Asi nechápeš dost dobře můj příspěvek. Vůbec jsem nereagoval na volbu prezidenta ona se stala v tomto případě druhotnou a můj komentář se k ní až tak vztahovat neměl. Koho budu volit ještě nevím respektive vím koho volit nebudu, šlo mi o širší názor na věc a svět.rallik píše:Píšeš, že souhlasíš s Kentoyou, který půjde nejspíš volit Okamuru. To je celkem paradox, když píšeš, že jsme tupý národ a žerem informace z první ruky, stejně jako Okamura, který taky dělá, že rozumí všemu, a píše o věcech, kterejm nerozumí.
Prezidentská volba - aneb koho?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Prezidentská volba - aneb koho?
Caducum Miles Divinus
Deo mei, at convecto tenax.
Deo mei, at convecto tenax.
Tohle je ale téma o volbě prezidenta, takže pokud se tvůj příspěvek neměl vztahovat k volbě prezidenta, tak je naprosto bezpředmětnej...
KEHO rennsport
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Vsechno bude vsech, to uz tady jednou bylo a moc dobre to nedopadlo, snad se nam ta doba zase neblizi moc rychle zpet
ano vivat rozum a myšlení, reaguješ jak kdyby jsi neuměl číst, jasně dávám najevo kteří dva vypadají zatím nezkorumpovaně, dávám jasně najevo který se mi jeví lepší, a výběr ponechávám na konec, kdyby za1) jednomu z nich spočítali že má málo hlasůkubi píše:Takže ty jdeš volit dle preferencí? No vivat rozum.....kentoya píše:kentoya jak tu už někde napsal asi půjde volit potetovanýho, ale okamuru brání, proti snůškám nesmyslů a lží, které na něj uvrhují media, a okamuru si nechává v záloze, kdyby měl lepší preference do voleb nežli franz, a že jsem tupý národ, ono to platí na celé lidstvo, v tom má pravdu, a že se okamura vyjadřuje ke všemu občas i když nerozumí, je jednoduché, potřebuje oslovit co nejvíce lidí, aby prozřeli, já jsem schopen ti rozebrat minimálně polovinu keců co říká zeman a udělám z něj debila jen na základě faktů a populistu jen na základě že dnes mluví opačně, jak po celý politický život konalrallik píše:Píšeš, že souhlasíš s Kentoyou, který půjde nejspíš volit Okamuru. To je celkem paradox, když píšeš, že jsme tupý národ a žerem informace z první ruky, stejně jako Okamura, který taky dělá, že rozumí všemu, a píše o věcech, kterejm nerozumí.
za2) kdyby jeden z nich měl obrovské reference, tak podle toho se rozhodnu, aby mohli o konečný post bud bojovat společně, nebo ten první aby lidi viděli jaká síla za nimi stojí, a nejde mi o nic jiného, než mít konečně převahu, nad kandidáty navrženými stranami,, aby lidem začalo docházet, že se něco děje a něco se může změnit a je to úplně stejný princip, jak když přijdeš do fortuny tak můžeš vsadit 1-0-2 a nebo taky 10 popř 02, a jestli v tomhle máš problém pochopit, je to pouze problém tvého chápání, já s tím problém nemám
a za další se může v průběhu předvolebního období najít jasná spojitost např mezi okamurou a zemanem, a tím pádem u mě skončil, kapišto? proto mám dva kandidáty
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
Mě hlavně překvapilo, že máš v merku dva kandidáty, kteří jsou řekl bych naprosto rozdílní (alespoň tak na mě působí)... to se naprosto vymyká mému chápání. To je jako bych řekl, že půjdu volit buď levici nebo pravici...... A s těma preferencema - pořád tu píšeš jak nás kdekdo ovládá - a sám se budeš řídit něčím, co je v oblasti manipulace veřejného mínění a ovlivňování člověka na pomyslném vrcholu? Wake up
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
snad jen, jeste jednou si precti co psal Kentoya, na vsechny svoje otazky a nejasnosti tam odpoved najdes. Akorat pri tom musis mozek zapojit trochu vic, takhle je to evidentne malo k tomu bys spravne chapal to co je tu naprosto polopaticky vysvetleno a ty se na to presto ptas znova. Nic ve zlym.kubi píše:Mě hlavně překvapilo, že máš v merku dva kandidáty, kteří jsou řekl bych naprosto rozdílní (alespoň tak na mě působí)... to se naprosto vymyká mému chápání. To je jako bych řekl, že půjdu volit buď levici nebo pravici...... A s těma preferencema - pořád tu píšeš jak nás kdekdo ovládá - a sám se budeš řídit něčím, co je v oblasti manipulace veřejného mínění a ovlivňování člověka na pomyslném vrcholu? Wake up
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kentoya píše:a jinak už jsem toho tu napsal myslím hodně, samozřejmě že na netu jsou taky podvrhy, a netvrdím, že po přečtení pár dokumentů, budete všichni všechno vědět, ale prosím vás, pokud máte náladu a čas, začněte se tomu věnovat, protože to svinstvo přerůstá nejen českou hlavu, ale začíná být celosvětovým problémem, nikoho nenutím aby to četl, nikoho nenutím aby šel bojovat, jen prosím, začněte se zajímat o dění okolo sebe, které je ukryté za plentou, a když hodíte hlas do urny zemanovi, knížeti, dlouhému, fišerovi a dokonce i dientsbierovi, dejte si hned ruma, at ze sebe tu špínu smyjete, protože vám garantuji, je to chyba
a věřte mi že dnes a denně mizí celé účty na fejsbůku, kdy se aktivní připojují přes anonymyzéry, z počítačů s upravenou mac adresou a ještě kolikrát přes zahraničního providera, a když už je nemůžou najít, tak jim aspon mažou účty, mažou se různé odkazy atd
tohle opravdu není demokracie, tohle je totalita, ale z mocenských kruhů
jo a HLAVNĚ NIKDE NEPŘISPÍVEJTE, než si budete jistí
NeviM píše: a jen si čti pouštěj videa a nepřispívej, a jednotlivá hesla když si budeš zadávat do vyhledávačů, budeš se dostávat hlouběji, a až pochopíš, budeš vědět co dělat, klidně se mrkni na těžce neuspořádaný web cibulka.net, on je to magor vyšinutej, mu už z toho boje hrabe, že vidí čerta za každým rohem (on tam stejně je ten čert), ale tam je cest jak se odrazit dál strašně moc a když pochopíš, budeš mít jasno proč se dají volit momentálně jen dva, ale ani ti dva nejsou zárukou změnya když už budeš mít někdy někde potřebu přispívat a ptát se, tak si naistaluj anonymizér a dej si novej nick
Franto na čem ujíždíš? Pro začátek bych zkusil tak 3 gramy té dobroty. Vyhledávání dle hesel atd to se používalo někdy v 90 letech minulého století. Nevíš ani tisícinu z toho co se dnes používá a kdyby jsi věděl tak se budeš bát i o své sny. Zbytek komentovat nebudu,ale věř tomu že pan vyhledávač ti ukáže skutečně jen to co vidět máš.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
o tom jak fungujou fultextový vyhledavace asi polemizovat nemusime, je ale pravda, ze i pres jejich filtry se toho hodne dostane a i diky nim toho hodne clovek najde z toho, co videt nema, ne ze ne... a mas tam spatne citaci u toho textu co psal Kentoya mas moje jmeno
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš ty rozumy o tom, jak nás ovládá Aštar Šeran?NeviM píše: snad jen, jeste jednou si precti co psal Kentoya, na vsechny svoje otazky a nejasnosti tam odpoved najdes...
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mně to tak teda nepřijde. Spíš se tu s nevimem poplácáváte po zádech v diskuzi o Aštaru Šeranovi a o tom, jak nás všechny zavřou, když na net napíšeme "Bilderberg".kentoya píše:za1) jsme v pokecu, kde by teoreticky ot vadit neměloBrutus píše:Jste dost OT, co kdybyste si o tom šli debatovat do tématu, co jste si kvůli tomu vytvořili?
za2) nevidím nic ot na tom, že se snažíme aby lidi viděli koho se snaží zvolit, ještě je čas změnit myšlení
za3) téměř všechny podle tebe ot se drží tématu proč volit některého z kandidátů, děvky a auta se tu nějak neprobírají
za4) ono už je tu celkem vše co by se k tomu dalo takhle z boku napsat, takže už by to rádoby ot stejně skončilo, protože ani já ani nevím nebude dávat odkazy na to co si každý průměrný občan může najít na netu, aby pochopil který prezident je asi ten správný, s jistotou to nebude vědět dopředu nikdo
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Brutus píše:Myslíš ty rozumy o tom, jak nás ovládá Aštar Šeran?NeviM píše: snad jen, jeste jednou si precti co psal Kentoya, na vsechny svoje otazky a nejasnosti tam odpoved najdes...
kde v tomhle textu, na kterej jsem tim reagoval vidis nejakou otazku na ohledne astara serana??? Poradim ti, nic takovyho tam neni, takze odpoved na tvou otazku je jednoduse NE, to jsem opravdu nemyslelkubi píše: Mě hlavně překvapilo, že máš v merku dva kandidáty, kteří jsou řekl bych naprosto rozdílní (alespoň tak na mě působí)... to se naprosto vymyká mému chápání. To je jako bych řekl, že půjdu volit buď levici nebo pravici...... A s těma preferencema - pořád tu píšeš jak nás kdekdo ovládá - a sám se budeš řídit něčím, co je v oblasti manipulace veřejného mínění a ovlivňování člověka na pomyslném vrcholu? Wake up
pokud chces bejt hloupej a slepej, budes. pokud chces bejt chytrej a v obraze, taky budes. Volba je na tobe. Podle Tvejch slov se mi zda, ze zatim jdes tou prvni cestou. Muj nazorBrutus píše: Mně to tak teda nepřijde. Spíš se tu s nevimem poplácáváte po zádech v diskuzi o Aštaru Šeranovi a o tom, jak nás všechny zavřou, když na net napíšeme "Bilderberg".
EDIT: ukaz mi prosimte jeden jedinej muj koment, ve kterym je jmeno Aštar Šeran nebo nejaka souvislost s nim. Samozrejme neukazes, pac neni. Ukaz mi kde kdo psal o zavirani v souvislosti s Bilderbergem. Taky nic. Ukaž mi jedinej náznak toho, jak se s Kentoyou poplacavame po zadech. Taky nic? Tak Ti nevim, co je tu špatně...
Naposledy upravil(a) NeviM dne 15 lis 2012 22:00, celkem upraveno 3 x.
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem pocit, že celý to navazuje na vaše teorie, které v jiném tématu prezentujete skrz Káju Gotta.
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
novinky mne baví:D
Fisher jasný kandidát:D
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
copak to byl spravnej pocit, toho ses mel drzet Myslim ze na pochopeni zakladnich souvislosti jsme toho tu napsali dost, tak to cely precti jeste jednou a pozornejc, divil bych se, kdyby sis z toho par správnejch postrehu neodneslBrutus píše:Měl jsem pocit, že celý to navazuje na vaše teorie, které v jiném tématu prezentujete skrz Káju Gotta.
Uvidime, jestli ti ten optimismus zustane i po volbach...rejty píše:novinky mne baví:D
nemyslel jsem fultext, ale vyhledávač, který porovnává ip adresy, příspěvky, telefonní čísla, sms z internetu, propojení ip, propojení teelfonních čísel apod a pak to ukládá k nejmenovanému profilu, a jak se ten profil jeví jako řekněme protivládní, nastoupí tajné složky a k profilu přiřadí jméno a už jedeš, a že má i hesla která zapisuje k tomu profilu to tak je, ale nejen hesla, a věř mi, že se dá říct, že se o své sny bojímLibor12 píše:Franto na čem ujíždíš? Pro začátek bych zkusil tak 3 gramy té dobroty. Vyhledávání dle hesel atd to se používalo někdy v 90 letech minulého století. Nevíš ani tisícinu z toho co se dnes používá a kdyby jsi věděl tak se budeš bát i o své sny. Zbytek komentovat nebudu,ale věř tomu že pan vyhledávač ti ukáže skutečně jen to co vidět máš.
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Prosim uved mi jediny priklad protivladniho profilu a tajnych slozek. Minule jsem psal, ze se ve vasich prispevkach zacinam ztracet - nyni jsem se ztratil definitivnekentoya píše:nemyslel jsem fultext, ale vyhledávač, který porovnává ip adresy, příspěvky, telefonní čísla, sms z internetu, propojení ip, propojení teelfonních čísel apod a pak to ukládá k nejmenovanému profilu, a jak se ten profil jeví jako řekněme protivládní, nastoupí tajné složky a k profilu přiřadí jméno a už jedeš, a že má i hesla která zapisuje k tomu profilu to tak je, ale nejen hesla, a věř mi, že se dá říct, že se o své sny bojímLibor12 píše:Franto na čem ujíždíš? Pro začátek bych zkusil tak 3 gramy té dobroty. Vyhledávání dle hesel atd to se používalo někdy v 90 letech minulého století. Nevíš ani tisícinu z toho co se dnes používá a kdyby jsi věděl tak se budeš bát i o své sny. Zbytek komentovat nebudu,ale věř tomu že pan vyhledávač ti ukáže skutečně jen to co vidět máš.
fajn jdi se podívat na okamuru, ztratily se tam tři komplet profily, dva z nich znám, když budeš číst všechny příspěvky objevíš které to jsou, a prostě hledej, necucám z prstu
nemyslím příspěvky, ale celé profily
nemyslím příspěvky, ale celé profily
to je moc totok tady
To nebudeš sámIvan píše:
Prosim uved mi jediny priklad protivladniho profilu a tajnych slozek. Minule jsem psal, ze se ve vasich prispevkach zacinam ztracet - nyni jsem se ztratil definitivne
To, co tu píšete vy dva furt dokola už mi začíná zavánět něčím na hranici sci-fi a paranoie, nezlob se Krom toho je to tak polopaticky, až se v tom člověk totálně ztratí...NeviM píše:snad jen, jeste jednou si precti co psal Kentoya, na vsechny svoje otazky a nejasnosti tam odpoved najdes. Akorat pri tom musis mozek zapojit trochu vic, takhle je to evidentne malo k tomu bys spravne chapal to co je tu naprosto polopaticky vysvetleno a ty se na to presto ptas znova. Nic ve zlym.kubi píše:Mě hlavně překvapilo, že máš v merku dva kandidáty, kteří jsou řekl bych naprosto rozdílní (alespoň tak na mě působí)... to se naprosto vymyká mému chápání. To je jako bych řekl, že půjdu volit buď levici nebo pravici...... A s těma preferencema - pořád tu píšeš jak nás kdekdo ovládá - a sám se budeš řídit něčím, co je v oblasti manipulace veřejného mínění a ovlivňování člověka na pomyslném vrcholu? Wake up
Že se s Kentoyovými názory asi neztotožním naznačuje už to, že si vybral dva kandidáty které bych na hradě opravdu nesnesl. Vysvětlení proč se chce rozhodovat dle preferencí jsem pochopil, já jen píšu, že preferencím nevěřím a vzhledem k tomu co tu propagujete vy dva se divím, že on ano
to mi pripomina slova X dozelala... panove, jste v takove nepohode.. neni na case si zahulit?
https://www.youtube.com/watch?v=WmFmW51IqGg
https://www.youtube.com/watch?v=WmFmW51IqGg
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
No jestli to vyhraje Franz tak hulení možná bude jednodušší
http://www.youtube.com/watch?v=Ct9iwbDu4h0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=Ct9iwbDu4h0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky za podporu, jsem rád, že nejsem sám je to takové celé za vlasy přitažené. Ale v jednom pánové stihomamem netrpí (je to sice OT a netýká se to prezidenta) - aktuálně je v ČR mnohem více odposlechů než před rokem 1989. Odposlouchává se opravdu masivně a lidé to neví a ochotně si do telefonu říkají úplně všechno... Další diskuzi prosím veďte jen o prezidentech, ať to tady má nějaký řádkubi píše:To, co tu píšete vy dva furt dokola už mi začíná zavánět něčím na hranici sci-fi a paranoie, nezlob se Krom toho je to tak polopaticky, až se v tom člověk totálně ztratí...NeviM píše:snad jen, jeste jednou si precti co psal Kentoya, na vsechny svoje otazky a nejasnosti tam odpoved najdes. Akorat pri tom musis mozek zapojit trochu vic, takhle je to evidentne malo k tomu bys spravne chapal to co je tu naprosto polopaticky vysvetleno a ty se na to presto ptas znova. Nic ve zlym.kubi píše:Mě hlavně překvapilo, že máš v merku dva kandidáty, kteří jsou řekl bych naprosto rozdílní (alespoň tak na mě působí)... to se naprosto vymyká mému chápání. To je jako bych řekl, že půjdu volit buď levici nebo pravici...... A s těma preferencema - pořád tu píšeš jak nás kdekdo ovládá - a sám se budeš řídit něčím, co je v oblasti manipulace veřejného mínění a ovlivňování člověka na pomyslném vrcholu? Wake up
Že se s Kentoyovými názory asi neztotožním naznačuje už to, že si vybral dva kandidáty které bych na hradě opravdu nesnesl. Vysvětlení proč se chce rozhodovat dle preferencí jsem pochopil, já jen píšu, že preferencím nevěřím a vzhledem k tomu co tu propagujete vy dva se divím, že on ano
Bolševické myšlenky --> třeba že každý by měl mít právo na práci a jakýkoliv neprokazatelně nabytý majetek by měl být zdaněn ve výši 100% To jestli Klaus je nebo byl zmrd rozvíjet nehodlám, mi stačí, že za poslední funkční období učinil několik kroků a prohlášení, které mi byly velmi sympatické...kentoya píše:super další na ohajování slova populista a ty mi prosím ještě dopln ty bolševické myšlenkyButcher píše:A to je pravdaVavris.cz píše:Nejrači bych volil Klause
Jinak stručně k ostatním:
FISCHER - pan nikdo, nemastný, neslaný, neexistující. Taková politická vata pro všechny účely. Ale věřím, že u Čechů zaboduje, protože pro ně je nijakost synonymem slušnosti.
SCHWARZENBERG - kníže mi poslední dobou příjde jako stranická loutka, navíc mám obavy, že nepřežije funkční období... Takže možná dobrá volba, protože se na nové volby snad najde nějaký lepší kandidát...
ZEMAN - mírné plus má za to, že je euroskeptik a je to starý lišák jako Klaus, nicméně jako prezidenta si ho představit nedovedu.. navíc stejné riziko jako u předchozího - uprostřed funkce ho trefí becherovkový šlak a čuz...
OKAMURA - názorný příklad, jak se z úspěšného a rozumného podnikatele stane hnusný přízemní slizský populista prolezlý bolševickýma myšlenkama.... z Okamury mi je blbě... Názory co plodí a jeho všedobro a všeznalost, to je fakt unikum....
SOBOTKA - za léta v senátu učinil hovno, bude tak pravděpodobně činit i na hradě...
chci jen pochopit kde na to všichni chodíte
a volit znovu klause, ten už tam neměl být předtím, jenomže tehdy si ho volili oni sami, je to zmrd, kterému se může rovnat jen zeman
Mimochodem, Klausovy antiunijní, antiglobální a ekonomické postoje jsou imho přesným opakem toho jednoho velmocenského super světa ve tvém odkaze... Anebo je Klaus taky nastrčený iluminát/zednář/templář nebo kdovíco a jen plní svou roli neškodného oponenta?
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Jen bych rád jako stavař dodal ke konspiračním teoriím, že co se týká 9/11, tak to spadlo samo následkem nárazu letadel, nikoliv jako řízená exploze a podobné hovadiny. Když už to tu padlo...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Zkusme tedy to téma posunout kousek dál... Koho byste na hradě rádi viděli když ne někoho z té směsice v anketě a proč?
Za mě by to byla asi Miroslava Němcová. Ta na mě vždycky působila jako slušná a vzdělaná ženská bez nějakých afér a pochybných aktivit.
Za mě by to byla asi Miroslava Němcová. Ta na mě vždycky působila jako slušná a vzdělaná ženská bez nějakých afér a pochybných aktivit.