Fiat 131 Supermirafiori Mk2
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Fiat 131 Supermirafiori Mk2
A aby bolo co vysavat...
- Přílohy
-
- P6040208.JPG (109.3 KiB) Zobrazeno 3346 x
-
- P6040207.JPG (100.45 KiB) Zobrazeno 3346 x
-
- P6040214.JPG (108.09 KiB) Zobrazeno 3346 x
To si všechno děláš sám?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Nie, nie. Sedacky, pristrojovku, koberceky, zadne plato, strechu robil calunik. Ja si robim len jednoduchsie veci ktore netreba presivat. Kufor som si robil sam, vnutra P a Z kapoty, plast pod volantom, bocne kryty sedaciekRitchma píše:To si všechno děláš sám?
opravdu mazec projekt jen ty zrcátke nee radši origo
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
up.... nieco okolo rychlostnej paky
- Přílohy
-
- P1030109.JPG (46.68 KiB) Zobrazeno 3183 x
-
- P1030108.JPG (46.75 KiB) Zobrazeno 3183 x
-
- P1030107.JPG (50.39 KiB) Zobrazeno 3183 x
...kompletovanie interieru:
- Přílohy
-
- popolnik
- P6040225.JPG (103.44 KiB) Zobrazeno 3103 x
-
- rucna brzda
- P6040218.JPG (97.12 KiB) Zobrazeno 3103 x
-
- stredovy panel
- P6040213.JPG (99.87 KiB) Zobrazeno 3103 x
skratena radiaca paka, hlavica Sparco
- Přílohy
-
- P6040222.JPG (96.05 KiB) Zobrazeno 3102 x
-
- P6040223.JPG (103.85 KiB) Zobrazeno 3102 x
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Až na ten volant je to pěkný
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Predne sedadla su uzsie ako originalne. Preto bolo treba upravit povodne pojadzdy. Aby neboli pojazdy viditelne vymyslel som bocne kryty ocalunene do kozenky
- Přílohy
-
- P6080233.JPG (92.54 KiB) Zobrazeno 3096 x
-
- P6070229.JPG (56.59 KiB) Zobrazeno 3096 x
-
- P6070228.JPG (76.54 KiB) Zobrazeno 3096 x
Bez a s hasiacim pristrojom. Hasiace mam mam na obidve strany, casom ich asi dam do farby auta
- Přílohy
-
- P6080235.JPG (93.58 KiB) Zobrazeno 3094 x
-
- P6080230.JPG (89.54 KiB) Zobrazeno 3094 x
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
genialny projektík!
Daewoo Leganza 2.0 16V CDX bordová - ABS/TCS,ABG,DigiAC,Wifi,GPS,Park.sensor
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
K volantu som sa chcel vyjadrit neskor, ale ked si to nacal. Povodne strieborne casti som nastriekal do farby auta. Cim viac nan ale v aute pozeram, tym menej sa mi paci. Najskor pojde prec.m.artty píše:Až na ten volant je to pěkný
Od kamarata mam starsi volant RAID. Myslim ze je to tento: http://www.tuning4you.sk/kategoria/vola ... 526900010/" onclick="window.open(this.href);return false;. Je vsak dost zodraty, takze na nom nejdu rozoznat tie casti imitacie dierkovanej koze. A ma cierny stred. Mam v plane ho nechat cely cierny, dat ho potiahnut do ciernej koze s presitim modrou nitou.
Mam vsak mensi problem. Na venci volantu chyba ta pena v dlzke asi 6 cm polovica prierezu. Neviete mi prosim poradit cim by sa dal ten chybajuci kus materialu nahradit? Napadla ma PUR pena, lenze ta bude asi makka. Dalsia moznost dolepit to lepidlom na skla. Lenze to sa tazko tvaruje.
- Přílohy
-
- P6110237.JPG (77.91 KiB) Zobrazeno 3062 x
-
- P6110236.JPG (56.26 KiB) Zobrazeno 3062 x
Zatim až na ty výšky někde na dně dveří se mi to všechno celkem líbí, ale ten volant je naprosto šílenej
Function > Form
Function > Form
Cekal jsem ze z toho bude oldtimer s byt lehce modrnim, tak stale dobovym vzhledem. Jsi sikovnej, prace je odvedena skvele ale tenhle styl uprav me k tomuto autu vubec nesedi...
Kazdopadne drzim palce a jsem zvedavej na celek
Kazdopadne drzim palce a jsem zvedavej na celek
Ako niekto na začiatku napísal že vždy to pekne začína a potom sa to niekde zvrtne...
Mal by si sa rozhodnúť či to bude renovacia alebo prestavba na závodný oldtimer, už tam máš tolko moderných prvkov že to príliš k sebe nepasuje, bud by som z toho vyhádzal sedačky, volant, pedále, hasiaci prístroj, tie vypinače a urobil renovaciu tak ako sa patrí, alebo vyhádzal všetko zbytočné čalunnenie, koberce, zadne sedačky všetko audio a prerobil to na závodák a pridal dobové polepy na karoseriu a pridal by som aj tie velké plastové lemy, dnes také montujú na staré Lady 2105/07 VFTS ktoré sa zúčastnujú závodov kategorie "veterán"
Mal by si sa rozhodnúť či to bude renovacia alebo prestavba na závodný oldtimer, už tam máš tolko moderných prvkov že to príliš k sebe nepasuje, bud by som z toho vyhádzal sedačky, volant, pedále, hasiaci prístroj, tie vypinače a urobil renovaciu tak ako sa patrí, alebo vyhádzal všetko zbytočné čalunnenie, koberce, zadne sedačky všetko audio a prerobil to na závodák a pridal dobové polepy na karoseriu a pridal by som aj tie velké plastové lemy, dnes také montujú na staré Lady 2105/07 VFTS ktoré sa zúčastnujú závodov kategorie "veterán"
bych ten volant dal nějakej dobovej, dřevěnej...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Pufko - takže existujou jenom dvě možnosti - renovace a zachovat origo stav a závoďák. Možnost, že by si to chtěl udělat podle sebe a nějak to všechno nakombinovat tu neni?
Btw dřevěný volant by to momentálně úplně zabil. Však se podívej na zbytek interiéru. To by bylo jak pěst na oko!
Btw dřevěný volant by to momentálně úplně zabil. Však se podívej na zbytek interiéru. To by bylo jak pěst na oko!
Function > Form
Function > Form
me se tyhle tuningové volanty nelíbí snad na ničem. Nejlepší je nějaký civilnější třeba celokožený. Dřevěný určitě ne, já mám dřevěné volanty rád ale tady by vypadal hrozně.
Jinak za mě k úpravám není to veterán ani závoďák, je to prostě auto podle představ majitele a vypadá parádně.
Jinak za mě k úpravám není to veterán ani závoďák, je to prostě auto podle představ majitele a vypadá parádně.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
- Sova
skoda...kdybys udělal velmi decentní dobový tuning, tak by to mělo do budoucna hodnotu...
můj názor je, že pokud to nemáš vykuchaný tak je tam rám uplně na piču, sparco doplnky šíleně nehodící se, modrý rámečky v palubovce jakbysmet...
tyhle auta se netuní...vytunit sis měl oktávku nebo dvojkovýho golfa...
kdyby si udělal poctivou renovaci a zkusil sehnat nějaký dobové ospojlerování+nějaká kultovní kola tak do toho auta uložíš peníze a za 10-20 let se ti i může celé zhodnotit...
nelíbí se mi to...ale tvoji práci obdivuji...
můj názor je, že pokud to nemáš vykuchaný tak je tam rám uplně na piču, sparco doplnky šíleně nehodící se, modrý rámečky v palubovce jakbysmet...
tyhle auta se netuní...vytunit sis měl oktávku nebo dvojkovýho golfa...
kdyby si udělal poctivou renovaci a zkusil sehnat nějaký dobové ospojlerování+nějaká kultovní kola tak do toho auta uložíš peníze a za 10-20 let se ti i může celé zhodnotit...
nelíbí se mi to...ale tvoji práci obdivuji...
Cléon & Fonte
- Sova
ano přesně takRitchma píše:Pufko - takže existujou jenom dvě možnosti - renovace a zachovat origo stav a závoďák. Možnost, že by si to chtěl udělat podle sebe a nějak to všechno nakombinovat tu neni?
rozhodně by to dřevěný volant zabil méně než ten co tam má...
kdybych to měl já a strkal do toho peníze, tak bych si sháněl takový volant:
Cléon & Fonte
http://cdn.mkimg.carview.co.jp/minkara/ ... 95bbafd2e9" onclick="window.open(this.href);return false; co tenhle?? ten nikdy nic nezkazí
máš to parádní akorát ten popelník a rámeček kolem řadící páky se mi moc nelíbí....trochu to kazí ten celek který je perfekt....
ale jinak to zadní plato
máš to parádní akorát ten popelník a rámeček kolem řadící páky se mi moc nelíbí....trochu to kazí ten celek který je perfekt....
ale jinak to zadní plato
Vôbec netvrdím že existujú len dve možnosti, ale začínajú sa tam miešať moderné prvky s retro a to jednak znižuje "hodnotu" a za druhé to k sebe jednoducho nepasuje, presne ako drevený volant s modernými pedálmi Sparco...
Práca inak kvalitná, len mi to pripadá ako keby to chcel majitel rýchlo dokončiť ale v tomto prípade je lepšie si oddýchnúť a trošku vychladnúť, niektoré kroky mi pripadajú príliš unáhlené...
Viem že si to stavia pre seba, len niekedy je možno lepšie dať na rady iných, ja by som napríklad do takého auta nerobil žiadnu brutálnu audio zástavbu a ani takú ako tam je teraz, interier by musel ostať dobový
Práca inak kvalitná, len mi to pripadá ako keby to chcel majitel rýchlo dokončiť ale v tomto prípade je lepšie si oddýchnúť a trošku vychladnúť, niektoré kroky mi pripadajú príliš unáhlené...
Viem že si to stavia pre seba, len niekedy je možno lepšie dať na rady iných, ja by som napríklad do takého auta nerobil žiadnu brutálnu audio zástavbu a ani takú ako tam je teraz, interier by musel ostať dobový
- Sova
za mě je to prostě velká škoda...Mirafiori...těch opravdu moc není.
Dokonce o nich byl článek i v Auto Motor und Sport Classic...
To pujde na cenně...škoda no
Dokonce o nich byl článek i v Auto Motor und Sport Classic...
To pujde na cenně...škoda no
Naposledy upravil(a) Sova dne 10 zář 2012 01:12, celkem upraveno 2 x.
Cléon & Fonte
Ritchma:jsme na veřejným foru.Každej se k tomu můžeme vyjádřit po svým.Mně se na tem líbí práca, ale spousta věcí ne.V tem souhlasím se Sovou...Oldskool si představuju jináč.ale je to jeho auto a hlavně, že je spolokený on..
svět dospělých je pro mne záhadou......
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kvalitni projekt libi se mi.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
Lada VFTS je vlastne ciastocne okopirovany bodykit Fiatu 131 Abarth, ktory bol dvojdverovy. Na stvordverak lemy nie. Ked uz tak postavit repliku 131 Abarth. Lenze to uz chce aj tucne konto v banke...pufko píše:Ako niekto na začiatku napísal že vždy to pekne začína a potom sa to niekde zvrtne...
Netvrdim ze sa musi kazdemu pacit. Proste som si chcel auto v ktorom som sa vozil od svojich 8 rokov vylepsit. Nechcel som nejake extremne upravy, ale nechcel som ani prostu renovaciu. Takto sa to vyvinulo a myslim ze to nie je az take zle. Nie vsetko sa podarilo na prvy raz a vela veci na ktorych som pracoval tyzden alebo aj dlhsie skoncilo v kosi (skusal som napriklad aj rozsirovat zadne lemy).
Ani mne sa ten volant nepaci. Za ostatnym si stojim.
BTW prosil som Vas o radu cim by sa dal opravit odtrhnuty starsi polyuretanovy volant... hm odpovede som sa zatial nedockal.
Tak som teda skusil chybajuci material nahradit lepidlom na skla. To som obrezal na priblizny tvar a jemne dotmelil karosarskym tmelom. Navrch prislo zopar tenkych vrstiev polyesterovej zivice. Vyzera to tak ze by to mohlo funkovat. Volant je makky. Takze ho zanesiem calunikovi nech mi ho obali do koze. Volant mam zadarmo zaplatim len calunenie. Hocico bude lepsie ako ten volant co tam je teraz
Ani mne sa ten volant nepaci. Za ostatnym si stojim.
BTW prosil som Vas o radu cim by sa dal opravit odtrhnuty starsi polyuretanovy volant... hm odpovede som sa zatial nedockal.
Tak som teda skusil chybajuci material nahradit lepidlom na skla. To som obrezal na priblizny tvar a jemne dotmelil karosarskym tmelom. Navrch prislo zopar tenkych vrstiev polyesterovej zivice. Vyzera to tak ze by to mohlo funkovat. Volant je makky. Takze ho zanesiem calunikovi nech mi ho obali do koze. Volant mam zadarmo zaplatim len calunenie. Hocico bude lepsie ako ten volant co tam je teraz
- Přílohy
-
- P7010302.JPG (50.31 KiB) Zobrazeno 2604 x
Takto sme ho doviezli od calunika
- Přílohy
-
- IMAG0068.jpg (88.56 KiB) Zobrazeno 2576 x
- LiberaleMiguel
nejsou ty zrcátka trochu moc malé ? Jinak paráda, akorát bych to rubnul tak 10cm k zemi
- endru.ondra
- Kontaktovat uživatele:
zrcádka se mě taky zdaj malí ale projekt je pěknej fandim tě líbí se mě to
Tady děla hodně dobře volanty http://volantech.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady děla hodně dobře volanty http://volantech.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Audi S4 2.7 Bi Turbo lpg