17 listopad

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Re: 17 listopad

Příspěvek od wesly.TDI »

s těma firmama atd. s tebou souhlasím , ale já to nevidím vše tak bledě :wink: , jen díky takové pesimistické náladě a strašení lidí to tady vypadá tak jak to vypadá, lidi opět začínají sedět na penězích a opět se blíží krize jako prase :kladivo: , každopádně vím, že v příštích volbách dám hlas nějakým novým "nadšencům", ať si můžou taky nahrabat a slíbit vše co chtějí splnit :lol: .

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

já se nedivím,že si sedí na penězích,když jistoty do budoucna maj nulový, .. ten kdo by na nich neseděl,by byl blbej
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

jistota je vždy jedna 8) a to zubatá
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

kentoya píše:
blázen píše:franto a čo navrhuješ urobiť
nenavrhuji nic, jen je potřeba aby si každý uvědomil jak to tu ve skutečnosti je a jestli je mu to jedno, nebo jestli to hodlá změnit, já nikomu svoje názory nenutím, jen jsem tímhle dal všem co mě asi 8 let škatulkují bud na modro, nebo oranžovo, či snad červeno, že vidím jinak jak oni, jen jsem svoje smýšlení zatím nechal jen pro sebe a pro lidi co znají a ví
to se mi líbí, 20 postů a co navrhuješ urobit? nic

nekandiduješ náhodou? já že na otázku si neodpověděl :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

blázen:no to vidím na svém fotrovi, spoří jak debil, stovky tisíc na účtu a s úrokem 1,00 nic a je happy, banky jsou happy protože to můžou půjčit zoufalcům co chtějí žít bohatší život a splácet do 60ti :roll: , nikoho už dnes nenapadne investovat (nemovitosti atd) a nechat ty peníze vydělávat, každy na tom sedí a čekají až něco příjde, a to je špatně. Já jsem pro změnu, ale tuším, že nepřinese vůbec nic, vše je to v nás, a našich povaze :wink:

rudi: jj asi okamurův samuraj :lol:

bigpapa: 100 bodou :lol:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

taky mi neleží doma ale roste na nich tráva,ale spousta lidí už nikomu a ničemu nevěří,..takže se jim nedivím. Je spousta důvodů proč na nich sedět.

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

Blazen : 1. Co me napadne je treba polsko?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Rudi píše:
kentoya píše:
nenavrhuji nic, jen je potřeba aby si každý uvědomil jak to tu ve skutečnosti je a jestli je mu to jedno, nebo jestli to hodlá změnit, já nikomu svoje názory nenutím, jen jsem tímhle dal všem co mě asi 8 let škatulkují bud na modro, nebo oranžovo, či snad červeno, že vidím jinak jak oni, jen jsem svoje smýšlení zatím nechal jen pro sebe a pro lidi co znají a ví

já hlavně nechci nikoho do ničeho nutit, asi pojedu do prahy 17tého, a nekandiduji, ne že bych byl blbej, ne že bych se třeba někdy někam nedostal, ale hlavně si nemyslím, že kdybych se tam dostal, že práci politika mám dostatek vědomostí, to bych raději nechal profíkům, každej jsme dobrej v něčem jiném a nemyslím, si, že by politika byla moje silná stránka, já jen umím číst mezi řádky

a co se okamury týká, jak je o příspěvek níže, sice se mi jeví jak asi nej kandidát ze tří možných, ale vadí mi na něm, že
1) kdyby nekandidoval, tak by volil zemana, tudíž proti mému přesvědčení, už jen proto, jak tu někdo psalže by raději volil ty samé, to je jako bych si od tebe půjčil 100 000že mám nemocného syna, pak si za to kilo koupil auto, a eobě nevrátil nic, a za pět let bych si opět přišel půjčit na nemocnou dceru, a ty by jsi mi opět půjčil, přesně takhle se chová náš národ
2) na svých stránkách ted svým přívržencům oznámil, že v podstatě příspěvky prudící proti němu, že má právo mazat, to je jak komanči, takže kdokoliv je mu proti srsti bude vymazán, nezavání to něčím?

takže nenavrhuji nic, jen mne zajímá jak to komu myslí, a svou troškou bych chtěl přispět do mlýna, aby lidé začali více číst, více hledat a více přemýšlet
jinak nejsem v žádné straně, zatím ani být nechci, a kandidovat zatím ani neuvažuji, nemyslím si, že bych na jakýkoliv post momentálně měl
snad to stačí
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

crocjirka píše:Blazen : 1. Co me napadne je treba polsko?
ne ČR

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Takže si to shrneme do jedné věty: ČR je totálně v prdeli, do té doby než se Ponert stane prezidentem a Kentoya premiérem, pak nastane ráj na zemi. Aha...
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

rejchy píše:Škoda že v těch divokých devadesátých letech jsem šel sotva do puberty :twisted:
Přesně tak, škoda že nejsem třeba o 10-12 let starší. V klidu bych se zachoval stejně jako spousta ostatních.
Naposledy upravil(a) Globus dne 13 lis 2012 00:12, celkem upraveno 1 x.

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Jsem přesvědčen, že by každý měl začít sám u sebe a řídit se při tom jednoduchým pravidlem "nedělej jiným to, co nechceš, aby dělali oni tobě". Jsem toho názoru, že 99% lidí bude nadávat na politiku, na to, jak politici kradou, lžou, tunelují, na to, jak se všude uplácí a jak se plýtvá veřejnými prostředky. A teď si položme otázku, jak by se těchto 99% lidí zachovalo, kdyby například za podpis nějakého rozhodnutí, které se jich osobně nikterak nedotýká, jim někdo slíbil třeba 5 milionů korun. Kolik z těchto lidí by zůstalo poctivých a čestných a kolik z nich by za 5 milionů udělalo takřka cokoli? Kdo z Vás by si vzal za poradce svoje rodinné příslušníky a kdo z Vás by dohazoval státní zakázky svým kamarádům - vždyť mnoho z Vás už teďka dává vydělat svým známým, kamarádům a rodinným příslušníkům...

Chci tím jen ukázat, že "politici" nejsou žádná jiná rasa lidí, jsou to úplně stejní lidi jako my všichni a chovají se tak, jak by se chovala většina lidí, kdyby byli na jejich místě. Čest výjimkám, ale jak říkám - nechť si nejprve každý uklidí před svým prahem. To, co postrádám nejvíce, je slušnost a morálka.

Sova

Příspěvek od Sova »

Samospráva země Moravsko-Slezské, Zemský sněm :wink:

Vídíme kam to pánové z Prahy a etc. dopracovali :wink:
Cléon & Fonte

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Ivan píše:Jsem přesvědčen, že by každý měl začít sám u sebe a řídit se při tom jednoduchým pravidlem "nedělej jiným to, co nechceš, aby dělali oni tobě". Jsem toho názoru, že 99% lidí bude nadávat na politiku, na to, jak politici kradou, lžou, tunelují, na to, jak se všude uplácí a jak se plýtvá veřejnými prostředky. A teď si položme otázku, jak by se těchto 99% lidí zachovalo, kdyby například za podpis nějakého rozhodnutí, které se jich osobně nikterak nedotýká, jim někdo slíbil třeba 5 milionů korun. Kolik z těchto lidí by zůstalo poctivých a čestných a kolik z nich by za 5 milionů udělalo takřka cokoli? Kdo z Vás by si vzal za poradce svoje rodinné příslušníky a kdo z Vás by dohazoval státní zakázky svým kamarádům - vždyť mnoho z Vás už teďka dává vydělat svým známým, kamarádům a rodinným příslušníkům...

Chci tím jen ukázat, že "politici" nejsou žádná jiná rasa lidí, jsou to úplně stejní lidi jako my všichni a chovají se tak, jak by se chovala většina lidí, kdyby byli na jejich místě. Čest výjimkám, ale jak říkám - nechť si nejprve každý uklidí před svým prahem. To, co postrádám nejvíce, je slušnost a morálka.
a v tom s tebou souhlasím, jenže je tu jedna maličkost, když budeš dělat výkonného ředitele a zaměstnáš ve firmě polovinu rodiny a budeš tu firmu i s rodinou rozkrádat, tak tě majitel vyhodí na dlažbu a ještě zažaluje, kdežto v politice si můžou dělat cokoliv, nikdo je neodvolá, a pokud je někdo zažaluje tak oni sami aby byl obětní beránek, lid se nažral a mohli krást dál

a další bod, když bude přímá odvolatelnost, a odpovědnost za své činy, domníváš se, že se bude krást tak ve velkém jako nyní a ještě se smát do ksichtu, myslím si že si každý rozmyslí co ještě může podepsat a co už smrdí, netvrdím že se přestane úplně krást, krást se bude stejně, jen v menších částkách a nikdo se ti nevysměje do ksichtu, protože bude posranej, že zjistíš jeho machinace a poženeš ho před soud

a to je podle mě začátek slušnějšího jednání v politice, a taky začátek té správné demokracie, to co je tady demokracie není a nebyla, i když si mnozí myslí cokoliv, možná že někdy nějaká startovala (nevěřím tomu) ale podpisem opoziční smlouvy nadobro skončila, kde není žalobce není soudce

stačí si pozjištovat kdo všechno byl po podpisu opoziční smlouvy vyhozen na dlažbu, v podstatě všichni vedoucí nezávislých kontrolních úřadů a do čela byly nystrčeny figurky s politickou (pří) poslušnosností, a na každém úřadě začaly čistky a v momentě kdy se na vnitro dostal macek, tak rozložil celé vnitro

prostě si z lidí dělají dojné krávy, a ještě se jim smějí stejně jako náčelník utahů
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Globus píše:Takže si to shrneme do jedné věty: ČR je totálně v prdeli, do té doby než se Ponert stane prezidentem a Kentoya premiérem, pak nastane ráj na zemi. Aha...
a budem chodit po GLOBU a srát kam se nám zachce, třeba i na hlavu

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Rudi píše:
kentoya píše:

a co si myslis ze by mel jako robit? jit na hrad a rict delate to na hovno, jdete vsichni do prdele ja to tu ted povedu? nebo kandidovat? jako jedinec nezmuze nic, takze dela to nejlepsi, co muze. Snazi se prinutit vic lidi zacit pouzivat mozek, nebejt sobecky a lhostejny a uvedomit si ze se to tyka uplne kazdyho a driv nebo pozdejc kazdej narazi a proste se snazi lidi donutit premejslet, ja delam to samy posledni dobou cim dal vic. Protoze teprv az to, co se tu deje a veskery nasledky a dusledky (nebo aspon neco z toho) dojde dostatecnymu mnozstvi lidi, tak se muze neco realne zmenit. A ja uz jsem i prestal resit, co si o me kdo mysli za moje radikalni nazory, ono i kdyz treba ne vsechny, tak spousta z nich je postavena na nejakejch osobnich zkusenostech a realnejch zakladech. A kdyz pak nekomu vypravim ruzny veci co se v nasem state dejou, tak se casto setkavam s vysmechem, ze jsem dusevne narusenej atd. Ale to je dan za to snazit se neco zlepsit, na blbce clovek narazi vzdycky a vsude. Zase na druhou stranu uz me hodne lidi preklvapilo svym prozrenim tim ze to videj podobne jako ja. Kdo jeste nenarazil tak ma zkresleny predstavy o tom ze to tu vlastne zas tak hrozny neni, nebo sobecky pocity, ze jemu se dari dobre, tak co by resil.. Je pravda, ze penezma se da resit v tomhle state cokoliv, takze spusta lidi ma opravneny pocit, ze jim se nic spatnyho ze strany statniho aparatu stat nemuze. Ale tem co na to nemaj, muze. Z cista jasna, jako blesk z cisteho nebe, aniz by cokoliv udelali spatne, protizakonne atd. Staci, kdyz nekdo, kdo muze, ma nejakej zajem nekoho poskodit. Jinak Kentoya tu celkem pekne popisoval nektery ty zvrhlosti, co nemaj se svobodou, demokracii, spravedlnosti a hlavne zdravym rozumem absolutne nic spolecnyho. On ale ten hlavni problem neni soucasna, nebo jakakoliv jina predschozi vlada. Hlavni problem jsme my vsichni. My jsme ti, co jim tohle jednani umoznujou. Proto je nejlepsi a zatim mozna jediny reseni situace, snazit se lidem kolem sebe otvirat oci. Nejdriv se musi zmenit nase spolecny vedomi a uvazovani, pak teprv se muze realne zmenit fungovani naseho statu. A nejhorsi na tom je, ze tu resime hovna jestli jsou lepsi oranzovy nebo modry. proste hovna ktery jsme meli mit uz davno vyreseny a ted uz davno resit mnohem zasadnejsi a celosvetovej problem a to ten, ze se nachazime uz doslova na prahu oficialního orwelovského - ale né jednoho státu - ale komplet celýho světa...
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Globus píše:
rejchy píše:Škoda že v těch divokých devadesátých letech jsem šel sotva do puberty :twisted:
Přesně tak, škoda že nejsem třeba o 10-12 let starší. V klidu bych se zachoval stejně jako spousta ostatních.
to samy si vy trubky budete rikat za deset let o tyhle dobe, jak byla skvela a jaky byli jeste moznosti... zijte s tim co mate a nebrecte po tom co byste stejne nevyuzili, protoze v tu dobu ty moznosti mohli vyuzit stejne jenom ty nejinformovanejsi, pripadne nejchytrejsi a to pochybuju, ze by se kohokoliv z vas dvou tykalo :lol:
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

nejhorší je že všichni se mužou posrat z rozkrádání vlády, ale to že se rozkrádá už na urovni obcí nikdo nevidí a to je místo jak by se mělo postupovat Obce - Kraje - celá republika
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

BIGPAPA píše:nejhorší je že všichni se mužou posrat z rozkrádání vlády, ale to že se rozkrádá už na urovni obcí nikdo nevidí a to je místo jak by se mělo postupovat Obce - Kraje - celá republika
Nikoli, zacit by mel kazdy sam od sebe...

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ale na to nejsou lidi v ČR dost soudný nebo povahově vyspělí :wink: :?:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

HondaMan

Příspěvek od HondaMan »

kentoya píše:ne že bych byl blbej
já jen umím číst mezi řádky
a co se okamury týká, jak je o příspěvek níže, sice se mi jeví jak asi nej kandidát
Pobavil jsi 8)
Globus píše:
+1
Sova píše:Samospráva země Moravsko-Slezské, Zemský sněm :wink:
Já jsem pro oddělení.

rejty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rejty »

Ivan píše:
BIGPAPA píše:nejhorší je že všichni se mužou posrat z rozkrádání vlády, ale to že se rozkrádá už na urovni obcí nikdo nevidí a to je místo jak by se mělo postupovat Obce - Kraje - celá republika
Nikoli, zacit by mel kazdy sam od sebe...

Amen
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví

sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM

kentoya

Příspěvek od kentoya »

HondaMan píše:
kentoya píše:ne že bych byl blbej
já jen umím číst mezi řádky
a co se okamury týká, jak je o příspěvek níže, sice se mi jeví jak asi nej kandidát
Pobavil jsi 8)
Globus píše:
+1
Sova píše:Samospráva země Moravsko-Slezské, Zemský sněm :wink:
Já jsem pro oddělení.
na hrubý pytel, hrubá záplata
rád bavím svou inteligencí, a nejraději slepé
ad1 to že se mi jeví jako nej kandidát, neznamená že ho budu volit, jen nekomentuji a hledám o všech kandidátech informace, ty určitě taky, když máš takovou připomínku, upřesním tedy je to jeden ze tří kandidátů, který má šanci dostat můj hlas
ad2 já bych raději v té době šel do puberty, nejlépe se narodil, nechápu jak si někdo může přát být starší, asi snad jen někdo komu kape na maják
ad3 aspon něco trošku zajímavé, ale je to jako výkřik do tmy já chci bydlet na ostrovech trinidad a tobago

škoda slov

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Nejlepší je jak všichni nadávaj na Prahu a pak když jim zavřou JZD tak se v tichosti naplavěj do Prahy :smich:

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ty slova jsi mi vzal z úst :D 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

A druha vec: zkusenost rika ze vetsina tech nejvetsich debilu z Prahy, nejsou puvodem Prazaci.

EDIT: těma debilama jsou myšlený lidi který jsou nazývaný "debilníma Pražákama" a posléze se ukáže že ty lidi nejsou původně z Prahy
Naposledy upravil(a) Globus dne 13 lis 2012 20:24, celkem upraveno 1 x.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Dejte mi padesatku s tlumicem, kryte stanoviste tak kilometr od parlamentu a volny vyhled a odvolam celou vladu behem 10ti minut :lol:

Obrázek
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

kentoya

Příspěvek od kentoya »

nevím proč sem pleteš prahu, původní rádobymocenské uskupení na naší pahorkatině byla velká morava, a její centrum bylo uprostřed moravy, pak z ni odešli blbečci a založili prahu a tím to začalo, od té doby se tam sunou další blbečci, k těm prapůvodním a proto to tak vypadá

to jen když ty reješ, můžu také rýt

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

druhá věc je ta,že kdyby se tady na moravě nemakalo jako život za min. peníze, praha by neměla co žrát :lol: :lol: :lol:

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Ano, v Praze berou všichni min. pade čistýho a například ceny bytů jsou taky naprosto stejný jako na Moravě.
KEHO rennsport

Odpovědět

Zpět na „Pokec“