Nehody,vraždy a ostatní tragedie..
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Nehody,vraždy a ostatní tragedie..
Je to predevsim v lidech. Pokud pominu vek tech devcat, tak by v sobe mel kazdy mit pud sebezachovy a ten bud spociva v tom, ze se na tento sport budu koukat jen v televizi a nebo se na nej pujdu podivat, ale postavim se tam, kde mi to osobne prijde nejbezpecnejsi i za cenu toho, ze nebudu stat u trati. Organizator je taky jenom clovek a mel by zde fungovat i VLASTNI lidsky usudek. Zakaz nic neresi, to bychom rovnou mohli zakazat chodniky a prechody, nebot rychlost je sice mensi, ale objemove mnohem vic aut, mnohem vic lidi a tim vetsi prostor k tragedii. Nebo zakaz jizdy v mlze, nebot spousta lidi si mysli, ze jsou supermani a mezi obcemi si to straduji jen tak po silnici za kamaradkou na kafe mlha nemlha. Chce to predevsim SVUJ vlastni ROZUM. Jak jsem psal vyse, u deti toto predpokladat nelze, tem to maji suplovat rodice popr. jiny kompetentni doprovod a zaroven je k tomu vest a vysvetlit jim zaklady bezpecnosti na takovy akci.
Byl jsem tam, sice na jiné RZ, ale známý se tam o cosi staral a bylo to takhle:
Ten zraněnej 21 letej kluk byl traťák, kterej shodou okolností hlídal zrovna před svým domem. Jedna z těch mrtvých byla jeho přítelkyně. Šly se prý za ním jen podívat, stály tam cca 2 minuty a hned druhý auto byl ten Micák, kterej je zabil....
Každopádně je to hustý, už jen proto, že o nic nešlo.... prostě exhibice pro lidi
Ten zraněnej 21 letej kluk byl traťák, kterej shodou okolností hlídal zrovna před svým domem. Jedna z těch mrtvých byla jeho přítelkyně. Šly se prý za ním jen podívat, stály tam cca 2 minuty a hned druhý auto byl ten Micák, kterej je zabil....
Každopádně je to hustý, už jen proto, že o nic nešlo.... prostě exhibice pro lidi
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Tím, že se to jmenovalo Rally Show, tak si nemyslím, že to zrovna musí znamenat exhibici pro lidi. Nehledě na to, že pokud by mělo jít o exhibici, tak tahle RZ tam neměla být. Pod exhibicí, show pro lidi si představím spíše Pražský rallysprint.
Jak řekl SubTera, je to prostě v lidech. Nejvíce mě ale dostávají naše media, celý rok se o rally u nás mlčí a jakmile se stane nějaká tragédie, hned je vše špatně, vše se musí zakázat, auta jezdí rychle atd.
Jak řekl SubTera, je to prostě v lidech. Nejvíce mě ale dostávají naše media, celý rok se o rally u nás mlčí a jakmile se stane nějaká tragédie, hned je vše špatně, vše se musí zakázat, auta jezdí rychle atd.
Na sportovnich kanalech se nemlci, casto v noci koukam na TV a pokud nekde byla akce, je o ni reprotaz. Ale v Televiznich novinach, pokud k tomu neni duvod jako ted, se o Rally jinak samozrejme mlci neb to pro vetsinu divaku je nezazivny.
No co, na Tunyngách taky pár lidí umřelo, mělo se to rušit a teď už to bejvá jenom vyjímečně...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Teď jenom takový obecný názor: Když lidi lezou kam nemají, tak se může dělat "milion" opatření a stejně můžou přijít o život, jen z vlastní blbosti
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
nejlepší bylo na primě ta policistka,že se to bude řešit jestli nejel příliš rychle
a jak si na tom prihral polivku Okamura jste cetli?
jo, pak to radsi smazal.... pritom komentar 'Death or glory' stal za to
johnyperez#KEHOrennsport
co tam bylo psano ?
Tohle mel na fb:
Tomio Okamura píše:Je mi hrozně smutno z toho, co se dnes stalo na Lopeníku - čtyři nevinné dívky zemřely při rallye, když byli před domem. Lopeník je v mém senátním obvodě, malá obec se stovkou obyvatel, velmi dobře to tam znám, mám tam přátele, znám přesně i ten úsek, kde se tragedie stala. Již jsem přes starostu, který je mým přítelem, nabídl rodině pomoc. Dnes v poledne jsem byl náhodou u startu této rallye v Uherském Brodě a divil jsem jak stará auta se rallye účastní. Opravdu je nutné povolovat závody takovými auty s amatérskými řidiči na běžné komunikaci v obydlených oblastech?
johnyperez#KEHOrennsport
Je to pí*a, jak někdo takovej může kandidovat na prezidenta? Navíc to vypadá jak kdyby to psal kluk ze základky
KEHO rennsport
stačí se podívat na všechny Okamurovy příspěvky z poslední doby, líže ruce a nohy všem typickým Čechům...
VW - Very Wonderful
http://www.petice24.com/forum/41772" onclick="window.open(this.href);return false;
Závodníci přitom nemají takřka žádnou kvalifikaci, žádné zkušenosti, mají mizerná auta, jsou často velmi mladí a jezdí vysoko nad své možnost
Typickej kretenismus lidí, který nevěděj která bije.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
✠Luftwaffle✠
hattori: Pod ten dopis bych se kidně podepsal
Stará auta a amatérští řidiči, co víc k tomu dodat... Věřím, že auta budou mít všichni v lepším stavu než pan Okamura ta svá a všichni budou jezdit 100x lépe než on.Tomio Okamura píše:Dnes v poledne jsem byl náhodou u startu této rallye v Uherském Brodě a divil jsem jak stará auta se rallye účastní. Opravdu je nutné povolovat závody takovými auty s amatérskými řidiči na běžné komunikaci v obydlených oblastech?
souhlas
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
tayk souhlas, je to ragedie a shoda nešťastných náhod , ale obviňovat posádku rally že zavinili smrt někoho tam, kde neměl co dělat je blbost
tak zrovna to evo byla děsná plečka, to je jasná
škoda že neni záznam z incidentu,nedivil bych se kdyby tam ty kočiny byly opravdu metr od silnice
musel jsem si pustit záznam na primě, jak to zdůvodnili že byl vlastně nula, když celý rok nebodoval
škoda že neni záznam z incidentu,nedivil bych se kdyby tam ty kočiny byly opravdu metr od silnice
musel jsem si pustit záznam na primě, jak to zdůvodnili že byl vlastně nula, když celý rok nebodoval
http://ustecky.denik.cz/nehody/ridic-sr ... 21112.html" onclick="window.open(this.href);return false;
shodou okolností se to stal 20 metrů od nás od baráku...Odnesl to malej hodnej klučina, co mne pozoroval když sem makal na zahradách s plotostřihem a tak.... ale tak je to dycky, slušný dou pod drn a zbytek je happy:(.. Jen mne sere, že prostě ta baba ujede a zaparkuje to o 100 metrů dál a jako že se nic neděje....
shodou okolností se to stal 20 metrů od nás od baráku...Odnesl to malej hodnej klučina, co mne pozoroval když sem makal na zahradách s plotostřihem a tak.... ale tak je to dycky, slušný dou pod drn a zbytek je happy:(.. Jen mne sere, že prostě ta baba ujede a zaparkuje to o 100 metrů dál a jako že se nic neděje....
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
Tak pokud je všechno co v dopise pravda a ne zase nějaký spekulace,tak bych se pod to taky podepsal
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Neměla nahodou vzadu na kufru znak AMG?rejty píše:http://ustecky.denik.cz/nehody/ridic-sr ... 21112.html
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Podle toho, co jsem se o tom dozvěděl, tak pravdivé by mělo být vše. Jen o tom, že stály metr od silnice slyším prvně. Ale myslím si, že to už je nepodstatné, když stály v zakázaném prostoru. Navíc to potvrdil sám otec jeden z těch holčin.venca píše:Tak pokud je všechno co v dopise pravda a ne zase nějaký spekulace,tak bych se pod to taky podepsal
rejty: Tak to je síla. Takovéhle lidi bych střílel...
MartyCZe píše:Neměla nahodou vzadu na kufru znak AMG?rejty píše:http://ustecky.denik.cz/nehody/ridic-sr ... 21112.html
ježiž to nevim..vim jen že to zaparkovala o ulici výš...snad zjistim kdo to byl.....
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
"Dopis Radě pro rozhlasové a televizní vysílání"
Na fotce je ustřiženej. Tady je celý znění toho dopisu.
Na fotce je ustřiženej. Tady je celý znění toho dopisu.
✠Luftwaffle✠
to je sice pravda, dělá to samé jako ods nebo čssd před parlamentníma volbama, ale podívej se na to z druhé stránky, rozdmýchává konečně ohen který lidi nosí v sobě, je v podstatě první, který masově ovlivnuje protivládní smýšlení v této zemi, a toho by si měl každý, kdo to myslí s touto zemí a národem upřímně vážit, a ne si z něj dělat prdel, je prvda že se k lopeníku vyjádřil jako kretén, něco si přečetl od dalších kreténů a hned to žbleptnul, netvrdím ani že je nejlepší kandidát na prezidenta, ale odvádí momentálně největší práci aby lidi prozřeli, ale je možné že pro tebe je to plebs, tak se mu klidně posmívej, na svůj názor máš nárok, tak jako já na svůjRudi píše:stačí se podívat na všechny Okamurovy příspěvky z poslední doby, líže ruce a nohy všem typickým Čechům...
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
http://www.odtahove-sluzby.cz
http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/p ... 21113.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak už vím kdo to byl...malýho Láďu porazila jenda paní jménem "Buncíková"...manželka majitele rozpadlých domů v Ustecké čtvrti Předlice.......
Třeba:
http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/c ... 21113.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vazby na magistrát a doufám že ji vosolej!!!! Jinak táta nebožtíka je těžce nemocný,ten to asi nenechá jen tak,takže myslim že tohle bude mít dohru.
Kdyby lidi dělali co měli, tak je všude klídek
Tak už vím kdo to byl...malýho Láďu porazila jenda paní jménem "Buncíková"...manželka majitele rozpadlých domů v Ustecké čtvrti Předlice.......
Třeba:
http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/c ... 21113.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vazby na magistrát a doufám že ji vosolej!!!! Jinak táta nebožtíka je těžce nemocný,ten to asi nenechá jen tak,takže myslim že tohle bude mít dohru.
Ano je to ta osoba, kterou sem měl na mysli. Tahleta osoba vždycky nasrala známýho, kterej děla u Bohemky záskok na parkovišti, kde sem ji i vídal nejčastěji (zřejmě tam má nějakou kancelář či co)rejty píše:http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/p ... 21113.html
Třeba:
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw