Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
No proto tu permici taky nemám, mě to uvnitř nebaví, není nad outdoorStarlet píše:Mě třeba přijde ubohý chodit běhat na pás (nehledě na to, že ten pohyb je úplně jinej), vyměnit kolo za spinner atd.,*madrfaKING víla* píše:No, momentálně kulový, to uznávám, protože nemám permici, abych mohla někam na pás a venku to nedávám kvůli počasí a vybavení. Ale 3x týdně trénink hodina a půl, kde lítám celou dobu a doma tak 4x týdně 40 min švihadlo, tak snad bych hned nechcípla, ale to se uvidí až na jaře, kterýho se mimochodem nemůžu dočkat
takže asi tak....
Jinak tady trocha inspirace, já třeba jedu zásadně tohle![]()
http://www.youtube.com/watch?v=QSJNGvK32qc" onclick="window.open(this.href);return false;
A proč tedy neběháš?? Pršánkuje a je zimička??*madrfaKING víla* píše:No proto tu permici taky nemám, mě to uvnitř nebaví, není nad outdoorStarlet píše:Mě třeba přijde ubohý chodit běhat na pás (nehledě na to, že ten pohyb je úplně jinej), vyměnit kolo za spinner atd.,*madrfaKING víla* píše:No, momentálně kulový, to uznávám, protože nemám permici, abych mohla někam na pás a venku to nedávám kvůli počasí a vybavení. Ale 3x týdně trénink hodina a půl, kde lítám celou dobu a doma tak 4x týdně 40 min švihadlo, tak snad bych hned nechcípla, ale to se uvidí až na jaře, kterýho se mimochodem nemůžu dočkat
takže asi tak....
Jinak tady trocha inspirace, já třeba jedu zásadně tohle![]()
http://www.youtube.com/watch?v=QSJNGvK32qc" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.posilovani.net/kony5 píše:někdo ohledně rady s výživou?? začal sem trochu posilovat - boxovat více méně jen s vlastním tělem + bench... za měsíc 7kg nahoře - byl sem dost podviživenýjím dvojnásob... chci nějaký doplněk stravy at ten nárust hmoty urychlím něco kvalitního a ne moc chemickeho chci mít svaly ne vzduch nebo silikon díky... a taky jak na ty "série" dělat kliky do mrtva třeba 80-100 najednou nebo jen 30 a za chvili zase 30..dík
kony5 píše:... chci nějaký doplněk stravy at ten nárust hmoty urychlím něco kvalitního a ne moc chemickeho chci mít svaly ne vzduch nebo silikon díky...
kony5 píše:...nechci nějak moc řešit nějaké plánované posilování... v posilovně sem nikdy nebyl a ani nepujdu .. nějaké činky taky řešit nehodlám.. stačí mi vlastní tělo....hlavně tu výživu...jim vše + hodně mléko a smetana...nějaký doplněk stravy ...
to zní jako slušnej EPIC FAILkony5 píše:... posiluju v dílně..svařil sem lavici na bench na trubku naházel staré brzdové kotouče a jedu jak drak![]()
a zadarmo
..
Už cca rok nejsem v centru dění, ale nebál bych se QNT, Peak, USN, Multipower, IronMax, Reflex, PhD apod.kony5 píše:starlet díky moc za kompletní soupis... jakou značku teda doporučíš?? případně co od nich... díky ...
To bych prosil vysvětlit....kubesmaurer píše:pozor na nějaké extrem upravy jídelníčku taky ti to muže pěkně oslabit odolnost takové to vynechávání určitých věcí...záleží i na metabolismu každopádně pokud patříš mezi mladší (pod 30) tak jsem dostal radu žrat,žrat a všecko,cvičit a vydatný spánek...pokud cvičíš pro potěšení tak bych se do šílených změn jídelníčku nebo vůbec života nehrnul ale je určo dobré omezit chlast.