Folie na okna ?
Folie na okna ?
zdravím našel by se tu nějakej šikula co by si za to neřekl kotel ? chtěl bych jen zadní dvéře a pak celej kufr ?bez dokladu?
díky za nabídky ...
díky za nabídky ...
Připadám si jako sabotér ... Ford Team Czech Republic ... Smrt Renaultu
Re: Folie na okna ?
Nenajde se nikdo ?
Pokud ti to bude delat amater pak to bude stejne po case mit bubliny nebo to proste neudela z jednoho kusu a budes mit treba zadni okno slepeny z nekolika kusu. Ja nechaval delat vsechny auta co jsem mel ve firme Autofolie Draco v Krasnaku v UL a i kdyz mi nedavno mladej jezdil autickem po zadnim okne zevnitr tak ani naznak nejakyho zniceni Ale je pravda ze ty folie nestojej petikilo ktery bys dal tunerovi odvedle v garazi
http://www.autofolie-draco.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autofolie-draco.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
jj to souhlasím ale važně nemusím mít zadní okna s homologací a za 3500 uff
Vy v cesku amte strasne ceny mne povedal chalanisko v malackach na polo classic 70e s certifikatom a zarukou
GSI
Jedno auto mi delali v Teplicich u Weber Autosklo, ve dvou lidech to meli za dve hodky. Vcetne prednich skel 3500Kc - domluvil mi to kamrad, atestacni karticku jsem sice dostal, ale vime, jak to je, ze ano.
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Když už se tu mluví o foliích na ústecku, potřeboval bych nějakou firmu, která mi polepí lišty a masku černou lesklou folií...nevíte někoho?
nejde mi o atest shaním jen frajera co stim umí a udělal by to lacino nebot od ridice dozadu muzu mit treba nas*ano na oknech
No správně by jsi měl mít i vzadu nějakou homologaci nebo něco
Jestli to chceš za pár korun, tak zkus Radka Svobodu. Na TF má přezdívku Svoby. On to umí a nebo ti poradí.Fortec píše:nejde mi o atest shaním jen frajera co stim umí a udělal by to lacino nebot od ridice dozadu muzu mit treba nas*ano na oknech
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM