Zas na druhou stranu mam docela "strach",ze jakmile budu prikurtovany at uz 4 nebo 6ti body (nejspis 4,protoze se zapinat pokazde do 6ti,bude asi na dyl), tak kdyby slo auto pres boudu,a doslo k promacknuti strechy,tak aby mi to nezlomilo vaz,preci jen u normalni pasu,clovek ma moznost se nahnout do boku aspon.
Tom_ píše:Zas na druhou stranu mam docela "strach",ze jakmile budu prikurtovany at uz 4 nebo 6ti body (nejspis 4,protoze se zapinat pokazde do 6ti,bude asi na dyl), tak kdyby slo auto pres boudu,a doslo k promacknuti strechy,tak aby mi to nezlomilo vaz,preci jen u normalni pasu,clovek ma moznost se nahnout do boku aspon.
Tvl ty mas starosti 6ti bod se zapina o trvani zapnuti jednoho pasu do prezky dyl nez 4bod, protoze 5a6pas jsou na prezce na pevno...teda aspon u me .Podle me kazdopadne nesmysl do normalniho auta.Co kupujes za pasy nakonec?
No ono ja bych je nemel,ale precetl jsem si par diskuzi a uz me to zaclo nahlodavat Kazdopadne koupim 6ti bod,ale budu ho docasne pouzivat jako 4bod,nevim kde bych uchytil spodek pasu. Chci kupovat RRS, maj FIA homologaci a myslim,ze to bude dostacujici.Mas zkusenost?
mě včera přišli obyč. SABELT 4 body, chtěl sem info jak je přidělat.......přišlo mi.
Ahoj
jsou to zavodni pasy,
idealne je potreba je uchytit 2body do prostoru zadnich sedadel nebo operek hlavy aby se neopirali pri zapnuti o skelet sedačky, dale 1 bod lze misto klasickeho pasu do boku auta(ridic vlevo), 1 bod je potreba do drzaku sedacky nebo do karoserie (ridic vpravo).
jsou to pasy=jde o zivot, je potreba to udelat poradne!
Kdyz si tohle tema prectes,tak zjistis,presne jak to ma byt a jak ne.Jinak co ti napsal,tak ma vicemene pravdu,akorat nevim jak to myslel s tim umisteni do operek hlavy Jestli to mas do E36tky,tak Ti to presne rekne Butcher,ktery ma 6ti bod ve sve M3...
Kdyz si tohle tema prectes,tak zjistis,presne jak to ma byt a jak ne.Jinak co ti napsal,tak ma vicemene pravdu,akorat nevim jak to myslel s tim umisteni do operek hlavy Jestli to mas do E36tky,tak Ti to presne rekne Butcher,ktery ma 6ti bod ve sve M3...
U 4. bod. pásů by měli jít bez problému použít body po originál pásech, tzn u steheních pásů dole u B sloupku a u středového panelu a ramenní jak už bylo řečeno křížem a uchytit do origo děr po zadních pásech. Ale u 6. bod. pásů se podle mě "bastlení" alias navaření těch ok pro 5. a 6. nevyhneš...
rallik píše:U 4. bod. pásů by měli jít bez problému použít body po originál pásech, tzn u steheních pásů dole u B sloupku a u středového panelu a ramenní jak už bylo řečeno křížem a uchytit do origo děr po zadních pásech. Ale u 6. bod. pásů se podle mě "bastlení" alias navaření těch ok pro 5. a 6. nevyhneš...
origo uchyceni pasu u stredoveho panelu bylo primo v sedacce, tudiz tam ted neni. Muzu ten pas prichytit sroubem ktery drzi sedacku v konzoli, kterou mam na uchyceni te sedacky primo od vyrobce(aji se sroubem co to drzi) ?
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook