blázen píše:do centra prahy bych nešel anj zadarmo,nicmeně byt je to tam živé.
Mr.favo:a co řídíš?
MERCEDES VITO delam ridice v laznich darkov
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
blázen píše:do centra prahy bych nešel anj zadarmo,nicmeně byt je to tam živé.
Mr.favo:a co řídíš?
jak můžeš mit stres z takové práce, vozíš se zadarmo a ještě vyděláváš, sem tam nějaka šlapka cosik stojí ale jinakrejty píše:Ja jsem jezdil kamionem tedka půl roku A 18TIS HRUBEHO MI ZA TO NESTOJÍ, a stres z te prace byl sposteci reflex k depresím
máš stres z toho že vezeš zboží a kdejaký idiot ta předtebou jen tak zfleku zabrzdí... to ti za těch 8hodin udělají Xkrat...pak máš stres že nestíháš někde dojedeš potřebuješ složit a jet a skladníci od 8od rána do 12 nevystrčí hlavu ze skladu a ty čekáš na složení a pak letíš dalších 50-100km dál a potřebuješ to do 2 složit protože ve 4 už zase o 50km dál nakládáš a druhý den v 7:00 rano to tam má být... pak tě zastaví policajt zmrdá tě jak psa že překračuješ kolečka a ty se jen snažíš uživit... dá ti pokutu za kdejakou pičovinu včetně toho že máš moc světel vpředu/vzadu/naboku... sjete pneu které nesjedeš ale spíš ohobluješ jak se pořád točíš na pětníku....a mohl bych pokračovat do nekonečna.... kdo neskusí nepochopí....a když k tomu všemu máš ještě autodopravu na "sebe" tak si připadáš jak poslední žebrák.....a je uplně jedno kolik vyděláš....DcSpeedi píše:jak můžeš mit stres z takové práce, vozíš se zadarmo a ještě vyděláváš, sem tam nějaka šlapka cosik stojí ale jinakrejty píše:Ja jsem jezdil kamionem tedka půl roku A 18TIS HRUBEHO MI ZA TO NESTOJÍ, a stres z te prace byl sposteci reflex k depresím
Geis ?? to sem zapomněl připsat že je cool když čekáš na to složení a dotoho přijede GEis a předběhnetě a ty čekáš dááál....rejty píše:mno my delali neco jako PPL,ale velky auto.
DcSpeedi píše:jak můžeš mit stres z takové práce, vozíš se zadarmo a ještě vyděláváš, sem tam nějaka šlapka cosik stojí ale jinakrejty píše:Ja jsem jezdil kamionem tedka půl roku A 18TIS HRUBEHO MI ZA TO NESTOJÍ, a stres z te prace byl sposteci reflex k depresím
když mně tam dostanešwesly.TDI píše:jak tě sere že namáš vředy tak tam jdi
rejty píše:Asi jak piše vesly...my delali JustNTime a volant uz nikdy
o jakých, že se to bavíme penězích? cca?Tead píše:Minimálně tady v Plzni pro DHL i PPL berou pořád stále, protože tam nikdo rozumnej za ty peníze nedělá dýl než zkušební dobu
Je a neni. Mista jsou tam porad, ale casto se obsazuji kamarady. Mohl bych te dostat k UPS, jezdil bys takovym tim krabicovym hovinkove hnedym Sprinterem, ale za nejakych 18-19 cistyho, nicmene je nutna praxe minimalne rok.dinkin píše:ale dostat se tam je asi nemožný
to spíš 90-100 kč na hodinu ne?Libor12 píše:noční obsluha čerpací stanice 90-100k měsíčně. Ale utratím je stejně jednoduše jako 20
Tak zrovna Mírák je jedna z klidnějších částí, navíc pár set metrů jsou Riegerovy sady nebo Grébovka takže parků taky hafecSubTera píše:kde si budou hrat Tvoje deti? Na Miraku?
těžké jak těžké ale když jezdíš mimo republiku tak se běžně stává že tě přepadnou, nůž na krku, pistol u hlavy jak v akčním filmublázen píše:s kamionem to zas tak těžky nebude,otazka je,kolik platěj