prosim poradte se zapojenim repraku

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
kladivkoo

prosim poradte se zapojenim repraku

Příspěvek od kladivkoo »

ahoj potrebuju odbornou radu mam radio Sony CDX-GT220 (4*50W) a chci k nemu pripojit 6 repraku.

2x komponetni 130mm do prednich dveri
2x koaxialni 3-pasmovy do zadnich dveri
2x stredobasovy 30cm do plata

dekuju za kazdy nazor a kazdou radu :-)

petanek192

Re: prosim poradte se zapojenim repraku

Příspěvek od petanek192 »

a zesilovac nee ????
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec

Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT

kladivkoo

Příspěvek od kladivkoo »

zesik nemam, neni problem ho koupit, jen to je ten problem ktery tu chci vyresit, par lidi mi rikalo mi rikalo zapoj to pres zesik a jiny mi rikalo zapoj to pres vyhybky, aby repra zadnich dveri a plata byli na 3 a 4 kanale dohromady, nevim jestli jsem to dopre popsal, tak radeji pridavam obrazek, zesik mi nebyl doporucenej ze eni jisty ze to moje auto utahne aby mi to nechcipalo na krizovatkach, mam kratkou Felicii 1,9

Obrázek

fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

Tuto sestavu jsi si vymyslel nebo ti to někdo doporučil...?

...proč 2x30cm středobas do plata...?...3 páry repro na rádio nelze!

Pokud repro ještě nemáš...tak předělej předek na 16tky s vytlumením...do plata ovály...to vše na 4ch zesilovač.
Jednoduché a efektivní...

kladivkoo

Příspěvek od kladivkoo »

fancarhifi píše:Tuto sestavu jsi si vymyslel nebo ti to někdo doporučil...?

...proč 2x30cm středobas do plata...?...3 páry repro na rádio nelze!

Pokud repro ještě nemáš...tak předělej předek na 16tky s vytlumením...do plata ovály...to vše na 4ch zesilovač.
Jednoduché a efektivní...
to mi nekdo doporucil, ja jsem si myslel ze repra ve dverich zapojim na radio a ty v platu pres 2 CH zesik
kdybych si repra kupoval to tak do plata koupim ovaly, ale tyhle repra jsem dostal od kamose tak mi prijde zbytecny kupovat novy, prece jsem jenom chudej student

bojim se ze sam nezvladnu predelani na 16tky s vytlumenim, uz jsme na to koukal jak se to dela

fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...třeba ti s tím někdo pomůže...
Ikdyž použiješ ovály jen na rádio tak ti dobře zahrají a nemusí být nijak drahé...u Felicie v předních dveřích je problém s jejich upevněním a co je hlavní problém jejich okolí je samý otvor (krycí mřížky)

kladivkoo

Příspěvek od kladivkoo »

jeste jedna rada prosim, tak jo rozhodl jsem se vykaslat na repraky do zadnich dveri, takze budu zapojovat do prednich dveri 2x 130mm komponetni repraky a do plata 2x 300mm stredobasovy reprak a vsechny 4 repra zapojim na 4 kanalovy zesik 400W , nemam zadne kabely, mohl by jste mi nekdo napsat, jaky mam mit typy kabelu na zapojeni zesilovace a jake mezi zesikem a reprama? staci mi typy vic uz si najdu, predem diky

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Záleží jakých 400 W to je. Max nebo RMS? Pokud nevíš napiš typ zesíku.

endru.ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od endru.ondra »

Tuhle sestavu máš uplně na dvě věci, do předu dej jeden pár konponentích repro. Vyhybku tam nech. Pokud nechceš subwofer tak to vše zapoj na zesík. pokud by si chtěl subwofer tak se vyprdni na ováli.
Audi S4 2.7 Bi Turbo lpg

kladivkoo

Příspěvek od kladivkoo »

endru.ondra píše:Tuhle sestavu máš uplně na dvě věci, do předu dej jeden pár konponentích repro. Vyhybku tam nech. Pokud nechceš subwofer tak to vše zapoj na zesík. pokud by si chtěl subwofer tak se vyprdni na ováli.
tak ta sestava uz davno neplati :-), ted to bude ve predu komponetni repraky a pak uz jen do plata velke stredobasove repraky a vsechno zapojene na zesik, jeste cekam az mi v utery prijedou ty stredobasove repraky a uz zitra se vrhnu na rozvod kabelu :-) jsem na to zvedvej a teism se

kladivkoo

Příspěvek od kladivkoo »

All píše:Záleží jakých 400 W to je. Max nebo RMS? Pokud nevíš napiš typ zesíku.
uz mi bylo poradeno a kabely mam doma, ale diky

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“