Umí tady někdo levněji brzdy? možno i frezovane
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Umí tady někdo levněji brzdy? možno i frezovane
šlo by mi o komplet brzd na a8 2003 předky 360mm zadky 310mm i s deskama, budto nějaké ATE,brembo,ferodo, nebo nějaké frézované.Né vrtané!
kompromis cena kvalita
nabídněte
kompromis cena kvalita
nabídněte
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Re: Umí tady někdo levněji brzdy? možno i frezovane
Mám tu kotouče ATE (hladké) předek za cca 1500,-/kus + daň a desky ATE cca 2300,- + daň a zadek kotouče ATE (hladké) za cca 1000,- /kus + daň a desky ATE 1080,- + daň
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
kouknu v praci v pondeli
Looking for some car....
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
SPEEDY píše:Mám tu kotouče ATE (hladké) předek za cca 1500,-/kus + daň a desky ATE cca 2300,- + daň a zadek kotouče ATE (hladké) za cca 1000,- /kus + daň a desky ATE 1080,- + daň
A bude k tomu danový doklad a jsi plátce daně? potřebuju si to odepsat. zatím mám nabídku na brembo za 8800kč s daní komplet a tet tady ATE od tebe. počkám jestě na dve nabídky pak se rozhodnu co vemu
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
sorry, ze se ti sem nacpu...ale neumel by nekdo predni kotouce na e60 M5 374mm za trochu normalnejsi cenu?
Diky Radek
Diky Radek
R6 twin turbo + V10 + V12
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Radku ještě,že jsme tady na TF já dal tenhle inzerát i na Audi klubu a hned mi bylo napsáno, že jsem socka,že mám opici ale nemám na banány a že nejlevnější kotouče mají na sběrném dvoře No hold tam jsou samí Príma lidi
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
mno, vetsinou ty "znackovy" kluby jsou o nicem a plny chytrolinu, moralistu atd.
a jeste..... kupovat veci draze, umi kazdej debil
R6 twin turbo + V10 + V12
Pouze Zimmermann děravej za cca 4.800,- bez DPH /kusV12 píše:sorry, ze se ti sem nacpu...ale neumel by nekdo predni kotouce na e60 M5 374mm za trochu normalnejsi cenu?
Diky Radek
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tome z toho si nic nedelej, tam jsou obcas zvlastni lide , ale i dobry, jen ty se moc nevyjadruji Hlavne nektere komentare k S-modlum a A8, kde proste berou vetsinou jen origo dily a cim drazsi tim lepsi a kdo je nekoupi, tak je divnej, zvlastni mentalitaIlegaltuner píše:Radku ještě,že jsme tady na TF já dal tenhle inzerát i na Audi klubu a hned mi bylo napsáno, že jsem socka,že mám opici ale nemám na banány a že nejlevnější kotouče mají na sběrném dvoře No hold tam jsou samí Príma lidi
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
ámen líp bych to snad nevystihl..V12 píše:mno, vetsinou ty "znackovy" kluby jsou o nicem a plny chytrolinu, moralistu atd.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
možná jsme nějaký výjimka ale u mě bych to viděl zase obráceně, kamkoliv napíšu že něco scháním tak mě lidi ženou do autorizáku, zato u nás na klubu lidi poraděj kde a zakolik případně že se jim to válí doma za směšnej peníz, tedka jsem třeba scháněl poloosu kde cena v origu je 13tisíc a na klubu jsem koupil málo jetou na 2tisíceV12 píše:mno, vetsinou ty "znackovy" kluby jsou o nicem a plny chytrolinu, moralistu atd.
moooc velký černý letadlo
a pritom maji pravduIlegaltuner píše:Radku ještě,že jsme tady na TF já dal tenhle inzerát i na Audi klubu a hned mi bylo napsáno, že jsem socka,že mám opici ale nemám na banány a že nejlevnější kotouče mají na sběrném dvoře No hold tam jsou samí Príma lidi
Ilegaltuner: Na Bremba se vykašli, mám Bremba kotouče vepředu i vzadu na LS400, což je výkonostně a váhově skoro stejný jak A8 a zkroutily se jak prase, nechal jsem je srovnat, ale po pár km zas to samý. Takže Bremba už nechci nikdy. Musím najít nějakej kompromis kvalita/cena. Za originální kotouče se mi nechce dávat 20k