shodili si WTC amíci sami?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Re: shodili si WTC amíci sami?

Příspěvek od Starlet »

Dacan píše:do tohodle se nechci míchat, fax máldr už jednou u mě byl :P
Tak teď by přišel NeviM a Kentoya, neboli Akta TF :lol:
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

NeviM píše:
Rolljoin píše:
NeviM píše:PRAVDA
když bych teda teoreticky s pár věcma co tady píšeš souhlasil... jaké je podle tebe řešení situace?
az s tema vecma budes souhlasit i prakticky, reseni uvidis sam, dokud to vidis jako teorii stejne jako dalsi, je naprosto bezpredmetny abych se tu o cokoliv dalsiho snazil, ted je rada na vas... kazdopadne jak uz tu zaznelo mnohokrat, kazdej musime zacit u sebe, par jednotlivcu nic nevyresi, to musi chtit vetsina... jinak jak uz to tak byva ve vsem, efektivni reseni problemu v zadnem pripade nemuze probehnout driv, nez pochopeni problemu. A to je to k cemu u tohodle problemu jeste zdaleka nedoslo a cemu se snazim pomoct, protoze do ty doby, nez k tomu pochopeni dojde, reseni neexistuje. Auto taky neopravis jen na zaklade toho, ze vis, ze nejezdi (tzn. zjistis problem). Nejdriv musis zjisit proc nejezdi (pochopit problem) a pak teprv ho muzes opravit (reseni problemu). Jakykoliv prohozeni tech tri fazi nefunguje. Proto nema smysl, abych Ti tu rikal reseni. A ver mi, ze az problem opravdu pochopis, reseni uvidis sam. Zatim jsi jen ve fazi, ze vis o problemu, stejne jako vetsina. A ja se snazim vas nasmerovat k opravdovym pricinam problemu, narozdil od medii a podobne. Jenom tam u tech opravdovejch pricin problem pochopite, u veci, kam vas posilaj ty media a ktery se jadra problemu netykaj, ho pochopit nemuzete. Proto vas tam posilaj, protoze nechtej abyste ho pochopili. Proto vam predhazujou obeti, abyste meli pocit ze ke nejakemu reseni problemu dochazi a nepidili se po podstate problemu sami.
Já na telku moc nečumím a jedu si spíš svoje ale spíš mi přijde že ty sám nevíš co chceš. Jasně, světu vládnou mocní (bylo to tak vždy) a krmí "nás" nesmyslama v televizi... řekl bych že to taky není nic nového žejo? Jde mi spíš o to tvoje přesvědčování lidí o tom co už dávno všichni ví. Tak mě zajímalo jestli víš jak tenhle "problém" vyřešit nebo se snažíš jen tak volat do tmy (a potom napsat ať si každý najde všechno sám). Mě by to třeba zajímalo jak můžu přispět ke zlepšení světa :D rád si nechám poradit. Myslím že ani ty řešení neznáš.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

az s tema vecma budes souhlasit i prakticky, reseni uvidis sam, dokud to vidis jako teorii stejne jako dalsi, je naprosto bezpredmetny abych se tu o cokoliv dalsiho snazil, ted je rada na vas... kazdopadne jak uz tu zaznelo mnohokrat, kazdej musime zacit u sebe, par jednotlivcu nic nevyresi, to musi chtit vetsina... jinak jak uz to tak byva ve vsem, efektivni reseni problemu v zadnem pripade nemuze probehnout driv, nez pochopeni problemu. A to je to k cemu u tohodle problemu jeste zdaleka nedoslo a cemu se snazim pomoct, protoze do ty doby, nez k tomu pochopeni dojde, reseni neexistuje. Auto taky neopravis jen na zaklade toho, ze vis, ze nejezdi (tzn. zjistis problem). Nejdriv musis zjisit proc nejezdi (pochopit problem) a pak teprv ho muzes opravit (reseni problemu). Jakykoliv prohozeni tech tri fazi nefunguje. Proto nema smysl, abych Ti tu rikal reseni. A ver mi, ze az problem opravdu pochopis, reseni uvidis sam. Zatim jsi jen ve fazi, ze vis o problemu, stejne jako vetsina. A ja se snazim vas nasmerovat k opravdovym pricinam problemu, narozdil od medii a podobne. Jenom tam u tech opravdovejch pricin problem pochopite, u veci, kam vas posilaj ty media a ktery se jadra problemu netykaj, ho pochopit nemuzete. Proto vas tam posilaj, protoze nechtej abyste ho pochopili. Proto vam predhazujou obeti, abyste meli pocit ze ke nejakemu reseni problemu dochazi a nepidili se po podstate problemu sami.[/quote]

Já na telku moc nečumím a jedu si spíš svoje ale spíš mi přijde že ty sám nevíš co chceš. Jasně, světu vládnou mocní (bylo to tak vždy) a krmí "nás" nesmyslama v televizi... řekl bych že to taky není nic nového žejo? Jde mi spíš o to tvoje přesvědčování lidí o tom co už dávno všichni ví. Tak mě zajímalo jestli víš jak tenhle "problém" vyřešit nebo se snažíš jen tak volat do tmy (a potom napsat ať si každý najde všechno sám). Mě by to třeba zajímalo jak můžu přispět ke zlepšení světa :D rád si nechám poradit. Myslím že ani ty řešení neznáš.[/quote]
To on NeviM... Možná kdyby všichni jezdili Safranem, bylo by líp :lol:
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

rejty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rejty »

Já su asi zhulený.:D
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví

sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Tak jsem si dal tu práci a ještě se mrknul, kdo že to vlastně byl a je to Jiří Boudník - http://www.linkedin.com/pub/jiri-boudnik/5/12b/961

Dokonce jsem zjistil, že byl v show Jana Krause - http://www.youtube.com/watch?v=EMNLlwmGHMU. Mrknul jsem na to a plus mínus popisuje to co jsem už psal, o něco podrobněji to pak je rozebráno ještě v článku: http://technet.idnes.cz/naraz-letadla-m ... chnika_pka

Jinak vrtěti psem je fajn, ale milý Bin Ládin chtěl skutečně rozflákat něco výrazného a tak si vybral WTC, dominantu NY. A přesně proto, co kentoya psal - aby se američani báli, že nejsou v bezpečí ani doma.

Byť věřím tomu, že chod světa do jisté míry ovlivňují různí lidé mimo vlády tak věřit tomu, že si američani sami zboří WTC je skutečně kardinální píčovina. A to jsem tu pár lidí měl za rozumnější...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Starlet píše:
Předem se omlouám za způsob vyjadřování, ale co to meleš za hov.a??
Ten článek jsem nečetl a je mi upřímně volnej, jen mě zaráží, proč nám tady cpeš nějaký konspirační teorie, jejich řešení a stavíš je do pozice problému týkajícího se bezprostředně každého z nás.
Navíc tvoje názory a hlavně jejich prezentace jsou dost "sektářský"...

Kentoya: bez komentáře, všude jsi byl a všechno víš nejlíp :rock:

Ten pán co ničí tu astru: :smich2:
bacha, pod zadním difuzorem máš štěnici a v prasečáku máte bombu
JO - Já melu hovna :respect: právě jsem díky Tobe poprvý v životě spadl smíchy ze židle :poklona: moc lidi si neumi ze sebe delat srandu tak jako ty, to se cení 8)
rolljoint píše:Mě by to třeba zajímalo jak můžu přispět ke zlepšení světa
tim ze prestanes bejt lina sobecka svine ktera si mysli ze se ji to netyka a odpovedi na vsechny svoje otazku si najdes v tech tematech v kterejch to poslednich par dni tady resime. ja uz tu tim zabil casu fakt vic nez dost a uz i nervy sem vycerpal, s neomezenym privalem dalsi a dalsi blbosti se neda bojovat dlouho. A hlavne kvuli tomu jsem to nedelal, snazil jsem se o neco, co kdyby se mi povedlo, tak bys takhle nemluvil, snažil jsem se te (a dalsi) jen a pouze presvedcit ze by bylo dobry zacit myslet mozkem a ne prdelí a tema vecma co jsem tu napsal jsem se snazil nabudit jakoukoliv jeho aktivitu, no nic, dalsi vec co se mi nepovedla, bohuzel :roll:
rolljoint píše:se snažíš volat do tmy
jo s tim s tebou musim souhlasit, přesně o to jsem se tu v tvym a spouste dalsich pripadu snazil 8)
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

kentoya

Příspěvek od kentoya »

LiberaleMiguel píše:K tem kamnum a kominu.....vis jak funguje kovarska vyhen a jakou roli tam hraje proudeni vzduchu ?
vím ale tam máš přidávané palivo na jedno místo a vzduch fouká usměrněn na dané místo kde žhavím, ale pec se netaví a komín taky ne, tam je teplo usměrněno na jedno místo stejně jako u svařování plamenem

a vím co je komínový efekt, k tomu potřebuješ průduch dole, průduch nahoře a materiál se nejvíce taví v místě zúžení kde je vyšší tlak a předává teplo okolí ve vyšší míře, proto máš kamna pod hořením horká, v místě hoření je teplota vyšší, a nejvyšší je právě přímo v kamnech u výstupu, kde se zúžuje odvětrání do komínu

ke kerosinu, kdyby se vylil do výtahové šachty, hořelo by to odspodu, ale ve výtahové šachtě ve spodních patrech nebyl zaznamenán ohěn ani ve ventilaci, tudíž tam kerosin nestekl
teoreticky i kdyby byl kerosin dávkován z uzavřené nádrže do výtahové šachty nějakým otvorem, tak v tom místě bude hořet, ale nebude tavit, tavit bude až v místě největšího zůžení (nějaké otevřené dveře) nebo průduchy na střeše, jenomže to by po určitém čase nastal výbuch oné do té doby uzavřené nádrže

kdybych i teoreticky připustil že se přehřívala výtahová šachta, a teplota přehřála nosníky okolo té šachty a ty se roztavily, i kdybych fakt se oprostil od všecho a thle bych připustil, tak jakto, že se nepřehřály lana od výtahů a ty se neutrhly

za další v roce 2001 byla přesvědčena většina američanů že to byli teroristi, v roce 2006 už jen 15%, dnes průzkum nikdo pokud vím nedělal, takže ani amíci se nenechali úplně oblbnout, a když tomu vládnímu prohlášení věří 15% amíků, tak to může být i 15% čechů

ale jinak si myslím že stačí tady v tomhle přispívat, kdo chce může hledat a kdo nechce bude stále hledat výmluvy a vyvracet všemožně co zde píšu, at tady, nebo v prezidentech, prostě kdo má hlavu s mozkem, může přemýšlet hledat, kdo tam má seno, může vyvracet na základě toho co mu media předložily a věřit jim až za hrob

to oč se tu jedná není pro zabedněné hlavy neschopné přemýšlet a hledat, je to určeno, pro ty kteří začnou přemýšlet a hledat, a i kdyby to bylo jen 5 lidí, tak od nich to bude dalších pět, až tu bude většina co bude chtít najít řešení, a zbytek zabedněnců

v těchhle tématech končím, pište si co chcete, kteří máte potřebu, ostatní můžou zatím přemýšlet
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

kentoya

Příspěvek od kentoya »

nejhůře se vyvrací zakoženěná fakta, sto let je známo že benzínový motor může pracovat se statickou kompresí 1/12, když jsem před rokem až dvěma lidem znalým z oboru, jen tak mezi řečí řekl, že lze sestrojit motor spalující benzín, se statickou kompresí 1/25 a spotřebou 5 litrů a výkonem nad 500hp, všichni se mi vysmáli do očí, ted jsem prvnímu z nich dal na papírku odkaz na slovenský motor, a nevěděl jestli se má omluvit za to že se choval jako piča

prostě neznámé je zakořeněné, vtloukané do hlavy je pravda
a to samé je tady se svobodou, s informacemi......................

tak jako jsem házel hrách na stěnu s tím motorem, házím ho ted, ale jednou přijde doba, kdy se to začne hýbat
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

ernst

Příspěvek od ernst »

ehm... rad bych se prosim podival na ten motor :-)
muzes sem dat odkaz?
Sry za OT :)
Soob 900NG B204l 136kw (zatím)

kentoya

Příspěvek od kentoya »

nemyslím to ve zlém, ale tohle je zdárný příklad toho že se nechce hledat, stačilo zadat slovenský motor kdekoliv, jak tu na foru, tak na seznamu
viewtopic.php?f=33&t=110155" onclick="window.open(this.href);return false;

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

staci chtit a podivat se na par dokumentu kde najdete autenticky svedectvi lidi o ruznejch vecech naprosto jasne hovoricich ve prospech demolicni teorie, podivat se na par studii z tech tisicu ktery na tohle tema udelali spicky v ruznejch oborech na tema toho svyho oboru kde kazdy z tech temat hovori stejne.
jen tak prvnich par otazek co me napada na vas co nejste schopny podivat se na vec i z druhy strany a aspon vyslechnout (=sami si je najit protoze to vam ve zpravach nereknou) protiargumenty a pak teprv delat zavery, ne jen podle toho jak to vidi jedna strana, to neni moc chytry uvazovani (cekal jsem u par jedincu ze takovy veci jim jsou jasny).

PROC se tam nasly jednoznacny dukazy pritomnosti termitu (kterej se pouziva na demolice bezne)
PROC i kdyz oficialni verze priznava, ze tam nemohla bejt teplota na roztaveni konstrukce ale jen deformaci, tak proc i presto tam byly cely jezera roztaveny ocele?
PROC spadlo WTC 7 naprosto pravidelne behem 6,5s celej pudorys, vsech 81 nosnejch sloupu najednou, kdyz melo udajne spadnout kvuli trapne malymu pozaru na jedny strane?
PROC pri kazdym padu tech budov litaly tunovy kusy do strany a ne jen dolu, kam by mely padat, kdyby se to zritilo samo?
PROC to byly prvni tri mrakodrapy v dejinach, ktery spadly dusledkem pozaru, kdyz pozaru mrakodrapu uz bylo hafo?
PROC si ze záznámů z vysílaček tech co tam byli ten den, na téma "tady něco bouchlo" a podobně, muzu klidne poskladat celovecerni mix?
PROC se hzhroutily vzdycky vsechny poschodi najednou a nehroutily se az vlivem narazu tech nad sebou?

uz me to neba, takovejch jsou tisice, tipnul bych si ze mi neodpovite ani na jednu z techle.... na nic jinyho nez odpovedi na tyhle otazky mineny od lidi co to myslej vazne tu reagovat nebudu

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

jenom cekam, kdy se NeviM prohlasi za vudce svetoveho odboje proti vladnouci elite, zalozi sektu a zacne nam tlacit, ze kdyz ho budem nasledovat, tak zmeni svet :lol: a Kentoya mu to odkyve jako jedine mozne reseni :lol:
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

LiberaleMiguel píše:jenom cekam, kdy se NeviM prohlasi za vudce svetoveho odboje proti vladnouci elite, zalozi sektu a zacne nam tlacit, ze kdyz ho budem nasledovat, tak zmeni svet :lol: a Kentoya mu to odkyve jako jedine mozne reseni :lol:
opravdu ti tohle prijde po mym poslednim postu jako reakce adekvatní tvoru co má mozek? ty evidentne nevyhody skutecny demokracie (treba odpovednost za svoje slova, nutnost pouzivat mozek atd.) opravdu neustojis, takze si zustan dal tvorem bez mozku a necinne si pockej na totalitu kde se nebudes muset rozhodovat prakticky o nicem, to ti bude vyhovovat, bejt tebou tak zkusim severni koreu, tam se ti bude libit, tam jsou odprosteny od nutnosti premejslet u rozhodovani se u hodne zakladnich veci, tak sup a vem par lidi sebou 8)
btw. tvuj dopravni prostredek muzes cestou prodat u sousedů (v zemi svyho vzniku by melo mit nejvetsi hodnotu), pac tam v severni ho potrebovat nebudes :lol:

EDIT: co se musi nechat je tvuj smysl pro humor, takhle mentalni narazky od jednoho z vseobecne uznavanych mistnich dementu (LiberalMiguel, abys nemusel hledat dalsi informace) na jednoho z vseobecne uznavanych mistnich automobilovych guru (zase ti to ulehcim, jde o kentoyu) ve me vyvolavaji opravdu velky zachvat skodolibeho smichu 8)

EDIT 2: az ted jsem si vsim ty hlasky v tvym podpise :D :D :D díky, fakt jsi mě začal bavit, koreu beru zpět, zustan tu, bez tebe tu bude o dost vetsi nuda 8)

LiberaleMiguel

to že někdo je automobilový guru z něho dělá experta na konspirační teorie a rozdělení moci ve světě :? odkdy ? :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=0gKBCvum ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false; 19:40 vážně, ti příjde, že se poschodí zhroutily všechny najednou a ne vlivem nárazu horních pater ?
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ono tohle všechno je krásný. Osobně jsem viděl pár dokumentů a přečtl pár teorií a taky mi přišlo krajně nepravděpodobný, že by to bylo tak, jak nám pověděla média. Nicméně těch videí, dokumentů proč se to stalo právě tak, jak média řekla a naopak spoustu dokumentů, že to bylo úplně jinak je na internetu takový množství a navíc si všechny naprosto protiřečí, že by mě zajímalo, z čeho má normální člověk vyvodit závěr. Tím nemyslím zrovna tenhle případ, ale obecně všechny podezřelé události. Těch informací je tolik, že člověk nemá šanci poznat co je fake a co je pravda. Když už se rozhodnete, že věříte právě jedné straně, objeví se další informace, kterou jste předtím neviděli a můžete začít znova... V tomhle případě jsem se nakonec rozhodl věřit tomu, že pád nebyl jen tak a tak by mě tedy zajímalo z jakého důvodu a kdo tomu pomohl? Na druhou stranu i když všechno nastudujete a pochopíte, že věci jsou jinak než je média prezentují, nemyslím si že člověk uvidí nějaký normální řešení. I kdyby tady Nevim přesvědčil půl TF, co dál? Jaký jsou ty řešení. Napsat že člověk musí hledat a řešení uvidí sám je totální hovadina...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Juraj

Příspěvek od Juraj »

myslím ze jako člověk se zkouškami a hromadou dalších oprávnění a školení na demolici staveb bych zde mohl rozvést celkem obsáhlou diskuzi na tohle téma.. otázkou zní ale proč? aby za 5 let vznikl zákon podobný tomu na popírání holokaustu a stejně o tom nikdo nesměl mluvit? takže asi nějak tak.

jen ve zkratce...

-ani palivo z letadla které očividně při nárazu vyhoří ve vzduchu ("ohnivý hřib kolem místa nárazu") by v žádném případě nedokázalo narušit azbestem pokrytou konstrukci vnitřních sloupů! tedy pokud nejsou z kartonu

- pád budovy odpovídá volnému pádu a rychlosti kdy padá budova u které jsou dopředu odpalovány nosné části spodních pater takový postup je proto aby budova padala rovně dolů popřípadě předem vypočítaným směrem. pokud bude budova padat vahou co je nad ní bude padat jako domečk z karet (třeba špatně spočítaná demolice) takže bude padat trhavě!

- zbytky a sutiny jasně vykazují známky použití trhavin které jsme dříve vídal dnes a deně takže je s jistotou poznám i z fotografie... bohužel ani takto pevnou ocel nelze "strihnout" náloží jen tak... musí se načasovat přednálož složená z třeskaviny, trhaviny a potom něčeho co vám urychlí tavení oceli tzn například hojně využívaný Termit. následuje "střihová" detonace která nosník rozdělí... nosník pak vypadá jako by byl říznutý autogenem.

Na závěr bych chtěl říct že nevím kdo a proř WTC shodil ale vím na 100% že to nebyl důsledek nárazu letadla, takže buď Američané v tom mají prsty sami jako Fuhrer pri utoku na vlastni vysilac na polskem uzemi a nebo Amici proste nedokazi priznat pochybeni bezpecnosti ze se jim ve WTC cirka mesic az dva (tak nejak by parte profiku trvalo rozmistit predem propocitany demolicni system) pohybovali teroristi :-)

nasel jsem jednu fotku ze sutin... v pozadí nepopiratelné důsledky použití náloží...

a trochu uciva: http://cs.wikipedia.org/wiki/Termit_(chemie" onclick="window.open(this.href);return false;)
Přílohy
WTC.jpg
WTC.jpg (51.62 KiB) Zobrazeno 1832 x
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."

Beaver

Příspěvek od Beaver »

NeviM píše: PROC se tam nasly jednoznacny dukazy pritomnosti termitu (kterej se pouziva na demolice bezne)
PROC i kdyz oficialni verze priznava, ze tam nemohla bejt teplota na roztaveni konstrukce ale jen deformaci, tak proc i presto tam byly cely jezera roztaveny ocele?
PROC spadlo WTC 7 naprosto pravidelne behem 6,5s celej pudorys, vsech 81 nosnejch sloupu najednou, kdyz melo udajne spadnout kvuli trapne malymu pozaru na jedny strane?
PROC pri kazdym padu tech budov litaly tunovy kusy do strany a ne jen dolu, kam by mely padat, kdyby se to zritilo samo?
PROC to byly prvni tri mrakodrapy v dejinach, ktery spadly dusledkem pozaru, kdyz pozaru mrakodrapu uz bylo hafo?
PROC si ze záznámů z vysílaček tech co tam byli ten den, na téma "tady něco bouchlo" a podobně, muzu klidne poskladat celovecerni mix?
PROC se hzhroutily vzdycky vsechny poschodi najednou a nehroutily se az vlivem narazu tech nad sebou?

uz me to neba, takovejch jsou tisice, tipnul bych si ze mi neodpovite ani na jednu z techle.... na nic jinyho nez odpovedi na tyhle otazky mineny od lidi co to myslej vazne tu reagovat nebudu
OMG, tak naposled...

Žádné JEDNOZNAČNÉ důkazy o termitu se nikdy nenašly, na troskách bylo tu a tam stopové množství, což není překvapující, protože jeho složky se nachází ve všem možném, z čeho WTC bylo a nebo co obsahovalo (síru např. obsahovaly lehké nenosné příčky, titan byl v letadle a v bavách, atd.). Při demolici by se toho muselo dochovat víc plus by musely být adekvátně poškozené prvky konstrukce a to nebyly.

ŽÁDNÉ jezera roztavené ocele tam nikde nikdy nebyly ani nejsou. Konspirátoři rádi argumentují nějakým videem, kde teče roztavený kov z baráku. Leč je to hliník, který se taví při mnohem nižší teplotě a pocházel samozřejmě z trupu letadla, navíc se tento jev objevil jen na jedné budově, kde zřejmě došlo k nahromadění trosek na jednom místě.

WTC7 dostalo tvrdě na prdel od padajících trosek a budova byla značně poškozená, to oslabilo konstrukci - požár ji jen dorazil. I WTC7 mělo netypickou konstrukci, hlavní nosníky byly tři a oheň jim snížil únost - hořelo i uvnitř budovy, protože jako backup tam bylo rozmístěných několik dýzlgenerátorů a logicky i nádrže nafty. Těch 81 sloupů co zmiňuješ nebyla vysloveně hlavní nosná konstrukce. Nejvíc poškozený nosník to pak nevydržel a lehnul, je to vidět i na záběrech pádu, zbytek váhy se roznesl na další dva, ale ty oslabné ohněm se postupně zhroutily taky - což to video ukazuje taky, zbytek budovy na chvilku zaváha a pak lehne když ztratí oporu.

Do stran padaly trosky kvůli naprosto běžným zákonům fyziky - ono se totiž zřítilo X pater nad místem požáru a pak to drtilo všechno pod sebou, takže se trosky obvodového pláště rozevíraly jako květina. Při řízené demolici budovy explozí odstřílíš všechny nosné prvky a potom se to skutečně jen úhledně složí na jedno místo.

Otázka proč spadly tyhle mrakodrapy vlivem požáru už jsem ti zodpověděl - u věží WTC to bylo dánem konstrukcí a fakem, že to ty letadla poslaly do budov natvrdo a přímo, WTC7 bylo velmi rozbité a požár nebyl jediná příčina. Takové podmínky jinde nenastaly.

Hovory z vysílaček nejsou nic divného, spousta těch policajtů, hasičů a dalších lidí neměla hned všechny informace co a jak se stalo, proto tam padají různý zajímavý hovory. Během požáru navíc tu a tam něco prásklo, nebo došlo k praskání konstrukce a to bylo mylně zaměňováno za nálože.

Poslední otázku nechápu... Podle videí se záznamem pádů trvá jižní věži asi 15 sekund, než se zřítí, severní věži asi 22 sekund (spočítej si to klidně sám, videí máš na TyTrubko mrtě). Pokud bys skládal všechny patra najednou jak tvrdíš, trvalo by to pod deset sekund (vzhledem k výši budov přes 400 metrů a gravitaci). A to se nestalo (přitom paradoxně sami konspirátoři tvrdili, že věže spadly během 9 sekund i když záběry ukazují něco jiného... netuším, kde k tomu došli).

Takže se ti omlouvám, že jsem tě zklamal a zodpověděl ti VŠECHNY otázky... Ještě než na mě přijdeš znovu s náložema v budově - někde se tuším poukazuje na jakousi explozi, co před pádem budovy vyrazí okna a bere se to jako důkaz demolice. Není to pravda, výbuch nastane až během pádu a je logicky na patře, kde začíná výtahová šachta (výtahy nebyly odshora dolů (nebo aspoň ne všechny) ale některé začínaly až ve vyšších patrech, což je u vysokých budov celkem normální kvůli rozdělení provozu a snížená čekací doby na výtah) - exploze je důsledek pádu, kdy tlak před sebou žene tlakovou vlnu a oheň šachtou až do haly a tam vyrazí ven, projde skrz open space a vysklí to zmiňované okno. To samé bylo pozorováno u spodku budovy, tj. zdánlivý výbuch.

Tyhle debaty mě skutečně unavujou, lidi co nemají sebemenší vzdělání ohledně staveb a nikdy nepočítali mimostředně nebo dostedně tlačené konstrukce, výztuže do betonu, maximální průhyby nosníků apod. se mrknou na pár konspiračních teorií a hned mají jasno, že to přece kurva zbourali sami američani, protože tady ten člověk říká, že tam něco bouchlo a prej to nemohlo jen tak spadnou, když do toho jen ťukl boing a trošku tam hořelo pár papírů...

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Juraj píše:nasel jsem jednu fotku ze sutin... v pozadí nepopiratelné důsledky použití náloží...
Ty vole, další takovej - víš vůbec, že ta fotka byla pořízená až po odklizení trosek a že to je jeden ze sloupů, co tam trčel a v rámci úklidu ho takhle šikmo říznuli kvůli odstranění ? Tady máš video z úklidových prací, kde ukazuje, že jim zbývá ještě tři další uříznout: http://www.youtube.com/watch?v=LJyBuANVkQ4

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Conspirators gonna conspirate. :D A třeba se poserte, ale já jsem taky toho názoru, že jim to složila banda špínavejch arabášů z díry. Amerika totiž tak dlouho vyhlížela druhýho Goliáše, až jí sundal David a ještě k tomu zezadu. :wink: A některý ty teorie zastánců konspirace ze strany USA/Bilderbergu/UFO nekdo kdo to vlastně podle vás udělal, jsou vážně dost hurvínkovský.

Jinak docela hezkej dokument odpovídající trochu obsáhleji na některý otázky co tu padly je ke stažení tady. Nezásadnější je tam asi ta část s výbušninama. Obzvlášť pro ty, co teď asi poprvé v život uvidí, jak vypadá budova kterou chce někdo odpálit náložema. Stejně tak se tam baví o termitu nebo pádu WTC7.
✠Luftwaffle✠

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Pánové, a holocaust je taky uměle vytvořená fikce, aby to udržovalo lidstvo ve strachu? Fotografie z koncentračních táborů jsou vytvořeny v ateliérech (podobně jako ve filmu Vrtěti psem)? Jak vidno, lze zpochybnit úplně všechno a není v lidských silách vyhledat a zjistit 100 % informací o všem, co se na světě děje. Kolega NeviM (následován kentoyou) zde na foru diskutuje způsobem, se kterým jsem se naposledy setkal u skupiny náboženských fanatiků - "však vy jednou všichni uvidíte", "pravda se jednou ukáže a vy mi dáte za pravdu" apod.

Pojďme se raději bavit o autech, toto vám evidentně nejde... ;)

romko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romko »

Jestli ona snaha nenechat ze sebe systémem dělat vola, nevyvolá u okolí zdání, že ze sebe jedinec udělá vola sám.

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Založil bych konspirační forum, v čechách myslim, že ještě neni. Jinak nějak mi to tady zaíná zavánět sektařstvím. Když půjdeme do důsledku, kdo z vás Nevime a Kentoyo je stavební inženýr, chemik atd? Vy jste si jenom vybrali verzi, které chcete věřit, jelikož to, že tak vyšly výsledky analýz může bejt stejnej komplot, jako naopak atd atd...
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

LiberaleMiguel

Beaver píše:
Juraj píše:nasel jsem jednu fotku ze sutin... v pozadí nepopiratelné důsledky použití náloží...
Ty vole, další takovej - víš vůbec, že ta fotka byla pořízená až po odklizení trosek a že to je jeden ze sloupů, co tam trčel a v rámci úklidu ho takhle šikmo říznuli kvůli odstranění ? Tady máš video z úklidových prací, kde ukazuje, že jim zbývá ještě tři další uříznout: http://www.youtube.com/watch?v=LJyBuANVkQ4
napadlo mě to hned jak jsem tu fotku viděl, že to je beztak foto už z odklízení trosek :-) ale když se to konspirátorům hodí do krámu, tak i tomu dají klidně popisek "důkaz použití termita" :D
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

LiberaleMiguel píše:
Beaver píše:
napadlo mě to hned jak jsem tu fotku viděl, že to je beztak foto už z odklízení trosek :-) ale když se to konspirátorům hodí do krámu, tak i tomu dají klidně popisek "důkaz použití termita" :D

navíc v dnešní době je to pro slušnýho grafika práce na dvě minuty
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi »

někdo věří někdo ne...tak jako tak USA jen všude šíří války a zlo a vždy to svede na někoho jiného,někde na oko humanitarni pomoc ale v reálu ti zmrdi vraždí nevinné lidi,děti a tráví lidi potravinama z hoven a týká se to celého světu....teorie s výtahovou šachtou by byl i tak nesmys,v tak vekých budovách není šachta od spodu navrch ale je tam víc rozdělených do sekcí(1-20patro 20-40 atd)...,žádný komín a ten kdo věří že to spadlo díky letadlům tak je fakt vymytý mozek z TV hovna....

kentoya

Příspěvek od kentoya »

hoší řešte si co chcete, i kdybych uvěřil úplně všemu co píše vláda, nemůžu uvěřit několika věcem
první, nenašla se ani jedna černá skřínka, teoreticky možné - krajně nepravděpodobné
našel se neporušený pas jednoho z atentátníků, ještě že ti arabové mají nehořlavé pasy
a perlička na závěr, 9 z únosců kteří v letadlech byli a v letěli do budov stále žijí, ještě že ti arabové vynalezli teleport
a když se podíváte na fotky po pádu, tak jsou tam ty vaše rozteklý nosníky, přesně uřezaný pod uhlem 45 stupnů, a to lze plamenem, řezem, odstřelením, nikoluv sesutím budovy

takže i když pominu cokoliv z toho o čem se tu hádá, tak tohle nelze nijak vysvětlit

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Beaver píše:
NeviM píše: PROC se tam nasly jednoznacny dukazy pritomnosti termitu (kterej se pouziva na demolice bezne)

OMG, tak naposled...

Žádné JEDNOZNAČNÉ důkazy o termitu se nikdy nenašly, na troskách bylo tu a tam stopové množství, což není překvapující, protože jeho složky se nachází ve všem možném, z čeho WTC bylo a nebo co obsahovalo (síru např. obsahovaly lehké nenosné příčky, titan byl v letadle a v bavách, atd.). Při demolici by se toho muselo dochovat víc plus by musely být adekvátně poškozené prvky konstrukce a to nebyly.

ŽÁDNÉ jezera roztavené ocele tam nikde nikdy nebyly ani nejsou. Konspirátoři rádi argumentují nějakým videem, kde teče roztavený kov z baráku. Leč je to hliník, který se taví při mnohem nižší teplotě a pocházel samozřejmě z trupu letadla, navíc se tento jev objevil jen na jedné budově, kde zřejmě došlo k nahromadění trosek na jednom místě.

WTC7 dostalo tvrdě na prdel od padajících trosek a budova byla značně poškozená, to oslabilo konstrukci - požár ji jen dorazil. I WTC7 mělo netypickou konstrukci, hlavní nosníky byly tři a oheň jim snížil únost - hořelo i uvnitř budovy, protože jako backup tam bylo rozmístěných několik dýzlgenerátorů a logicky i nádrže nafty. Těch 81 sloupů co zmiňuješ nebyla vysloveně hlavní nosná konstrukce. Nejvíc poškozený nosník to pak nevydržel a lehnul, je to vidět i na záběrech pádu, zbytek váhy se roznesl na další dva, ale ty oslabné ohněm se postupně zhroutily taky - což to video ukazuje taky, zbytek budovy na chvilku zaváha a pak lehne když ztratí oporu.

Do stran padaly trosky kvůli naprosto běžným zákonům fyziky - ono se totiž zřítilo X pater nad místem požáru a pak to drtilo všechno pod sebou, takže se trosky obvodového pláště rozevíraly jako květina. Při řízené demolici budovy explozí odstřílíš všechny nosné prvky a potom se to skutečně jen úhledně složí na jedno místo.

Otázka proč spadly tyhle mrakodrapy vlivem požáru už jsem ti zodpověděl - u věží WTC to bylo dánem konstrukcí a fakem, že to ty letadla poslaly do budov natvrdo a přímo, WTC7 bylo velmi rozbité a požár nebyl jediná příčina. Takové podmínky jinde nenastaly.

Hovory z vysílaček nejsou nic divného, spousta těch policajtů, hasičů a dalších lidí neměla hned všechny informace co a jak se stalo, proto tam padají různý zajímavý hovory. Během požáru navíc tu a tam něco prásklo, nebo došlo k praskání konstrukce a to bylo mylně zaměňováno za nálože.

Poslední otázku nechápu... Podle videí se záznamem pádů trvá jižní věži asi 15 sekund, než se zřítí, severní věži asi 22 sekund (spočítej si to klidně sám, videí máš na TyTrubko mrtě). Pokud bys skládal všechny patra najednou jak tvrdíš, trvalo by to pod deset sekund (vzhledem k výši budov přes 400 metrů a gravitaci). A to se nestalo (přitom paradoxně sami konspirátoři tvrdili, že věže spadly během 9 sekund i když záběry ukazují něco jiného... netuším, kde k tomu došli).

Takže se ti omlouvám, že jsem tě zklamal a zodpověděl ti VŠECHNY otázky... Ještě než na mě přijdeš znovu s náložema v budově - někde se tuším poukazuje na jakousi explozi, co před pádem budovy vyrazí okna a bere se to jako důkaz demolice. Není to pravda, výbuch nastane až během pádu a je logicky na patře, kde začíná výtahová šachta (výtahy nebyly odshora dolů (nebo aspoň ne všechny) ale některé začínaly až ve vyšších patrech, což je u vysokých budov celkem normální kvůli rozdělení provozu a snížená čekací doby na výtah) - exploze je důsledek pádu, kdy tlak před sebou žene tlakovou vlnu a oheň šachtou až do haly a tam vyrazí ven, projde skrz open space a vysklí to zmiňované okno. To samé bylo pozorováno u spodku budovy, tj. zdánlivý výbuch.

Tyhle debaty mě skutečně unavujou, lidi co nemají sebemenší vzdělání ohledně staveb a nikdy nepočítali mimostředně nebo dostedně tlačené konstrukce, výztuže do betonu, maximální průhyby nosníků apod. se mrknou na pár konspiračních teorií a hned mají jasno, že to přece kurva zbourali sami američani, protože tady ten člověk říká, že tam něco bouchlo a prej to nemohlo jen tak spadnou, když do toho jen ťukl boing a trošku tam hořelo pár papírů...
omg taky naposled
ad 1, ta fotka co je nad tvým příspěvkem je jasný důkaz, takhle nelze žádným z tvých střihů a výpočtů dostat tento tvar
ad 2, tím lépe že se nenašla roztavená ocel, protože přesně tím jsi argumentoval, že se roztavily nosníky a proto to spadlo
ad 3 wtc7 je jiná kapitola, nepotřebuji zařazovat třetí budovu
ad 4 a to je přesně palačinkový efekt, spočítaný prof němcem, kde se nejdená o žádnou konspiraci, pouze matematický výpočet, že přitom jak to ted popisuješ, by doba pádu byla o cca 3 sec delší
ad 5 neodpověděl jsi ani na jednu, jen sem dáváš své hypotézy, jdi na vysokou školu za němcem a obhaj svůj názor, nikomu se to nepodařilo, budeš první, a nebav se o konspiracích, bav se jen o pádu, že to neumí spočítat celá vysoká škola, jen ty to umíš

a k poslednímu já se nebavím o konspiračních teoriích, ty jsou mi u řitě, kdo to shodil a proč, já se bavím o výpočtech odborníků, kteří počítat umí, a spočítali a nemají sebemenší potřebu, obhajovat jednu nebo druhou stranu, šlo jim jen o výpočet, a každý rozumný si může udělat závěr sám

a navíc budova byla konstruovaná, podle někde na netu postnutých dokladů, aby nespadla při tvém tuknutí boeingu

prostě věříš amíkům, já věřím matematice a výpočtům prof němce

kentoya

Příspěvek od kentoya »

LiberaleMiguel píše:to že někdo je automobilový guru z něho dělá experta na konspirační teorie a rozdělení moci ve světě :? odkdy ? :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=0gKBCvum ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false; 19:40 vážně, ti příjde, že se poschodí zhroutily všechny najednou a ne vlivem nárazu horních pater ?
a že je někdo liberale miguel, který je celému foru pro prdel, tě opravnuje k čemu, aby jsi svou blbost šířil po celém netu?

až někoho z tvých známých zavřou za cokoliv jen proto, že jdeš proti vládě, až z tebe udělají narkomana, přesto, že jsi nikdy drogu nepožil, jen proto že jsi nepohodlný, tak ti teprve dojde, že by jsi měl začít myslet hlavou a ne kolenem

Beaver

Příspěvek od Beaver »

kentoyo, fakt mě neser - fotka nosníku říznutá pod úhlem 45 stupňů je JAK UŽ JSEM PSAL Z DOBY BĚHEM/PO ODKLÍZENÍ TROSEK, jedná se o sloup obvodového pláště ve spodní části budovy, který byl odříznut během úklidu (jde o jeden z těch, co zůstaly trčet po pádu budovy). Pokud jsem někde psal, že se nosníky roztavily, tak se omlouvám za špatnou formulaci, nosníky se neroztavily, ale ztratily únosnost, takže žádnej placatej nosník se zatuhlou louží kovu na konci nenajdeš (což jaksi je problém i pro konspirátory, neb to vyvrací použití toho termitu).

Co se týká výpočtů a přesného 3D modelu, tak se obrať na zmiňovaného Jiřího Boudníka. Já zatím dojdu v mezičase vrátit na stavárnu papíry s odůvodněním, že mi na Tuning Foru vysvětlili, že tomu nerozumím.

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Já teda věřim neoficiální verzi a docela sem zděšenej kolik lidí kolem mě pomalu ani jiná alternativa nenapadá. Prostě věří tomu co jim už 11 let pravidelně sypou do hlavy média a jsou ok. Jasně, už je to dlouho ale tady jde o princip. Jestli si někdo myslí že by amící nebyli schopni zabít přes 3000 svých lidí, tak já jsem si jistý že by to udělali bez mrknutí oka protože vládnoucí elitě je lidský život ukradený a jejich zájmy byly silnější. Moc dobře se jim hodilo že mohla amerika začít zbrojit, angažovat se v Afgánistánu a hlavně se celosvětově začalo šlapat po lidských právech a svobodě ve jménu "boje proti terorismu" protože lidi co mají strach se dají velice snadno manipulovat a o to šlo. Myslim že nezvratnym důkazem týhle zinscenovaný frašky je pád budovy 7 která se zřítila jak domeček z karet kvůli pár lokálním požárům. Asi se někomu moc dobře hodilo zničení těch archivů které v budově byli. A útoku na Pentagon skoro ani netřeba mluvit. Jak vyznavači oficiální teorie vysvětlí že dopravní letadlo řízené teroristou který se učil lítat na Cessně a pravděpodobně v něm seděl poprvé v životě letí doslová pár metrů nad zemí aby mohlo nabourat do zdi Pentagonu. Podle fotek nárazu byla v Pentagonu několik metrů široká díra což by sice odpovídalo trupu letadla ale jaksi po stranách chyběly stopy nárazu křídel ve kterých jsou nádrže a hlavně motorů které jsou na celém letadlu to nějtěžší. Takže další záhada.

Nejvíc mě sere když se někde na diskuzi objeví příznivce "konspirační" teorie a ostatní se do něj hned pustí pomalu jak když je to mentálně postižený jedinec jak ho jako muže vubec něco takovýho napadnout, vždyť přece na Nově řikali že to byli zlí teroristi a v MF Dnes to taky psali a tyhle média jsou přece nezávislá a píšou jen pravdu a Američani jsou hodný a jde jim o dobro světa...

Opravdu nedokážete věřit alternativní teorii a nebo jí nechcete věřit?

Zamčeno

Zpět na „Pokec“