Škoda Octavia 1.8 20V :)
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Škoda Octavia 1.8 20V
Dělám co můžu aby se mohlo do konce srpna jet do lakovny a pak už jen ladit přes zimu doma v garáži Blinkry nechám budou nejspíš kouřový k bílý a k těm zadním světlum jak je plánuju budou vypadat dobře Ještě uvidíme co vymyslet s předníma světlama Chtěl bych si hlavně hodně pohrát s detailama
A zadní světla omlouvám se za kvalitu rychlovka v photoshopu
A zadní světla omlouvám se za kvalitu rychlovka v photoshopu
♥ ŠKODA OCTAVIA 1.8 20V- 92 kW 1996 ♥ Prodáno
♥ ŠKODA OCTAVIA 1.9 TDi - 66 kW 1999 ♥
TDI svatý
TDI svatý
druhej kolouch jirka, opraví to, vymazlí to a pak to s prodělkem prodá a koupí něco pořádnýho ale hlavně, že ti to jde od ruky, už aby to bylo v laku
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Jirku vážně obdivuju sledoval sem jeho Felicii a Mazdu a je to vážně suprová práce Ale určitě bych se s nim nesrovnával myslim si že já sem hoooodně daleko pod ním S tim prodělkem určitě souhlasim no
TDI svatý
TDI svatý
poslední dobou to tu je samej názor čím více origináljní stav bez úprav tím je to lepší... proč by to dělal? jednoduchý aby to drobátko odlišil a zavařením blinkrů na tom autě nespáchá žádný plechový harakiri ale je to mildovo auto ať s ním dělá co uzná za vhodné nám nezbívá nic než to urazit nebo naopak obdivovat
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Milo kourovy bocni blinky ala OI RS a FI RS, je pekna volba a ty zadni svetla budou vypadat zajimave
Opravdu obdiv lidi jako jsi ty nebo Jirka Kolouch
Opravdu obdiv lidi jako jsi ty nebo Jirka Kolouch
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Takový komentáře rozhodně potěšej to má hned pak člověk větší chuť něco dělat
Motorák v barvě Sorry za foto je to nic moc na foťáku ty fotky nevypadali tak špatně
Muze se zacit skladat motor zpatky co je potreba ale nejdriv to bude chtit urcite trrosku vypucovat
Jeste potrebuju striknout kapotu zespoda ale brzdí mě tam jedno rezavý místo a nějak sem se k tomu ještě neměl abych se na to podíval ale napravim to
Jinak co se týče investic zatím sme zhruba na 22 000,- i s cenou auta
Motorák v barvě Sorry za foto je to nic moc na foťáku ty fotky nevypadali tak špatně
Muze se zacit skladat motor zpatky co je potreba ale nejdriv to bude chtit urcite trrosku vypucovat
Jeste potrebuju striknout kapotu zespoda ale brzdí mě tam jedno rezavý místo a nějak sem se k tomu ještě neměl abych se na to podíval ale napravim to
Jinak co se týče investic zatím sme zhruba na 22 000,- i s cenou auta
TDI svatý
TDI svatý
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Postup práce dobrý a rychlý, jen ten výběr auta pořád moc nechápu.... Ze začátku jsem si myslel, že budeš "tuner" co na ohnilou Octávii navěší plno kravin a bude machrovat, naštěstí jsem se spletl
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Krásná práce
Jsem zvědav na další postup
Jsem zvědav na další postup
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Díky Márty: Já nevim já mám prostě škodovky rád a k týdle oktávce mám určitej vztah naučil sem se v ní řídit Časem bude určitě něco zajimavějšího A až dodělám školu můžete se těšit na mojí vysněnou renovaci BARKAS B 1000 Smějte se mi ale je to jeden z mých nesplněných snů
TDI svatý
TDI svatý
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To už potom pomalu začínám chápat. Taky bych teď koupil zpět svého Golfa (první auto je jen jedno). Toho Barkase chápu, to není o tom jak to auto je moderní a in, ale o nadšenectví
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Tak dneska zas nějakej pokrok aby ste si nemysleli že se flákám vážně sem si vybral skvělej den na práci je tam tak neskutečný vedro že nevim jestli to je realita nebo jestli ze mě už je grilovaný kuře Slyšel sem že má pršet tak sem udělal určitá opatření aby nám nenachcalo do motoru tzn spodek kapoty v laku a chladičovka v laku neni to žádná sláva ale účel to splní Fotky opět nic moc mám jinej (lepší) foťák ale na tom sluníčku se to prostě nedá vyfotit normálně
TDI svatý
TDI svatý
Na začátku jsem napsal a docela rychle se to naplnuje .. Moc pěkně s tim autem hejbeš
Zane píše:Strašně přeháníte děláte z toho jak kdyby to byla bouračka totál na odpis... Neni to tak strašný a za 15 tisíc si myslim že stav odpovídá.. Nevidim nic co by se nedalo za pár korun opravit. Já bejt majitelem tak si to v klidu opravim a necham.
Díky díky ) Tak dnešek strávenej čištěním a skládáním motoru atd atd V pořádku ?
TDI svatý
TDI svatý
parada
Tak projekt žije ale neni co apdejtovat dodělávám na lak všechno takový drobnosti že to nemá cenu fotit sehnal sem si přední nárazník v pěkným stavu mám zbytek plastů na svařění zítra pro to jed ua tedle tejden odvoz do lakovny
TDI svatý
TDI svatý
Jaká bude barvička ?
Loga, tiskoviny, pozvánky, firemní indentita. Jste začínájící firma, živnostník a potřebujete svou tvář? Navštivte mojí stránku, se vším vám poradím a zhotovím.
-->http://www.christpetr.cz<---
-->http://www.christpetr.cz<---
Bílá
TDI svatý
TDI svatý
Mám prolezlé celé téma a je to krásnej rozdíl před a po.
Navíc co jsem pochopil máš dobrej směr co se týče úprav.
Za mě palec nahoru s bílou, je to nová černá.
A jen tak mimochodem koukám Ečkovej kraj, když budeš mít od octavky čas, potřeboval bych polátat můj projekt.
Děláš na zakázku?
Navíc co jsem pochopil máš dobrej směr co se týče úprav.
Za mě palec nahoru s bílou, je to nová černá.
A jen tak mimochodem koukám Ečkovej kraj, když budeš mít od octavky čas, potřeboval bych polátat můj projekt.
Děláš na zakázku?
Mazel - vw Jetta coupe mkII www.vw-club.cz
Spotřebák - Opel Astra g Z18xe www.astra-g.cz
Spotřebák - Opel Astra g Z18xe www.astra-g.cz
Mila76 píše:Bílá
supr a kdy bude po laku?
http://www.facebook.com/djdoemixx
Těžko říct kdy uvidí se podle lakýry
Sobo: Sem z Přelouče Dík za pochvalu to potěší Na zakázku bohužel ne e je mi 17 sem rád že si stíhám dělat něco pro sebe
Sobo: Sem z Přelouče Dík za pochvalu to potěší Na zakázku bohužel ne e je mi 17 sem rád že si stíhám dělat něco pro sebe
TDI svatý
TDI svatý
Nějaký novinky Sehnal sem face lištu a upravil sem ty krytky pod světla kvuli face světlum Mám poškozenou tu věcičku na streše na antenu tudiz sem koupil novou antenu ve stylu zraloci ploutve snad me neukamenujete A nejvetsi tunynk samozrejmne vonavej stromecek Cekame stále a porád na pokyn lakyrnika
TDI svatý
TDI svatý
Ten melounovej stromecek voni pekne na pikacu Ti povim ale treba ti bude vonet no
Mám tu 312mm brzdiče, co by ti měli jít na těhlice a udělám ti cenu chceš?
" www.autowerks.cz "
Mas to pekny Ja mam neco podobnyho pred sebou , ale zatim neni pobliz baraku zadny misto kde to uskutecnit .
neuřízl jsi ty lišty pod světla z opačné strany?
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
Beztak ten stromeček kupoval jen kvůli barvě Tvůj projekt se mi velice líbí, pokračuj !
life's too short to drive slow
Rostack:
Neuřízl Takle mi to poradil chlap kdyz se mkupoval svetla ony ty listy sou jakoby do L A kdyz bych uriz horejsek tak pod to svetlo bude videt proset tam bude dira jak dopr Prej ze to tak udelal na svoji a lituje toho tak sem to udelal takle a nalepim je
Neuřízl Takle mi to poradil chlap kdyz se mkupoval svetla ony ty listy sou jakoby do L A kdyz bych uriz horejsek tak pod to svetlo bude videt proset tam bude dira jak dopr Prej ze to tak udelal na svoji a lituje toho tak sem to udelal takle a nalepim je
TDI svatý
TDI svatý
Jenomze budou kratsi, takze tam budes mit fugu kterou ti tam bude prset stejne Navic az to prilepis, jak potom sundas zadni naraznik?
Nebudou kratsi No doufam ze ho sundavat nebude potreba Akdyz tak se proste odlepej a pak znova prilepej Neni to zas takova veda a rozhodne bych z toho nedalal problem
TDI svatý
TDI svatý
http://dieselpower.cz/forum/userpix/544 ... n_OI_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní