Rychlá prosba o radu - Vectra B

Moderátoři: Berry, m.artty

Odpovědět
Kane13
Moderátor

Rychlá prosba o radu - Vectra B

Příspěvek od Kane13 »

Pánové Opelisti, mám možnost koupit za 10 000,- Vectru B s motorem X25XE, r.v.1999. Najeto má cca 240tis., z výbavy digiklima, el.okna, palubák, loketka a nějaký drobnosti. Na kufru jsou puchýře, jinak kastle docela OK, původní majitel je zarytej Opelista, odvážel si Vectru C s GTS paketem. Podvozkově je slušný a projev motoru taky OK. Zespod je auto slušný. EKO je vyřešený.

Teď k dotazu: Nebaví mě jezdit do práce busem, když nechám mladé auto a tohle mi přijde za ty peníze poměrně slušný. Dojíždím cca 5km, takže jestli budu jezdit za 10 (palubák ukazuje 9,2) mě dvakrát netrápí a navíc se mi moc líbí zvuk toho auta (nějakej laďák tam je) :-) Myslíte si, že je to dobrej nápad nebo jsem spadl z višně?
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlá prosba o radu - Vectra B

Příspěvek od BIGPAPA »

jdi do toho, za ty prachy vcelku vybavené auto 8) nahod foto 8) 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

xciba

Příspěvek od xciba »

klidne bych do toho sel..kdyz se nahodou podela motor za 5-7 sezenes jinej:) :lol:
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

@Papa: Foto nahodím, jen co to nafotím. Jinak jsou tam ještě nějaký "sportovní" sedačky a volant je multifunkční :-)
@xciba: To si právě taky říkám. A jako auto na ježdění do práce a na hraní mi to přijde velice vhodný :rock:
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Lordík

Příspěvek od Lordík »

jak říká xciba přinejhorším bych koupil rovnou motor mv6 z omegy padne tam a nemusíš nic upravovat... a ještě jí budeš mít živější protože 211koní je lepších než 170 ve 2.5tce jen pokud motory nebudou vylítaný samozřejmě :lol: 8)
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!

qpc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qpc »

pokud je ta kastle slušná,tak to ještě něco najede..
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

jako 5km dojizdet autem.. jeste ke vsemu 2.5l mi prijde uplna blbost, chudak motor 8)
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

qpc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qpc »

Lukin_GSi píše:jako 5km dojizdet autem.. jeste ke vsemu 2.5l mi prijde uplna blbost, chudak motor 8)

to asi ano,ale myslim,že se občas sveze i normálně...navíc V6 se ohřeje rychleji než třeba x18XE
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

tak pri 5km se to zahreje tak akorat, aby perfektne zkondenzovala voda ve vyfuku :D
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

petanek192

Příspěvek od petanek192 »

jenze ja vym ze vectra dlouho jezdit do prace nebude pac panovy se to zacne libit a octavka pujde do acek
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec

Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

@Lukin: Samozřejmě bych s tím nejezdil JEN do práce, ale TAKY do práce, přesně jak píše qpc. Bylo by to auto na hraní. Někde se těch 170 kobylek musí proběhnout 8-)

@petanek192: Nefantazíruj, neznáš okolnosti...s Octou jsem spokojen (a hlavně mladá teda :lol:) a určitě by nešla do AAA ani AutoESA. Mám k jednomu bazaru poměrně hodně blízko a rozhodně to není ani jedna z těchhle "veličin"..... :nono:

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Slíbil jsem fotky, tak tady jsou.. akorát to kolega, co má na starost focení, zapomněl umýt... :kladivo:

Co vy na to? Jsem fakt dost nahlodanej...

http://www.skodaplus.cz/Car/450498/opel-vectra-b-2-5-v6" onclick="window.open(this.href);return false;

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Za "desítku" by asi nebyla špatná.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

qpc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qpc »

ale joo...
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Teoreticky by mi ji jako zaměstnanci mohli nechat za osm....

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“