Soustavny otravovani od O2

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
MartyCZe

Soustavny otravovani od O2

Příspěvek od MartyCZe »

Zdravim mam posledni čtyři měsíce už na kahanku a nevim jestli seřvat jak maly kluky nejbližší prodejnu O2 nebo si stěžovat přimo někam na vedeni. Oč jde, mam padlo nokii 5230, ktera si netušim proč a jak sama taha aktualizace z netu i když jsem je nějak zakazal a ani nemam zaplaceny internet v mobilu. Diky tomu mam na fakturach co měsíc to kilo přirážku a kreteni z o2 mi každej druhej tejden volaji jestli nechci internet v mobilu, protože ho pry "soustavně využívám", jenže vocasove nedokažou za boha pochopit, že po nich chci jakekoliv připojeni k netu vypnout popř chci vědět jak to udělat v telefonu, na to bohužel je odpověd "a chcete teda ten internet?". Nemate s tim někde zkušenosti jak vypnout všechny tyhle akutalizace apod. popř jak kretenum z O2 slušně/neslušně říct že fakt nic nechci?
Diky
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Soustavny otravovani od O2

Příspěvek od Dacan »

ja na samsungu vyskrknu akorát zakázat datové pakety a je ticho

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Bohužel mám s O2 taky špatnou zkušenost. V tvym případě bych je poslal do prdele - i neslušně.
Autoservis
Autodíly
STK + EM

xciba

Příspěvek od xciba »

pokud nepouzivas internet tak proc nesmazes ten profil co je v telefonu na internet abys mel klid? 8)
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Sova

Příspěvek od Sova »

Hodně je to i slušném chování k operátorkám a třeba i o tvoji vstřícnosti a celkově jednaní...
Tohle se mi u T-Mobilu parkrát stalo a po telefonátu na infolinku mi to bylo tzv. odpuštěno :wink:

Ale možná že 02 jsou prostě jen španělský čůráci :D
Cléon & Fonte

SubTera

Příspěvek od SubTera »

S o2 nemam nejmensi problem. Podobny pripad se mi stal a poplatky byly odpusteny (na jednom z cisel jsem se potreboval akutne pripojit) a hlavne nechapu jednu vec a to proc si ten datovej profil do pr..le nesmazes? Operator neni zodpovednej za nastaveni telefonu a kdyz uz si kupujes chytrej telefon (coz je teda pro 5230 velka lichotka, ale svym zpusobem chytrej je), tak s necim takovym mas pocitat.

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

jenže ja datovy profil v telefonu vubec nemam to je ten problém. Ten telefon si sam od sebe jednou měsičně stahne (nevim odkud a jak) aktualizace a když mi volaji z O2 dokola jim slušně řikam že žadnej internet v telefonu nechci. Třešničku na dortu tomu nasadil posledni volajici, ktery ze mě začal umyslně dělat totalniho kretena. Kde a jak si v tom telefonu zkontroluju jestli to nema ten profil?
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

hIGGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hIGGI »

O2 umi blokovat APN i z jejich strany, na par cislech to tak u nich nastaveno mam....
Cryogenic treatment
http://www.cryo-centrum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

berty2

Příspěvek od berty2 »

mel jsem stejny problem se stejnym telefonem nez sem se nadal za den jsem mel kredit pryc U mne stacilo zavolat na T-mobile (muj operator) a pozadat o zablokovani mobilu na internet v klidu mi to udelali a uz mam klid zkus zavolat na o2

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

hIGGI píše:O2 umi blokovat APN i z jejich strany, na par cislech to tak u nich nastaveno mam....
jo jenže při tyhle žádosti na operátora mi začne blekotat do ucha stejnou písničku znova a tj. že prej "nutně" potřebuju internet v mobilu
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

Sova

Příspěvek od Sova »

Zakaž si v telefonu automatickou aktualizační službu (firmwaru?)
Cléon & Fonte

xciba

Příspěvek od xciba »

kdyz telefon nema nastaveny datovy tarif tak si nema jak stahnout data :kladivo:
a nebo si stahnout nejakej program na blokovani netu na to urcite bude... 8)
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“