neděle ráno, překlepů plno jasný, že calibra, konečně pěknej posun od KadetuMike Mad píše:rudi> kde vidis kadetta? ja vidim calibru
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ajo, já myslel žes to pořídil teď čerstvě, spletl sem si to s touhlem.artty píše:Nevim jestli tam byla, já jí mám asi od května....Jardafox píše:marty to je ta za 20ku ze sportovnich vozu?
http://www.sportovnivozy.cz/32093-opel- ... oni-kladno" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
až na ty gumy, který jsou otřesně natažený pěkný
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty kola jsou fakt hnusný, zkus to znovu a lépe. To jsou poklice na převařákách ne?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
přesně tak vpředu 8" 195/40 a vzadu 9" 195/45 ve 14" poklice zakrejvaj 4 druhy sprejů ... kola jsem zkusil jak to bude vypadat... příští rok jdou na to 16" hlavně by mi měli přijít plastový nástavce který jsem měl předtím a to předtím nikdo nic neřekl
malo kritiky tady
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
pokud tě trápí nedostatek financi na hlinikače tak zavolej do TV Nova, myslím že to rádi odvysílají a zřídí ti nějaký účetspyker píše:přesně tak vpředu 8" 195/40 a vzadu 9" 195/45 ve 14" poklice zakrejvaj 4 druhy sprejů ... kola jsem zkusil jak to bude vypadat... příští rok jdou na to 16" hlavně by mi měli přijít plastový nástavce který jsem měl předtím a to předtím nikdo nic neřekl
Řidič
nevypada to zle, ještě kola vyměnit ale ať už to vypadá jak chce jsem rád že už to nemáš jak cirkusové autoBIGPAPA píše:malo kritiky tady
Řidič
kola budou mona už zitra J5,5x14" ET49 a na nich pořádně strečlá 185/60
Naposledy upravil(a) BIGPAPA dne 21 říj 2012 20:11, celkem upraveno 1 x.
jo mam málo sad doma 8 sad hliníků je fakt málo jinak bigpapa to má natáhlý akorát takhle to má vypadat to je přesně ten tuning tady na tuning foru
nee to rozhodně není tuning to je jen hnusná seriovka na malejch kolech s velkou gumou a kvalitním podvozkem
doufám, žes tu vectru v tom lese nechal
VW - Very Wonderful
Jo to mám taky takBIGPAPA píše:nee to rozhodně není tuning to je jen hnusná seriovka na obyč kolech a podvozkem
" www.autowerks.cz "
Když už si to tady teda tak mocně zmínil, jakej je tam podvozek?
KEHO rennsport
Irmscher
IrJmisOcherMrallik píše:Když už si to tady teda tak mocně zmínil, jakej je tam podvozek?
VW - Very Wonderful
Bigpapa: že se jim na to nevysereš jen jim nahráváš To je jak kdybych tu já tvrdil jak je 1,9TDI nejsportovnější motor
" www.autowerks.cz "
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
jo to je presny....ale zase musime brat v uvahu to ze tak 10% procent sbirek od obcanu je fakt dobra a opravdu pomuze.....DcSpeedi píše:
pokud tě trápí nedostatek financi na hlinikače tak zavolej do TV Nova, myslím že to rádi odvysílají a zřídí ti nějaký účet
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Momentka z CZ/SK/PL srazu
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
ja se bavím ať si to uražej a tak je mi to fuktholis píše:Bigpapa: že se jim na to nevysereš jen jim nahráváš To je jak kdybych tu já tvrdil jak je 1,9TDI nejsportovnější motor
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kde máte takové pěkné počasí? U nás celý víkend zima, vlhko a mlha
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
já bych to viděl na mikulášeL.A.M.A. píše:Tak me nastesti ten styling nejak nepolapil hraju si na svem pisecku. A prave kvuli tomu jak se tady jen kritizuje uz sem moc nechodim. Promaznu inzerci, upravim inzeraty a zase jdu o dum dal :/ taky mi to sere si nemysli ale negativnim postojem to asi nezmenis...
Mozna mam nudne auta ale bavi mi v nich jezdit vcera sem zajel o 55 minut horsi cas nez zbytek startovniho pole kvuli blbe hydrorucce. svine se kousla a zustaly me pribrzdene zadni kola ale i tak sem jel jeste 5 rz a kurevsky sem si to uzil to bych s ospoilerovanym autem nebo snizenym na krev nemohl... protoze bych to ocesal Kazdej mame k tomu trochu jinej pristup. Tak drive bylo jedno forum, jedno forum vladne vsem (a milosh neni ten jehoz jmeno se nevyslovuje ) ted ma vlastni forum kazdej kdo ma do prdele diru bohuzel je to tak... My tak napada... Bio, Rudi... co zase nejaka ice tea party ?
VW - Very Wonderful
m.artty:
takhle krásně tu mame od pátku je to focený kousek pod Tolštejnem
takhle krásně tu mame od pátku je to focený kousek pod Tolštejnem
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Ostrava, cely vikend pres 20stupnum.artty píše:Kde máte takové pěkné počasí? U nás celý víkend zima, vlhko a mlha
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid