Oplí technická poradna
Re: Oplí technická poradna
Lukine to je samozdrejmost... ale otazka znela jinak chtel jestli by to slo... tak jsme mu rekli ze ano ale za jakou cenu ted je na nem jak se rozhodne v zachovani puvodniho bloku vidim velike + na STK a silnicni kontrole...
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
no tvl,jsem to ale osel, teď si to čtu znova a ono jde celou dobu o 1.4 a ne 1.6
zkusím to zpětně opravit
zkusím to zpětně opravit
Opel Astra F C20XE
nemyslim si ze v hlavach bude extra rozdil... ale blizsi zkusenosti nemam... to spis jak dostat hlavy ze 4.0 V8 BMW na 5.0 V8 z M5
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Jednodušší bude asi sehnat X14XE z Corsy s papíry a bude to
tak to kazdopadne... a nebo pokud s etam legalne daval tak si zazadat o prestavbu u BMW s tim neni zadny problem a stoji to cca 1500,-
Právě z toho důvodu bych to chtěl takle sehnat. Bohužel k tomu ale musím mít i papíry
nemusis... kup motor a zazadej o prestavbu karoserie technickou dokumentaci zadej u opelu.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Opel je ku*va, výměny motorů nepovoluje... maximálně když by se měnil silnější za slabší (tj. třeba dát do GSI motor 1,0). Výměna karoserie jde, na to tu mám jednoho odborníka s rodinným GSI... ten ti povypráví na kolik to přijde. Nejideálnější řešení - kup Corsu s daným motorem, ze své si přeházej co chceš a pošli jí pryč. Vyjde to jak pracně, finančně i nervově nejlépe
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tak to jsme netušil že Opel k tomu má takovýto přístup... tak to potom jak říká m.artty
tak jsem na to koukal, no a vypadá to ,že je to stejný jako u tý 1.6ky ,...
jinač taky souhlas s m.arttym
jinač taky souhlas s m.arttym
Opel Astra F C20XE
C20XE M2.8 (9kg) vs M2.5 (6kg)
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
to ja radsi davat fotku sveho nebudu
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
názory na spodní rozpěru nápravnice.. ??
C20XE inside
C20XE inside
přínos asi tak nějak 0,00nic v těhle místech se to moc kroutit nebude
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Dobrá otázka, taky jsem nad ní přemýšlel
A to je jako nato aby jsi ji utrhl o první vyčnívající kanál? konstrukřně je to navíc uplný nesmysl..pochopil bych 2 spery a tazene uhlopříčkami. alw tohle je uplna kravina.
pak není možný mít auto nízko! tím pádem vzpěra je ničemu známej co má letko ve vektře B tak si to vyrobil a nemůže si to vynachválit tak nevím
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
No tak já myslím, že bych s tím nevyjel ani z garáže a jinak i u normálního snížení si myslim, že by s tím byl problém... ale koukám foto z NL... tam maj třeba lepší silnice
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tak na spoustu aut se dělá rovná tahle rozpěra a nečumí takle pod autem
Gooder a jsi si jista ze je uchycena na kazde strane jednim M10 sroubem aby se mohla vesele naklanet a nefungovat?
Astra F má ramena uchycena v takovém rámu
ten drží na 6ti šroubech v kastli.. Tam už ta tyčka asi moc nepomůže, jako u Kadetta, který tam nemá nic.. s výškou by nebyl problém
ten drží na 6ti šroubech v kastli.. Tam už ta tyčka asi moc nepomůže, jako u Kadetta, který tam nemá nic.. s výškou by nebyl problém
C20XE inside
C20XE inside
Juraj: Já se nesnažím někoho přesvědčit připojil jsem se k Lukinovi s tímhle dotazem, protože bych se rád něco dozvěděl atp
Jestliže chápu správně, tak tenhle Golf to má udělané lépe?
Konkrétně Corsa má tu rozpěru dělanou takto.
Jestliže chápu správně, tak tenhle Golf to má udělané lépe?
Konkrétně Corsa má tu rozpěru dělanou takto.
ja kdyz vidim tyhle cervene "tyce" tak mi to pripomina tyce v metru
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
no jo, metro je taky vyztužené wiechersem
C20XE inside
C20XE inside
fájn, a zadní rozpěra tlumičů? ne mezi domky jak to mám už udělané.. ale přímo na tlumiče. Jaká je funkce a princip?
C20XE inside
C20XE inside
A zase otravuju
Nevíte, jestli X14SZ má čidlo vačky? Jde mi o to, že bych tam rád dal jinou vačku i s domkem, ale problém prý může nastat s tím čidlem a já nevím, jestli ho mám nebo ne
Chtěl bych tam totiž dát vačku Z16SE(C14 nebo C16 jsem nesehnal).
Nevíte, jestli X14SZ má čidlo vačky? Jde mi o to, že bych tam rád dal jinou vačku i s domkem, ale problém prý může nastat s tím čidlem a já nevím, jestli ho mám nebo ne
Chtěl bych tam totiž dát vačku Z16SE(C14 nebo C16 jsem nesehnal).
X14SZ čidlo vačky mít určitě nebude.. na X16SZ jsem ho taky neměl.
C20XE inside
C20XE inside
To je dobrá zpráva, to můžu měnit vačky jak na běžícím páse
Ale teď už mi asi nikdo neporadí, jestli je Z16SE ostřejší než X14SZ
Ale teď už mi asi nikdo neporadí, jestli je Z16SE ostřejší než X14SZ
ať se to pak celé nerozladí frajeři to tak přehazujou u těch 1.4 jo
C20XE inside
C20XE inside
Bylo mi právě řečeno, že vačky u 8v 1.2-1.6 by měly být záměnný. Když se podíváš, tak i Dbilas dělá jednu pro tyhle objemy.
http://www.highperformanceparts.cz/ostr ... pnu_.18464" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.highperformanceparts.cz/ostr ... pnu_.18464" onclick="window.open(this.href);return false;