Chevrolet Cruze SW vs. Opel Astra ST
Srovnání dvou koncernově spřízněných kombi nižší střední třídy.
Very thx

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Neni nahodou na podvozku jecka?BIGPAPA píše:akorát bych to nějak moc nesrovnával... Cruze je postavenej na podvozku Astry H Caravan a nová Astra ST je proti tomu uplně jinde
hovnooomaRkus píše:Asi tak.... vsechno vcetne VW stoji za hovno...
ač nemusim korejce, tak když sem posledně jel v Ceedu, prakticky první naftě 1,6, tak mě to auto celkem překvapilo za tu cenu, takže bych bral taky skoro Kiu. Jediný, co mi přišlo stále špatný jsou vnitřní plasty a materiály, tam až to vytáhnou, což už u novýho ceeda může bejt, tak myslim, že zajímavá volbaSubTera píše:G3: ze ti do toho kecam, nechces zvazit Ceeda SW/i30 combi? Ja mam ke svoji stary i30 ted pujcenou novou, protoze druhy auto mam nabourany a vymenil bych to hned, sice ne za tu linou 1.4 co mi podsrcili, ale z podovzku, ergonomie, materialu atp. jsem nadsenej a bavi me to. A jak jsi psal o tom servisovani - KIA i Hyundai jsou velmi benevolentni v reseni reklamaci a nevim, jestli se zrovna tohle da rict o Chevy. A nevim jak u Chevy, ale u Korejcu je moznost ofiko LPG bez vlivu na zaruku, ja jsem toho vyuzil pred dvema dny.