Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
to se mi líbí, 20 postů a co navrhuješ urobit? nickentoya píše:nenavrhuji nic, jen je potřeba aby si každý uvědomil jak to tu ve skutečnosti je a jestli je mu to jedno, nebo jestli to hodlá změnit, já nikomu svoje názory nenutím, jen jsem tímhle dal všem co mě asi 8 let škatulkují bud na modro, nebo oranžovo, či snad červeno, že vidím jinak jak oni, jen jsem svoje smýšlení zatím nechal jen pro sebe a pro lidi co znají a víblázen píše:franto a čo navrhuješ urobiť
já hlavně nechci nikoho do ničeho nutit, asi pojedu do prahy 17tého, a nekandiduji, ne že bych byl blbej, ne že bych se třeba někdy někam nedostal, ale hlavně si nemyslím, že kdybych se tam dostal, že práci politika mám dostatek vědomostí, to bych raději nechal profíkům, každej jsme dobrej v něčem jiném a nemyslím, si, že by politika byla moje silná stránka, já jen umím číst mezi řádkyRudi píše:to se mi líbí, 20 postů a co navrhuješ urobit? nickentoya píše:nenavrhuji nic, jen je potřeba aby si každý uvědomil jak to tu ve skutečnosti je a jestli je mu to jedno, nebo jestli to hodlá změnit, já nikomu svoje názory nenutím, jen jsem tímhle dal všem co mě asi 8 let škatulkují bud na modro, nebo oranžovo, či snad červeno, že vidím jinak jak oni, jen jsem svoje smýšlení zatím nechal jen pro sebe a pro lidi co znají a víblázen píše:franto a čo navrhuješ urobiť
nekandiduješ náhodou? já že na otázku si neodpověděl
ne ČRcrocjirka píše:Blazen : 1. Co me napadne je treba polsko?
Přesně tak, škoda že nejsem třeba o 10-12 let starší. V klidu bych se zachoval stejně jako spousta ostatních.rejchy píše:Škoda že v těch divokých devadesátých letech jsem šel sotva do puberty
a v tom s tebou souhlasím, jenže je tu jedna maličkost, když budeš dělat výkonného ředitele a zaměstnáš ve firmě polovinu rodiny a budeš tu firmu i s rodinou rozkrádat, tak tě majitel vyhodí na dlažbu a ještě zažaluje, kdežto v politice si můžou dělat cokoliv, nikdo je neodvolá, a pokud je někdo zažaluje tak oni sami aby byl obětní beránek, lid se nažral a mohli krást dálIvan píše:Jsem přesvědčen, že by každý měl začít sám u sebe a řídit se při tom jednoduchým pravidlem "nedělej jiným to, co nechceš, aby dělali oni tobě". Jsem toho názoru, že 99% lidí bude nadávat na politiku, na to, jak politici kradou, lžou, tunelují, na to, jak se všude uplácí a jak se plýtvá veřejnými prostředky. A teď si položme otázku, jak by se těchto 99% lidí zachovalo, kdyby například za podpis nějakého rozhodnutí, které se jich osobně nikterak nedotýká, jim někdo slíbil třeba 5 milionů korun. Kolik z těchto lidí by zůstalo poctivých a čestných a kolik z nich by za 5 milionů udělalo takřka cokoli? Kdo z Vás by si vzal za poradce svoje rodinné příslušníky a kdo z Vás by dohazoval státní zakázky svým kamarádům - vždyť mnoho z Vás už teďka dává vydělat svým známým, kamarádům a rodinným příslušníkům...
Chci tím jen ukázat, že "politici" nejsou žádná jiná rasa lidí, jsou to úplně stejní lidi jako my všichni a chovají se tak, jak by se chovala většina lidí, kdyby byli na jejich místě. Čest výjimkám, ale jak říkám - nechť si nejprve každý uklidí před svým prahem. To, co postrádám nejvíce, je slušnost a morálka.
a budem chodit po GLOBU a srát kam se nám zachce, třeba i na hlavuGlobus píše:Takže si to shrneme do jedné věty: ČR je totálně v prdeli, do té doby než se Ponert stane prezidentem a Kentoya premiérem, pak nastane ráj na zemi. Aha...
a co si myslis ze by mel jako robit? jit na hrad a rict delate to na hovno, jdete vsichni do prdele ja to tu ted povedu? nebo kandidovat? jako jedinec nezmuze nic, takze dela to nejlepsi, co muze. Snazi se prinutit vic lidi zacit pouzivat mozek, nebejt sobecky a lhostejny a uvedomit si ze se to tyka uplne kazdyho a driv nebo pozdejc kazdej narazi a proste se snazi lidi donutit premejslet, ja delam to samy posledni dobou cim dal vic. Protoze teprv az to, co se tu deje a veskery nasledky a dusledky (nebo aspon neco z toho) dojde dostatecnymu mnozstvi lidi, tak se muze neco realne zmenit. A ja uz jsem i prestal resit, co si o me kdo mysli za moje radikalni nazory, ono i kdyz treba ne vsechny, tak spousta z nich je postavena na nejakejch osobnich zkusenostech a realnejch zakladech. A kdyz pak nekomu vypravim ruzny veci co se v nasem state dejou, tak se casto setkavam s vysmechem, ze jsem dusevne narusenej atd. Ale to je dan za to snazit se neco zlepsit, na blbce clovek narazi vzdycky a vsude. Zase na druhou stranu uz me hodne lidi preklvapilo svym prozrenim tim ze to videj podobne jako ja. Kdo jeste nenarazil tak ma zkresleny predstavy o tom ze to tu vlastne zas tak hrozny neni, nebo sobecky pocity, ze jemu se dari dobre, tak co by resil.. Je pravda, ze penezma se da resit v tomhle state cokoliv, takze spusta lidi ma opravneny pocit, ze jim se nic spatnyho ze strany statniho aparatu stat nemuze. Ale tem co na to nemaj, muze. Z cista jasna, jako blesk z cisteho nebe, aniz by cokoliv udelali spatne, protizakonne atd. Staci, kdyz nekdo, kdo muze, ma nejakej zajem nekoho poskodit. Jinak Kentoya tu celkem pekne popisoval nektery ty zvrhlosti, co nemaj se svobodou, demokracii, spravedlnosti a hlavne zdravym rozumem absolutne nic spolecnyho. On ale ten hlavni problem neni soucasna, nebo jakakoliv jina predschozi vlada. Hlavni problem jsme my vsichni. My jsme ti, co jim tohle jednani umoznujou. Proto je nejlepsi a zatim mozna jediny reseni situace, snazit se lidem kolem sebe otvirat oci. Nejdriv se musi zmenit nase spolecny vedomi a uvazovani, pak teprv se muze realne zmenit fungovani naseho statu. A nejhorsi na tom je, ze tu resime hovna jestli jsou lepsi oranzovy nebo modry. proste hovna ktery jsme meli mit uz davno vyreseny a ted uz davno resit mnohem zasadnejsi a celosvetovej problem a to ten, ze se nachazime uz doslova na prahu oficialního orwelovského - ale né jednoho státu - ale komplet celýho světa...Rudi píše:to se mi líbí, 20 postů a co navrhuješ urobit? nickentoya píše:nenavrhuji nic, jen je potřeba aby si každý uvědomil jak to tu ve skutečnosti je a jestli je mu to jedno, nebo jestli to hodlá změnit, já nikomu svoje názory nenutím, jen jsem tímhle dal všem co mě asi 8 let škatulkují bud na modro, nebo oranžovo, či snad červeno, že vidím jinak jak oni, jen jsem svoje smýšlení zatím nechal jen pro sebe a pro lidi co znají a víblázen píše:franto a čo navrhuješ urobiť
nekandiduješ náhodou? já že na otázku si neodpověděl
to samy si vy trubky budete rikat za deset let o tyhle dobe, jak byla skvela a jaky byli jeste moznosti... zijte s tim co mate a nebrecte po tom co byste stejne nevyuzili, protoze v tu dobu ty moznosti mohli vyuzit stejne jenom ty nejinformovanejsi, pripadne nejchytrejsi a to pochybuju, ze by se kohokoliv z vas dvou tykaloGlobus píše:Přesně tak, škoda že nejsem třeba o 10-12 let starší. V klidu bych se zachoval stejně jako spousta ostatních.rejchy píše:Škoda že v těch divokých devadesátých letech jsem šel sotva do puberty
Nikoli, zacit by mel kazdy sam od sebe...BIGPAPA píše:nejhorší je že všichni se mužou posrat z rozkrádání vlády, ale to že se rozkrádá už na urovni obcí nikdo nevidí a to je místo jak by se mělo postupovat Obce - Kraje - celá republika
Pobavil jsikentoya píše:ne že bych byl blbej
já jen umím číst mezi řádky
a co se okamury týká, jak je o příspěvek níže, sice se mi jeví jak asi nej kandidát
+1Globus píše:Přesně tak, škoda že nejsem třeba o 10-12 let starší. V klidu bych se zachoval stejně jako spousta ostatních.rejchy píše:Škoda že v těch divokých devadesátých letech jsem šel sotva do puberty
Já jsem pro oddělení.Sova píše:Samospráva země Moravsko-Slezské, Zemský sněm![]()
Ivan píše:Nikoli, zacit by mel kazdy sam od sebe...BIGPAPA píše:nejhorší je že všichni se mužou posrat z rozkrádání vlády, ale to že se rozkrádá už na urovni obcí nikdo nevidí a to je místo jak by se mělo postupovat Obce - Kraje - celá republika
na hrubý pytel, hrubá záplataHondaMan píše:Pobavil jsikentoya píše:ne že bych byl blbej
já jen umím číst mezi řádky
a co se okamury týká, jak je o příspěvek níže, sice se mi jeví jak asi nej kandidát
+1Globus píše:Přesně tak, škoda že nejsem třeba o 10-12 let starší. V klidu bych se zachoval stejně jako spousta ostatních.rejchy píše:Škoda že v těch divokých devadesátých letech jsem šel sotva do pubertyJá jsem pro oddělení.Sova píše:Samospráva země Moravsko-Slezské, Zemský sněm![]()