme vytahovat, ze ja mam folie a jezdim predpisove a ty je nemas a jezdis jak idiot - kdo ohrozuje vic? Serete se tady na vzajem z principu.
mě by spíš docela zajímalo jestli zmizej folie i z vládních aut ///tohle me taky velice zajima, ale rekl bych ze ne, klasika bude pro ne vyjimka
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Já měl na mysli na ho*no výhled při couvání právě v zrcátkách, když budeš mít tmavá boční okna. Já třeba převážně couvám se zrcátky.SPEEDY píše:Pořád mám ten pocit, že se tu míchají jabka, hrušky a švestky
MYslím, že tahle diskuze nemá smysl, prostě to tak je a někteří jedinci se můžou třeba stavět na hlavu
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Folie mám dost tmavý, ani nevim jakou propustnost (už jsem auto s nima koupil). Předky jsou stejně tmavý jako zadky, nemám atest ani žádnou kartičku, do zahraničí nejezdim a neměnil bych. S vysokym nájezdem kilometrů po Praze a ještě ve večerních nebo nočních hodinách, mě staví celkem často. Jakmile za sebou vidim stop, tak automaticky přední okna stahuju dolů. Nikdy jsem s policajtama krz folie neměl žádnej problém. A technická? Když jsou na autě i jiný věci, tak se to stejně musí řešit "nestandartně". Výsledek je ten, že to mr*ám- Až mi za to bude chtít dát někdo pokutu, tak je klidně na místě strhnu, do tý doby nic
sw20
zbytečné hádky tadyk..je to prostě jen další "jistá pokuta" asi jako když policejní auto stojí na parkingu kde je na výjezdu zakaz odbočení vlevo (uplně bezdůvodně) ..... jezdim tam každý den večer a každý den je tam vidím stát a už sem jednou taky dostal pokutu....stojí tam a cca co 20 minut maj auto ..vezmou 2stovky a čekaj dál.... policajtoví je uprdele jestli vidíš ,nevidíš nebo on vidí tebe duležitý je co od tebe vybere... při takovém množství "pastí" v čele s českou kanceláří pojistitelů a dalších těhle subjektu kde tě kvuli dlužné stokoruně připravý pomalu o všechno se vubec nějakým nesmyslným zákonům už nedivíím.. proč kupovat měřák za 2 tisice když mužem koupit od známeho za 60 že...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qiQxOg0hhM#" onclick="window.open(this.href);return false;!
si zabil
tak to je mazec. To by mě zajímalo co by na to policajti řekli kdyby si to měl v autě. Odstraníš poruchu vozidla na mistě
VW golf II GT 1.8Turbo
s zátonovanýma oknama taky můžeš říct nedám je nahoru... seru jím nato, na jaro zatmavím
No potreboval sem koupit nejakeho vysokeho kombika s pohonem vsech ctyr kol, opravdu hodne dlouho sem shanel nejakou peknou A4 B5 kombi quattro, nebylo nikde nic, vsechno auta po smrti, tlacil me cas, tak sem prozatim vzal Oktu kombi 4x4, ale dokud mi pred barakem nebude stat OOOO tak nebudu klidne spatBerry píše:Pokoveny okna to je proste hotovo, a vymenit komplet? ja se nikdy nepidil po tom jak se tyhle veci delajiremix píše:no, proto sem radeji koupil jine auto, protoze na starem byly skla vsechny pokovena
teda mimo topic, remixu ty jsi poridil "simply clever" ?
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..