Nehody,vraždy a ostatní tragedie..

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
SubTera

Re: Nehody,vraždy a ostatní tragedie..

Příspěvek od SubTera »

Je to predevsim v lidech. Pokud pominu vek tech devcat, tak by v sobe mel kazdy mit pud sebezachovy a ten bud spociva v tom, ze se na tento sport budu koukat jen v televizi a nebo se na nej pujdu podivat, ale postavim se tam, kde mi to osobne prijde nejbezpecnejsi i za cenu toho, ze nebudu stat u trati. Organizator je taky jenom clovek a mel by zde fungovat i VLASTNI lidsky usudek. Zakaz nic neresi, to bychom rovnou mohli zakazat chodniky a prechody, nebot rychlost je sice mensi, ale objemove mnohem vic aut, mnohem vic lidi a tim vetsi prostor k tragedii. Nebo zakaz jizdy v mlze, nebot spousta lidi si mysli, ze jsou supermani a mezi obcemi si to straduji jen tak po silnici za kamaradkou na kafe mlha nemlha. Chce to predevsim SVUJ vlastni ROZUM. Jak jsem psal vyse, u deti toto predpokladat nelze, tem to maji suplovat rodice popr. jiny kompetentni doprovod a zaroven je k tomu vest a vysvetlit jim zaklady bezpecnosti na takovy akci.

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Byl jsem tam, sice na jiné RZ, ale známý se tam o cosi staral a bylo to takhle:
Ten zraněnej 21 letej kluk byl traťák, kterej shodou okolností hlídal zrovna před svým domem. Jedna z těch mrtvých byla jeho přítelkyně. Šly se prý za ním jen podívat, stály tam cca 2 minuty a hned druhý auto byl ten Micák, kterej je zabil....
Každopádně je to hustý, už jen proto, že o nic nešlo.... prostě exhibice pro lidi :(
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Tím, že se to jmenovalo Rally Show, tak si nemyslím, že to zrovna musí znamenat exhibici pro lidi. Nehledě na to, že pokud by mělo jít o exhibici, tak tahle RZ tam neměla být. Pod exhibicí, show pro lidi si představím spíše Pražský rallysprint.

Jak řekl SubTera, je to prostě v lidech. Nejvíce mě ale dostávají naše media, celý rok se o rally u nás mlčí a jakmile se stane nějaká tragédie, hned je vše špatně, vše se musí zakázat, auta jezdí rychle atd.

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Na sportovnich kanalech se nemlci, casto v noci koukam na TV a pokud nekde byla akce, je o ni reprotaz. Ale v Televiznich novinach, pokud k tomu neni duvod jako ted, se o Rally jinak samozrejme mlci neb to pro vetsinu divaku je nezazivny.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

No co, na Tunyngách taky pár lidí umřelo, mělo se to rušit a teď už to bejvá jenom vyjímečně...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Teď jenom takový obecný názor: Když lidi lezou kam nemají, tak se může dělat "milion" opatření a stejně můžou přijít o život, jen z vlastní blbosti :?:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

nejlepší bylo na primě ta policistka,že se to bude řešit jestli nejel příliš rychle :lol:

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

a jak si na tom prihral polivku Okamura jste cetli? :lol:

Johny_X

Příspěvek od Johny_X »

jo, pak to radsi smazal.... pritom komentar 'Death or glory' stal za to :lol:
johnyperez#KEHOrennsport

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

co tam bylo psano ?

Johny_X

Příspěvek od Johny_X »

Tohle mel na fb:
Tomio Okamura píše:Je mi hrozně smutno z toho, co se dnes stalo na Lopeníku - čtyři nevinné dívky zemřely při rallye, když byli před domem. Lopeník je v mém senátním obvodě, malá obec se stovkou obyvatel, velmi dobře to tam znám, mám tam přátele, znám přesně i ten úsek, kde se tragedie stala. Již jsem přes starostu, který je mým přítelem, nabídl rodině pomoc. Dnes v poledne jsem byl náhodou u startu této rallye v Uherském Brodě a divil jsem jak stará auta se rallye účastní. Opravdu je nutné povolovat závody takovými auty s amatérskými řidiči na běžné komunikaci v obydlených oblastech?
johnyperez#KEHOrennsport

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Je to pí*a, jak někdo takovej může kandidovat na prezidenta? Navíc to vypadá jak kdyby to psal kluk ze základky :roll:
KEHO rennsport

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

stačí se podívat na všechny Okamurovy příspěvky z poslední doby, líže ruce a nohy všem typickým Čechům...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

:smich2: :smich2: :smich: :smich: http://www.petice24.com/forum/41772" onclick="window.open(this.href);return false;
Závodníci přitom nemají takřka žádnou kvalifikaci, žádné zkušenosti, mají mizerná auta, jsou často velmi mladí a jezdí vysoko nad své možnost

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Typickej kretenismus lidí, který nevěděj která bije.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Obrázek
✠Luftwaffle✠

Gooder

Příspěvek od Gooder »

hattori: Pod ten dopis bych se kidně podepsal 8)

Tomio Okamura píše:Dnes v poledne jsem byl náhodou u startu této rallye v Uherském Brodě a divil jsem jak stará auta se rallye účastní. Opravdu je nutné povolovat závody takovými auty s amatérskými řidiči na běžné komunikaci v obydlených oblastech?
Stará auta a amatérští řidiči, co víc k tomu dodat... Věřím, že auta budou mít všichni v lepším stavu než pan Okamura ta svá a všichni budou jezdit 100x lépe než on.

Boči

Příspěvek od Boči »

souhlas 8)
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?

*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

tayk souhlas, je to ragedie a shoda nešťastných náhod :( , ale obviňovat posádku rally že zavinili smrt někoho tam, kde neměl co dělat je blbost 8)

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

tak zrovna to evo byla děsná plečka, to je jasná
škoda že neni záznam z incidentu,nedivil bych se kdyby tam ty kočiny byly opravdu metr od silnice :savle:
musel jsem si pustit záznam na primě, jak to zdůvodnili že byl vlastně nula, když celý rok nebodoval :? :roll:

rejty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rejty »

http://ustecky.denik.cz/nehody/ridic-sr ... 21112.html" onclick="window.open(this.href);return false;

shodou okolností se to stal 20 metrů od nás od baráku...Odnesl to malej hodnej klučina, co mne pozoroval když sem makal na zahradách s plotostřihem a tak.... ale tak je to dycky, slušný dou pod drn a zbytek je happy:(.. Jen mne sere, že prostě ta baba ujede a zaparkuje to o 100 metrů dál a jako že se nic neděje....
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví

sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM

venca

Příspěvek od venca »

Tak pokud je všechno co v dopise pravda a ne zase nějaký spekulace,tak bych se pod to taky podepsal 8)
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

rejty píše:http://ustecky.denik.cz/nehody/ridic-sr ... 21112.html

shodou okolností se to stal 20 metrů od nás od baráku...Odnesl to malej hodnej klučina, co mne pozoroval když sem makal na zahradách s plotostřihem a tak.... ale tak je to dycky, slušný dou pod drn a zbytek je happy:(.. Jen mne sere, že prostě ta baba ujede a zaparkuje to o 100 metrů dál a jako že se nic neděje....
Neměla nahodou vzadu na kufru znak AMG?
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

Gooder

Příspěvek od Gooder »

venca píše:Tak pokud je všechno co v dopise pravda a ne zase nějaký spekulace,tak bych se pod to taky podepsal 8)
Podle toho, co jsem se o tom dozvěděl, tak pravdivé by mělo být vše. Jen o tom, že stály metr od silnice slyším prvně. Ale myslím si, že to už je nepodstatné, když stály v zakázaném prostoru. Navíc to potvrdil sám otec jeden z těch holčin.

rejty: Tak to je síla. Takovéhle lidi bych střílel...

rejty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rejty »

MartyCZe píše:
rejty píše:http://ustecky.denik.cz/nehody/ridic-sr ... 21112.html

Neměla nahodou vzadu na kufru znak AMG?

ježiž to nevim..vim jen že to zaparkovala o ulici výš...snad zjistim kdo to byl.....

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

"Dopis Radě pro rozhlasové a televizní vysílání"

Na fotce je ustřiženej. Tady je celý znění toho dopisu.
✠Luftwaffle✠

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Rudi píše:stačí se podívat na všechny Okamurovy příspěvky z poslední doby, líže ruce a nohy všem typickým Čechům...
to je sice pravda, dělá to samé jako ods nebo čssd před parlamentníma volbama, ale podívej se na to z druhé stránky, rozdmýchává konečně ohen který lidi nosí v sobě, je v podstatě první, který masově ovlivnuje protivládní smýšlení v této zemi, a toho by si měl každý, kdo to myslí s touto zemí a národem upřímně vážit, a ne si z něj dělat prdel, je prvda že se k lopeníku vyjádřil jako kretén, něco si přečetl od dalších kreténů a hned to žbleptnul, netvrdím ani že je nejlepší kandidát na prezidenta, ale odvádí momentálně největší práci aby lidi prozřeli, ale je možné že pro tebe je to plebs, tak se mu klidně posmívej, na svůj názor máš nárok, tak jako já na svůj
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Johny_X

Příspěvek od Johny_X »

johnyperez#KEHOrennsport

rejty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rejty »

http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/p ... 21113.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Tak už vím kdo to byl...malýho Láďu porazila jenda paní jménem "Buncíková"...manželka majitele rozpadlých domů v Ustecké čtvrti Předlice.......

Třeba:
http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/c ... 21113.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vazby na magistrát a doufám že ji vosolej!!!! Jinak táta nebožtíka je těžce nemocný,ten to asi nenechá jen tak,takže myslim že tohle bude mít dohru.

Kdyby lidi dělali co měli, tak je všude klídek

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

rejty píše:http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/p ... 21113.html

Tak už vím kdo to byl...malýho Láďu porazila jenda paní jménem "Buncíková"...manželka majitele rozpadlých domů v Ustecké čtvrti Předlice.......

Třeba:
http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/c ... 21113.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vazby na magistrát a doufám že ji vosolej!!!! Jinak táta nebožtíka je těžce nemocný,ten to asi nenechá jen tak,takže myslim že tohle bude mít dohru.

Kdyby lidi dělali co měli, tak je všude klídek
Ano je to ta osoba, kterou sem měl na mysli. Tahleta osoba vždycky nasrala známýho, kterej děla u Bohemky záskok na parkovišti, kde sem ji i vídal nejčastěji (zřejmě tam má nějakou kancelář či co)
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

Odpovědět

Zpět na „Pokec“