Jak jede calibra 8v
Jak jede calibra 8v
Zdravim panove muzu se zeptat jak jede calibra 8v?Do ted jsem mel felinu achci vedet jak velkej je rozdil jestli to neni liny atd,mam moznost sehnat 8v ve slusnym stavu nebo 16v o dost starsi s nejasnym stavem motoru muzete mi prosim poradit diky.
Re: Jak jede calibra 8v
8v (C20NE) je takřka nezničitelný motor (s Felinou to prosímtě vůbec, ale VŮBEC nesrovnávej ). Co se týče jízdních vlastností, pohodlí, výkonu, vzhledu atd bude Calibra jistě mnohem dál.... Co se 16v týče tak ten mám ve svém autě já, je taky relativně nezničitelný pokud má svou péči ale jakmile s k němu někdo chová prasácky tak už umí pozlobit. Ten 8v je blbuvzdorný a to ti klidně konkrétně popíšu
jak to jede je relativní - někomu se to zdá líné, jinému dostatečné... dle mě na denní provoz absolutně dostačující http://www.youtube.com/watch?v=mJWXti0O ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
jak to jede je relativní - někomu se to zdá líné, jinému dostatečné... dle mě na denní provoz absolutně dostačující http://www.youtube.com/watch?v=mJWXti0O ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
8v ma stovku za 10s, na videu je nejaka raketa. mel jsem calibru s timhle motorem 5 let, motor je pruznej, nejezdilo se mi s tim spatne, ale zavodnik to neni.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
jj na ten denni a lehke pozlobeni kamosu to staci jen at to nei tezkopadny a liny jak felina se 40 XD
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu si myslíš, že rozdíl 45 kW, respektive 30 kW, nebude znát?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Prave ze felina je lehci a calibra tezsi tak aby to nebylo zhruba stejny.Nwm proto se ptam na netu je spoustu nazoru
Prijed se podívat..... sednes si svezeš se..... pak tě vyvezu já. Rozdíl určitě poznáš! Podle tvého nicku usuzuju že jsi zájemce který mi včera volal. Fela versus calibra je jak nebe a dudy.... A k těm motorům přesně jak psal Kubi. 8V nezničitelnej někdo tvrdí že táhne víc odspodu. 16V když má péči tak je to férovej motor mám doma 3 tyhle motory a řekl bych, že ten co mám v Calibře je nejlepší hydroštely vubec necvakají..... Nejlíp uděláš když přijedeš zkusíš uděláš si obrázek pokecáme
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
- kubesmaurer
jo jenže calibra má uplně malé cx takže aerodynamika je úžasná a celkově cali je sama o sobě úžasné auto myslím že 8v 2l je určo lepší než feliciářská bmm 8v 40kw http://www.youtube.com/watch?v=G_NNeY7B8HU
rad bych rovnou prijel a koupil ale mam se rozhodnoutm mezi tebou a 8v peknou 97 ze zdaru nad sazavou chci ho mit dlouho a starat se o nigsi22 píše:Prijed se podívat..... sednes si svezeš se..... pak tě vyvezu já. Rozdíl určitě poznáš! Podle tvého nicku usuzuju že jsi zájemce který mi včera volal. Fela versus calibra je jak nebe a dudy.... A k těm motorům přesně jak psal Kubi. 8V nezničitelnej někdo tvrdí že táhne víc odspodu. 16V když má péči tak je to férovej motor mám doma 3 tyhle motory a řekl bych, že ten co mám v Calibře je nejlepší hydroštely vubec necvakají..... Nejlíp uděláš když přijedeš zkusíš uděláš si obrázek pokecáme
já jsem si koupil tenkrát taky calibru 8V ,netrvalo ani půl roku a měnil jsem motor za 16V. taky jsem ho kupoval jen na "popojíždění" , ale rychle jsem si zvykl a hlavně jak říkáš auto něco i váží,... a když už kalibru,tak ať jede. za mě , na projížďku 8V a na zaježdění 16V
toť můj názor a zkušenost
toť můj názor a zkušenost
Opel Astra F C20XE
Já sem v tom teď tejden jezdil a jede to jak cyp, normálně 1,2,3 a hrabala furt. Pak hlavně díky suprovýmu vyvážení si to auto nechá hodně líbit, takže sem nalítnul do zatáčky v 80ti, čapnul za rukáv, tak ustřelilo, bylo lehce přetáčivy a plynem sem to dohnal a srovnal. Spotřeba famózní do 11l a to sem byl furt v červenejch. A moc aut mi neujelo, dvoupruh nahoru do kopce, tak sem dole podřadil a dvojkovej super ani oktávky se totál nechytali, pak ňákej boreček v X5 si myslel a jeli jsme tak nastejno až nahoře mi trochu ujel...
Teď sem chtěl jet vrchy s tím, ale vyskočila poloosa
Teď sem chtěl jet vrchy s tím, ale vyskočila poloosa
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Sova
Cléon & Fonte
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Lze jen a pouze doporučit. Tyto motory (8V) patří k tomu nejspolehlivějšímu, co kdy Opel vyrobil. Navíc Calibra měla ve své době nejnižší součinitel odporu (= výborná aerodynamika). Calibra má jiné mouchy, ale motor to není
oproti felicii je rychlej i kdyz se splasi kafemlejnek... kup si radsi 8v, ono jestli si dosud krotil feldu tak s tim budes mit plny ruce prace a bude rad.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jede to asi jak Favorit, do dveste Ti dam trista. Vecer bych Ti ujel, ze bys ani svetla nevidel.
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Jak je na tom vubec podvozkove calibra oproti astre? Mam ted v planu neco z tech dvou v dohlednu koupit (rad bych kadetta , ale vsichni vime jak na tom jsou)
jelikož má Cali narozdíl od Astry kvalitnější a propracovanější zadní nápravu
tak bude o 1000% někde jinde než astra s trubkou vzadu
tak bude o 1000% někde jinde než astra s trubkou vzadu
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
na motokare taky nemas vzadu ramena
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
no srovnávat OA s motokárou je trochu divný....
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
super motor,vydrží opravdu hodně,takovej blbum vzdornej....pokud je kastle OK,hlavně prahy,podběhy a kolem spojů k podlaze,tak asi podstatně lepší než Felina..
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)