Co na to řikáte?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Co na to řikáte?

Příspěvek od NeviM »

Co jste asi ještě od Karla Gotta neslyšeli(né písnička to není,nebojte)
zajimate se nekdo o tyhle temata?
jestli jste něco takovýho četli poprvý, co na to řikáte?
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

kentoya

Re: Co na to řikáte?

Příspěvek od kentoya »

poprvé jsem to četl od karla gota a hledím že ví, do něj bych to neřekl
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

me taky docela spadla celist, kdyz jsem to od nej cetl 8) kazdopadne krome prehledu, kterej daleko predcil moje predstavy o jeho osobnosti, se mi libi, kdyz se clovek jeho formatu umi takhle vyjadrit a hlavne je dobry ze od nej to lidi vezmou urcite vaznejc, nez treba kdyz jim to reknu ja :lol:
btw. ještě že třeba ta skvělá ČT a další seriozity nám daj vědět vždycky když Karel zahájí turné, což samozřejmě všichni potřebujem vědět a takovejhlema kravinama nás neobtěžujou :lol:

mikin88

Příspěvek od mikin88 »

Tak se tedy k tomu vyjádřím. Už jsem párkrát přemýšlel o tom jestli je možnost, a když tak jaká, uniknout spárům toho světa, který teď žijeme. Mám na mysli ten globální svět řízený lidmi nikoli svět jako soubor organizmů a potažmo přírody.Pár možností mě napadlo, ale je otázkou jestli bych byl vůbec schopen žít tak abych se vyhnul střetu s tím "globálním světem". Když se člověk bez růžových brýlí, které máme nasazené zamyslí nad skutečnou hodnotou peněz, nebo respektive bankovek a mincí přesněji tedy platidlem, musí mu jednoznačně dojít jak je to absurdní výmysl. S lidskými potřebami přece nemá nic společného jíst, pít ani dýchat se nedají jejich skutečná funkce je jasná a už ji všichni pociťujeme. To že z nás stává nesamostatný stát pociťujeme také, ale dá se s tím něco dělat? Jsou již technologie, které by nám zajistily soběstačnost? Zda samozřejmě narazíme na potřebu energií a vůbec zdrojů jako takových. Myslím si, že v určitém momentu jsme si mohli být zajištěni na dlouhá léta či staletí možného bezpečného období pro vývoj našimi zásobami uranu, které jsme bezesporu měly, a které nám byly odebrány. To by s námi ovšem "historie" nesměla tak zamávat. Uzavření, odtržení nebo vznik státu uprostřed Evropy ve které jsme by asi také nebyl možný. Předpoklad rozumné populace, která by tvořila jeho obyvatelstvo je značně poskvrněn pokřivením té současné populace. Navíc by s narůstající soběstačností a rozkvětem přišla ruku v ruce organizace typu OSN, která by celý svět přesvědčila o nebezpečnosti tohoto nově vzniklého národa, státu s krajně fanatickými extremisty uvnitř a s nebývale velkým možným arsenálem jaderných hlavic apod. což by vedlo k vojenské intervenci a následnému ovládnutí území a nastolení původního správného směru. Jsme tedy ve slepé uličce vedoucí pouze k problémům, které za nás brilantně vyřeší ony vyšší kruhy v pozadí všeho dění. Jsme schopni je nějakým způsobem ovlivnit? Nemyslím si. Mocní tohoto světa jsou daleko mocnější než národ, nebo stát.

Možná jsem se nevyjádřil přesně k tématu, ale dlouho o podobných věcech uvažuju a nemám ve svém okolí moc lidí s kterými se dá o těchto záležitostech polemizovat. Omlouvám se za mnohé gram. chyby z češtinou nejsem moc kamarád.
Caducum Miles Divinus
Deo mei, at convecto tenax.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

mikin88 píše:Tak se tedy k tomu vyjádřím. Už jsem párkrát přemýšlel o tom jestli je možnost, a když tak jaká, uniknout spárům toho světa, který teď žijeme. Mám na mysli ten globální svět řízený lidmi nikoli svět jako soubor organizmů a potažmo přírody.Pár možností mě napadlo, ale je otázkou jestli bych byl vůbec schopen žít tak abych se vyhnul střetu s tím "globálním světem". Když se člověk bez růžových brýlí, které máme nasazené zamyslí nad skutečnou hodnotou peněz, nebo respektive bankovek a mincí přesněji tedy platidlem, musí mu jednoznačně dojít jak je to absurdní výmysl. S lidskými potřebami přece nemá nic společného jíst, pít ani dýchat se nedají jejich skutečná funkce je jasná a už ji všichni pociťujeme. To že z nás stává nesamostatný stát pociťujeme také, ale dá se s tím něco dělat? Jsou již technologie, které by nám zajistily soběstačnost? Zda samozřejmě narazíme na potřebu energií a vůbec zdrojů jako takových. Myslím si, že v určitém momentu jsme si mohli být zajištěni na dlouhá léta či staletí možného bezpečného období pro vývoj našimi zásobami uranu, které jsme bezesporu měly, a které nám byly odebrány. To by s námi ovšem "historie" nesměla tak zamávat. Uzavření, odtržení nebo vznik státu uprostřed Evropy ve které jsme by asi také nebyl možný. Předpoklad rozumné populace, která by tvořila jeho obyvatelstvo je značně poskvrněn pokřivením té současné populace. Navíc by s narůstající soběstačností a rozkvětem přišla ruku v ruce organizace typu OSN, která by celý svět přesvědčila o nebezpečnosti tohoto nově vzniklého národa, státu s krajně fanatickými extremisty uvnitř a s nebývale velkým možným arsenálem jaderných hlavic apod. což by vedlo k vojenské intervenci a následnému ovládnutí území a nastolení původního správného směru. Jsme tedy ve slepé uličce vedoucí pouze k problémům, které za nás brilantně vyřeší ony vyšší kruhy v pozadí všeho dění. Jsme schopni je nějakým způsobem ovlivnit? Nemyslím si. Mocní tohoto světa jsou daleko mocnější než národ, nebo stát.

Možná jsem se nevyjádřil přesně k tématu, ale dlouho o podobných věcech uvažuju a nemám ve svém okolí moc lidí s kterými se dá o těchto záležitostech polemizovat. Omlouvám se za mnohé gram. chyby z češtinou nejsem moc kamarád.
nezbývá než souhlasit, ale když se podíváš dále, podobné nepokoje začínají být v americe a nejen tam
a jinak malé řešení pro jednotlivce spočívá v systému 5 vlajek, jen to není pro chudé a lidi bez rozhledu, pro všechny řešení asi není
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

mikin88:Taky s tebou dost souhlasím.Pokud jde o jednotlivce, tak i ten může dosáhnout mnohé.Ať v dobrém nebo ve zlém.
Já teď čtu knihu o životě a smrti T. Bati a J. A. Bati a je mi ouzko.Tolik toho, co dokázali, kdy de facto z ničeho nebo mála vybudovali něco, co přesáhlo svůj rozměr a budovali to tak, že předstihli dobu a už tehdá se zabývali otázkama (obvzláště Jan), které se začali řešit až po více než půl století, kdy byly aktualní.A to všechno přes veškerý překážky, naschvály, potyčky oni vybudovali, bylo zničeno lidskou zlobou, nepřejícností a především tupostí a sobeckostí.
V některých pasážích mi příjde, že se doba opakuje přes kopírák, protože u moci jsou pořád stejní pitomci a slušní lidi nenajdou zastání....
Co s tím?Nejlíp začít hledat u sebe...
svět dospělých je pro mne záhadou......

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

+1 presně tak,každý musíme začít především u sebe,nést odpovědnost za svá rozhodnutí a ne čekat až mi pečený holub vlítne do ust a někdo mne za ručičku povede jak dítě do školy.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Libor12 píše:+1 presně tak,každý musíme začít především u sebe,nést odpovědnost za svá rozhodnutí a ne čekat až mi pečený holub vlítne do ust a někdo mne za ručičku povede jak dítě do školy.
8) a to je presne to k cemu se timhle s Kentoyou snazime lidi dokopat, neni to o tom, ze jim nutime, ze vsechno co o tehle vecech vime musi bejt pravda, ale o snaze primet lidi premejslet, coz je zaklad vseho a mimo jine i zaruka ze si kazdej i ten svuj dil viny na tyhle situaci uvedomi 8)

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

já si před léty uvědomil, že se občas chovám jak úplnej kretén a ne, že za všechno můžou ostatní.Trvalo mi to dlouho.Člověk ostatně ve většině případech může být naštván sám na sebe.Já se dnes směju některejm lidem, jak si jen stěžujou, ikdyž vě skutečnosti se není čemu smát, ale spíš politovat.
Maj málo, ikdyž maj všeho příliš.
Moc se dřou, ikdyž nedělaj nic.
Maj hrozný sousedy, ikdyž jejich sousedi nemaj o moc lepší.
Všechno je prostě špatně.
Já jednou hledal brigádu a tehdá to mělo bejt na nějakýho prodejce.Od začátku jsem věděl, že to dělat nebudu, ale tehdá to přes někoho bylo a já slíbil, že se tam aspoň ukážu.Chlap mi vysvětlil co a jak a ptal se mě, co na to říkám a jestli by to šlo.Začal jsem uvažovat komu to prodám a kdo by o někom moh vědět atd.Opravdu jsem o tom uvažoval, jináč by to byla promarněná hodina.Frajer div radosí nevylít z křesla, že celou dobu neslyší jen to, proč by to nešlo.Sice jsem tu práci nevzal, páč by mě to nebavilo , ale jde mi o todle.
Lidi ze všeho nejvíc řešijou to, proč to nejde, proč by to nemělo fungovat.Lidi dovedou vymyslet desítky ba možná stovky důvodů na jednu věc proč NE, ale ani jednu proč ANO.A proč?Páč lenost a zbabělost.....Nikdo si dneska nechce natlouct hubu.Spousta lidí začne podnikat a myslí si, že vydělaj peníze a jméno pomlouváním, slibováním a pozérstvím.....
Spousta lidí odmítá prácu a proč?Protože je pohodlnější sedět v hospodě s cigaretou a pivem a nadávat, že u nás v Třebíči není práca.Když pak třeba během jednoho večera dostanou čtyři nabídky a pravidelně jednu týdně, tak pokaždý to jsou jen výmluvy a výmysly, proč ne.Protože to je za málo peněz.Protože by je to nebavilo.Protože by byli dlouho v práci.Protože by brzo vstávali.Protože je to těžká práce.Protože to nikdy nedělali.....

Použiju citát T. Batě z tý knížky.
"Ať žije ten, kdo pracovat chce.Lenoch ať třeba zajde!"
svět dospělých je pro mne záhadou......

rejty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rejty »

Lidé vymyslí spousty důvodů proč to nejde. Ale většinou ani jeden důvod proč by to šlo.... Typicky české :(
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví

sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM

Tead

Příspěvek od Tead »

http://www.auto.cz/reklama-toyotu-gt-86 ... zana-71197" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: doporučuju hlavně tu reklamu - tolik skrytejch narážek muselo někomu v londýně pěkně hnout žlučí...když si to dovolí už ne jen jednotlivci ale i firma jako Toyota..
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P

kentoya

Příspěvek od kentoya »

a pak když už člověk začne hledat a nacházet, stojí za to zamyslet se nad filmy jako truman show, matrix 1, equilibrium, jestli je to opravdu jen sci-fi, nebo nám autor chtěl něco sdělit

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

kentoya píše:a pak když už člověk začne hledat a nacházet, stojí za to zamyslet se nad filmy jako truman show, matrix 1, equilibrium, jestli je to opravdu jen sci-fi, nebo nám autor chtěl něco sdělit
hudba (typicka treba rihanna, ktera se nestydi nazvat se princeznou iluminatu, znak pyramida s okem), filmy samozrejme, reklamy, je to vsude... podprahový vnímání a podobný věci využívaj na nas porad denne... vsechno souvisi se vsim, je to vsude kolem nas, je otazka par hodin venovanejch takovejch vecem a zacne vam to do sebe vsechno krasne zapadat... jako pak je potrba nesklouzout k nejakymu fanatizmu, taky je spousta webu, kde vam vysvetlej, jak jsou rockeffeleri a veskera tahle pakaz mimozemstani :lol: zas na druhou stranu ja uz bych se nedivil nicemu :roll:

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Kentoya je asi ztracenej, ale ty by ses na to moh jeste vysrat a venovat z toho aspon cast usili dodelani toho Safrana...tohle je k nicemu :wink:
KEHO rennsport

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

NeviM & kentoya: Omlouvám se za silné OT, ale musím se na to zeptat. Pánové, nemyslíte si, že když píšete po internetu na veřejné forum, že vás někdo sleduje? Používáte aspoň anonymizery? Protože pokud ne, tak už jste nejspíš ve sledování tajných služeb za to, co tu píšete. Možná bych se i rozloučil se život ve společnosti a utekl někam do lesů, kde vás nebude nic sledovat.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

v lese je budou sledovat sovy.. bacha na to :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Taky mi prijde ze velky bratr je ten posledni koho by zajimalo nejaky forum v nasi minizemicce.

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

Upřímně? Je mi to u prdele! Ilumináti, templáři, svobodní zednáři, kojící matky, klub přátel smradlavého šourku.. No a?

Nevím, jestli jsou naivnější ty konspirační teorie anebo amfetamin v Nevímově krvi..
K tomu, aby mi bylo jasné, že svět ovládají mocní a prachy nepotřebuju ani cibulku, ani bilderberg, kupodivu mi stačilo na základce pár hodin dějepisu a selský rozum. Že směřujeme k totální finanční globalizaci je jasné již mnoho let a nevidím na tom nic nového. Že politický vývoj a směřování neřídí politici ale lobbisté je jasné od počátku věků..
O tom, jak moc kdo tahá za nitky a jestli je daný potentát loutka nebo zasloužilý Mirek Dušín nevím ani já, ani Kentoya, ani cibulka, to ví jen ti v daných kruzích, jen ti zasvěcení. Jinak mi příjde docela vtipné, že ve vedlejším vlákně brojíte za volbu "správného prezidenta", ale z konspirativních statí vyplývá, že ilumináti stejně ovládají volby, média, ekonomiku a tudíž je tato snaha zcela zbytečná. :D

Takže závěrem? Příjde mi to úplně "normální", protože to tak vždycky bylo, a vždycky bude - jen se to líp čte, když se tomu přidá rouška tajemna a nazve se to třeba ilumináti. Na tom, že jsou lidi svině toužící po moci a totálním alfa velení to ale nic nemění a spíš se podivuji, že to někoho překvapuje.
Krom toho, nic není dokonalé a každý systém se postupně zhroutí, protože dog eat dog ;)
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

Mimochodem očekávám, že všechny "závadné" posty budou neprodleně odstraněny, a profily kentoya a nevím smazány, stejně jako se stalo u těch chudáků fanoušků Okamury.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Butcher píše:Kentoya je asi ztracenej, ale ty by ses na to moh jeste vysrat a venovat z toho aspon cast usili dodelani toho Safrana...tohle je k nicemu :wink:
To bych rád, jenže jestlis to nepochopil, tak aniž by mi dal nekdo pravo volby, aniz bych nekomu neco udelal, aniz bych porusil nejakej zakon nebo i jen moralni zasady, nebo slusny chovani k jnejm, tak posledni tri roky resim vesmes zasadni az zakladni existencni problemy zpusobeny presne temahle vecma. Nekomu jsem se znelibil svejma hlasitejma nazorama, kterejma evidentne trefuju vosi hnizdo (EDIT: nastesti jen na komunalni urovni, nemajici s tema vecma a problemama ktery tu resime moc velkou souvislost, takze ty opravdu vsemocne slozky snad jeste nemaji duvod se o me zajimat).. Popisovat svoje problemu zde samzrejme nemuzu, ono jestli nekdo neprijme to co tu dostal doslova naservirovany na stribrnym podnose, tak by to ani nemelo zadnej smysl, maximalne ten ze si poseru zbytek nadeje se z urcitym zpusobem se z toho ted vymotat a zacit zase normalne zit znovu vytvorit si moznost zase se venovat vecem jako jsou auta atd. Za ty tri roky jsem toho dost pochopil (mnohonasobne vic jeste porad ne). Jestli to nekdo nechce videt co se kolem deje a nechce nam uverit, ze se neco deje a ze by se mel kazdej trochu vic starat, ja s tim nic neudelam, v ramci moznosti jsem se snazil maximalne. Ono nebude dlouho trvat a kazdej driv nebo pozdejc dostane duvod zacit to brat vazne, to vam muzu slibit 8) Jak uz jsem nekde psal, co si o me kdo mysli za moje nazory je mi jedno, maximalne me muze srat ta nekonecna slepost a ovcovitost, to je cely. A samozrejme je mi i jasny, ze ve me spusta lidi vidi ukrivdenyho ublizenyho psychicky narusenyho, ale jak jsem rekl, on kazdymu driv nebo pozdejc, nic jinyho, nez pochopit, proste nezbyde :kladivo:

takova kravina, ne ze bych se chtel srovnavat s Galileo Galileiem, ale princip je stejnej. Pamatujes si na reakce spolecnosti, na jeho revolucni scifi reci o tom jak zeme je kulata? Se vsema takovejma lidma to v historii bylo to samy, takze celkem chapu, ze ani v tomhle pripade lidi nechcej videt. Ono to co se deje se jednoduse da popsat tak, ze kupčíme se svobodou, coz je to nejcenejsi co mame, podle me by si kazdej mel hlavne uvedomit ze to je vec cenejsi nez zivot, protoze bez ty veci zivot nema smysl. Menime svobodu za pohodli, nechavame se presvedcit, ze ji mame menit za bezpecnost, jsou nam predhazovani umele vytvoreni nepratele presne k temto ucelum, protoze strachem se ovlada masa velice dobre. Takze si kldne venujte zbytku casu co jeste mate v systemu, kdy jeste nejaky zbytky svobody mate, cemu chcete, ja ho taky budu venovat, cemu uznam za vhodny a cemu musim.
Naposledy upravil(a) NeviM dne 16 lis 2012 14:10, celkem upraveno 1 x.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

m.artty píše:NeviM & kentoya: Omlouvám se za silné OT, ale musím se na to zeptat. Pánové, nemyslíte si, že když píšete po internetu na veřejné forum, že vás někdo sleduje? Používáte aspoň anonymizery? Protože pokud ne, tak už jste nejspíš ve sledování tajných služeb za to, co tu píšete. Možná bych se i rozloučil se život ve společnosti a utekl někam do lesů, kde vás nebude nic sledovat.
ja urcity opatreni samozrejme mam. Tohle je prvni verejny forum, kde jsem se nechal unyst a o takovejch vecech psat. Ale vzhledem k tomu, ze nejsem konkretni, ze takovejch obecnejch nazoru jsou na netu mraky, ze forum tohoto typu nepovazuju za nejak zvlast sledovane, vzhledem k tomu, ze jinde a jinak jsem jim uz davno dal mnohem padnejsi duvody, tak v tomhle az takovy nebezpeci nevidim, jestli se pletu, tak to poznate, kdybych se tu vic jak treba tejden v kuse neobjevil, tak vite o co jde :lol: Co se lesu tyce, tak u me nejsi momentalne daleko od pravdy...

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Vavris.cz píše:Upřímně? Je mi to u prdele! Ilumináti, templáři, svobodní zednáři, kojící matky, klub přátel smradlavého šourku.. No a?

Nevím, jestli jsou naivnější ty konspirační teorie anebo amfetamin v Nevímově krvi..
K tomu, aby mi bylo jasné, že svět ovládají mocní a prachy nepotřebuju ani cibulku, ani bilderberg, kupodivu mi stačilo na základce pár hodin dějepisu a selský rozum. Že směřujeme k totální finanční globalizaci je jasné již mnoho let a nevidím na tom nic nového. Že politický vývoj a směřování neřídí politici ale lobbisté je jasné od počátku věků..
O tom, jak moc kdo tahá za nitky a jestli je daný potentát loutka nebo zasloužilý Mirek Dušín nevím ani já, ani Kentoya, ani cibulka, to ví jen ti v daných kruzích, jen ti zasvěcení. Jinak mi příjde docela vtipné, že ve vedlejším vlákně brojíte za volbu "správného prezidenta", ale z konspirativních statí vyplývá, že ilumináti stejně ovládají volby, média, ekonomiku a tudíž je tato snaha zcela zbytečná. :D

Takže závěrem? Příjde mi to úplně "normální", protože to tak vždycky bylo, a vždycky bude - jen se to líp čte, když se tomu přidá rouška tajemna a nazve se to třeba ilumináti. Na tom, že jsou lidi svině toužící po moci a totálním alfa velení to ale nic nemění a spíš se podivuji, že to někoho překvapuje.
Krom toho, nic není dokonalé a každý systém se postupně zhroutí, protože dog eat dog ;)
Pěkně jsi to napsal a narozdíl od jiných téměř bez pravopisných chyb. 8)

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

http://www.youtube.com/watch?v=3lnMky57 ... ure=g-vrec" onclick="window.open(this.href);return false; co na to rikate ? :?

Johny_X

Příspěvek od Johny_X »

Obrázek
johnyperez#KEHOrennsport

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Vavris.cz píše:Mimochodem očekávám, že všechny "závadné" posty budou neprodleně odstraněny, a profily kentoya a nevím smazány, stejně jako se stalo u těch chudáků fanoušků Okamury.
rozdíl je v tom, že zde je navádíme, kdežto ty posty co byly smazány, ukazovaly jasné příklady, a navíc byly tam kde momentálně lidi chodí číst a byli to noví lidé
souhlasím s tebou že je pravděpodobné, že někdo tahá za nitky jak u franze tak okamury, a pokud netahá tahat bude, nebo minimálně se bude snažit tahat, nebo něco jiného
protože jsem v podstatě sem nepostnul nic, nemám pocit, že bych měl být smazán
pokud chodím tam kde není zdrávo, mám na to jiný počítač, jiného providera a samozřejmě anonymně
a kdyby jsi byl četl předtím u toho okamury, tak by jsi věděl, že pouze jeden z těch postů co byly smazány fandil okamurovi, další dva byly proti, ale byly na stránkách okamury, protože tam chodí zatím ovce a chtěli jim klázat co se děje, aby prozřeli

závěrem, je pěkné, že máš svůj názor, že si myslíš že do toho vidíš, je jen škoda, že se chováš jako ovce, protože je ti to u prdele namísto aby jsi přemýšlel či hledal řešení

a k tomu prezidentovi, ono se stejně nic nezmění na tom postu prezidenta, at tam bude kterýkoliv, ale už jen ten čin samotný, že lidi dokáží porazit nevědomost, a nebude tam, zeman, fišer, kníže nabudí hodně lidí k usilovnější práci a další procento lidí začne hledat, přemýšlet, takže ono je pravděpodobně jedno kdo bude zvolen prezidentem, nitky se navážou, pokud nejsou, ale změní se odhodlání lidí a síla lidí a každý další člověk který vidí, nebo se snaží vidět, může otevřít oči dalšímu, a o to jde v téhle době, dnes na nás hledíte jako na pitomce, za deset let to budou vědět a znát třeba všichni a na pitomce se zapomene

a já chci v podstatě jediné, pokud už mám nějaký majetek, aby byl můj pokud se s ním nerozhodnu naložit sám jinak
abych nebyl soustavně okrádán
abych dostal za práci řádně a včas zaplaceno, abych neplatil nesmyslné daně
abych se nemusel řídit zákony, které mnohdy nemají kromě hlavy ani patu
abych věčně nečetl a neposlouchal údaje a polopravdy, či lži vytažené z kontextů
a aby každý kdo krade či rozkrádá, dostal zasloužený odpovídající trest

momentálně každý z těchto bodů je jako sci-fi

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

podle informaci ke kterym jsem se uz stihll dostat mam na tohle nazor, ze to je celkem bezna vec duvod "mizeni" verejne znamejch osobnosti. neco ve smyslu "nespolupracujes, nebo do konce jsi proti nam, budes odstranen". Tupac, John lennon, Kurt Gobain, Elvis prestley, samozrejme kennedy a spusta dalsich. To je to o cem mluvim, kdyz rikam "vsechno do sebe zapada, cvsechno souvisi se vsim". Ono kdyz se clovek zamysli nad moznostma takovyho cloveka ovlivnovat mysleni mas lidi, tak je to naprosto logicky, ze "oni" presne takovy lidi potrebujou. A jak jsem psal vejs, rihanna je krasnej priklad cloveka spolupracujiciho. Hledejte informace a ucte se rozlisovat pravdu od lzi, to je cely co vam k tomu muzu rict.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Jasne, Elvis zije :lol: :mavani:
Uz to nehulte.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

milosh píše:Jasne, Elvis zije :lol: :mavani:
Uz to nehulte.
pravda boli a clovek se ji brani dokud muze, chapu... btw. zesmesnovani a bagatelizovani skutecne pravdy, klasika, krasne sedáš na lep a ještě ho trousíš kolem sebe, opravdu si muzes blahoprat 8)
btw. ja uz to nejakej ten patek nehulim a od doby co mam cistou hlavu ti muzu rict, je to jeste mnohem horsi cece...
problem lidi je ze verej cemu chtej verit a to pak muze bejt pravda do oci bijici jak chce ale prosadit se nema sanci..

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Toto vlakno jsemsi precetl od zacatku a asi jsem hodne strizlivy nebo moc dobre vidim ale jsem na tom jako Ivan, taky uz jsem se v tom ztratil. Kdyztak do SZ mi napis zdroje kde cerpas - weby, noviny, osoby, rad se dozvim pravdu, v ufo verim, takze otevrenou mysl mam :wink:

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

myslim, ze vetsinu z tech nazoru jsem slysel od vyznavacu lehkych drog...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Zamčeno

Zpět na „Pokec“