Škoda Octavia 1.8 20V :)
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Škoda Octavia 1.8 20V Pomoc :)
Přesně tak, pánové...myslím si, že už stačilo...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Za mě 1.Dvojka mi připadá moc bílá
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
takze jak nekdo nerenovuje neco echt tak at radsi nedava nic ne ???? je to jeden z mala "projektu" co maj nejakej progres
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
tak torsku prilejem oleja...
Mne to tu zatial nijako nevadi a neprekaza, hoci sa teda nejedna o "tuningovy projek"..
ale je to spis renovacia starsieho vozu, kde zatial nemam jedinej vyhrady voci zasahom ci upravam.
za mna zatial
a nech to tu kludne zostane
(su tu aj ovela horsie radoby projekty, ktore byt adminom, by som uz davno zmazal)
Mne to tu zatial nijako nevadi a neprekaza, hoci sa teda nejedna o "tuningovy projek"..
ale je to spis renovacia starsieho vozu, kde zatial nemam jedinej vyhrady voci zasahom ci upravam.
za mna zatial
a nech to tu kludne zostane
(su tu aj ovela horsie radoby projekty, ktore byt adminom, by som uz davno zmazal)
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Ja treba octavky nenavidim.. ale proste respektuju ze na tom nechava ruce
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Však se nerozčilujte, jen jsem se dovolil podepsat pod názor, že to není podle mě tuning projekt Ale už poněkolikáté píšu, že je důležité, aby se to líbilo majiteli - je jeho svaté právo si s autem dělat co chce a bude mi to jedno do momentu, než mě bude svými úpravami ohrožovat (což není tento případ). A evidentně tu má hodně fanoušků, tak hodně sil a nenech se odradit názorem jednoho blbého admina
admin je jako reditel firmy.... nikdo ho nikdy nema rad
Po dlouhý době zase nějakej ten smysluplnější post ( Zas tak moc ne )
Konečně plnič Oktávka stojí v boxu vypadá to moc dobře žádnej dolík nic, prostě bomba.
Dneska sme to byli oblepit a v pátek je to v laku
Konečně plnič Oktávka stojí v boxu vypadá to moc dobře žádnej dolík nic, prostě bomba.
Dneska sme to byli oblepit a v pátek je to v laku
♥ ŠKODA OCTAVIA 1.8 20V- 92 kW 1996 ♥ Prodáno
♥ ŠKODA OCTAVIA 1.9 TDi - 66 kW 1999 ♥
TDI svatý
TDI svatý
Re: Škoda Octavia 1.8 20V Plnič :)
Lezu sem často a už se moc těším na výsledek, držím pěsti ať je vše dle tvé vize.
Mazel - vw Jetta coupe mkII www.vw-club.cz
Spotřebák - Opel Astra g Z18xe www.astra-g.cz
Spotřebák - Opel Astra g Z18xe www.astra-g.cz
přípravy na lak a lak celkovej moc závidím já chtěl jít na jaře, ale všechny peníze sežral motor a doprava domů tak ať už je barvička
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
když už to máš rozebrané nebyla by škoda udělat pořádné odhlučnění ...
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa už se těšim na konečnou fázi
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
projekt zajímavej, jen mi je líto těch peněz
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Re: Škoda Octavia 1.8 20V Lak :)
Díky pánové
Rudi: Pro nekoho možná škoda peněz ale přecejen zas lepší než to rvát do fetu což ?
Tak máme konecne nalakováno ) Jeste sem to nevidel sou to takový spy fotky od kámoše z mobilu
+ještě nějaký fotky z plniče co sem vyhrabal Tak nech sa páčí Až tam pojedu vyfotim to poradne
Rudi: Pro nekoho možná škoda peněz ale přecejen zas lepší než to rvát do fetu což ?
Tak máme konecne nalakováno ) Jeste sem to nevidel sou to takový spy fotky od kámoše z mobilu
+ještě nějaký fotky z plniče co sem vyhrabal Tak nech sa páčí Až tam pojedu vyfotim to poradne
TDI svatý
TDI svatý
no já myslím že to dopadlo podle tvých představ ne? skládat to už bude jenom zábava auto začne dostávat konečně podobu.. jinak u mě dobrý
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu moc pekna prace, hlavne se ceneno o to vice, kdyz si tohle clovek dela sam, zaplatit a udelat to nekoho jinyho umi kazdy
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo by lepší ten interiér vyndat kompletně? Než jenom tohle polorozebrání a zasypání bordelem?
Vypadá to hezky, ale pořád to bude ve výsledku jenom trošku vylepšená Octávie (což je možná trošku škodu, ale nejspíše to byl záměr).
Vypadá to hezky, ale pořád to bude ve výsledku jenom trošku vylepšená Octávie (což je možná trošku škodu, ale nejspíše to byl záměr).
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to pěkně, pro někoho sice okta s blbym motorem, ale je tvoje a děláš si to pro sebe, takže pohoda
Já si takto dělal sám před deseti lety 130ku- kua to je doba A je to supr pohled a pocit udělat z vraku slušně vypadající auto Kor když si na tom děláš převážně sám
Já si takto dělal sám před deseti lety 130ku- kua to je doba A je to supr pohled a pocit udělat z vraku slušně vypadající auto Kor když si na tom děláš převážně sám
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Tady se rýsuje moc pěkná Octa , týhle stavbě hodně fandim
Turbo dízl injekšn !
Už to mám doma Ted už jen pomaličku skládat
TDI svatý
TDI svatý
i když tahle kombinace barev byl v mode uz davno nevadi je to furt hezky a furt se mi libi
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V
Nic moc novýho.
Dneska sem stříkal kliky a anténu protože kliky mi nenastříkaly a anténu místo černý udělali bílou
Na autě neni zatim nic moc co fotit garáž je malá a vyjíždět pokaždý ( máme dost komplikovaně řešenej vjezd ) co na něm něco málo udělám by mě asi brzo zabilo Až budou nalepený okna vyjedu a nafotim a rovnou to nechám pod přístřeškěm kde se doskládaj nárazníky Z týdle dolní garáže bych s nima nevyjel
Plnič
Lak:
Dneska sem stříkal kliky a anténu protože kliky mi nenastříkaly a anténu místo černý udělali bílou
Na autě neni zatim nic moc co fotit garáž je malá a vyjíždět pokaždý ( máme dost komplikovaně řešenej vjezd ) co na něm něco málo udělám by mě asi brzo zabilo Až budou nalepený okna vyjedu a nafotim a rovnou to nechám pod přístřeškěm kde se doskládaj nárazníky Z týdle dolní garáže bych s nima nevyjel
Plnič
Lak:
TDI svatý
TDI svatý
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Ivane, myslím si, že drahý kolega auto najprv zrenovuje, chvíľu ho bude užívať celý happy, potom sa z neho vykľuje ďalší Lordík (bez urážky kolego, je to pochvala) a bude octávku meniť k nepoznaniu.Ivan píše:Však se nerozčilujte, jen jsem se dovolil podepsat pod názor, že to není podle mě tuning projekt Ale už poněkolikáté píšu, že je důležité, aby se to líbilo majiteli - je jeho svaté právo si s autem dělat co chce a bude mi to jedno do momentu, než mě bude svými úpravami ohrožovat (což není tento případ). A evidentně tu má hodně fanoušků, tak hodně sil a nenech se odradit názorem jednoho blbého admina
Daewoo Leganza 2.0 16V CDX bordová - ABS/TCS,ABG,DigiAC,Wifi,GPS,Park.sensor
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Tak zas nějaký pokroky Složený oboje zadní dveře a nějaký to hraní s elektrikou Elektrika k zadním dveřím byla zajimavě vyřešená někdo kdo to kdysi rozebíral se neobťěžoval ji vytahat ale všechno přestříhal a když to skládal tak to na krouťáka zamotal zpátky Proto taky pulka věcí nefungovala Tak sem to všechno pečlivě předělal a už to funguje No víc pověděj fotky Jeden z bejvalých majitelů byl asi vášnivej elektrikář Jak sem to tak okouk tak sem si měl k ježíškovi přát spíš pořádnej hasičák do auta... Co by půlka ČR dělala kdyby neexistovala modla jménem elektrikářská páska
Todle mě asi rozsekalo nejvíc
Todle mě asi rozsekalo nejvíc
TDI svatý
TDI svatý
Dobrej hulvát styl ta elektrika Jinak projekt sleduju od začátku a fandím Ti, zachráněná Octávka kus práce za tebou. +1
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Nechci dělat chytrýho ale krutův spoj je nejlepší spojení dvou lankovejch drátků jen to musí bejt nejlíp přetažený smršťovací bůžírkou A naopak ty čokolády nejhorší .
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no elektrika je za jedna...
ked ti mozem poradit, tak tie predne odtokove hadice vymen za nejake ine..
ked ti mozem poradit, tak tie predne odtokove hadice vymen za nejake ine..
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
zamotat nasledne zacinovat a pretahnout smrstovackou tak to delam ja... i konektory cinuju aby se to nevyklepalo
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho v jakém stavu je elektrika člověk pozná v podstatě v jakém stavu je celé auto... aspoň se mi to zatím u všech aut potvrdilo.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD