Nehody,vraždy a ostatní tragedie..
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Nehody,vraždy a ostatní tragedie..
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/v ... licie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a další dostávám se k tomu že se V UL jako všude kšeftuje s řidičáky a tak...za prispěvky si v PO postavili novej dům a tak...Je mi z toho smutno no
a další dostávám se k tomu že se V UL jako všude kšeftuje s řidičáky a tak...za prispěvky si v PO postavili novej dům a tak...Je mi z toho smutno no
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
Ještě k tomu rally
http://soundcloud.com/dj-ondra-albrecht ... hovor-cely" onclick="window.open(this.href);return false;
http://soundcloud.com/dj-ondra-albrecht ... hovor-cely" onclick="window.open(this.href);return false;
KEHO rennsport
http://www.drsnysvet.cz/pribeh-jednoho-vojaka/" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
MartyCZe: Na parkovišti u Bohemky vybíraj prachy dobrý pacienti.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
O tom si můžeš myslet co chceš to ti nevyvracím. Kamarad tam dělal jako záskok za toho staryho co tam pořád stojí a taky má svůj názor na lidi co tam parkujiTomasUL píše:MartyCZe: Na parkovišti u Bohemky vybíraj prachy dobrý pacienti.
rejty: O tom že se tu řidičaky "prodavaj" se ví už dávno. V DISKu to je běžná záležitost, už jenom ty rychlokurzy co se tam konaji (papiry za tyden bez problemu), komisař se jen přijede podivat, pokeca a zase zmizi
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
A proto mně prostě tenhle zmrdanej systém prostě sere.....Od nevinného kluka, který je důsledek leváctví ve společnosti, přes to že hromádka zkurvenců krade a myslí si že jsou nadbozi. Myslim to ale asi celosvětově, prostě problém celé společnosti a Evropy a celého zřízení..... Demokracie není demokracie... mno nic...mohl se tady pak s někým rozhádat.......
Zjednodušeně....: " Tento způsob demokracie, zdá se se mi poněkud nešťastným."
Zjednodušeně....: " Tento způsob demokracie, zdá se se mi poněkud nešťastným."
MartyCZe: Máš to s tím Diskem nějak podložený? Nebo jedna panna povídala? Jirku Petružálka znám už dost dlouho.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Ano mam to podloženy a tři z mych kamaradu kvuli Disku měli i pruser když dělali papiry, protože jim nechtěli uznat karty. A to nemluvim o tom že instruktoři tam na to totalně serou. Nebudu tu zbytečně rozvádět OT každopádně co jsem viděl a co mi řikali instruktoři z ostatních autoškol a jeden normální komisař, který na úřadě je tak mi to stačí.TomasUL píše:MartyCZe: Máš to s tím Diskem nějak podložený? Nebo jedna panna povídala? Jirku Petružálka znám už dost dlouho.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
MartyCZe píše:Ano mam to podloženy a tři z mych kamaradu kvuli Disku měli i pruser když dělali papiry, protože jim nechtěli uznat karty. A to nemluvim o tom že instruktoři tam na to totalně serou. Nebudu tu zbytečně rozvádět OT každopádně co jsem viděl a co mi řikali instruktoři z ostatních autoškol a jeden normální komisař, který na úřadě je tak mi to stačí.TomasUL píše:MartyCZe: Máš to s tím Diskem nějak podložený? Nebo jedna panna povídala? Jirku Petružálka znám už dost dlouho.
autoškola DISK....NO coment. tam by měli udělat Šťáru... a toho je prostě víc:D.
to nééé kde pak vemu papíry na E-čko?
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
http://www.mdr.de/thueringen-journal/un ... d99c0.html" onclick="window.open(this.href);return false; když nehody, tak pořádný, jak za simíra
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
to video jsem zkouknul s otevrenou hubou, neuveritelna vule, chut zit. takovym lidem bych daval vysluhu, ne urednikum v kanclech.Globus píše:http://www.drsnysvet.cz/pribeh-jednoho-vojaka/
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
A i přes to co všechno ty kluci dělaj /nemyslim jen EOD/ tak se najdou tupci pro který jsou to žoldáci, vrazi, bezmozci a podobnej osud si zasloužej....
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
U Kolína havaroval armádní bitevník L-159, pilota nalezli v troskách mrtvého
Tenhle bohužel takový štestí neměl
Tenhle bohužel takový štestí neměl
✠Luftwaffle✠
Jéé ja se spletl, na tom opravdu nic tragického není. Není tu někde téma o takových "věcech" ?hattori_hanzo píše:Co je na tom za tragédii?
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
Hattori: no, nevim. Asi bych byl radši ten pilot než ten EODeťák
tak to každopádně
ale jako co se tech restituci tyce tak to bude asi dobrej tunel zase
když nebudu mluvit o tom, ze zadny cirkve nemaj mit co žádny majetky, když nic neprodukujou, jenom lži a nenávist, podle me...
EDIT: ...a hromadeni majetku na techto zakladech
Naposledy upravil(a) NeviM dne 23 lis 2012 02:27, celkem upraveno 1 x.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
církvím nic nedávat za celou dobu co je tu mame si nahrabaly majetku a kolik lidí díky nim skončilo pod drnem
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Asi takhle...
Globus: krásně výstižný ... jsem rád že se přeci jen v ledasčem shodnem
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Co je? Chces snad rict ze s cirkevni prost....teda restituci souhlasis?
děte s tím vším do pr** jinýho tématu
.....::::Š110R::::......74
to nepatrilo tobe ty drocko blaznivaGlobus píše:Co je? Chces snad rict ze s cirkevni prost....teda restituci souhlasis?
Asi 2,5km od mého baráku: http://tn.nova.cz/zpravy/galerie/smrtel ... ibcic.html" onclick="window.open(this.href);return false; Tenhle úsek je dlouhý asi 5km a není to první smrtelná nehoda, co se tu stala.
Středočeští záchranáři a hasiči vyjeli dnes po půlnoci k nehodě u obce Libčice nad Vltavou. Řidič osobního auta značky Peugeot zde sjel na rovném úseku ze silnice a narazil do stromu.
O život přišla jeho devatenáctiletá spolujezdkyně, pro kterou mohli zasahující doktoři zavolat již pouze pohřební službu... Těžce zraněného řidiče (40) pak přepravil vrtulník do nemocnice. V tomto případě šlo patrně o neuzpůsobení rychlosti stavu zrádné, kluzké vozovky.
To je cesta smerem od uholicek ne? Tam je to hnus
Nene, tohle je cesta z Libčic na Kralupy. Nevím, jestli to tu znáš, ale když se vyjedou serpentiny(jak je tam hřbitov), tak nahoře po cca 1km je odbočka na polní cestu a naproti tomu se to stalo. Je to v té části, než se přijede na křižovatku ze směru z Turska.
Zde se to stalo: http://www.mapy.cz/#t=s&x=14.347700&y=5 ... 36.940%22E" onclick="window.open(this.href);return false;
Mimochodem, mohu se zeptat odkud jsi, že to tu znáš?
Nechápu, co vyváděl, silnice tam je relativně rovná. Jediné místo, které by ho mohlo rozhodit je hned u té polní cesty, kde se silnice na jedné straně snižuje a auto může ve vysoké rychlosti nakopnout. Ale co je hodně vysoká rychlost? Bez problému se tam dá jet kolem 90km/h. I když teda píšou, že šlo o kluzkou vozovku, ale co vím, tak u nás ještě silnice namrzlá nebyla(ale kolem půlnoci jsem tu za poslední týden nejel, takže nevím).
Věřím, že pro lidi co to tu neznají to může být hnus, stejně tak ta cesta z Úholiček. Je tu špatně vidět. Ale i tak se tu dá jet mezi 80-90. Nejvíce se tu bojím, že potkám srnku, těch je tu spousta.
Každopádně škoda lidského života, ještě takle mladého
Zde se to stalo: http://www.mapy.cz/#t=s&x=14.347700&y=5 ... 36.940%22E" onclick="window.open(this.href);return false;
Mimochodem, mohu se zeptat odkud jsi, že to tu znáš?
Nechápu, co vyváděl, silnice tam je relativně rovná. Jediné místo, které by ho mohlo rozhodit je hned u té polní cesty, kde se silnice na jedné straně snižuje a auto může ve vysoké rychlosti nakopnout. Ale co je hodně vysoká rychlost? Bez problému se tam dá jet kolem 90km/h. I když teda píšou, že šlo o kluzkou vozovku, ale co vím, tak u nás ještě silnice namrzlá nebyla(ale kolem půlnoci jsem tu za poslední týden nejel, takže nevím).
Věřím, že pro lidi co to tu neznají to může být hnus, stejně tak ta cesta z Úholiček. Je tu špatně vidět. Ale i tak se tu dá jet mezi 80-90. Nejvíce se tu bojím, že potkám srnku, těch je tu spousta.
Každopádně škoda lidského života, ještě takle mladého