Vertikalni otevirani dveri
- LiberaleMiguel
Vertikalni otevirani dveri
Kde se da sehnat nejaky universalni prestavbovy kit na vertikalni otevirani dveri ? Nevyznate se nekdo v polskych e-shopech nebo tak neco ? Zkousel jsem neco hledat, ale bud jsem nasel od KW za 40 nebo nic pouzitelneho. Dik moc
Re: Vertikalni otevirani dveri
Se ti rozmlátil jo na lambu??? Dneska to už nejede to jsi tam měl namordovat pžed 5 lety.LiberaleMiguel píše:Kde se da sehnat nejaky universalni prestavbovy kit na vertikalni otevirani dveri ? Nevyznate se nekdo v polskych e-shopech nebo tak neco ? Zkousel jsem neco hledat, ale bud jsem nasel od KW za 40 nebo nic pouzitelneho. Dik moc

Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
-
- Kontaktovat uživatele:
A nemá na mysli spíš něco jako má Mb SLS?
Miguel: Umím z Německa, cena univerzálních pantů vychází na nějakých +- 8t...
Miguel: A viděl jsi to někdy v praxi? Kamarád (bmwings tady na fóru) má na E30 univerzály asi tři roky, za tu dobu je asi 8krát předělával a furt to nechodí jak má...Možná by ti k tomu víc napsal on.
Jen pro představu..
Jen pro představu..
- Přílohy
-
- Resize of P9304468.JPG (143.79 KiB) Zobrazeno 2064 x
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- LiberaleMiguel
mr.neznamy:
co je Mb SLS ?
Skury:
Za 8tis by to bylo v klidu
Kane13:
Jakoze nejradsi bych vzal ty co se delaji primo na moje auto, ale za 40k je to celkem mazec, kdyby je nekdo umel vykutit tak za polovinu tak pohoda
co je Mb SLS ?
Skury:
Za 8tis by to bylo v klidu
Kane13:
Jakoze nejradsi bych vzal ty co se delaji primo na moje auto, ale za 40k je to celkem mazec, kdyby je nekdo umel vykutit tak za polovinu tak pohoda
MB - SLS

"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Znamej kupoval na TT z http://www.LSD-doors.de za cca 1300€ a stejne na tom bylo prace jak na kostele...rezani, svarovani atd.Musela se dokonce, i kdyz u TT hlavne kvuli jejimu specifickymu umisteni, zmensit nadobka na ostrikovace.Fungovalo to pak dobre, ale nechtel bych to ani zadarmo...je to picovina, ktera se navic na vetsinu aut vubec nehodiLiberaleMiguel píše: Jakoze nejradsi bych vzal ty co se delaji primo na moje auto, ale za 40k je to celkem mazec, kdyby je nekdo umel vykutit tak za polovinu tak pohoda
KEHO rennsport
- LiberaleMiguel
jako na SLS to asi tezko muzu udelat kdyz mam bezramove okna 
Butcher:
Na ty LSD jsme se dival, ale 1300 ecek je porad celkem palka. Maji tam primo na moje auto, co se vymeni jenom za origo uchyceni, videl jsem video a meni se to fakt kus za kus(asi tam je u Coupe vic prostoru nez u TT)

Butcher:
Na ty LSD jsme se dival, ale 1300 ecek je porad celkem palka. Maji tam primo na moje auto, co se vymeni jenom za origo uchyceni, videl jsem video a meni se to fakt kus za kus(asi tam je u Coupe vic prostoru nez u TT)
ja taky jeste nevidel aby to sedlo presne a nemuselo se nic upravit 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Na video se vyser.Temer s jistotou to tam pujde lip jak u TT, ale kus za kus to nebude urcite.Nevis co s prachama?LiberaleMiguel píše:Na ty LSD jsme se dival, ale 1300 ecek je porad celkem palka. Maji tam primo na moje auto, co se vymeni jenom za origo uchyceni, videl jsem video a meni se to fakt kus za kus(asi tam je u Coupe vic prostoru nez u TT)

KEHO rennsport
- LiberaleMiguel
http://www.youtube.com/watch?v=cYk-Wo8T3_o" onclick="window.open(this.href);return false; videa rikaji hodne, je tam v blatniku hodne velka dira a ten machanismus neni zas tak slozity
Kdybych nevedel co s prachama, tak se nejebu ze schanenim nejake levnejsi alternativy

Kdybych nevedel co s prachama, tak se nejebu ze schanenim nejake levnejsi alternativy

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Nektery jo, ale tohle zrovna vubec nic
Uvidis sam...a ja se budu hrozne rad mylit 

KEHO rennsport
- LiberaleMiguel
no je tam prave krasne videt ze tam neni nic rezane. A co jsem videl primo video od vyrobce(sakra nemam ted odkaz uz) tak tam jenom sundal blatnik, dvere dolu, banty dolu, nasadil ty co tam jsou na stejne uchyceni a pohoda. nejvetsi dupacka tam byla s prodlouzenim kabelaze u dveri. Ale vzhledem k tomu kolik mam na aute diod bude todle sranda 

http://www.reviloshop.cz/store/goods_RE ... zalni.html" onclick="window.open(this.href);return false;
v Revilu za 8tis uni panty
v Revilu za 8tis uni panty
http://laminostyling.cz - prodej autokosmetiky, kompozitních materiálů a výroba interiérových dílů z laminátu
omyl nejvetsi dupacka je aby to licovalo a to ze tam neni videt ze se neco rezalo to se tak dela ze se vse zamaskuje 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
- LiberaleMiguel
DizzX:
dik fest, u toho uz vypada cena pouzitelne
xciba:
jak zabedneny, fakt
rikam ze na Coupe nebude treba nic rezat, je tam msita jak do cypa
ani tam neni co rezat
dik fest, u toho uz vypada cena pouzitelne
xciba:
jak zabedneny, fakt

- LiberaleMiguel
Tak v tom Reviloshopu mi je aji namontujou za 8k, takze pohoda
(kdyby to teda jeste nekoho zajimalo
)

jestli ti to i namontujou tak pohoda
ale jestli si nekdy dopasoval treba dvere, kdyz jsou sundane a dane z jineho auta tak bys pochopil
hlavne sem pak hod foto:)

hlavne sem pak hod foto:)

Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
- LiberaleMiguel
no typek z toho shopu se dusoval, ze to uz delali na hodne autech a nikdo si jeste ani po dlouhe dobe nestezoval, tak doufam, ze to bude v pohode. Navic aji podle fotek ty pistky co pouzivaji tak jsou o dost vetsi nez u LSD doors, tak doufam, ze nebudou ochabovat
bože to je strašná p*čovina
akorát tě to bude srát.... trochu pootevřít potom zvedat
už to vidím.. ale když se ti to líbí 

Suzuki Swift Gti
- LiberaleMiguel
pro styl se musi trpet
neboj, v dalsim Coupe ktere budu stavet to urcite nebude