Fabia II

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Re: Fabia II

Příspěvek od SPEEDY »

Pacient: Kde jsi přišel na to, že RS má být nějakej vrcholovej supersport? Je to prostě jen obyč. auto se sport. nádechem. Podle těch komentářů hádám, že jsi v tom ani nejel..
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

RS bych povazoval spis za vybavu nebo packet. V podstate je to auto s nejlepsi pohonou jednotkou co do toho nemci dovolili a konstrukcne tam slo a nejakyma plastickama kolem, prvni "snad" vznikly hlavne pro homologaci WRCu.... :wink:
" www.autowerks.cz "

Pacient_S3

Příspěvek od Pacient_S3 »

o vrcholovém supersportu nepadlo ani slovo.... jen mám za to, že jakmile má auto v názvu RS, tak podle toho má jet a vypadat... ne jak užovka se znáčkem.... fabia 1 RS je pěkná a ten diesel s tím umí hýbat krásně. A ano, měl jsem s tím čest jak na svezení tak i na poměření s mým autem... hádej, jak to asi dopadlo...

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Pacient: precenechces srovnavat audi a skodovku.. Jsk cenove tak modelove.. Tvoje auto je uplne jina platforma srovnatelna s O1RS ne s FRS1.. Prece si nebudes dovolovat jako prvnacek na deti ve skolce..To za prve.. Za druhe vse je to o tom co dovoli panove s lidovych vozu.. Je jasne ze do audi se rve horem spodem a do skody tak aby se opodstatnila vyssi cena audi. Me uz prijde ze to pisu snad kazdej den, vsude na forech se to resi...

Nemas RS ok, mas S3, v poho taky dobre. Ale ze neco nechapes? ma to zakladnu fanousku, melo to slusne prodeje tak to asi blbost nebude. Ja jako normalni clovek 1,9TDI uzivim a je s nim legrace, 1,8T jsem neuzivil a legrace s nim byla stejna ne-li horsi..takze tak.. 8) Kazdy na co ma a co jeho jest :lol:

Musim Borkovi rict at me s vama vezme chlastat ti to politicky vysvetlim 8)
Naposledy upravil(a) tholis dne 08 úno 2012 22:03, celkem upraveno 1 x.
" www.autowerks.cz "

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

já bych taky považoval přizvisko RS, za něco co se opravdu tomu WRC modelu blíží. Nedavno jsem koukal na nižší třídy rallye soutěží u nás v čr, a tam taky hodně lidí jezdí s továrníma modelama RS. Nejčastěji jsem tam videl RS Fiestu. S "tovarni" RS Fobii se tam lidi učastnili jen po x upravach.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

JAYY-JAYY

Příspěvek od JAYY-JAYY »

RSko a nějaké audi S3 nebo ostatní sportovní auta od audi to nejde srovnávat. Přece jenom je to cenově a výkonově úplně někde jinde. Kdo je obyčejný člověk co má pár peněz navíc, než na obyčejnou fábii tak si prostě koupí RS. Nemůže si koupit audinu která stojí ještě 2x tolik, protože na to bohužel nemá. Bavím se o nových autech, ne z bazaru. A potom jsou jiný, kteří maji ty peníze a koupí si tu audinu, ale ti asi na TF nejsou :lol:

Pacient_S3

tholis: ale já chápu, že už to má u nás nějakou tradici a zástup fanoušků. Já to auto nehaním, jen nemám rád, když na mě hned někdo vyjede, že nevím, o čem mluvím - ti nemyslím tebe :wink: napsal jsem jen svůj názor na design vozu a lehce jsem si rýpl do pohonného ústorojí no :roll: audi a škodovku srovnávat nelze, sám jsi to už napsal nahoře.. a aby to nevyznělo, že jsem nacítěnej, páč mám 4 kruhy, tak na svou obhajobu musím říct, že mám 13 let starej střep, plně si to uvědomuju a nechtěl jsem, aby to tak vyznělo. Bylo to použito, protože to je hold má oblíbená značka :D

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Pacien: Proste tomu nerozumis. :lol: :lol: Hele jsem socka co nema na nic jineho nez na auto co zere 6,5 :D Ze se semnou vubec bavis. :D 1,8T jsem mel a nebyl jsem ho hoden (jak rikam Borek :D :D ) vsechno dobre..vsak v klidu. S3ku mas peknou, taky by se mi libila, ale proste bych ji neuzivil no :( Ja si proste vybral tu tezsi cestu..To co usetrim vrazim do toho aby to jelo :D :D
" www.autowerks.cz "

Pacient_S3

tholis: bud rád, že jezdíš za 6 - co bych za to dal ... to auto žere aj děti, když jedu kolem školky. V práci si ze mě už dělaj prdel, že za sto kiláky, v jedné zapadlé garáži se pod plachtou nachází auto, o kterém se mluví, ale nikdo ho ještě pořádně neviděl, protože majitel má po příchodu VV k moci hluboko do kapsy... :D

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Pacient: jo presne to se rikalo o me tak sla mila zlata O1RS do pryc 8) Ted si jezdim kam chci 8)
" www.autowerks.cz "

Pacient_S3

tholis: vím, že by to bylo asi nejlepší. Když se najde kupec, tak proč ne... ale upřímně nevím, co za auto by mě uspokojilo a nežralo ... :roll:

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

FRS :lol: Ne kecam podruhe uz bych sel do Ibizi cupra 118kw TDI :D :D Hele ja vubec nevim co lepsiho poridit, snad jen O2 s 1,9TDI 74kw..pac vse ostatni je uz EKO sracka, bud je to uzrany nebo nespolehlivy.. :roll: Kdyz se bavim o autech na ktere mam.
" www.autowerks.cz "

Pacient_S3

škodovku na blbnutí nechci, max. na denní ježdění na spotřebu. S S3 se denně už jezdit nedá komfort/spotřeba a je mi ho hlavně líto. Lupo GTi by byl pěkně vzteklej prcek a bavil by, jen si moc drží cenu a Corro vr6 je zas moc těžké na předek... audi coupé by bylo fajn, jenže jede až tak od objemu 2.6 a stejně by mě to to táhlo k S2.... nevím. Asi koupím šalinkartu na 5 let dopředu a bude... :D

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Pacient: Az za 10let dodelam Fabii svezu te..bude to zrat tak 7, bude to na denni jezdeni a poznas silu letici cihly s ocaskem s briget :lol: 8)
" www.autowerks.cz "

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Za 10 let bude stát nafta tak 83,5 takže už ani spotřeba 7 nebude na denní ježdění :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

marty: to ale bude stat benzin 125 :lol: Ne chtel bych si to moje absolutne obycejne auto nechat abych pak jednou ukazal vnoucatuj jakej byl deda debil kdyz rval penize do takoveho auta 8) Ne kecam.. Proste me laka predstava jak to v mych 70letech nazhavim, nastartuju a za zvuku jako s kovarske dilny se rozjedu do sveta :D
" www.autowerks.cz "

Pacient_S3

tholis: já diesel naopak beru za to, jak se z něj za rozumné peníze dá vyždímat plno koní s brutálním kroutakem. 8) a to divadlo co se odehrává za tím je taky mazec.... jít do zlegalizovat, tak do Ska nacpu také diesel a patřičně poladím...... :D

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Pacient. Co ti brani A3stoji par korun, prehazej dulezite veci Sko strel a je to 8) dneska uz se jde dostat za 200tis na 300HP a 450Nm+co vydrzi spojka na 1,9Tdi a to beru se vsim vcetne podvozku brzd a se specifikaci co vydrzi ty kone a kroutici moment a se vsim novym ne jetym.
" www.autowerks.cz "

Pacient_S3

tak mechanicky by tam motor sedl, jen by se musela předělat elektrika, vedení paliva a pár dalších věcí. U nás v Jihlavě to ji tak jeden borec přestavěl, ale nevím, jak by to šlo zlegalizovat a zda-li vůbec. Můj názor je takovej, že to u nás v Banánystánu to ani do techničáku napsat nelze... leda koupit papíry z A3 a převrtat příčky s vin... :?:

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

Pacient_S3 myslim ze to tholis myslel obracene. Koupit a3 a hodit na ni narazniky a kola... a s3 prodat.
no i tak jste trochu mimo tema :-) kdyby jste hodili za kazdy prispevek fotku nejake trochu slusne vypadajici fabky nebylo by to spatne.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Nějakej plast od Milotecu...

Obrázek
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

ten milotek dela hrozne vopicarny na vsechno mi prijde :lol: mozna ten "difuzor" by se dal.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Jsem rád, že si to nemyslím sám... proto jsem neposlal fotku té fabie zepředu :lol: to už je totiž moc tuzerské :lol:

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Pred tim nez vybleju prizpevek plny negaci musim rici ze mame F2 pred facelift s bilou strechou od novoty s HTP (tata to ma do prace v ambiente+)..

Kazdopadne proc o tom mluvim..Tomu autu jsem z legrace nasadil moje 17tky OZta (bile) a presto ze to ladilo s bilou strechou a melo to kola co slusi opravdu kazdemu autu (i Opelu :lol: ) to auto vypadalo seredne a k zbliti..Timto jednoduchym testem uz vim ze neni cesta jak z toho udelat neco koukatelneho :lol:

FRS2 neni hezka, ale snesitelna a to je rozdil. Nez normalne vybavenou FRS2 to radej vysockovane Polo GTI a to jsem skodovak az na pudu 8)
" www.autowerks.cz "

Fresh

Příspěvek od Fresh »

Mě osobně se moc líbil projekt Fabia II RS+
FoFo ST225

Odpovědět

Zpět na „Pokec“