Kaďo a kola
Re: Kaďo a kola
Díky mooc kluci.Nebude to moje první přestavba takže vím kde jsem předtím udělal chyby a tad se jim budu vyvarovat jinak jdu do originálu samozřejmně že v uvozovkách kola bbs rs s 3.5 palcovým límce jsem zkoušel a leze ti jen o 2cm co se dá dělat jinak budu průběžně informovat
ta kastle vypadá čupr... je fajn žes ji zachránil, to by bylo škoda do šmelcu
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Konečně fotky Kde skončí modrej ? Kastle je pěkná, jen je škoda těch kulatejch lemů...
Není třeba...
Modrej bude jako dárce orgánů teda až na kastli no a lemů je škoda ale já to zkusím něják překousnout
Tak jsem pomalu začal dělat kola posílám předlohu jak jsi to představuju - předek leštěný a vnitřek černý je to hrozná práce ale není kam spěchat.
- Přílohy
-
- A tak vypadá první střed a ted ještě vyleštit košilku a nastříkat
- 1.JPG (99 KiB) Zobrazeno 2145 x
-
- předloha
- 2.jpg (100.4 KiB) Zobrazeno 2145 x
Pomalu pracuju znáš to není kam spěchat.Až bude trochu času na focení pošlu jich pár ale mám toho nějak moc.Jinak z posledních věcí sehnal jsem servo konečně budu moct točit volantem
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak co, máme složeno po zimě?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Modrý kadej je zvrakovanej něco je odvezeno na chrom jinak se spíš pracuje na veškerých dílech :rozebrat zrenovovat a složit.dělam to o víkendech tak to zas tak závratnou rychlostí nepřibívá.A co u tebe co ten přední pod spojler jak jsme se bavily?
hnědou barvu moc nemusím ale tahle se velice povedla a autu sluší a jestli se ti podaří udělat BBSka podle předlohy tak smekám jen se chci zeptat kde se dají sehnat takový šroubky s hroty? líbí se mi to už bandu dlouho, ale nevím kde sehnat jestli se to dá normálně koupit
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, taky mě to čeká... co nového u mě... no... podívej se sem: viewtopic.php?f=73&t=102880&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;Kaďo píše:Modrý kadej je zvrakovanej něco je odvezeno na chrom jinak se spíš pracuje na veškerých dílech :rozebrat zrenovovat a složit.dělam to o víkendech tak to zas tak závratnou rychlostí nepřibívá.A co u tebe co ten přední pod spojler jak jsme se bavily?
My jsme se spolu bavili o podspoileru?
JJ máš pravdu už jsem se v tom nějak zamotal. .Jinak jsem rád že jsi zachránil tu kastli je to už oldschool
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No zachránil jsem lamináty a bude třeba jiné karoserie... je to prasácky vyvařený a to nehodlám předělávat. Škoda, že si sešrotoval tu modrou, ta by se na to možná hodila.
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Sháníš tu přední lipu ?Kaďo píše:JJ máš pravdu už jsem se v tom nějak zamotal. .Jinak jsem rád že jsi zachránil tu kastli je to už oldschool
Není třeba...
hmmmmmmmmmmmmmmm to by bylo super
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Martty už má