Hlavně pošlete peníze na transparentní učet na letenku a ubytování pro pána, o kom když si člověk něco opravdu zjistí jak co bylo,by blil Zase krásná akce, budou tam tak....3 lidi ? Měnit bychom měli začít každej od sebe:) S vrchností to tak lehký nebude,ale každej se ohání jak kradou,a krade taky:) Ojebává kde jde, na 2 slušný lidi,pořád je 8 zmrdů. Denodenně se to řeší, a jsou to obyčejný lidi,ne ředitelé bank a poslanci. Až budeme národ vzornáků, můžeme se začít ohánět nahoře, jak si to jako představujou...
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars
wesly.TDI píše:čech=srab, takove výzvy nehorzí aby se braly vážně
Takové výzvy jsou k hovnu...
Maximálně se z těch pár exotů časem stane céčko socdem.(béčko jsou odbory, na těch divnostránkách se jich taky někde dovolávají)
Ale věřím, že se najde dost lidí, kteří se zúčastní
a budou veřejně propagovat svou jednoduchost a nízké IQ
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
kdyby aspon měli pořádné stránky... tohle je jak z 9tř, zakladní školy
edit: ještě sem to v rychlosti prolítl a koukám do kolonky o nás - samí komunista
Po prezentaci Popelky v HydeParku nemůže zdravě uvažující člověk, podporu tohoto spolku myslet vážně.
Nejen, že z nich mám dojem kovaných komoušů, ale zajímalo by mě kdo tuto "výzvu" financuje, že mají peníze na to, prezentovat se prostřednictvím spamu v emailech. V neposlední řadě oni vůbec nemají potuchy "co a jak" Popelka se ukázal jako naprostý trotl, který nemá sebemenší znalosti týkající se jak ideologie, kterou kritizují, tak ideologie, kterou prosazují. A musím souhlasit výjmečně s Kalouskem (nebo Nečasem, už nevím, který z nich to řekl), že tohle je antidemokratické hnutí a osobně v tom vidím, daleko větší nebezpečí než v nějaké DSSS, jelikož lidi na "svržení vlády" slyší daleko více a slepě.
V neposlední řadě mě rozesmálo tvrzení pa-serveru novinky.cz, kde psali, že se demonstrací účastní především mladí lidé...co fotka, co video, všude to byla přehlídka důchodců 60+.
Jinak ten seznam "odborných" lidí stojí za to. Namátkou VNITRO- POLICIE, kde se cpe měšťák z nějaké malé vísky, který umí sotva psát, jiní neuvedli například ani své celé jméno. Transparentnost především, nemluvě o jejich účtu.
V pátek jsem seděl asi hodinu před Strakovkou a celou dobu tam mlel nějaký hovna tenhle exot http://www.zdenekponert1965.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; soudě podle stejnýho Transita kterej byl i na Václaváku mám pocit že za toudle hurá akcí stojí i on.
Hlavně je vtipný jak si všichni myslej že nějaký demonstrace a pokřikování něco vyřešej
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence