Mám takovej problém.
Koupil jsem auto a následně jej po pár měsících prodal, nechal jsem novému majiteli zelenou kartu, aby mohl dojet domu. Auto jsem neměl na sebe napsaný ani odhlášený, nový majitel to řešil s tím co to měl předemnou. Jenže dřívější majitel to odhlásil na mě a auto celou tu dobu není pojištěné, mohl by mi tedy vzniknout problem kvuli pojisteni.
Staci mi k dokazani toho, ze s autem nemam nic spolecneho smlouva o prodeji automobilu? Nebo případně, jak to mám řešit?
Může mi z toho vzniknout problém? Poraďte
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Může mi z toho vzniknout problém? Poraďte
http://laminostyling.cz - prodej autokosmetiky, kompozitních materiálů a výroba interiérových dílů z laminátu
Re: Může mi z toho vzniknout problém? Poraďte
Takže jak? To si protiřečíš...DizzX píše:Mám takovej problém.
Koupil jsem auto a následně jej po pár měsících prodal, nechal jsem novému majiteli zelenou kartu, aby mohl dojet domu. Auto jsem neměl na sebe napsaný ani odhlášený, nový majitel to řešil s tím co to měl předemnou. Jenže dřívější majitel to odhlásil na měa auto celou tu dobu není pojištěné, mohl by mi tedy vzniknout problem kvuli pojisteni.
Staci mi k dokazani toho, ze s autem nemam nic spolecneho smlouva o prodeji automobilu? Nebo případně, jak to mám řešit?
MSG
Vznikne, měj kupku u sebe.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
jak si protirecim?
http://laminostyling.cz - prodej autokosmetiky, kompozitních materiálů a výroba interiérových dílů z laminátu
No, v tom jestli je to auto na tebe odhlášený nebo ne.
Každopádně auto má bejt pojištěný, pokud nemáš značky v depozitu. Jinak se platí pokuta České kanceláři pojistitelů, což jsou pěkný prachy, viz. téma zde na fóru.
Každopádně auto má bejt pojištěný, pokud nemáš značky v depozitu. Jinak se platí pokuta České kanceláři pojistitelů, což jsou pěkný prachy, viz. téma zde na fóru.
MSG
no napsal jsem to jak to je.
Auto jsem koupila po cca 3 mesicech ho prodal, za tu dobu jsem ho nemel prihlasene na sebe, ale na prechoziho majitele a jezdil na svoje pojisteni. Pak jsem ho prodal nynejsimu majiteli, se kterym jsem se domluvil ze do tydne pojisteni zrusim. Cca mesic na to mi vola novy majitel, ze auto je odhlasene na me.
Proto me zajima, jestli mi bude stacit smlouva o prodeji autu, kdyz mi bude psat jiz zminena Ceska kancelar pojistitelu
Auto jsem koupila po cca 3 mesicech ho prodal, za tu dobu jsem ho nemel prihlasene na sebe, ale na prechoziho majitele a jezdil na svoje pojisteni. Pak jsem ho prodal nynejsimu majiteli, se kterym jsem se domluvil ze do tydne pojisteni zrusim. Cca mesic na to mi vola novy majitel, ze auto je odhlasene na me.
Proto me zajima, jestli mi bude stacit smlouva o prodeji autu, kdyz mi bude psat jiz zminena Ceska kancelar pojistitelu
Pleteš jabka z hruškama.
To, že je auto na Tebe odhlášený nemá nic společnýho s pojistkou. Pokud byla pojistka zaplacená, nic Ti nehrozí a novej majitel si přihlásí auto s kupní smlouvou + ideálně Tvým čestným prohlášením, že vozidlo nehodláš dále používat.
To, že je auto na Tebe odhlášený nemá nic společnýho s pojistkou. Pokud byla pojistka zaplacená, nic Ti nehrozí a novej majitel si přihlásí auto s kupní smlouvou + ideálně Tvým čestným prohlášením, že vozidlo nehodláš dále používat.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206