problem s frekvenci DDR2
Moderátor: Rudi
problem s frekvenci DDR2
v kompech jsem jeste vetsi lama nez v jinejch vecech, tak to tak berte prosim, potreboval bych poradit, proc mi bezej RAMky jen na 133MHz, kdyz podporujou mnohem vic a deska taky... je to docela zasadni problem, komp je skoro nepouzitelnej vcera se mi dokonce sekal winamp jen treba pri rolovani po strankach na netu. V pripade potreby si reknete o doplnujici informace, zjistim snad cokoliv a predem diky za jakoukoliv pomoc
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Re: problem s frekvenci DDR2
kolik udává výrobe max paměť?
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
kolik tam mas modulu? neni jeden z tech modulu prave tech 133? protoze pote by se ostatni moduly podtaktovaly... kdyztak hod fotky tech modulu..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
tam je akorat bordel v oznacenich... u Intelu se prenasi data vicekrat za jeden cyklus.. tzn musis tu frekvenci vynasobit..
http://cs.wikipedia.org/wiki/DDR2
takze mas nejspis DDR2-533 a problem sekani winampu apod je nekde jinde... koukni se na vyuziti procesoru (jestli nejaky ukol ho nevyuziva na 100% treba)...
http://cs.wikipedia.org/wiki/DDR2
takze mas nejspis DDR2-533 a problem sekani winampu apod je nekde jinde... koukni se na vyuziti procesoru (jestli nejaky ukol ho nevyuziva na 100% treba)...
Tigra C20LET@180kW
no mam tam dva a je pravda, ze nejsou uplne stejny, ale porad oba maj o dost vetsi tu frekvenci, podle toho co je na nich napsany. Ja to vyfotim a tu desku taky a jeste info z CPU-Z hodim sem jakmile budu mit behem odpoledne chvilku. Vyuziti procesoru jsem taky sledoval a krome takovejch tech chvilek "kdy toho chci po kompu moc" mi prijde v poradku, i kdyz parkrat se mi stalo, ze to litalo treba mezi 80- 100% procentama, tak nejak podle me bezduvodne. Jinak jsem (nejen) kvuli tomu preinstaloval i windowsy (a musim znovu, tyhle jsou njaky divny) a porad stejny. Ani v BIOSU zadny nastaveni, jak mi taky nekdo radil. Jinak treba videa na TyTrubko, i kdyz nacitat se stihaj s prehledem, tak se taky sekaj. Hodim co nejdriv to dodatecny info, jinak zatim diky
BTW. ma nejakej smysl, abych zkusil ten jeden vyhodit, jestli se neco stane s tou frekcenci, kdyz uz to budu rozdelavat kvuli foceni (jinak je to 512MB+512MB a procesor celeron asi 2,6GHz a deska nejaka posahana, zjistim)?
BTW. ma nejakej smysl, abych zkusil ten jeden vyhodit, jestli se neco stane s tou frekcenci, kdyz uz to budu rozdelavat kvuli foceni (jinak je to 512MB+512MB a procesor celeron asi 2,6GHz a deska nejaka posahana, zjistim)?
no zas na jednu stranu co bys chtel od stareho krapu.. kdyz kazda verze SW je narokove rozezranejsi a rozezranejsi.... ps, udelal bych test disku, test ram.... vycistil chladice na procesu, graficke karte a nic se nestane, kdyz vycistis zdroj... dale bych provedl napr burn-in test...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
no tak je to komp na chalupu, od kteryho nechci nic vic, nez aby zvladal Chrome vcetne videí (ale klidne prejdu na operu kdyz to pomuze, vim ze chrome si jede s kazdou dalsi kartou dalsi proces), winamp a sem tam si neco prehrat v KM playeru, to je zrhruba vsechno. Ale jestli v dnesni dobe ani na to nestaci, tak se neda svitit a poresim nejakou o trochu mensi sunku no. Jdu to teda vypnout a kouknout na ty pameti, jestli to teda neni v poradku, vzhledem k tomu, co pise Lio666 a uvidime jestli vymyslite nejaky reseni ktery sam zvladnu vyresit jinak HW jsem docela nedavno cistil, ja tam prave daval ty pameti misto puvodnich 2x256, protoze jsem predtim myslel, ze jich je proste malo a proto je to takovej shit.
Tak ta frekvence je v pořádku, je to přesně jak psal Lio666. A problem mam prej v pomalym disku, na kterym mam system. Takže přehodit system na rychlejší disk, tenhle vyrazit a mělo by být po problémech Tak díky všem