Euro 2012

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

TomasUL

Euro 2012

Příspěvek od TomasUL »

Tak co říkáte na první výstup naší repre? :lol:
Autoservis
Autodíly
STK + EM

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Re: Euro 2012

Příspěvek od Venca Brody »

:lol: :smich: Jako mohlo to být i horší :respect:
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

Boči

Příspěvek od Boči »

No na postup ze skupiny to není :nono: . S Polskem remíza, nebo prohra "jen" o gól si myslím...
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?

*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Já jenom doufám, že Míšu Bílka po tom všem vyhoděj...
Autoservis
Autodíly
STK + EM

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

K fotbalu nelze než doplnit - http://www.youtube.com/watch?v=RvUIbqKyppY" onclick="window.open(this.href);return false;
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

Všechno špatně :(
http://www.facebook.com/djdoemixx

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Nemají tam co dělat. Čokli jsou to a doufám že to projedou jak jen to projet jde. Pokerované primadony co berou prachy a hovno předvádějí. Kde jsou doby Poborského a Kuky.
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Přesně tak. Jsou to jen primadony co si o sobě myslí...Pan Bílek je naučil tak akorát jak hrát se šlapkama a trhat obleky :lol:
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

ceska povaha se nezapre. Kdyby byl vysledek opacny, tak vsude superlativa :mrgreen:. Uvidime po 3 zapasech. Euro 96 jsme taky zacali porazkou, ale ne tak drtivou :D ... Aspon Polaci mi udelali radost.

Boči

Příspěvek od Boči »

Poláci si to pěkně pos*ali teda ...
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?

*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Tohle není česká povaha, tohle je Bílkovismus :D :lol:

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

:smich:

Sova

Příspěvek od Sova »

U televize sem přemýšlel co je horší...jestli kretén Bílek jako "trenér" nebo Čapek jako "komentátor" přenosu...

Hanuš píše:ceska povaha se nezapre. Kdyby byl vysledek opacny, tak vsude superlativa :mrgreen:. Uvidime po 3 zapasech. Euro 96 jsme taky zacali porazkou, ale ne tak drtivou :D ... Aspon Polaci mi udelali radost.
Žádný superlativy by nebyly, všichni ví že by to nebyla zasluha trenéra, on tomu totiž absolutně nerozumí, nemá žádné ponětí o taktice...věřím že si z něho dělají prdel i samotní hráči...
Že by to prostě nějak ukopali, bez ohledu na to co ten degenerovaný xicht mele...

Co vás vedlo k tomu, abyste ho na kraj obrany postavil? (Kadlece)
Věděli jsme, že soupeř má silný střed hřiště, kde dokáže rychle a jednoduše kombinovat, proto jsem chtěl vyztužit levou stranu Kadlecem, aby naše obrana byla pevnější. Bohužel tomu tak nebylo.

Ono to skutečně neví co mluví...

Za Bílka na lavičce a za ten novej znak FACR co mají na dresech (kde jsou kurva orlice???) jim přeju debakl i od poláků
Cléon & Fonte

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Jako pardon, ale jak to tu uz padlo.... fotbal uz neni hra pro chlapy ale molo pro primadony a by meli modelky co vybirat. proste panove jeli delat ostudu, nic vic.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Nejak sdilim trosku nazor s markusem, ale kdyz vezmu ciste herni stranku, tak nase obrana, je naprosta tragedie, nechapu, co tam stoperi a krajni obranci vcera predvadeli, ale fakt hruza des, snad se pouci z chyb a predvedou neco v pristich zapasech. Vim, ze hodne lidi si stezuje na trenera, nechci se ho nejak zastavat, muj oblibenec to rozhodne neni, ale trener taky neni "vsespasitelny" proste bud mame nebo nemame kvalitni hrace. Jako mit hrace treba jako ma Spanelsko nebo Nizozemi, tak to by s troskou nadsazky mohla trenovat i cvicena "opicka" :wink:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Sova

Příspěvek od Sova »

za další věc nechápu proč hraje na jednoho utočníka, když soustavně staví Baroše...i kdyby byl Baroš v TOP formě tak co tam jako sám udělá? Ten potřebuje nějakého vysokého utočníka co mu to sklepne do běhu jako kdysi, nebo minimálně nadpruměrnou zálohu, případně druhého útočnika...

Další důkaz toho, že nás belgický trenér Michel de Bielek svůj výraz blba nezapře a musí to někde projevit...

...tak sem si ulevil...aspon nekde když diskuse na sportu už nefungujou :D
Cléon & Fonte

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

S tim jednim utocnikem bych to pochopil, kdyz by byl nejaky typicky "podhrot", popripade ofenzivni zaloznik, coz neni, takze Baros, je tam jak sam vojak v poli a bohuzel to asi nebude mit uspech :wink:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Jak jsem někde četl, se třema "hvězdama" se fotbalové utkání uhrát nedá. Ostatní jen do počtu

Sova

Příspěvek od Sova »

Venca Brody píše:Jak jsem někde četl, se třema "hvězdama" se fotbalové utkání uhrát nedá. Ostatní jen do počtu
Kdo je ta třetí? Jiráček?
Cléon & Fonte

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Hanuš píše:ceska povaha se nezapre. Kdyby byl vysledek opacny, tak vsude superlativa :mrgreen:. Uvidime po 3 zapasech. Euro 96 jsme taky zacali porazkou, ale ne tak drtivou :D ... Aspon Polaci mi udelali radost.
V mém případě nemáš pravdu. Mě "kopaná" moc nebere. Rád se dívám na hokej, opravdu chlapský sport. O těch klucích člověk neví celý rok a pak příjdou a odvedou skvělé výsledky. Opravdu mi stačí vidět ty české fotbalisty jak vypadají a je mi jedno jak jim to jde nebo ne. Pro mě to jsou teplouši a hotovo :D

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

OZZY_VITA

+1, +1, +1, +1 8) takhle to vidi vetsina naroda
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Ostatně, co se týče těch kvalit, je to přesně tak, jak praví Karel....
http://www.ceskatelevize.cz/mefotbal/ce ... nekvalitu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Sova píše:
Venca Brody píše:Jak jsem někde četl, se třema "hvězdama" se fotbalové utkání uhrát nedá. Ostatní jen do počtu
Kdo je ta třetí? Jiráček?
Vim já? Já čet jen nadpis :-D :lol:

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

maRkus píše:Jako pardon, ale jak to tu uz padlo.... fotbal uz neni hra pro chlapy ale molo pro primadony a by meli modelky co vybirat. proste panove jeli delat ostudu, nic vic.
8)
jen mě mrzí, že do fotbalu jde nejvíc peněz a jediné, co tento "sport" plodí, jsou duševně invalidní, asociální, ubrečený primadonky a tupci nazývající se fanoušky
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

Ale hovno. Současný nároďák mi je krajně nesympatický. Drulák čurák, kurvy, chlast a chlebíčky... Po protrápené kvalifikaci, ze které si ani nezasloužili postoupit, se všichni plácali po ramenách, jací jsou to borci. I kdyby nakrásně postoupili ze skupiny, tak mi to je jedno, dokud se neobmění hráčská generace, tak mi nestojí za to utrácet čas čuměním na hovada bez špetky sebereflexe.. :lol:

EDIT: Taky mě nasralo, že jsem v pátek byl bojkotován snahou pít pivo na zahrádce, neboť všichni museli vidět, jak má obrana den otevřených dveří a seděli v hnusné vydýchané přeplněné hospodě.. :mrgreen:
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Ozzy_Vita píše:
V mém případě nemáš pravdu. Mě "kopaná" moc nebere. Rád se dívám na hokej, opravdu chlapský sport. O těch klucích člověk neví celý rok a pak příjdou a odvedou skvělé výsledky. Opravdu mi stačí vidět ty české fotbalisty jak vypadají a je mi jedno jak jim to jde nebo ne. Pro mě to jsou teplouši a hotovo :D
Kde to mám podepsat? :lol: já bych vlastně ani pořádně nepoznal, že nějaké Euro je kdybych zas neviděl u každého druhého auta české vlaječky :lol: a už vůbec mi neleze do hlavy, že někdo je takový cvok a uvalí tisíce za lístky, cestu do Polska, předražený nocleh a ještě dražší žrádlo..... za ty penízky si raději zajedu na týden někde do kempu k Mácháči a budu daleko spokojenější 8)
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

bleach

Příspěvek od bleach »

Bílek je skvelej trener a fotbal je paradni hra. hokej nuda je

bleach

Příspěvek od bleach »

nejlepší a nejkrasnejší je Theo Gebrů a chtěl bych si ho vzít

kentoya

Příspěvek od kentoya »

bleach píše:nejlepší a nejkrasnejší je Theo Gebrů a chtěl bych si ho vzít
můžeš jeho švicu, hráje házenou, momentálně za olmik :D a prej na tebe čeká
a mě se ten fotbal líbí jako prase, ještě pár výprasků, tak dvě desetiletí, a snad se začnou peníze sypat do sportů, kde se lidi sedřou z kůže aby něco dokázali, fotbal v čechách skončil víceméně s klekipetrou a poslední pěkný zápas co naši hráli byl proti nizozemcům a to už je pěkná řádka let v prdeli
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Pravda je, že sypat tolik peněz do sportu, kde se vylízané palice chodí porvat a zaházet si stadiónovým nábytkem je docela zvláštní. Může někdo odhadnout kolik procent lidí kteří chodí v ČR na fotbal, opravdu fotbal zajímá ? Já odhaduju tak 60%. Proč se sakra nemlátí lidi na hokeji nebo volejbale ? Moc fajn sport je Floorball. Synovec do toho spadl a je fakt radost to sledovat.

Zamčeno

Zpět na „Pokec“