hledám práci

Sháníte nebo nabízíte práci či brigádu? Zkuste to tady ;-)
Odpovědět
FMsedan

hledám práci

Příspěvek od FMsedan »

nazdárek lidi chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte o nějaké dobré práci za dobrý peníz kolem Rokycan už mam dost práce v zemědělství tady u nás jsou to šmejdi ubrali prachy a makáme víc a navíc tam teď přišli nový vedoucí který se nedají snést teď hlavně autodopravák a agronom... Dělám od jara do zimy průměrně 12hodin denně včetně víkendů a svátků a za ty prachy co mě tady dávaj mě to opravdu nebaví... mám ŘP B,T,C bez E profesák mám platnej a psycho taky,svářečák ZK kyslíko-acetylenovým plamenem a řezání kyslíkem podle ČSN 05 0705 a svařování kyslíko acetylenovým plamenem podle ČSN EN 287 ČSN EN ISO 9606 bez praxe sice sem tam něco upálim a zavařim autogenem ale neni to nic profesionálního... potom mam ZK obloukového svařování tavící se elektrodou v aktivním plynu podle ČSN 05 0705 dál ČSN EN 287,ČSN EN ISO 9606 nebo ČSN EN 1418 "céóčkem" vařim taky málo a taky to není jak od profíka jsem vyučen opravářem zemědělských strojů a zařízení jsem u jezeďáků nějaký 3roky a jezdím s cisternou u postřikovače od začátku jara do začátku zimy přes žně a kukuřice jezdím s korbou všechno jsou to „matesy“ chtěl bych někam na plný úvazek popř. brigády na víkendy ;-) jako přivýdělek za nabídky děkuji buď sem a nebo na mail který je v profilu
Fiat Marea 1.9 jtd

Odpovědět

Zpět na „Zaměstnání, práce, brigády“