Pojištění pokut za bezvadné peníze
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojištění pokut za bezvadné peníze
jj, ať nejsem OT to co píše blázen je věc druhá
Ale v tomhle konzumnim šílenství se prodává už opravdu všechno
Ale v tomhle konzumnim šílenství se prodává už opravdu všechno
sw20
doba si to zada.... stat vymysli mega p*coviny, tak lidi taky....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
hovna píšeš tyschade.fan píše:kentoya:
Sorry, ale píšeš hrozný hovna...rovnou píšu, že policajty taky nemám v lásce jako tady asi kdokoli jinej.
Najezdim po Praze ranec kilometrů a dost v pozdních večerních hodinách, takže jsem stavěnej často.A díky slušnosti, jsem totálně čistej, nikdy jsem nepřišel o bod a platil jsem jednu pokutu v životě ve výši 500,- Věřim dost tomu, že se k tobě budou chovat jako kokoti, až po tom, že uvidí, že ty jsi kokot... ale do prdele proč obhajuješ někoho, kdo se po silnici prohání střepem (jak jsi sám psal), nesvítí mu to a já nevim co ještě. Bejt policajtem, tak přesně takový auta stavim a dávám vám kouř, že se poserete. I ty doklady tyve, auto rok v polopřevodu, aby náhodou Pepa nemusel platit ekodaň
že jsi čistej máš štěstí, máš svoje zkušenosti, dokud jsem byl slušnej každou druhou zastávku u poldů jsem platil
a že jsem obhajoval komu pouze nesvítilo jedno světlo, protože praskla žárovka, a měl prasklej nárazník, za to by platil jen kokot jako ty, a kouř by jsi mi mohl dávat, a posral by ses akorát sám, bych se ti usmíval až by jsi kouřil, já mám všechny auta v polopřevodu, protože nesouhlasím se zákonem o zmrdovském třískání ekodaní, která není ničím jiným, než vytahováním peněz z masy občanů, která má hovno
jinak střepem nazývám každé auto i novou audinu, jsou to střepy, spotřební zboží, pouze k dopravě z bodu a do bodu b, a nedělá to nic jiného, než to žere peníze a plní státní kasu, jak z daní z prodeje, tak z poplatků, tak z dálnic, tak z ekodaní, tak silničních daní, tak z pokut, už tak je to neskutečný co má stát z auta, ale že by naše cesty stály za to, tak to ne
a to že máš svůj názor, klidně si ho piš, neberu ti ho, ale nazývat kokotem můžeš akorát svého fotra, protože koukám si se určitě potatil, mě z toho laskavě vynech
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
Je zajimavy, jak uz jsem nekolikrat psal, ze kdyz teda policajti (nebo alespon vetsina, jak to z TF vypliva) jsou takovy zmrdi, ktery se bezduse vozej po lidech, ze ja (a nejen ja) jsem s nima krom jednoho MP, ale to primo nesoviselo s jizdou, nikdy nemel problem. Chce se to zamyslet nad svojim pristupem. Ja bejt policajt a potkat nekoho namachrovanyho jako Kentoyu nebo podobnyho, tak pozna co je to umeni policejni brutality. A toho svedka, kterej mi dosvedci ze videl, jak moje zuty kanady opakovane dopadaji na jeho oblicej, taky neni problem sehnat
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
měl bys problém jako prase, vozím sebou právě kvůli takovejmhle kteří jsou chytří jako ty, diktafon velikosti flashkyGlobus píše:Je zajimavy, jak uz jsem nekolikrat psal, ze kdyz teda policajti (nebo alespon vetsina, jak to z TF vypliva) jsou takovy zmrdi, ktery se bezduse vozej po lidech, ze ja (a nejen ja) jsem s nima krom jednoho MP, ale to primo nesoviselo s jizdou, nikdy nemel problem. Chce se to zamyslet nad svojim pristupem. Ja bejt policajt a potkat nekoho namachrovanyho jako Kentoyu nebo podobnyho, tak pozna co je to umeni policejni brutality. A toho svedka, kterej mi dosvedci ze videl, jak moje zuty kanady opakovane dopadaji na jeho oblicej, taky neni problem sehnat
a věř mi že kdybych přišel za tvým náčelníkem s kopií nahrávky, tak bys ty kanady sundal navždy, a kdyby to nezareagovalo, tak i soudně bych ti je sundal
já netvrdím že policajti jsou zmrdi, já tvrdím že tyhle zákony stojí za hovno, nesouhlasím ani náhodou s obcházením zákonů, to že je obcházím já, je výsledek situace ve které jsme my všichni, bohatej zmrd zabije a nejde sedět, a chudák s prasklou žárovkou přijde o body protože mu praskne dvakrát a jednou se nepřipoutá tak i o řidičák
v okamžiku, kdy bude právní odpovědnost za své činy u všech lidí, tady v tomhle kocourkově, a to od politiků až po bezdomovce, a zákony budou platit pro všechny stejným metrem, budu se sám klidně prosazovat za dodržování zákonů a klidně se stanu i policajtem v důchodu, ALE
zatím jsou tyhle zákony pouze bič na slušné lidi a proto dělám to co dělám
já osobně nesnáším na cestách oplastovaný krámy, ale nevidíš, že bych jim nějak spílal nebo se jim snažil vysvětlit že jsou to vylízanci, když si ty plasty lepí na auto, do normálního provozu, taky nesnáším komanče, protože jsem je zažil, ale nesnáším ani ods, ani čssd, natož černoprdelníky či snad topku, pomlouvám je snad? uznávám osobnosti a je mi jedno kde jsou pro mě za mě komouše, nesnáším nadřazenost lidí, jen proto, že mají peníze nebo jsou snad z vyšších kruhů, bez popelářů, zedníků a jiné pakáže, by byli v prdeli, nesnáším lidi, kteří vidí jen jednu stranu mince a kteří si hrají na internetové machry s kopačkama jako jsi zrovna ty, ale protože jsi mě nenazval kokotem ani ničím jiným, na vědomí jsem ti to nahoře nedal co si o tobě myslím, nesnáším fotbalové primadony, které neumí trefit topol, a berou za chvilku běhání a hodně simulace prachy i když prohrají, zkus 10x po sobě prohrát a měj stále vysoký plat, dělej 10 dnů zmetky ve fabrice a už vidím jak odcházíš s namaštěnou kapsou
základ prostě je zdravej rozum, a až ho budou všichni používat jak se má bude hned lépe, tak jako znám hodně policajtů, kteří jsou v pohodě, tak znám zmrdy, za svýho skoro půl století života jsem jich potkal určitě víc jak ty a za komančů jsem zažil i ty kanady jak píšeš nahoře, jen za to že jsem přešel přes koleje abych nastoupil do vlaku zezadu, takovou moc policajti měli a myslet si můžeš co chceš, ale když se začnu s policajtama bavit o pestupcích a paragrafech, tak nejdříve znejistí, pak si uvědomí že mají proti sobě zkušeného protivníka, a nakonec se bavíme i o ženskejch když na to přijde,
kurva lidi přemýšlejte, než začnete psát sračky
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
-
vy ste chuji kvuli pičovinam se hadat...ale s kentojou taky nesouhlasim(moc chytry) a přimo s tím že si pojistiš pokuty to je tež pičovina...asi vymyslim pojištěni vraždy
s čím nesouhlasíš, se mnou jako s osobou, nebo s tím co jsem napsal, a když už jsem napsal s čím přesně nesouhlasíškaligtturbo píše:vy ste chuji kvuli pičovinam se hadat...ale s kentojou taky nesouhlasim(moc chytry) a přimo s tím že si pojistiš pokuty to je tež pičovina...asi vymyslim pojištěni vraždy
protože o tom to je, vládní garnitura počítá s tím, že lidi jsou ovce a že když vymyslí kravskej zákon a pak ještě napíšou aby to nějak vypadalo rádobyrozumné vysvětlení, tak lidi ovce uposlechnou a budou se tím řídit a maximálně nespokojeně remcat u piva, a pokud se tak budou všichni chovat, tak z nás za chvilku sedřou kůži
jsou zákony které jsou rozumné a jsou zákony které nemají hlavu ani patu, jsou zákony které mají smysl, a jsou zákony, které jsou pouze lobistické, na vyrabování peněženek
když jsme u aut, jeví se mi jako málo přísné řízení pod vlivem naměřím tě jednou s víc jak jedním promile, 5 let nebudeš jezdit a rok do dolů, podruhé, tak do konce života nesedneš za volant a pět let v dolech, a pokud sedneš, tak 10 let v uranových dolech, to samé návykové látky, ale tři body za pásy sory to v žádném případě, je to má svobodná vůle že se chci zabít, jako je svobodná vůle tesaře, že lozí po střeše bez popruhů
a jak píšu dokud budou v zákonech díry, které zneužívají bohatí ve všech směrech, proč by ty díry nemohly být i pro spodinu, zákony platí pro všechny stejně a díry v zákonech taky pro všechny stejně a pokud chceš slepě poslouchat zákony a nařízení, je to tvá volba, má volba je, hledat a využívat děr v zákonech
Ty voe ten je zase chytrej.Do Prahy s tebou ať tě z tohohle buranství ty "zmrdský" policajti vyléčej.
Aaaa, schyzofrení, zamindrákovaný bojovníky proti čemukoliv, lidi neustále v opozici mám obvzlášť rád
A nehledej v tom nic osobního - neznám Tě a pakliže se chováš stejně jak to vyznívá z toho co píšeš, tak doufám že to tak zustane.
A nehledej v tom nic osobního - neznám Tě a pakliže se chováš stejně jak to vyznívá z toho co píšeš, tak doufám že to tak zustane.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
zbytečně si zatěžuješ tim diktafonem kapsu ... můžu tě ujistit,že s takovou nahrávkou bys neuspěl ani u soudu.Tohle se jako důkaz nebere.kentoya píše:měl bys problém jako prase, vozím sebou právě kvůli takovejmhle kteří jsou chytří jako ty, diktafon velikosti flashky a věř mi že kdybych přišel za tvým náčelníkem s kopií nahrávky, tak bys ty kanady sundal navždy, a kdyby to nezareagovalo, tak i soudně bych ti je sundal
- LiberaleMiguel
navíc kdyby do tebe kopali kanadama, tak by to ten diktafon taky nemusel přežítbiohazard píše:zbytečně si zatěžuješ tim diktafonem kapsu ... můžu tě ujistit,že s takovou nahrávkou bys neuspěl ani u soudu.Tohle se jako důkaz nebere.kentoya píše:měl bys problém jako prase, vozím sebou právě kvůli takovejmhle kteří jsou chytří jako ty, diktafon velikosti flashky a věř mi že kdybych přišel za tvým náčelníkem s kopií nahrávky, tak bys ty kanady sundal navždy, a kdyby to nezareagovalo, tak i soudně bych ti je sundal
to je určitě z extra tvrzenýho a kalenýho kovu co se těží na planetě Zoyd v 8. galaxii naší sluneční soustavy
-
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
✠Luftwaffle✠
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Chápu Tvé rozhořčení (a mnohém v podstatě souhlasím), ale nejsem si jist, zda jsi zvolil správný prostředek pro boj. Nevím, zda-li nedodržování zákonů, které se Ti nelíbí nebo se kterými nesouhlasíš, je tou správnou cestou. Kdyby to tak dělal každý, nedokážu si představit, jak by to tu vypadalo.kentoya píše:s čím nesouhlasíš, se mnou jako s osobou, nebo s tím co jsem napsal, a když už jsem napsal s čím přesně nesouhlasíškaligtturbo píše:vy ste chuji kvuli pičovinam se hadat...ale s kentojou taky nesouhlasim(moc chytry) a přimo s tím že si pojistiš pokuty to je tež pičovina...asi vymyslim pojištěni vraždy
protože o tom to je, vládní garnitura počítá s tím, že lidi jsou ovce a že když vymyslí kravskej zákon a pak ještě napíšou aby to nějak vypadalo rádobyrozumné vysvětlení, tak lidi ovce uposlechnou a budou se tím řídit a maximálně nespokojeně remcat u piva, a pokud se tak budou všichni chovat, tak z nás za chvilku sedřou kůži
jsou zákony které jsou rozumné a jsou zákony které nemají hlavu ani patu, jsou zákony které mají smysl, a jsou zákony, které jsou pouze lobistické, na vyrabování peněženek
když jsme u aut, jeví se mi jako málo přísné řízení pod vlivem naměřím tě jednou s víc jak jedním promile, 5 let nebudeš jezdit a rok do dolů, podruhé, tak do konce života nesedneš za volant a pět let v dolech, a pokud sedneš, tak 10 let v uranových dolech, to samé návykové látky, ale tři body za pásy sory to v žádném případě, je to má svobodná vůle že se chci zabít, jako je svobodná vůle tesaře, že lozí po střeše bez popruhů
a jak píšu dokud budou v zákonech díry, které zneužívají bohatí ve všech směrech, proč by ty díry nemohly být i pro spodinu, zákony platí pro všechny stejně a díry v zákonech taky pro všechny stejně a pokud chceš slepě poslouchat zákony a nařízení, je to tvá volba, má volba je, hledat a využívat děr v zákonech
ad ivan
netvrdím že je to správná cesta, mě spíše vadí, že ty zákony jsou udělané tak že se dají obcházet, a bohatí toho využívají a na chudé je to metr
a netvrdím že bojuji, jen že se nechci smířit s tím, že když to obejít jde, a v tomhle státě platí že přestupek či trestný čin platí až od okamžiku kdy je prokázán, tak dělám dost pro to, aby prokázán nebyl
raději bych viděl, kdyby v parlamentu a senátu byli lidé, kteří umí se státní kasou dobře hospodařit a nevymýšlely se pičoviny, jak z lidí sedřít kůži,a to nedokážu ovlivnit, protože takové lidi neznám, neznám ani stranu, která by se o něco podobného snažila
momentálně máme před očima další výsměch obyvatelstvu, a to znalecké posudky dary rolins, prostě má peníze, tak trestaná nebude (at už to spáchala či nikoliv, to mi nepřísluší posuzovat), akorát jsem si jist, že kdyby na jejím místě byl téměř kdokoliv z tohohle fora (až na vyjimky) tak bručí (at už to spáchal či nikoliv)
a jediné k čemu povede ono pojištění pokut o které se tu jedná, že se prodlouží doba na prokázání přestupku z jednoho roku na 5 let, a ipúraví se legislativa u některých paragrafů, aby se obcházelo ještě hůře, čili se chudým opět přiškrtí vrátka
netvrdím že je to správná cesta, mě spíše vadí, že ty zákony jsou udělané tak že se dají obcházet, a bohatí toho využívají a na chudé je to metr
a netvrdím že bojuji, jen že se nechci smířit s tím, že když to obejít jde, a v tomhle státě platí že přestupek či trestný čin platí až od okamžiku kdy je prokázán, tak dělám dost pro to, aby prokázán nebyl
raději bych viděl, kdyby v parlamentu a senátu byli lidé, kteří umí se státní kasou dobře hospodařit a nevymýšlely se pičoviny, jak z lidí sedřít kůži,a to nedokážu ovlivnit, protože takové lidi neznám, neznám ani stranu, která by se o něco podobného snažila
momentálně máme před očima další výsměch obyvatelstvu, a to znalecké posudky dary rolins, prostě má peníze, tak trestaná nebude (at už to spáchala či nikoliv, to mi nepřísluší posuzovat), akorát jsem si jist, že kdyby na jejím místě byl téměř kdokoliv z tohohle fora (až na vyjimky) tak bručí (at už to spáchal či nikoliv)
a jediné k čemu povede ono pojištění pokut o které se tu jedná, že se prodlouží doba na prokázání přestupku z jednoho roku na 5 let, a ipúraví se legislativa u některých paragrafů, aby se obcházelo ještě hůře, čili se chudým opět přiškrtí vrátka
netvrdím že to vezmou jako důkaz, jen kdyby se to pustilo i ne jako důkaz, tak je potom jasné kde je pravda, a dá se stavět na tvrzeních, jde spíše o to kde to podat a komu to podat i mezi státními zástupci jsou lidi co mají či nemají rádi určité lidi od policie, je to jen o tom hledat a najít použitíbiohazard píše:zbytečně si zatěžuješ tim diktafonem kapsu ... můžu tě ujistit,že s takovou nahrávkou bys neuspěl ani u soudu.Tohle se jako důkaz nebere.kentoya píše:měl bys problém jako prase, vozím sebou právě kvůli takovejmhle kteří jsou chytří jako ty, diktafon velikosti flashky a věř mi že kdybych přišel za tvým náčelníkem s kopií nahrávky, tak bys ty kanady sundal navždy, a kdyby to nezareagovalo, tak i soudně bych ti je sundal
http://www.novinky.cz/krimi/282620-zalo ... licii.html" onclick="window.open(this.href);return false;biohazard píše:zbytečně si zatěžuješ tim diktafonem kapsu ... můžu tě ujistit,že s takovou nahrávkou bys neuspěl ani u soudu.Tohle se jako důkaz nebere.kentoya píše:měl bys problém jako prase, vozím sebou právě kvůli takovejmhle kteří jsou chytří jako ty, diktafon velikosti flashky a věř mi že kdybych přišel za tvým náčelníkem s kopií nahrávky, tak bys ty kanady sundal navždy, a kdyby to nezareagovalo, tak i soudně bych ti je sundal
tady máš jak důkazy nezabírají
Tahle vlastnost je Kentoyovi vlastní, vyzařuje z každého příspěvku tady,lefi píše:Ty voe ten je zase chytrej.Do Prahy s tebou ať tě z tohohle buranství ty "zmrdský" policajti vyléčej.
z jeho fotek i osobní zkušenosti pár lidí (ale to je "jedna paní povídala", zase "na každém šprochu, pravdy trochu" )
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
máš pravdu že ze všech viz tenhle třebaStarlet píše:Tahle vlastnost je Kentoyovi vlastní, vyzařuje z každého příspěvku tady,lefi píše:Ty voe ten je zase chytrej.Do Prahy s tebou ať tě z tohohle buranství ty "zmrdský" policajti vyléčej.
z jeho fotek i osobní zkušenosti pár lidí (ale to je "jedna paní povídala", zase "na každém šprochu, pravdy trochu" )
kentoya píše:omlouvám se
psal jsem v noci
paragraf 32
já zase slyšel že v praze žijou samí kkti tak by mě zajímalo, jak to s tou povídavou paní (neber to jako narážku, spíše pro zasmání)Starlet píše:Tahle vlastnost je Kentoyovi vlastní, vyzařuje z každého příspěvku tady,lefi píše:Ty voe ten je zase chytrej.Do Prahy s tebou ať tě z tohohle buranství ty "zmrdský" policajti vyléčej.
Je to pravdakentoya píše:já zase slyšel že v praze žijou samí kkti tak by mě zajímalo, jak to s tou povídavou paní (neber to jako narážku, spíše pro zasmání)Starlet píše:Tahle vlastnost je Kentoyovi vlastní, vyzařuje z každého příspěvku tady,lefi píše:Ty voe ten je zase chytrej.Do Prahy s tebou ať tě z tohohle buranství ty "zmrdský" policajti vyléčej.
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Pojištění na pokuty mi vždy pomohlo. Čekal jsem teda o trošku déle na vyřešení pokuty, ale nakonec vše dobře dopadlo. Jezdím zodpovědně, ale někdy prostě človek spěchá a nechce jet skoro všude 50. Proto jsem si koupil pojištění a pokuty a když někam spěchám nebo nejezdím podle předpisů tak se nemusím bát že bych musel platit vysokou částku za pokutu.
pal do pice
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kolik mas v ruce dopisu o nejakem ukonceni reseni pripadu?Mateo123 píše:Pojištění na pokuty mi vždy pomohlo. Čekal jsem teda o trošku déle na vyřešení pokuty, ale nakonec vše dobře dopadlo. Jezdím zodpovědně, ale někdy prostě človek spěchá a nechce jet skoro všude 50. Proto jsem si koupil pojištění a pokuty a když někam spěchám nebo nejezdím podle předpisů tak se nemusím bát že bych musel platit vysokou částku za pokutu.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- LiberaleMiguel
já jeden mám, házel jsem ho aji tady někde naskenovaný