Tak jsem to tu celý procetl. silu reagovat na kazdej nazor, co mi hejbe zluci nemam, on to stejne vetsinou Kentoya udelal podobne jako bych reagoval ja... tak snad jen:
Co se tyce Schwarzenberga... Vase duvody proc ho nevolit jsou opravdu legracni. On totiz ten nejpodstatnejsi duvod, proc ho nevolit je ten, ze je spolu s Vondrou a par dalsima typkama z nasi zeme tak trochu clen jedny takovy party týpků, který se takhle občas scházej na svejch schuzkach o kterejch nam media taky samozrejme nerikaj, pac tam resej sracky typu koho nasadej na kterej dulezitej post v ktery vlade, v ktery svetovy bance, v kterym koncernu, kdo dostane co za ukol v ktery zemi zaridit a presne podle jejich scenare se pak odviji na svete kazda dulezitejsi vec. Kazdej valecnej konflikt, kazdej druhe "teroristickej" utok, atd. Tahle parta se jmenuje BILDERBERG, kdyby mel nekdo zajem zjistit si neco vic.
co se tyce vstupu do strany: neexistuje ani jeden jedinej duvod vstupu do strany, kterej by byl omluvitelnej u jakyhokoliv cloveka s ambicema na takovej post. Uz jen ze ten clovek nema dostatek soudnosti, aby mu samotnymu tohle doslo by mel bejt duvod k tomu, ani o nem neuvazovat. Fakt vam prijde v poradku, vychovavat svoje deti tim, ze jim ukazete, jak veci jako sebeucta, cest, moralka, stani si za svym, nemaji zadnou hodnotu, tim, ze vstpupite mezi komunisty, ktery z duse nenavidite a s nimiz nesouhlasite??? fakt vam to prijde v poradku vychovavat deti v duchu "nechat si srat na hlavu je v poradku"??? Fakt vam prijde normalni, aby clovek takovyho """"charakteru""" byl na jakymkoliv verejnym postu???
jinak se nedivim vasi slepote (az na vyjimky)... ono uz jen to tema
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=20&t=110234 ktery jsem vcera zalozil hovori naprosto jasne... Nejaktualnejsi svetovy tema, nejvetsi nebezpeci ktery definitivne pohrbi zbytky svobody co nam jeste zustala, tema ktery z nas do deseti let udela regulerni cviceny opice bez jedinyho prava a ze 144 shlídnutí jedna reakce, jeste k tomu od cloveka, kterymu jsem to neadresoval, protoze vim ze on tyhle veci chape vic nez dobre... Lidi fakt se proberte a jeste jednou si tu prectete co psal Kentoya. I kdyz vas evidentne nektery jeho nazory poburujou, tak ma z 99% pravdu... A kdyz nic jinyho, tak pro me prosim udelejte aspon to, ze si prectete ten odkaz v tom topicu co jsem zalozil, slibuju vam, ze kdyz nic jinyho, tak vam to prijde zajimavy, je to cteni na minutu, dekuju, jestli to aspon nekdo udela