opel omega 2.5tds - mega
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: opel omega 2.5tds - mega
dal sem do kufru basak silnější a ještě mně čeka vyměnit repro atd...
ferrymega
absolutní chyba.... vubec se to na to auto nehodí, je uzky a vysoký.... to už by opravdu bylo lepší tam nandat lizo z laguny/espasu
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
naražal na lizo asi..
http://www.ebay.de/itm/Heckklappe-Opel- ... 415bc4f336" onclick="window.open(this.href);return false;
feličita píše:naražal na lizo asi..
to lízo je prostě moc vysoký
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
ty dotz hanzo sou doufám džouk
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
BIGPAPA píše:feličita píše:naražal na lizo asi..
to lízo je prostě moc vysoký
jo už sem si to přečetl pořadně, omlouvam se, no kouknu na to lizo z rencka, diky za tip
ferrymega
vypadá to líp
Jardafox píše:ty dotz hanzo sou doufám džouk
džouk, sorry nevim vyznam ale sou tam jen pač sem musel na rychlo vyjet (vytlačit) megu z garaže, to sou na prodej kola
ferrymega
Džouk = joke = anglicky vtip.
http://allegro.pl/cadillac-catera-opel- ... 88926.html" onclick="window.open(this.href);return false;
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
to by byla pecka, ta prdel z catery nemá chybuStiloman píše:http://allegro.pl/cadillac-catera-opel- ... 88926.html
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
to lízátko z golfa je dobrý kekel
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
- LiberaleMiguel
ale původně jsem si ho ani nevšimLukin_GSi píše:to lízátko z golfa je dobrý kekel
ale to lizatko z renaultu dat nemužu pač ja mam jiny naraznik
ferrymega
- LiberaleMiguel
to lizo z renaulta se da celkem v pohode vytvarovat jak potrebujes
tvoje mega mě fakt baví vše za co můžeš dostat pokutu tam je (folie,xenony, kola) - hlavní je to mít na párku lízátka bych se taky nebál sežeň a prostě dopasuj rozhodně to bude lepší jen mě napadá co udělat tu lištu blinkru co je na blatníku z boku hladkou jakože bez blinkru? lišta by zůstala akorád by neměla světýlko
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
[quote="Lordík" no ten napad se mi libi s tou lištou a směrovkou, udělam to tak
ferrymega
já bych v prvni rade provedl upgrade motoru za 3.0 z BMW
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
jasne je to v planu až umře dizl, ale jiny motor 3.2 turboJuraj píše:já bych v prvni rade provedl upgrade motoru za 3.0 z BMW
ferrymega
nevymyslej kraviny co nesplnis... dej tam radeji 3.0 biturbo dieselove od BMW a mas motor co ujede skoro vsem a dokazes s nim jet i za 7 nafty a krom elektriky je zastavba takrka smesna
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
ne... z E46 3.0d 150kW serie
- petanek192
Ma pravdu predsedo .
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tento motor má kamarád v E46 kombi a jezdí to pěkně s rozumnou spotřebou. Teď je otázka, co by tomu řekla převodovka a diferenciál z Omegy... nebo to vyměnit i s tím?Juraj píše:ne... z E46 3.0d 150kW serie
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
prevodovku a diferak opel desne dokurvil oproti BMW to je sileny... ale doufal bych ze to vydrzi puvodni.. z BMW prehazovat diferak je vec skoro nemozna..