Prezidentská volba - aneb koho?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět

Kdo by se dle vás měl stát Prezidentem Republiky

Karel Schwarzenberg
41
19%
Tomio Okamura
28
13%
Přemysl Sobotka
5
2%
Táňa Fischerová
3
1%
Zuzana Roithová
3
1%
Vladimír Franz
51
24%
Miloš Zeman
27
13%
Jiří Dientsbier
1
0%
Vladimír Dlouhý
1
0%
Jana Bobošíková
3
1%
Jan Fischer
17
8%
Ani jeden z uvedených kandidátů
32
15%

Celkem hlasů: 212

LiberaleMiguel

Re: Prezidentská volba - aneb koho?

Příspěvek od LiberaleMiguel »

Berry píše:Zrovna jsem to chtěl napsat. Kdo nebyl ve straně nebo nespolupracoval? Je to úplně jedno kdo byl a kdo ne, jsou lidé, co nebyli a jsou třeba větší "ksindlové" než ti lidé, kteří ram byli. Myslím, že postupem času, je jedno kdo byl a kdo ne.
treba muj deda nebyl, nepustili ho kvuli tomu na vysokou, cely zivot mel kvuli tomu problemy, ale protoze komunisti zavreli nepravem jeho tatku, tak jim to proste nepodepsal 8) deda je sice kreten, ale todle je jedna vec, kvuli ktere si ho vazim

Jak nekteri pisete, ze cernoch je american atp. Tak v US za chvilku budou belosi mensina ;-) Je tam cernochu, asiatu apod tolik, ze je vidate bezne na ulici. Ale kolik u nas bezne vidate japoncu, cernochu atd ?
Fischer je jenom loutka mocnejsich, bylo to krasne videt kdyz byl premier a dost pochybuju, ze se to od te doby zmenilo...

Osobne si myslim, ze ten vyber je celkem zalostny, ale volit budu bud Knizete(jestli to nezaspi) nebo Zemana, protoze ten aspon vsude bude rpezentovat cesky vyrobek 8) :D
Ale lidi stejne ve finale zvoli Franze, jenom proto, ze z toho maji proste prdel, ze budeme mit potetovaneho prezidenta....
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

LiberaleMiguel píše:
Berry píše:Zrovna jsem to chtěl napsat. Kdo nebyl ve straně nebo nespolupracoval? Je to úplně jedno kdo byl a kdo ne, jsou lidé, co nebyli a jsou třeba větší "ksindlové" než ti lidé, kteří ram byli. Myslím, že postupem času, je jedno kdo byl a kdo ne.
treba muj deda nebyl, nepustili ho kvuli tomu na vysokou, cely zivot mel kvuli tomu problemy, ale protoze komunisti zavreli nepravem jeho tatku, tak jim to proste nepodepsal 8) deda je sice kreten, ale todle je jedna vec, kvuli ktere si ho vazim

Jak nekteri pisete, ze cernoch je american atp. Tak v US za chvilku budou belosi mensina ;-) Je tam cernochu, asiatu apod tolik, ze je vidate bezne na ulici. Ale kolik u nas bezne vidate japoncu, cernochu atd ?
Fischer je jenom loutka mocnejsich, bylo to krasne videt kdyz byl premier a dost pochybuju, ze se to od te doby zmenilo...

Osobne si myslim, ze ten vyber je celkem zalostny, ale volit budu bud Knizete(jestli to nezaspi) nebo Zemana, protoze ten aspon vsude bude rpezentovat cesky vyrobek 8) :D
Ale lidi stejne ve finale zvoli Franze, jenom proto, ze z toho maji proste prdel, ze budeme mit potetovaneho prezidenta....

Ty ses asi hodne slepej :smich: :smich: My tady na Ostravsku jsme uz spis mensina :lol: :lol:

Ja budu volit nase spici velicenstvo :D :lol:
Naposledy upravil(a) Lukinho dne 14 lis 2012 23:56, celkem upraveno 1 x.

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

myslim ze v praze v nuslich, nebo v krci, a okoli by ti to taky vysvetlili
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Tak jsem to tu celý procetl. silu reagovat na kazdej nazor, co mi hejbe zluci nemam, on to stejne vetsinou Kentoya udelal podobne jako bych reagoval ja... tak snad jen:
Co se tyce Schwarzenberga... Vase duvody proc ho nevolit jsou opravdu legracni. On totiz ten nejpodstatnejsi duvod, proc ho nevolit je ten, ze je spolu s Vondrou a par dalsima typkama z nasi zeme tak trochu clen jedny takovy party týpků, který se takhle občas scházej na svejch schuzkach o kterejch nam media taky samozrejme nerikaj, pac tam resej sracky typu koho nasadej na kterej dulezitej post v ktery vlade, v ktery svetovy bance, v kterym koncernu, kdo dostane co za ukol v ktery zemi zaridit a presne podle jejich scenare se pak odviji na svete kazda dulezitejsi vec. Kazdej valecnej konflikt, kazdej druhe "teroristickej" utok, atd. Tahle parta se jmenuje BILDERBERG, kdyby mel nekdo zajem zjistit si neco vic.

co se tyce vstupu do strany: neexistuje ani jeden jedinej duvod vstupu do strany, kterej by byl omluvitelnej u jakyhokoliv cloveka s ambicema na takovej post. Uz jen ze ten clovek nema dostatek soudnosti, aby mu samotnymu tohle doslo by mel bejt duvod k tomu, ani o nem neuvazovat. Fakt vam prijde v poradku, vychovavat svoje deti tim, ze jim ukazete, jak veci jako sebeucta, cest, moralka, stani si za svym, nemaji zadnou hodnotu, tim, ze vstpupite mezi komunisty, ktery z duse nenavidite a s nimiz nesouhlasite??? fakt vam to prijde v poradku vychovavat deti v duchu "nechat si srat na hlavu je v poradku"??? Fakt vam prijde normalni, aby clovek takovyho """"charakteru""" byl na jakymkoliv verejnym postu???

jinak se nedivim vasi slepote (az na vyjimky)... ono uz jen to tema http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=20&t=110234 ktery jsem vcera zalozil hovori naprosto jasne... Nejaktualnejsi svetovy tema, nejvetsi nebezpeci ktery definitivne pohrbi zbytky svobody co nam jeste zustala, tema ktery z nas do deseti let udela regulerni cviceny opice bez jedinyho prava a ze 144 shlídnutí jedna reakce, jeste k tomu od cloveka, kterymu jsem to neadresoval, protoze vim ze on tyhle veci chape vic nez dobre... Lidi fakt se proberte a jeste jednou si tu prectete co psal Kentoya. I kdyz vas evidentne nektery jeho nazory poburujou, tak ma z 99% pravdu... A kdyz nic jinyho, tak pro me prosim udelejte aspon to, ze si prectete ten odkaz v tom topicu co jsem zalozil, slibuju vam, ze kdyz nic jinyho, tak vam to prijde zajimavy, je to cteni na minutu, dekuju, jestli to aspon nekdo udela 8)
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

kentoya

Příspěvek od kentoya »

když je řeč o bilderbergu, tak tady se dá mimo jiné něco počíst o švejnarovi
http://www.bilderberg.cz/inpage/jan-svejnar/" onclick="window.open(this.href);return false;
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Sova

Příspěvek od Sova »

Chtělo by to nějakého osvíceného diktátora :mrgreen:
Cléon & Fonte

kentoya

Příspěvek od kentoya »

a jinak už jsem toho tu napsal myslím hodně, samozřejmě že na netu jsou taky podvrhy, a netvrdím, že po přečtení pár dokumentů, budete všichni všechno vědět, ale prosím vás, pokud máte náladu a čas, začněte se tomu věnovat, protože to svinstvo přerůstá nejen českou hlavu, ale začíná být celosvětovým problémem, nikoho nenutím aby to četl, nikoho nenutím aby šel bojovat, jen prosím, začněte se zajímat o dění okolo sebe, které je ukryté za plentou, a když hodíte hlas do urny zemanovi, knížeti, dlouhému, fišerovi a dokonce i dientsbierovi, dejte si hned ruma, at ze sebe tu špínu smyjete, protože vám garantuji, je to chyba

a věřte mi že dnes a denně mizí celé účty na fejsbůku, kdy se aktivní připojují přes anonymyzéry, z počítačů s upravenou mac adresou a ještě kolikrát přes zahraničního providera, a když už je nemůžou najít, tak jim aspon mažou účty, mažou se různé odkazy atd

tohle opravdu není demokracie, tohle je totalita, ale z mocenských kruhů

jo a HLAVNĚ NIKDE NEPŘISPÍVEJTE, než si budete jistí
Naposledy upravil(a) kentoya dne 15 lis 2012 00:50, celkem upraveno 1 x.
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Sova píše:Chtělo by to nějakého osvíceného diktátora :mrgreen:

Obrázek
Naposledy upravil(a) BIGPAPA dne 15 lis 2012 00:58, celkem upraveno 1 x.
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

SubTera

Příspěvek od SubTera »

kentoya píše: a věřte mi že dnes a denně mizí celé účty na fejsbůku, kdy se aktivní připojují přes anonymyzéry, z počítačů s upravenou mac adresou a ještě kolikrát přes zahraničního providera, a když už je nemůžou najít, tak jim aspon mažou účty, mažou se různé odkazy atd
WTF? Kdo, co, proc? Diky.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

SubTera píše:
kentoya píše: a věřte mi že dnes a denně mizí celé účty na fejsbůku, kdy se aktivní připojují přes anonymyzéry, z počítačů s upravenou mac adresou a ještě kolikrát přes zahraničního providera, a když už je nemůžou najít, tak jim aspon mažou účty, mažou se různé odkazy atd
WTF? Kdo, co, proc? Diky.
to uz jsme odbocili k vecim, na ktery presne jsem vcera zalozil tohle tema . V tom odkazu co tam je najdes urcitym zpusobem odpoved a hlavne se od nej muzes odrazit zkoumat ty veci o kterych Kentoya pise, buď první, prosím ;)

Sova

Příspěvek od Sova »

když to říká goťťák tak to stojí k zamyšlení, přečtení...on má přehled, zajímá se o historii a všeobecný socio věci kolem...ví se to o něm...

du spat :D
Cléon & Fonte

SubTera

Příspěvek od SubTera »

to jsem cetl odpoledne a i sdilel, nicmene jsem to chtel nejak konkretneji...

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

SubTera píše:to jsem cetl odpoledne a i sdilel, nicmene jsem to chtel nejak konkretneji...
Aha, tak to cenim a dekuju 8) odpoved na tu otazku o který bych byl přesvědčenej, že jednak je úplně přesná a správná a jednak pro mě bezpečná, bohužel nemám :cry:

kentoya

Příspěvek od kentoya »

SubTera píše:to jsem cetl odpoledne a i sdilel, nicmene jsem to chtel nejak konkretneji...
ono konkrétněji ti málkodo cokoliv napíše, nedůvěra je vysoká, a jistá míra opatrnosti se tu vyplatí, už to o co se tu snažím s nevímem, není sranda protože je to psáno, opravdu stačí když začneš klidně u macha číst a pouštět si videa, přestože mach je jen nastrčená figurka shora, je tam většina věcí které jsou pravdivé a nechali se projít cenzurou, aby si lidi mysleli že myslí svobodně volí svobodně, ale bohužel jsou pod kontrolou, dále se koukni klidně na stop vládě a na odbory - neboli pátý pilíř podvodníků, a jen si čti pouštěj videa a nepřispívej, a jednotlivá hesla když si budeš zadávat do vyhledávačů, budeš se dostávat hlouběji, a až pochopíš, budeš vědět co dělat, klidně se mrkni na těžce neuspořádaný web cibulka.net, on je to magor vyšinutej, mu už z toho boje hrabe, že vidí čerta za každým rohem (on tam stejně je ten čert), ale tam je cest jak se odrazit dál strašně moc a když pochopíš, budeš mít jasno proč se dají volit momentálně jen dva, ale ani ti dva nejsou zárukou změny
a když už budeš mít někdy někde potřebu přispívat a ptát se, tak si naistaluj anonymizér a dej si novej nick

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

ono uz jen ta snaha propojovat vsechny ucty na kdejakejch webech, snaha facebooku nutit cloveka psat u jakykoliv picoviny, kde se zrovna nachazi (a uz treba i nastaveni smarthonovskejch aplikaci aby to delali automaticky) o ledascem vypovida. Pak ten zakon DATA RETENTION, taky zajimavy si na tohle tema neco precist. No je toho moc, ale kazdopadne cim vic clovek tyhle veci zkouma, tim vic mu to do sebe zacina vsechno zapadat, jakakoliv udalost v historii, jakykoliv politicky a ekonomicky tendence, proste cokoliv se stalo minimalne stovky let zpatky, vsechno souvisi se vsim, vsechno do sebe zapada. Prvotni stav lidi zacinajici se zajimat o takovy veci a objevovat souvislosti je teda vetsinou hlavne nasranost a docela zmatenost, ale jak psal Kentoya, zaklad je proste abychom si vsichni uvedomili veskery souvislosti a pak delali spravny rozhodnuti, jak ve volbach, tak ve vyberu zamestavatele, tak ve vsem. My vsichni muzem za to co se deje a svoji nevedomosti a nezajmem jim to krasne umoznujem. Pak je taky dulezity neverit vzdy kazdy prvni veci co cloveka na netu najde, premejslet o souvislostech, proc ma kdo v jakym pripade jakej duvod lhat, nebo naopak mluvit pravdu, patrat po dalsich a dalsich zdrojich, overovat a taky nenechavat si ty veci pro sebe, diskutovat s ostatnima, jeden vi to druhej zas tamto, kdyz si to vsechno vsichni nakonec reknem, tak se musime probrat kurva ne ze ne...

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

nebo treba overovani totoznosti pri registraci pro moznost ucastnit diskusi pod clankama na i.dnes a podobnejch servrech je z jakyho duvodu? aby vedeli kterej ze sprostak tam nekoho urazi, nebo rika sprosty slova? asi néééé, že jo :x Je to proste vsude kolem nas, staci otevrit oci a mit par zasadnich informaci :roll:

kentoya

Příspěvek od kentoya »

a jak by jeden řekl, pozor velký bratr tě sleduje

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

kentoya píše:a jak by jeden řekl, pozor velký bratr tě sleduje
no snad jsme ho zatím nenasrali moc :lol:
jinak by me zajimalo kdo hlasoval pro táňu :lol: a ty vysledky se mi pomerne libej zatim, kez by to presne takhle dopadlo (jestli mi nechybi nejaka podstatna informace) :wink:
EDIT:
btw. docela by me zajimal pohled taboo, jak to tam maj oni... zeptejte se ho nekdo, ja se s nim neznam :lol:

kentoya

Příspěvek od kentoya »

taboo nereaguje na soukromé zprávy, a protože při poslední hádce o věžích nevěřil konspiračním teoriím, tak si myslím, že netuší o čem tu je řeč, ale třeba se pletu, nejhorší je, že už jsem toho prolezl tolik, že vždycky když chci něco znovu najít tak se mi to nedaří :D , sice něco mohli smáznout, ale zase tak rozlezlí nejsou, jen nevím jestli toho bilderberga nesmáznout, at na sebe neupozornujeme, to vyhledávání chodí po heslech, sice je to i název hotelu, ale nepotřebuji upozornění jak kolega a to použil jen logo nastrčených zmetků bez anonymizeru :D takové žluté a už bylo tytyty

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

no každopadne uz jsem pochopil proc jsem pred trema rokama nalizal a dokonce v krvi dostal potvrzenej amfetamin a opiaty, coz jsem v zivote nemel a po naslednym prozkoumani vseho ani teoreticky nemohl mit... takze kdyby se vam nekdy taky neco takovyho stalo, tak staci zamyslet se koho jste mohli cim nasrat :wink: jinak net je toho posledniho pul roku plnej takovym zpusobem, ze jedina jejich sance je celej ho vypnout, takze zacinam verit na zmenu, i kdyz zatim je to fakt tragedie..

EDIT: s tim taboo to je smutny no, kdyz clovek takovejch technickejch znalosti to nechce videt... amici jsou taky dost postizeny nabozenstvim, taky dobrej nastroj na brainwashing a ToBeOvceLearning :roll:

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Jste dost OT, co kdybyste si o tom šli debatovat do tématu, co jste si kvůli tomu vytvořili?
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

LiberaleMiguel píše:

přeju ti aby ti tvá nesmyslná volba vyšla a až budeš stát u novoročního projevu,tak aby jsi tomu kašparovi rozuměl vše co říká a aby on u toho neusnul..tohle by byla opravdu realistická prezentace české republiky.. je to tady cirkus,tak na hrad strčíme největšího kašpara a šaška,který tu je
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

kentoya píše:a jak by jeden řekl, pozor velký bratr tě sleduje
připomněl jsi mi tohohle pána....

Obrázek

Jinak zkuste se zase vrátit k diskuzi o prezidentům, kvůli tomu jsem to téma založil, aby tu nebyl maglajz o tom, jak nás sleduje Klaus, CIA, Velký Bratr, Chuck Norris a Aštar Šeran :pifko:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

mikin88

Příspěvek od mikin88 »

Souhlasím s místními buřiči Nevim a Kentoya. Jsme tupý národ, který příjimá informace z první ruky a žere je jako tupé holoubě. A souhlasím, že pokud lidé celého světa nezačnou studovat informace z více různých zdrojů nebudou nikdy svobodní. Už jsem si začínal myslet, že tomu jak se věci mají rozumí opravdu malé procento lidí a, že národ a lidstvo degeneruje a nechává se vláčet. Je dobře, že se o tom začíná mluvit snad to zapálí co nejvíc lidí. Církev a celkově náboženství bych do toho rozhodně nezatahoval, to je diskuse sama pro sebe a předpokládám, že ne ve všem bychom se shodli, ale těší mě, že je tu alespoň někdo kdo má oči a uši otevřené. Jen tak dál pánové snad se lidstvo zvedne, ale nevěřím tomu a jsem rád, že mám daleko dokonalejší jistotu. :wink:
Caducum Miles Divinus
Deo mei, at convecto tenax.

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Píšeš, že souhlasíš s Kentoyou, který půjde nejspíš volit Okamuru. To je celkem paradox, když píšeš, že jsme tupý národ a žerem informace z první ruky, stejně jako Okamura, který taky dělá, že rozumí všemu, a píše o věcech, kterejm nerozumí.
KEHO rennsport

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Brutus píše:Jste dost OT, co kdybyste si o tom šli debatovat do tématu, co jste si kvůli tomu vytvořili?
za1) jsme v pokecu, kde by teoreticky ot vadit nemělo
za2) nevidím nic ot na tom, že se snažíme aby lidi viděli koho se snaží zvolit, ještě je čas změnit myšlení
za3) téměř všechny podle tebe ot se drží tématu proč volit některého z kandidátů, děvky a auta se tu nějak neprobírají
za4) ono už je tu celkem vše co by se k tomu dalo takhle z boku napsat, takže už by to rádoby ot stejně skončilo, protože ani já ani nevím nebude dávat odkazy na to co si každý průměrný občan může najít na netu, aby pochopil který prezident je asi ten správný, s jistotou to nebude vědět dopředu nikdo

kentoya

Příspěvek od kentoya »

rallik píše:Píšeš, že souhlasíš s Kentoyou, který půjde nejspíš volit Okamuru. To je celkem paradox, když píšeš, že jsme tupý národ a žerem informace z první ruky, stejně jako Okamura, který taky dělá, že rozumí všemu, a píše o věcech, kterejm nerozumí.
kentoya jak tu už někde napsal asi půjde volit potetovanýho, ale okamuru brání, proti snůškám nesmyslů a lží, které na něj uvrhují media, a okamuru si nechává v záloze, kdyby měl lepší preference do voleb nežli franz, a že jsem tupý národ, ono to platí na celé lidstvo, v tom má pravdu, a že se okamura vyjadřuje ke všemu občas i když nerozumí, je jednoduché, potřebuje oslovit co nejvíce lidí, aby prozřeli, já jsem schopen ti rozebrat minimálně polovinu keců co říká zeman a udělám z něj debila jen na základě faktů a populistu jen na základě že dnes mluví opačně, jak po celý politický život konal

rejty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rejty »

Přímá volba prezidenta je stejně jen blbost pro lidi aby měli pocit o "Ovlivnění politiky v ČR" a papaláši lidem zavřeli hubu a odvedli na 3 měsíce pozornost od rozkrádání.... Celý mi to přijde nezajímavé¨a docela si přeju aby vyhrál třeba Franz...Nasadilo by to tomuto Banánovému státu korunu a já bych se vrcholově smál :)
Přílohy
522231_487225857984293_210943492_n.png
522231_487225857984293_210943492_n.png (185.04 KiB) Zobrazeno 1639 x
Naposledy upravil(a) rejty dne 15 lis 2012 12:48, celkem upraveno 1 x.
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví

sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

kentoya píše:
rallik píše:Píšeš, že souhlasíš s Kentoyou, který půjde nejspíš volit Okamuru. To je celkem paradox, když píšeš, že jsme tupý národ a žerem informace z první ruky, stejně jako Okamura, který taky dělá, že rozumí všemu, a píše o věcech, kterejm nerozumí.
kentoya jak tu už někde napsal asi půjde volit potetovanýho, ale okamuru brání, proti snůškám nesmyslů a lží, které na něj uvrhují media, a okamuru si nechává v záloze, kdyby měl lepší preference do voleb nežli franz, a že jsem tupý národ, ono to platí na celé lidstvo, v tom má pravdu, a že se okamura vyjadřuje ke všemu občas i když nerozumí, je jednoduché, potřebuje oslovit co nejvíce lidí, aby prozřeli, já jsem schopen ti rozebrat minimálně polovinu keců co říká zeman a udělám z něj debila jen na základě faktů a populistu jen na základě že dnes mluví opačně, jak po celý politický život konal
Takže ty jdeš volit dle preferencí? No vivat rozum.....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Ano.
Když vyhraje Franz, můžou natočit avatar porno a Saudek je u toho bude fotit a točit. Paráda. 8) :lol:
Autoservis
Autodíly
STK + EM

Odpovědět

Zpět na „Pokec“