časta změna aut-problemy ???
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
časta změna aut-problemy ???
chci se zeptat jestli nekdo neví,jak je to s tím když treba vlastním 4 auta do roka na sve jméno,múžu mít náky potíže ? dekuju
- phaeton_esc
Re: časta změna aut-problemy ???
proč bys měl mít? stačí platit povinný a hotovo..
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
Když prodáš auta do roka, měl bys podat daňový přiznání. Jinak pak se čeká až na teplej bonz na příslušným úřadě
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Pokud ti nikdo nedokáže zisk z těch prodejů tak ne
IMO se daňové přiznání má dělat i v případě kdy auta prodáváš se ztrátou.
Když prodám jaterní štěp,kostní dřeň a ledvinu tak to taky musím zdanit? jsem chtěl vojetou koktu ftédéí na hlínách no
EDIT: Abyste se nedivili proč to píšu... Tady bude asi za chvíli zdaněnej i vzduch a chrchel na veřejným místě tyve. A vzato do extrému... neměl by řekněme člověk který dostane srdce zaplatit darovací daň a pokutu že si zkurvil to svoje? Trochu postavený na hlavu co? S těma autama to samý. Zaplatim EKO,pak zaplatim za doklad o likvidaci která neproběhne páč to tam rozeberou a rozprodají sami což umím taky ale nesmim. Prodám auto a měl bych to zdanit... to je skoro jako kdyby chtěl stát vrátit příspěvek na pořízení kterej mi nedal. Hrozná vopičárna tady.
EDIT: Abyste se nedivili proč to píšu... Tady bude asi za chvíli zdaněnej i vzduch a chrchel na veřejným místě tyve. A vzato do extrému... neměl by řekněme člověk který dostane srdce zaplatit darovací daň a pokutu že si zkurvil to svoje? Trochu postavený na hlavu co? S těma autama to samý. Zaplatim EKO,pak zaplatim za doklad o likvidaci která neproběhne páč to tam rozeberou a rozprodají sami což umím taky ale nesmim. Prodám auto a měl bych to zdanit... to je skoro jako kdyby chtěl stát vrátit příspěvek na pořízení kterej mi nedal. Hrozná vopičárna tady.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Conscious: A co se ti nezdá. Je tu plno lidí, kteří si dělaj z aut slušnej business a přitom jsou na pracáku. To je podle tebe dobře? Je to klasickej nákup a prodej zboží.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Nelíbí se mi že jsme všichni za dojný krávy pro stát, kdyby tomu tak nebylo tak věřím tomu,že by se ani podobný věci neděly. Myslím hromadný přihlašování na ztp atd. Prostě jde o to,že tady nikdo nerespektuje soukromý vlastnictví. Já si vydělám svou dřinou na svoje auto,seru do něj kvůli státu předraženej benzín za svoje peníze, platím nehorázný poplatky za kdeco,za svoje si to taky opravuju a nesu za to plnou zodpovědnost. A pak když to dojezdí mi nějakej zasranej cifršpion začne diktovat co s tím mám udělat... ale nejen že diktuje... jako kdyby to co nadiktuje bylo zadáčo... ale on ti vlastně rozkáže kolik zaplatíš za to či ono. Netvrdím že to není správný,na jednu stranu jo,to bysme se pro vraky na veřejných pozemcích ani nehnuli,ale třeba mi není jasný proč musím auto ekozlikvidovat kompletní a proč třeba na sběrných dvorech neberou sedadla apod. z aut, je to právě proto že jsi určitě svoje auto rozebral a rozprodal a oni z toho nic neměli. Je to prostě hnus. A celkový zdanění se pohybuje na hranici 80ti!!!!!! procent platů. Takže za mě... ani náhodou. Nic státu navíc už do tý nenasytný tlamy nenacpu i kdybych těch aut ročně prodával 5000. Na krásný platy ouřadů a A8 pro posrance... jako myslím že nás zadlužili oni a jen oni... takže ať si reformujou sebe a normálních slušných lidí si nevšímají. Prostě už jsem se normálně zasek,cpát státu horem dolem když v podstatě se ty peníze vyhazujou lopatou z oken nebo končí v kapsách hrabošů s konexema... hovno bude.
Hlavně mi jde o to,že třeba benzín je tak nesmyslně drahej jen a pouze kvůli státu,Spotřební daň, daň z přidané hodnoty, vlastně daň z daně... k tomu přičtena daň z příjmu atd. a na litr benzínu musíš vydělat minimálně 65Kč... jen se o tom nemluví.
Hlavně mi jde o to,že třeba benzín je tak nesmyslně drahej jen a pouze kvůli státu,Spotřební daň, daň z přidané hodnoty, vlastně daň z daně... k tomu přičtena daň z příjmu atd. a na litr benzínu musíš vydělat minimálně 65Kč... jen se o tom nemluví.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Normalně se k tomu nevyjadřuju, ale tentokrát:
BOŽE TO SOU ZASE KECY....
BOŽE TO SOU ZASE KECY....
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Tohle dobře není, ale danit, když auto prodám, že na tom prodělám, je podle mě trochu ujetým.artty píše:Conscious: A co se ti nezdá. Je tu plno lidí, kteří si dělaj z aut slušnej business a přitom jsou na pracáku. To je podle tebe dobře? Je to klasickej nákup a prodej zboží.
Však stačí, když to prokážeš, že si na tom prodělal a nic neplatíšRaimmi píše:Tohle dobře není, ale danit, když auto prodám, že na tom prodělám, je podle mě trochu ujetým.artty píše:Conscious: A co se ti nezdá. Je tu plno lidí, kteří si dělaj z aut slušnej business a přitom jsou na pracáku. To je podle tebe dobře? Je to klasickej nákup a prodej zboží.
VW - Very Wonderful